Καλημέρα κύριοι, καλή Κυριακή.
Τό παρακάτω περιστατικό δυστυχώς δεν είναι τρολ αλλά αληθινό
Εχθές το βράδυ πήγα σέ γνωστή αλυσίδα πίτσας πού είναι πολύ κοντά στήν περιοχή μου για νά παραλάβω την παραγγελία μου, μπαίνοντας στο κατάστημα μπροστά μου ήταν ένας σχετικά ηλικιωμένος κύριος πού μαζί του είχε ένα μικρό παιδάκι. Ό κύριος αργούσε κάνοντας πολλές ερωτήσεις στόν υπάλληλο πίσω από τόν πάγκο, σέ κάποιες από αυτές τόν άκουσα να ρωτάει τίς τιμές πόσο κοστίζει εάν πάρει δύο πίτσες τής ποίο απλές κλπ, μου ήρθε κόμπος στο στομάχι. Ο υπάλληλος του καταστήματος κατάλαβε προφανώς τί παίζει.... τού έκανα νόημα ότι πάρει ό κύριος είναι δικά μου, γάτα τό παιδί πίσω από τόν πάγκο τού είπε ότι μόνο για σήμερα τρέχει προσφορά σέ ένα οποιοδήποτε είδος πάρεις αλλά δύο δωρεάν και μαζί τά αναψυκτικά δωρεάν.
Ό ηλικιωμένος χάρηκε πήρε τρείς πίτσες , αναψυκτικά καί δώρο..... από τό κατάστημα γλυκό. Δεν τό παίζω απλας, δεν ξέρω εάν ό ηλικιωμένος κύριος μας κοροϊδεψε, δεν ξέρω ούτε αν το έχει σύστημα, ξέρω μόνο ότι εγώ έφυγα χορτατος από την πιτσαρία και ας μήν είχα φάει, ούτε έγινα φτωχότερος με λίγα ευρώ μείον.