argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.943
- Πόντοι
- 9.297
Ξεσουρωμα;Με 3 καφέδες από το πρωί
Ξεσουρωμα;Με 3 καφέδες από το πρωί
Σήμερα είναι Παρασκευή...νηστεύει...!Λουκάνικα δεν έχει το μενού σήμερα??
Δεν είμαι σε κλινική!
Αδερφε ολα μαζι σε ενα πιατο και εσυ , σαν τον κωλογερο ναπουμε που ειναι στην κλινικη ..
Επισης δεν ειναι αυτο που ειπα εγω
Άλλο πιάτο ειπα
Ξεροσφύρι?
Είχα starter ενωρίτερα.Ξεροσφύρι?
θέλει και κατίτις ξηροκάρπια, πατατάκια, γαριδάκια, πακοτίνια....
Σε λίγο προσφυγακια τηγανητά με χωριάτικη σαλάτα και κοκακολα νορμαλ για να τελειώνω νωρίς με τα φαγια γιατί στης 9.15 μόλις ξεκινήσει η παναθα θα χτυπήσω ένα γαλακτομπούρεκο Γαλυφιανακη και μετά βοτκιτσα με λεμόνι και πάγο και ξυροκαρπια για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη
Μας παραμύθιαζε ότι οι φώτο είναι από γηροκομείοΔεν είμαι σε κλινική!
δεν λεω για σενα ..Δεν είμαι σε κλινική!
Ο αχαιρευτος ανεψιός μου;;;Μας παραμύθιαζε ότι οι φώτο είναι από γηροκομείο
στο μεταξύ είχε και κάτι γειτόνισσες που περιφερόταν με αδαμιαία περιβολή (ξεβράκωτες)
Καταλάβαμε για τον @κωλο-γερος που αλλού στέλνει τις "γειτόνισσες"δεν λεω για σενα ..
Ο κ. @κωλο-γερος ΓΥΡΝΟΥΣΕ όταν εμείς πηγαίναμε...Καταλάβαμε για τον @κωλο-γερος που αλλού στέλνει τις "γειτόνισσες"
σε χαμηλή ανάλυση και αλλού σε υψηλή, κάτσε να τσεκάρω πμ
Όταν ο κ. @κωλο-γερος γνώρισε την συνουσία, εμείς δεν ήμασταν ούτε μέρος σπερματοζωαρίου.Τιτάνας
μη λέμεμαλακότι να ναι.
Cost Έλα πάρε και τη σαμπάνια cair για τη μεγάλη νίκη σας χθες
Ωραία τα προσφυγακια , ελπίζω να χώνεψες μετά την μεγάλη ……νίκη χα χα χαΣε λίγο προσφυγακια τηγανητά με χωριάτικη σαλάτα και κοκακολα νορμαλ για να τελειώνω νωρίς με τα φαγια γιατί στης 9.15 μόλις ξεκινήσει η παναθα θα χτυπήσω ένα γαλακτομπούρεκο Γαλυφιανακη και μετά βοτκιτσα με λεμόνι και πάγο και ξυροκαρπια για να πανηγυρίσουμε τη μεγάλη νίκη
Cost, κανει και εναν coq au vin γαματο λεμε. Με αλανιαρη Κόκκορα. Χτες, μαλιστα φαγανε ισα με 16000 στοματα στο ΟΑΚΑ απο τα χερια του.Που εισαι cost, σου βρηκα μαγειρα. Εβαν Φουρνιε τον λενε. Φτιαχνει μια σως απο σπέρμα αλλο πραμα.