professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.699
- Πόντοι
- 11.096
ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ κουνελάκια κουτουπώνουμε με τον @petergsp
ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ κουνελάκια κουτουπώνουμε με τον @petergsp
Το πνίγεις μαν ?
Το σουβλάκι είναι πίτα με κρέας ντομάτα μαϊντανό και κρεμμύδι. Κάποτε βρέθηκα Αλεξανδρούπολη του λέω του μάστορα ένα από όλα και πλην όλων των άλλων μου βάζει ρώσικη και κέτσαπ, ήμουν έτοιμος να τού το φέρω στη μούρητο σουβλάκι είναι για μιξ γεύσεων
αν θέλω ξεχωριστά παίρνω μερίδα και τρώω το καθένα ξεχωριστά
εγώ βάζω και ρώσικη ακόμα στο τυλιχτό το μόνο που δε βάζω είναι κέτσαπ
Το πνίγεις μαν ?
Τυρί,τυρί,τυρί και κασέρι...στο εσιαξα λίγο.Είστε τρελοί εσείς οιΡωμαίοιάνω της Λαμίας!
Φοβάμαι να παραγγείλω πέννες τέσσερα τυριά γιατί θα μου βάλετε φετα φέτα φέτα και φέτα!!!
έχω και χειρότερο εμένα μου αρέσει και σουβλάκι με μαστέλο χίου ή με μανιτάρια αντί για κρέαςΤο σουβλάκι είναι πίτα με κρέας ντομάτα μαϊντανό και κρεμμύδι. Κάποτε βρέθηκα Αλεξανδρούπολη του λέω του μάστορα ένα από όλα και πλην όλων των άλλων μου βάζει ρώσικη και κέτσαπ, ήμουν έτοιμος να τού το φέρω στη μούρη
Δεν έβαλε μουστάρδα;Δεν το περίμενα αυτό...Το σουβλάκι είναι πίτα με κρέας ντομάτα μαϊντανό και κρεμμύδι. Κάποτε βρέθηκα Αλεξανδρούπολη του λέω του μάστορα ένα από όλα και πλην όλων των άλλων μου βάζει ρώσικη και κέτσαπ, ήμουν έτοιμος να τού το φέρω στη μούρη
Όταν ακούω "σουβλάκι με γύρο"....έχω και χειρότερο εμένα μου αρέσει και σουβλάκι με μαστέλο χίου ή με μανιτάρια αντί για κρέας
Απλώς να διευκρινίσεις αν πρόκειται για πλαστικό η βιοδιασπωμενο οικολογικό.αν θες να ζήσεις στα όρια παράγγειλε τυλιχτό καλαμάκι με απόλα
Είπαμε μαν, αλλο το τυρί άλλο τοκασέρι για τους τρελούς !!Τυρί,τυρί,τυρί και κασέρι...στο εσιαξα λίγο.
Αηδιασα λίγο αλλά για το συγκεκριμένο ξέρω ότι είναι καθαρό, είναι από συγγενείς. Για το κοσερ δεν έχω άποψη αλλά μου είχε φανεί περίεργο που το εξαιρούν. Κάτι για τις οπλές που είναι χωρίζομενες είχα διαβάσει, ίσως ταυτίζεται και με το φαγητό που είπες.Από τα πιο καθαρά δεν είναι.
Ένας από τους λόγους που δεν θεωρείται και kosher. Είναι από τα λιγοστά ζώα, που χέζει, και μετά τρώει ξανά τα ίδια του τα σκατά. Έτσι λειτουργεί καλύτερα το πεπτικό σύστημα του κουνελιού.
Παλιότερα έτρωγα πολύ κουνέλι, αλλά όχι εδώ, στο εξωτερικό. Πολύ νόστιμο.
Το σουβλάκι έχει ΣΟΥΒΛΑΚΙ...Ούτε γύρο,ούτε γουρουνοπουλο.Τι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πεις
Ετσι όπως ο Κώστας σύνταγμα που ειναι παραδοσιακόΤο σουβλάκι είναι πίτα με κρέας ντομάτα μαϊντανό και κρεμμύδι. Κάποτε βρέθηκα Αλεξανδρούπολη του λέω του μάστορα ένα από όλα και πλην όλων των άλλων μου βάζει ρώσικη και κέτσαπ, ήμουν έτοιμος να τού το φέρω στη μούρη
όλα τα τυλιχτά είναι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑΌταν ακούω "σουβλάκι με γύρο"....
Ουδείς ελεύθεροςΜωρ' δε γαμιέστε
Οι μισοί από εδώ μουνόδουλοι και οι άλλοι μισοί κοιλιόδουλοι
όλα τα τυλιχτά είναι ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ
τα σκέτα τμχ είναι ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ
Το δικό μου ήταν σπιτωμενο, μόνο με κουνέλια συνευρισκοτανΤύπε δεν τρώω ποτέ κουνέλι πρώτων γιατί μου μοιάζει με γάτα, δεύτερων γιατί τα κουνέλια τα πηδούν οι αρουραίοι και οι σκαντζόχοιροι
Πες μου ότι δεν στολισες το σπίτι με αγιοβασιληδες ακόμα....μολις εφαγα το πρωτο μελομακάρονο της σαιζον ..
Τα ποντίκια τρυπώνουν παντού τύπεΤο δικό μου ήταν σπιτωμενο, μόνο με κουνέλια συνευρισκοταν