Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
1.90
Εγώ πληρώνω συμβολική συνδρομή στο δήμο και πηγαίνω πισίνα όποτε θέλωΑντίθετα με τον κ. Άνω Πουρνάρι, εγώ σας έγραψα την αλήθεια.
Είμαι πολύ κοντός.
Έχω όμως έπαυλη με πισίνα.
Αναλόγως τι έχει στο μυαλό της κάποια...επειδή συνήθως οι Ελληνίδες είναι κοντες δεν θέλουν να διαφέρει πολύ από αυτές άρα προηγείται ο 1,70μ.Αυτο με την προ'υ'ποθεση ότι έχουν ΙΔΙΑ φράγκα και τα δύο ύψη.Αλλιως χωρίς ενδοιασμό προηγείται ο πιο φραγκατος...δυστυχώς οι πιο πολλές έχουν γίνει πράγματα (και όχι άνθρωποι) τα οποία πωλούνται στον πλειοδοτη.
Με όποιον έχει μεγαλύτερο πορτοφόλι;Κι όμως σημαίνει πολλά.
ΕΙδικα στην περίπτωση «με ποιον να πάω… με τον 1.90 ή με τον 1.70?»
Εσυ τι λες οτι θα απαντήσει μια κοπέλα συνήθως?
Για ξεπετα σε θέλει...αν σε απογοητεύσει βάλε με στο πρόγραμμα σου.Έχω αποκτήσει ψυχολογικά μου φαίνεται
Εδω μιλάμε για ύψος. Ίδιο πορτοφόλι, ίδιο αμάξιΜε όποιον έχει μεγαλύτερο πορτοφόλι;
Θα έρθετε εσείς Αθήνα ή να πάω εγώ επαρχία ;Για ξεπετα σε θέλει...αν σε απογοητεύσει βάλε με στο πρόγραμμα σου.
Α συγγνώμη...αδιάβαστη είμαι. Ε,τον πιο όμορφο τότε. Γυμνασμένο κατά προτίμησηΕδω μιλάμε για ύψος. Ίδιο πορτοφόλι, ίδιο αμάξι
Δώσε το πράσινο φως και θα τα βρούμε...Θα έρθετε εσείς Αθήνα ή να πάω εγώ επαρχία ;
δηλαδη καραφλοι με λιγο κοιλουμπα δεν εχουν ελπιδες;Α συγγνώμη...αδιάβαστη είμαι. Ε,τον πιο όμορφο τότε. Γυμνασμένο κατά προτίμηση
κατι τετοια ανεκδοτα λεει και ο πιμποδικηγορος, δηλαδη 80 κιλα σε γυναικα ειναι νορμαλ, με μεσο ορο υψους ελληνιδας το 1,65-1,70 βαριαΜόλις θυμήθηκα και ένα ανέκδοτο σχετικό , πάει λέει ο άλλος στον γιατρό και του λέει , γιατρέ οι φίλοι μου μου λένε πως είμαι χοντρός ... να σας ρωτήσω, με το βάρος που έχω τι ύψος θα έπρεπε να έχω ; του λέει ο γιατρός 2.10 . Ε είδατε γιατρέ άρα είμαι κοντός δεν είμαι χοντρός.
Το μεγαλοστελεχος με 1,65μ και 7 φορές μεγαλύτερο μισθό θα επικρατεί σε 8/10 περιπτώσεις ακόμα και αν δεν πολύ βλέπεται...οι ερασιτέχνες πουτανες δεν κοιτάνε φάτσες.Οι γυναικες κοιταζουν το υψος "εαν ολα ειναι ισα"μεταξυ δυο. Αλλα επειδη στην πραγματικη ζωη τιποτα δεν ειναι ιδιο η/και σταθερο-μπαινουν πολλοι αλλοι παραγοντες στην "εξισωση".
Λ.χ. ενας 1,65 αλλα διευθυντης τμηματος πολυεθνικης εταιρειας με 5,000 μισθο το μηνα και μορφωμενος ειναι παντοτε ελκυστικοτερος σε μια γυναικα απο εναν 1.95 αποθηκαριο με 750 μισθο τον μηνα. Με την προυποθεση οτι και οι δυο εχουν την ιδια μετρια εμφανιση κατα τα αλλα.
Χρημα, εξουσια, εμφανιση, αναγνωρισιμοτητα παιζουν τεραστιο ρολο . O Tom Kruz με υψο; 1,68 εχει τεραστια επιτυχια σε γυνακες γιατι ειναι κοντυτερος σαφως το μεσου Αμερικανου αλλα υπερδιασημος και πλουσιος....
Εδώ έβαψα και την πρόσοψη του σπιτιού μου πράσινο. Έτοιμη για όλα και κανένας δεν μου τα προτείνει.Δώσε το πράσινο φως και θα τα βρούμε...
Και παλι… το ίδιο γυμνασμένοι, το ίδιο όμορφοι Αλλα ο ένας πιο ψηλός απο τον άλλονΑ συγγνώμη...αδιάβαστη είμαι. Ε,τον πιο όμορφο τότε. Γυμνασμένο κατά προτίμηση
παιχτη, βαζεις και καλσα στο πανδαλονι για να φαινεται φουσκωμενο το παπαρι σου, ωστε να πεφτουν το κομενακια τανασκελα για χαρη σου?Με 1,77 δε με λες νανάκι. Και δε φόραγα τακούνια, είναι πάτοι που τους φοράς από μέσα.
edit: Αν ήταν ρητορική η ερώτηση, ήθελα απλά να κάνω ένα πείραμα να δω αν 5 έξτρα πόντοι θα μου έδιναν καμιά αξιοπρόσεκτη ώθηση, κάτι που δεν έκαναν φυσικά.
Ο,τι βίτσια έχει ο καθέναςκατι τετοια ανεκδοτα λεει και ο πιμποδικηγορος, δηλαδη 80 κιλα σε γυναικα ειναι νορμαλ, με μεσο ορο υψους ελληνιδας το 1,65-1,70 βαρια
εμένα ψάχνεις !Α συγγνώμη...αδιάβαστη είμαι. Ε,τον πιο όμορφο τότε. Γυμνασμένο κατά προτίμηση