Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.450
- Πόντοι
- 12.756
ταλαγανι ;Ναι γιατί θα βάλω 10 γαρίδες 1 νούμερο
ταλαγανι ;Ναι γιατί θα βάλω 10 γαρίδες 1 νούμερο
Τα βλητα, αν δεν εχεις βλασταρια βρουβας με αλατακι και λαδακι, παει πολυ και ο γκαγιανας. Το αγαπημενο του μαστραντωνη Πατερας μου, θιος σχωρεστονε). Τωρα αν επαιζε και κανα τρυγονακι η ορτυκακι στη σουβλα, ολα τα λεφτα. Ρετσινουλα εφτιαχνε δικη του, δεν αγοραζεΟ καμαριέρος το πρωί αγόρασε τσιπούρες πελαγισιες από τα ψαροκάικα,θα της φτιάξει ο μάγειρας μαζί με βλητα για το μεσημέρι , τώρα τσιμπάω πρωινό στη πισίνα με καφέ ελληνικό κρουασάν και φρυγανιές μαρμελάδα βούτυρο
Πιο καλά 0Ναι γιατί θα βάλω 10 γαρίδες 1 νούμερο
Όχι περιμένω φορτίο από Κυπαρισσίαταλαγανι ;
Την άλλη φοραΠιο καλά 0
Μόλις έφαγα ΡΥΖΙ με καλαμαράκια. ΡΥΖΙ, που μου μάθατε όλοι ριζότο και κριθαροτο. Σας εχουνε ψαρωσει οι γυναίκες σας ναπουμεΡιζότο γαρίδες σε λιγο
Μόλις έφαγα ΡΥΖΙ με καλαμαράκια. ΡΥΖΙ, που μου μάθατε όλοι ριζότο και κριθαροτο. Σας εχουνε ψαρωσει οι γυναίκες σας ναπουμε
Αλιμονο, ένας λόρδος σαν εσενα.και εμεις τρωμε ΡΥΖΙ , στο Ιαπωνέζικο οταν παμε
Πες τα μαν,δεν ηταν σκληρά τα καλαμαράκια?Μόλις έφαγα ΡΥΖΙ με καλαμαράκια. ΡΥΖΙ, που μου μάθατε όλοι ριζότο και κριθαροτο. Σας εχουνε ψαρωσει οι γυναίκες σας ναπουμε
Πουτσα μαςκαι εμεις τρωμε ΡΥΖΙ , στο Ιαπωνέζικο οταν παμε
Πες τα μαν,δεν ηταν σκληρά τα καλαμαράκια?
Νταξ όχι αλλά μη φανταστείς, γτ πουτσο ροδέλες κατεψυγμέναΠες τα μαν,δεν ηταν σκληρά τα καλαμαράκια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουτσα μας
Μη βρίζεις ρε νιπληΣκληρα ηταν , σαν την πουτσα που θα φας
Έλα με την όπισθεν κωλομπαραΣκληρα ηταν , σαν την πουτσα που θα φας
θα σου κανω την κωλοτρυπα ταλαγάνιΈλα με την όπισθεν κωλομπαρα
Θα μου κλάσεως τα αρχιδιαθα σου κανω την κωλοτρυπα ταλαγάνι
Θα μου κλάσεως τα αρχιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καφέ γαλατοπιτα μανης
σε βλεπω μεχρι να περασει το γκρουπ δυναμικοτητας που μετεχεις να κατσικωθεις εδωτσακω γαλατάκι να συμπληρωσεις
σε βλεπω μεχρι να περασει το γκρουπ δυναμικοτητας που μετεχεις να κατσικωθεις εδω
Δεν θα πεις ενα γεια στα παιδια διπλα?δεν καταλαβαινω τι λες
Δεν θα πεις ενα γεια στα παιδια διπλα?
ΜΗΔΕΝ επιπεδοδωσε τους τα χαιρετισματα μου εσυ , οριστε