verasub
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 4.057
- Πόντοι
- 441
Συγνώμη κύριεΚυρία μου τρώμε τώρα
Συγνώμη κύριεΚυρία μου τρώμε τώρα
Για να καταλάβω..Έχετε φωτογραφία μου και ξέρετε κυριε
Εμείς που θα βρούμε φωτό σας ποταπό γυναιο?Έχετε φωτογραφία μου και ξέρετε κυριε
Η σωστή, η ορθόδοξη, η παραδοσιακή η σπανακόπιτα έχει τυρί defacto. Αλλιώς λέγεται νηστίσιμη σπανακόπιτα.εισαι ο μονος που το εγραψε σωστα ..
Μεχρι και οι μαλακες που την φτιαχνουν δεν λενε αν εχει τυρι η όχι .. σπανακοπιτα γραφει ο αλλος στα ταμπελακια , εχει βρε μαλακα τυρι ; , ναι απανταει , ε τοτε ειναι σπανακοτυροπιτα
Με κατι μαλάκες που εχουμε μπλεξει ναπουμε
Θέλουμε να μας λες τι τα έκανες !!!Έχετε φωτογραφία μου και ξέρετε κυριε
Ε και ποιο το πρόβλημα? Μας είπε τι τσιμπησε, συμφωνα με το νήμα!!Κυρία μου τρώμε τώρα
κοριτσι για σπιτι!!Φάση " αν την βάλεις σε μπουκάλι θα γαμηθεί με το φελλό " και έτσι
Μαϊντανόςκοριτσι για σπιτι!!
Πάρε και γαλλική σαμπάνια που περίσσεψε από χθεςμεσημεριανο χειροποιητα καλαμακια μοσχαρισια ,πατατες μακκειν,σαλατα Βουδαπεστης,κοτοσαλατα,πιπεριες Φλωρινης, για σβησιμο ζιρο
Η σωστή, η ορθόδοξη, η παραδοσιακή η σπανακόπιτα έχει τυρί defacto. Αλλιώς λέγεται νηστίσιμη σπανακόπιτα.
Δεν πιστεύω να έχει κανείς αντίρρηση και να κάνουμε και γι'αυτό ψηφοφορία?
Μη βαρυστομαχιάσεις μανΒραδινό..
1 Μήλο
Νερό Αύρα.
Πω ρε πουστη σκασαμεΜη βαρυστομαχιάσεις μαν
υπερβολη.........μισο μηλο επρεπε.........Βραδινό..
1 Μήλο
Νερό Αύρα.
το τσι-τσι κανει ακόμα καλά σουβλακια , περιεργο που ακομα κραταει ποιοτητα ο πουστης ..Μπουρικο από κοσμικον σε λιγο μετά από σουβλακια τσιτσι.
Όχι τόσο όσο πριν 2 με 3 χρόνια αλλά τρώγονται ακόμα.το τσι-τσι κανει ακόμα καλά σουβλακια , περιεργο που ακομα κραταει ποιοτητα ο πουστης ..