ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Πάρε και κέτσαπ και σαντιγί καο μαγιονέζα ΜΠΟΥΣΤΗΕίσαι μπουστης και μπρεζακιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μη βρίζεις μη λες μαλακιες
Πάρε και κέτσαπ και σαντιγί καο μαγιονέζα ΜΠΟΥΣΤΗΕίσαι μπουστης και μπρεζακιας
Πέντε καλαμάκια χοιρινά, πατάτες τηγανιτές, πιτακια, τζατζίκι, κοκακολα νορμαλ. Είστε όλοι κωλομπαραδες και γαμιεσται
Και εσύ ανώνυμε αλκοολικε!!
Και εσύ ανώνυμε αλκοολικε!!
Και ήμουνα πρόθυμος να πληρώσω τη θεραπεία σού για την αποτοξίνωση
Και ήμουνα πρόθυμος να πληρώσω τη θεραπεία σού για την αποτοξίνωση
Να στείλω καμιά πίτσα να ισιωσεις?Βραδινό..
1 Μήλο
Νερό Αύρα.
Παιδάκια,συκώτι μοσχαρισιο,λουκάνικα πρασατα ,σουτζουκακια διάφορα ορεκτικά κ έχασα λογαριασμό πόσο τσίπουρο ,πέθανα τώρα σβήσιμο με σοκολάτα ΙΟΝ γάλακτος,κανονικά ήθελε κάνα ταψί γαλακτομπουρεκο ξέρω γω αλλά δε πειράζει καλή καρδια
Εισαι η χαρα του καρδιολογου.Παιδάκια,συκώτι μοσχαρισιο,λουκάνικα πρασατα ,σουτζουκακια διάφορα ορεκτικά κ έχασα λογαριασμό πόσο τσίπουρο ,πέθανα τώρα σβήσιμο με σοκολάτα ΙΟΝ γάλακτος,κανονικά ήθελε κάνα ταψί γαλακτομπουρεκο ξέρω γω αλλά δε πειράζει καλή καρδια
Σιγά μη σου βάλω κ περισπωμενες ρε Μπαμπινιώτημαθε να βάζεις διαλυτικά τύπε γιατι θα παίξει θέμα ναπούμε
Γυμνάζομαι τυπε,ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙΕισαι η χαρα του καρδιολογου.
Τύπε μου δεν έχω γνώμη για τις τσιπούρες και τα ουίσκια του Lidl , πάντως με πέντε λίτρα γάλα από το εν λόγω κατάστημα έβαψα όλο το σαλόνι και περίσσεψε και για το ταβάνι του χωλΠρωινο κουλουρι θεσνικης με μπολικο σουσαμι ,2 φέτες κεικ
Γευμα τσιπούρα απο το λιντλ στον φούρνο ,με πατατες και μπρόκολο, 1 φέτα κεικ
Βραδινο 2 μήλα, 1 πιάτο κοτόσουπα με πατατα κ καρότο, 1 φέτα κέικ, 2 ουισκια με κολα (ολα λιντλ)
Σιγά μη σου βάλω κ περισπωμενες ρε Μπαμπινιώτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: