Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.306
- Πόντοι
- 6.056
πιτα στον υδραργυροο σολωμος δεν κανει και πολυ καλο
επισης εχει γευση μουνιου χωρις να ειναι μουνι
ζηταμε τα λεφτα μας πισω και εδω
πιτα στον υδραργυροο σολωμος δεν κανει και πολυ καλο
Μια δυο φορές το χρόνο που θα φάω δεν πάει να έχει καταπιεί κ πλουτώνιο δεν με επηρεάζειο σολωμος δεν κανει και πολυ καλο
Ωραίο το κουτσομούρακιΘα μου τηγανίσω ψάρια και παντζάρια σκορδαλιά, που λέει το τραγούδι
Αλατοπιπερομένο και ξεροτηγανισμένο, άλλο πράγμαΩραίο το κουτσομούρακι
Μια δυο φορές το χρόνο που θα φάω δεν πάει να έχει καταπιεί κ πλουτώνιο δεν με επηρεάζει
πιτα στον υδραργυρο
επισης εχει γευση μουνιου χωρις να ειναι μουνι
ζηταμε τα λεφτα μας πισω και εδω
Έτσι όπως τα λες είναι τυπε,εσύ που ξέρεις όμως με πόσες πουτσες το χρόνο γίνεσαι πουστης;τυπε ετσι οπως μας το λες οκ , και καμια πουτσα κανα μια δυο φορες το χρόνο αν φας δεν θα σε πουμε πουστη , παλι φίλος μας θα είσαι δεν μας επηρεαζει .
Έτσι όπως τα λες είναι τυπε,εσύ που ξέρεις όμως με πόσες πουτσες το χρόνο γίνεσαι πουστης;
κανονικοτατα μουνι και μετα απο ξενυχτι κιολας που εχει κατουρησει και 5-6 φορεςγευση μουνιου ο σολομός
κατι πρεπει να παιζει τυπε.. ή κατι ειχε το ψαρι που ετρωγες ή δεν εγλειφες μουνι και ειχες μπερδευτει ναπουμε ..
Επειδη εισαι φίλος εύχομαι το πρωτο να συμβαινει
Μύριζε μουνιλα τυπε;Σήμερα για αγορές στο ΙΚΕΑ για το εξοχικό και στο εστιατόριο του ΙΚΕΑ έφαγα φιλέτο σολομού με κινόα λαχανικών και σάλτσα hollandaise, σαλάτα του σεφ, και πεπσι ζιρο, σε λίγο κάτι κοκκακια
Όχι τύπε μουΜύριζε μουνιλα τυπε;
Μίλα καθαρά brother βγαλτο από μέσα σουδεν ξερω τυπε , ο @dimigoall κάτι μου ελεγε μια φορά
σορρυ που δεν μπορω να βοηθησω
γευση ειπα ..Μύριζε μουνιλα τυπε;
Τσακο σοσΣκέτα σουβλάκια κοτόπουλο κι εγώ, μαζί με ντολμαδάκια και φάβα σε λίγο.
Τσακο σοσ