Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
κανονικοτατα μουνι και μετα απο ξενυχτι κιολας που εχει κατουρησει και 5-6 φορες
εχω αρχισει να ανησυχώ για τις παρέες που κάνεις
κανονικοτατα μουνι και μετα απο ξενυχτι κιολας που εχει κατουρησει και 5-6 φορες
Πάρε μια προκαταβολή προς το παρόν και μετά τα επινίκιαΣε λίγο προσφυγακια τηγανητά με χωριάτικη σαλάτα και κοκακολα νορμαλ για να τελειώνω νωρίς με τα φαγια γιατί στης 9.15 μόλις ξεκινήσει η παναθα θα χτυπήσω ένα γαλακτομπούρεκο Γαλυφιανακη και μετά βοτκιτσα με λεμόνι και πάγο και ιξυροκαρπια για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη
Θα ήθελα να έρθω να στα φάω όλα μμμμμμμμΘα μου τηγανίσω ψάρια και παντζάρια σκορδαλιά, που λέει το τραγούδι
Λουκάνικα δεν έχει το μενού σήμερα??Θα ήθελα να έρθω να στα φάω όλα μμμμμμμμ
ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει οΛουκάνικα δεν έχει το μενού σήμερα??
και μετά βοτκιτσα με λεμόνι και πάγο και ξυροκαρπια για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη
Ξεσουρωμα;Με 3 καφέδες από το πρωί
Σήμερα είναι Παρασκευή...νηστεύει...!Λουκάνικα δεν έχει το μενού σήμερα??
Δεν είμαι σε κλινική!
Αδερφε ολα μαζι σε ενα πιατο και εσυ , σαν τον κωλογερο ναπουμε που ειναι στην κλινικη ..
Επισης δεν ειναι αυτο που ειπα εγω
Άλλο πιάτο ειπα
Ξεροσφύρι?
Είχα starter ενωρίτερα.Ξεροσφύρι?
θέλει και κατίτις ξηροκάρπια, πατατάκια, γαριδάκια, πακοτίνια....
Σε λίγο προσφυγακια τηγανητά με χωριάτικη σαλάτα και κοκακολα νορμαλ για να τελειώνω νωρίς με τα φαγια γιατί στης 9.15 μόλις ξεκινήσει η παναθα θα χτυπήσω ένα γαλακτομπούρεκο Γαλυφιανακη και μετά βοτκιτσα με λεμόνι και πάγο και ξυροκαρπια για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη
Μας παραμύθιαζε ότι οι φώτο είναι από γηροκομείοΔεν είμαι σε κλινική!
δεν λεω για σενα ..Δεν είμαι σε κλινική!
Ο αχαιρευτος ανεψιός μου;;;Μας παραμύθιαζε ότι οι φώτο είναι από γηροκομείο
στο μεταξύ είχε και κάτι γειτόνισσες που περιφερόταν με αδαμιαία περιβολή (ξεβράκωτες)
Καταλάβαμε για τον @κωλο-γερος που αλλού στέλνει τις "γειτόνισσες"δεν λεω για σενα ..
Ο κ. @κωλο-γερος ΓΥΡΝΟΥΣΕ όταν εμείς πηγαίναμε...Καταλάβαμε για τον @κωλο-γερος που αλλού στέλνει τις "γειτόνισσες"
σε χαμηλή ανάλυση και αλλού σε υψηλή, κάτσε να τσεκάρω πμ