gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.044
- Πόντοι
- 4.027
Ρε μαν αν με πεις κοιλιοδουλο μουνάκια θα σου πω κι ευχαριστώ. Εσύ το θεωρείς βρισιά?Μη βριζεις μαν ηρεμα κυριακάτικα
Ρε μαν αν με πεις κοιλιοδουλο μουνάκια θα σου πω κι ευχαριστώ. Εσύ το θεωρείς βρισιά?Μη βριζεις μαν ηρεμα κυριακάτικα
Την καλύτερη δουλειά έκανες!! Και φουλ πρωτεινη για όγκο!!Είπα να τρέξω μαραθώνιο σήμερα αλλά τελευταία στιγμή το ακυρωσα
Είπα να τρέξω μαραθώνιο σήμερα αλλά τελευταία στιγμή το ακυρωσα
Ναιι μύστη από χθες σε μπύρα και μπαχαρικαπανσετες τις εχεις μαρινάρει πριν ;
Ναιι μύστη από χθες σε μπύρα και μπαχαρικα
Eβαλες μουσταρδα μαν?Πολυ κιτρινες τις ειδαΝαιι μύστη από χθες σε μπύρα και μπαχαρικα
Τυπε, το είδα χτες στο φεισμπουκ για μια γριά που πήρε πιυσα για τον άντρα της που πέθαινε οπότε άσε τις πιπες ότι το έκανες εσύ. Ο ένας το κλεβει από τον άλλο, λες και άμα πάρεις κανένα λαικ παραπάνω στο μπου, θα νιώσεις καλύτερα. Ναυάγιο.Καλημέρα κύριοι, καλή Κυριακή.
Τό παρακάτω περιστατικό δυστυχώς δεν είναι τρολ αλλά αληθινό
Εχθές το βράδυ πήγα σέ γνωστή αλυσίδα πίτσας πού είναι πολύ κοντά στήν περιοχή μου για νά παραλάβω την παραγγελία μου, μπαίνοντας στο κατάστημα μπροστά μου ήταν ένας σχετικά ηλικιωμένος κύριος πού μαζί του είχε ένα μικρό παιδάκι. Ό κύριος αργούσε κάνοντας πολλές ερωτήσεις στόν υπάλληλο πίσω από τόν πάγκο, σέ κάποιες από αυτές τόν άκουσα να ρωτάει τίς τιμές πόσο κοστίζει εάν πάρει δύο πίτσες τής ποίο απλές κλπ, μου ήρθε κόμπος στο στομάχι. Ο υπάλληλος του καταστήματος κατάλαβε προφανώς τί παίζει.... τού έκανα νόημα ότι πάρει ό κύριος είναι δικά μου, γάτα τό παιδί πίσω από τόν πάγκο τού είπε ότι μόνο για σήμερα τρέχει προσφορά σέ ένα οποιοδήποτε είδος πάρεις αλλά δύο δωρεάν και μαζί τά αναψυκτικά δωρεάν.
Ό ηλικιωμένος χάρηκε πήρε τρείς πίτσες , αναψυκτικά καί δώρο..... από τό κατάστημα γλυκό. Δεν τό παίζω απλας, δεν ξέρω εάν ό ηλικιωμένος κύριος μας κοροϊδεψε, δεν ξέρω ούτε αν το έχει σύστημα, ξέρω μόνο ότι εγώ έφυγα χορτατος από την πιτσαρία και ας μήν είχα φάει, ούτε έγινα φτωχότερος με λίγα ευρώ μείον.
Και εγώ τό διάβασα τυπε, και τί με αυτό; Έχω δει και έχω βοηθήσει σέ χειρότερα οπότε άλλου ή εξυπνάδες και ή μαγκιες όχι σέ εμένα.τυπε καπου το διαβασα και σημερα το πρωι σε twitter αυτο αλλα ηταν με γιαγιακα ..
Δες στον καθρέφτη νά δείς ποιός είναι τελειωμένο ναυάγιο, νά τά κάνω τά λαικ τί ρε κουτοπονηρε εξυπνακια που βγήκες νά πεις την χοντρή μαλακία σού, τό ότι γραφτείκε στο ίντερνετ κάτι ίδιο ή παρόμοιο σου φαίνεται απίθανο νά τύχει και αλλού; Δεν βλέπεις τί γίνεται γύρω μας καθημερινά; Εκτός εάν δεν κυκλοφορείς και δεν ξέρεις τί σού γίνετε.Τυπε, το είδα χτες στο φεισμπουκ για μια γριά που πήρε πιυσα για τον άντρα της που πέθαινε οπότε άσε τις πιπες ότι το έκανες εσύ. Ο ένας το κλεβει από τον άλλο, λες και άμα πάρεις κανένα λαικ παραπάνω στο μπου, θα νιώσεις καλύτερα. Ναυάγιο.
Τι θες να πεις Βίρνα;Μήπως ότι ο τύπος θέλει να μας το παίξει φιλάνθρωπος πουλώντας μας φιδια εξηγησουτυπε καπου το διαβασα και σημερα το πρωι σε twitter αυτο αλλα ηταν με γιαγιακα ..
Ντροπή ρε εσύ όχι καί αλκοολικός επειδή πίνει ένα άντε το πολύ δύο καφάσια ζεστή καυτή ΆμστελΚαι εσύ ανώνυμε αλκοολικε!!
Πάντως κάτι ζεστές Άμστελ που είχα για πέταμα και έδωσα κάποτε σε κάτι μαστοριά Αλβανούς αστραψε το μάτι τούςΝτροπή ρε εσύ όχι καί αλκοολικός επειδή πίνει ένα άντε το πολύ δύο καφάσια ζεστή καυτή Άμστελ
Εξαιρούνται οι κάτοικοι Εξαρχείων και οι τσιλιαδοροιΣήμερα ένα θλιμμένο πεινιρλι κοκακολα νορμαλ και γαμιεσται όλοι
Όχι το μείγμα μπαχαρικών τους έδωσε αυτό το χρώμα. Καθόλου μουστάρδαEβαλες μουσταρδα μαν?Πολυ κιτρινες τις ειδα
Να τα βάλεις στο πάτο σου τα λαικ τυπε, ξέρω εγώ τι να τα κάνεις. Επιμένεις ότι εγινε κανονικά δηλαδή. Μήπως τρως και τα γεμιστά χωρίς κιμά?Και εγώ τό διάβασα τυπε, και τί με αυτό; Έχω δει και έχω βοηθήσει σέ χειρότερα οπότε άλλου ή εξυπνάδες και ή μαγκιες όχι σέ εμένα.
Δες στον καθρέφτη νά δείς ποιός είναι τελειωμένο ναυάγιο, νά τά κάνω τά λαικ τί ρε κουτοπονηρε εξυπνακια που βγήκες νά πεις την χοντρή μαλακία σού, τό ότι γραφτείκε στο ίντερνετ κάτι ίδιο ή παρόμοιο σου φαίνεται απίθανο νά τύχει και αλλού; Δεν βλέπεις τί γίνεται γύρω μας καθημερινά; Εκτός εάν δεν κυκλοφορείς και δεν ξέρεις τί σού γίνετε.
Γεμίσαμε εξυπνακιδες κόψε το πολύ ίντερνετ και πάνε καμία βόλτα νά βοηθήσεις κανέναν.
Κάθε χρόνο πάντα κοντά σε γιορτές μαζί με άλλους δύο φτιάχνουμε σάντουιτς και τά μοιράζουμε σέ άστεγους, οπότε άσε κατά μέρος τής εξυπνάδες περί λαικ σέ εμένα, άιντε....
Τυπε, το είδα χτες στο φεισμπουκ για μια γριά που πήρε πιυσα για τον άντρα της που πέθαινε οπότε άσε τις πιπες ότι το έκανες εσύ. Ο ένας το κλεβει από τον άλλο, λες και άμα πάρεις κανένα λαικ παραπάνω στο μπου, θα νιώσεις καλύτερα. Ναυάγιο.
Σήμερα ένα θλιμμένο πεινιρλι κοκακολα νορμαλ και γαμιεσται όλοι
ποιος σε πείραξε ?Για βράδυ μοσχαράκι γιουβέτσι, σαλάτα λάχανο καρότο, ζυμωτό μαύρο ψωμί, κόκα κόλα νορμάλ, και γαμιεσται