Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 155K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η τιμωρια οσων ψηφισαν γεμιστα ορφανα

• Δωρεαν γευμα γεμιστα ορφανα με ποντικοφαρμακο μεσα

• Να μην τους κανει ποτε κονε ο professor με την φουρναρισσα που ειχε σκοπο να ξηγηθει

• Απαγωγη και καθε μερα γεμιστα με κιμα μεχρι να τα φανε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
κυριακή σήμερα και το πρωινό είναι ιεροτελεστία,
γαλλικό τοστ, αυγά τηγανητά, μπέικον , λουκάνικα φρανκφούρτη , και πανκεικς με με ρέντα
χυμό πορτοκαλί φρεσκοστυμμένο και πολλά εσπρέσο ριστρετο

τώρα φίδι στον καναπέ, μεσημεριανό βλέπω πρός το απόγευμα …καμμία σούπα , και για βραδινό μπουγάτσα με πόδια MΠΑΟΚ

Ξέρεις τι παει να πει Κυριακη :hi:

Πρωινο τα ιδια περιπου με εσενα , οχι φρανκουφουρτης ομως
Μεσημεριανο θα ειναι μια περιπέτεια ..
Κοτοπουλο με κριθαράκι στο φουρνο , κατι μου λεει οτι δεν θα τρωγεται .. ευτυχως που εφαγα χορταστικο πρωινο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Καλημέρα κύριοι, καλή Κυριακή.
Τό παρακάτω περιστατικό δυστυχώς δεν είναι τρολ αλλά αληθινό :undecided-old:
Εχθές το βράδυ πήγα σέ γνωστή αλυσίδα πίτσας πού είναι πολύ κοντά στήν περιοχή μου για νά παραλάβω την παραγγελία μου, μπαίνοντας στο κατάστημα μπροστά μου ήταν ένας σχετικά ηλικιωμένος κύριος πού μαζί του είχε ένα μικρό παιδάκι. Ό κύριος αργούσε κάνοντας πολλές ερωτήσεις στόν υπάλληλο πίσω από τόν πάγκο, σέ κάποιες από αυτές τόν άκουσα να ρωτάει τίς τιμές πόσο κοστίζει εάν πάρει δύο πίτσες τής ποίο απλές κλπ, μου ήρθε κόμπος στο στομάχι. Ο υπάλληλος του καταστήματος κατάλαβε προφανώς τί παίζει.... τού έκανα νόημα ότι πάρει ό κύριος είναι δικά μου, γάτα τό παιδί πίσω από τόν πάγκο τού είπε ότι μόνο για σήμερα τρέχει προσφορά σέ ένα οποιοδήποτε είδος πάρεις αλλά δύο δωρεάν και μαζί τά αναψυκτικά δωρεάν.

Ό ηλικιωμένος χάρηκε πήρε τρείς πίτσες , αναψυκτικά καί δώρο..... από τό κατάστημα γλυκό. Δεν τό παίζω απλας, δεν ξέρω εάν ό ηλικιωμένος κύριος μας κοροϊδεψε, δεν ξέρω ούτε αν το έχει σύστημα, ξέρω μόνο ότι εγώ έφυγα χορτατος από την πιτσαρία και ας μήν είχα φάει, ούτε έγινα φτωχότερος με λίγα ευρώ μείον.

τυπε καπου το διαβασα και σημερα το πρωι σε twitter αυτο αλλα ηταν με γιαγιακα ..:hi:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.953
Πόντοι
2.606
Ξέρεις τι παει να πει Κυριακη :hi:

Πρωινο τα ιδια περιπου με εσενα , οχι φρανκουφουρτης ομως
Μεσημεριανο θα ειναι μια περιπέτεια ..
Κοτοπουλο με κριθαράκι στο φουρνο , κατι μου λεει οτι δεν θα τρωγεται .. ευτυχως που εφαγα χορταστικο πρωινο
Ίδιο μεσημεριανό και μαμος αφιλτράριστη

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Εχθές το βράδυ πήγα σέ γνωστή αλυσίδα πίτσας πού είναι πολύ κοντά στήν περιοχή μου για νά παραλάβω την παραγγελία μου, μπαίνοντας στο κατάστημα μπροστά μου ήταν ένας σχετικά ηλικιωμένος κύριος πού μαζί του είχε ένα μικρό παιδάκι. Ό κύριος αργούσε κάνοντας πολλές ερωτήσεις στόν υπάλληλο πίσω από τόν πάγκο, σέ κάποιες από αυτές τόν άκουσα να ρωτάει τίς τιμές πόσο κοστίζει εάν πάρει δύο πίτσες τής ποίο απλές κλπ, μου ήρθε κόμπος στο στομάχι. Ο υπάλληλος του καταστήματος κατάλαβε προφανώς τί παίζει.... τού έκανα νόημα ότι πάρει ό κύριος είναι δικά μου, γάτα τό παιδί πίσω από τόν πάγκο τού είπε ότι μόνο για σήμερα τρέχει προσφορά σέ ένα οποιοδήποτε είδος πάρεις αλλά δύο δωρεάν και μαζί τά αναψυκτικά δωρεάν.

Ό ηλικιωμένος χάρηκε πήρε τρείς πίτσες , αναψυκτικά καί δώρο..... από τό κατάστημα γλυκό. Δεν τό παίζω απλας, δεν ξέρω εάν ό ηλικιωμένος κύριος μας κοροϊδεψε, δεν ξέρω ούτε αν το έχει σύστημα, ξέρω μόνο ότι εγώ έφυγα χορτατος από την πιτσαρία και ας μήν είχα φάει, ούτε έγινα φτωχότερος με λίγα ευρώ μείον.
Εύγε φίλε μου!

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.407
Πόντοι
4.027

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.186
Πόντοι
2.646

Τυπε, το είδα χτες στο φεισμπουκ για μια γριά που πήρε πιυσα για τον άντρα της που πέθαινε οπότε άσε τις πιπες ότι το έκανες εσύ. Ο ένας το κλεβει από τον άλλο, λες και άμα πάρεις κανένα λαικ παραπάνω στο μπου, θα νιώσεις καλύτερα. Ναυάγιο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Ότι πιο νόστιμο στη ζούγκλα του αμζονιου:confused: IMG_20241110_090621.jpg

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.889
Πόντοι
11.096
τυπε καπου το διαβασα και σημερα το πρωι σε twitter αυτο αλλα ηταν με γιαγιακα ..:hi:
Και εγώ τό διάβασα τυπε, και τί με αυτό; Έχω δει και έχω βοηθήσει σέ χειρότερα οπότε άλλου ή εξυπνάδες και ή μαγκιες όχι σέ εμένα.
Τυπε, το είδα χτες στο φεισμπουκ για μια γριά που πήρε πιυσα για τον άντρα της που πέθαινε οπότε άσε τις πιπες ότι το έκανες εσύ. Ο ένας το κλεβει από τον άλλο, λες και άμα πάρεις κανένα λαικ παραπάνω στο μπου, θα νιώσεις καλύτερα. Ναυάγιο.
Δες στον καθρέφτη νά δείς ποιός είναι τελειωμένο ναυάγιο, νά τά κάνω τά λαικ τί ρε κουτοπονηρε εξυπνακια που βγήκες νά πεις την χοντρή μαλακία σού, τό ότι γραφτείκε στο ίντερνετ κάτι ίδιο ή παρόμοιο σου φαίνεται απίθανο νά τύχει και αλλού; Δεν βλέπεις τί γίνεται γύρω μας καθημερινά; Εκτός εάν δεν κυκλοφορείς και δεν ξέρεις τί σού γίνετε.
Γεμίσαμε εξυπνακιδες :jerking: κόψε το πολύ ίντερνετ και πάνε καμία βόλτα νά βοηθήσεις κανέναν.
Κάθε χρόνο πάντα κοντά σε γιορτές μαζί με άλλους δύο φτιάχνουμε σάντουιτς και τά μοιράζουμε σέ άστεγους, οπότε άσε κατά μέρος τής εξυπνάδες περί λαικ σέ εμένα, άιντε....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.863
Πόντοι
1.406
Τι θες να πεις Βίρνα;Μήπως ότι ο τύπος θέλει να μας το παίξει φιλάνθρωπος πουλώντας μας φιδια:confused: εξηγησου

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.033
Πόντοι
12.056

Stories

Νέο!