cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.360
- Πόντοι
- 3.556
Φθηνιαρικες πίτσες σκέτο ψωμί, πάρε και σως thousand island να απλώσειςΏρα για τσίμπημα
Φθηνιαρικες πίτσες σκέτο ψωμί, πάρε και σως thousand island να απλώσειςΏρα για τσίμπημα
ε ναι ... το τυρι και τα υλικά ειναι μια χλεπα στην μεση ναπουμε ..Φθηνιαρικες πίτσες σκέτο ψωμί, πάρε και σως thousand island να απλώσεις
Στης δύο η μία είναι δώρο, τι υλικά να βάλουν, ξεπεσμόςε ναι ... το τυρι και τα υλικά ειναι μια χλεπα στην μεση ναπουμε ..
Πήγαινε φαε εσύ mac να πάθεις κανένα σκορβουτο,και ασε τα πολλαΦθηνιαρικες πίτσες σκέτο ψωμί, πάρε και σως thousand island να απλώσεις
Πάρε καμία πινατσα βρε Σκαραμαγκά εσύΣτης δύο η μία είναι δώρο, τι υλικά να βάλουν, ξεπεσμός
Άσε με εμένα για σένα λέμε τώρα πού ξέρεις να τρωςΠήγαινε φαε εσύ mac να πάθεις κανένα σκορβουτο,και ασε τα πολλα
Τσακο εσύ χλεπαε ναι ... το τυρι και τα υλικά ειναι μια χλεπα στην μεση ναπουμε ..
Δε τρως κανενα mac για τις γάτες λέω εγωΆσε με εμένα για σένα λέμε τώρα πού ξέρεις να τρως
Πιο πολύ κοστίζουν τα χαρτόνια από τη πίτσαΔε τρως κανενα mac για τις γάτες λέω εγω
Καλά φαε πινατσα εσύ με 4 ευρώ που δίνουν για πεταμα και βλεπουμεΠιο πολύ κοστίζουν τα χαρτόνια από τη πίτσα
ΔΕΝ θα περάσει ο φασισμός
Στο έσιαξα.
Τα φενιζόλ σου και σε άλλη παραλία νεαρέ.ΔΕΝ θα περάσει ο φασισμός
Πάρε και σκωτσέζικη σως Τζακ ΝτάνιελςΚαλά φαε πινατσα εσύ με 4 ευρώ που δίνουν για πεταμα και βλεπουμε
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει ρυζογκοφρέταΤα φενιζόλ σου και σε άλλη παραλία νεαρέ.
παίρνεις μία κοκα κολα κανονικη 1,5 λιτρο και δωρο μια πιτσαΣτης δύο η μία είναι δώρο, τι υλικά να βάλουν, ξεπεσμός
Κωλομπαράδικη η πίτσα σήμερα.Ώρα για τσίμπημα
παίρνεις μία κοκα κολα κανονικη 1,5 λιτρο και δωρο μια πιτσα