dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.119
- Πόντοι
- 22.886
Με παντόφλα ή χωρίςΚαλησπέρα ναυάγια. Φλανκ για μεσημέρι. Το βράδυ έχει μοσχαροσουπα της ελλεηνιδας.
( Η μοσχαρόσουπα )
Με παντόφλα ή χωρίςΚαλησπέρα ναυάγια. Φλανκ για μεσημέρι. Το βράδυ έχει μοσχαροσουπα της ελλεηνιδας.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου ανώνυμε αλκοολικε μπεκρήΕυχαρίστως να στείλω νεαρέ μου
Όλη μέρα.τη γκρίνια της ακούω. Ας φάω και κάτι τουλαχιστονΜε παντόφλα ή χωρίς
( Η μοσχαρόσουπα )
Το προσωπικό τι έγινε ?Σε λίγο ετοιμάζεται μπριζόλα τομαχοκ, με πατάτες τηγανητές, ρώσικη σαλάτα, και μαρούλι
Πάρε και μαγιονέζα και σοσΣε λίγο ετοιμάζεται μπριζόλα τομαχοκ, με πατάτες τηγανητές, ρώσικη σαλάτα, και μαρούλι
Ναι τύπεΤο προσωπικό τι έγινε ?
Πήρε πόδι ?
Έχω έναν τύπο που ψάχνει δουλειά .Ναι τύπε
Όχι τύπε τα κριτήρια είναι αυστηράΈχω έναν τύπο που ψάχνει δουλειά .
Ότι να ναι .
Να τον στείλω ?
Τύπε αλκολικε ψάχνω εταιρεία για στήσιμο διακόσμηση και στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου, έχω βρει μία που λέγετε Echo Deco αλλά ακόμα δεν ξέρω, έχεις να προτείνεις τίποτα? η να φέρω τον χύσε μέσα να τα φτιάξειΈχω έναν τύπο που ψάχνει δουλειά .
Ότι να ναι .
Να τον στείλω ?
πάρε @Χύσε μέσα , θα κλασει και ωραίες γιρλάντες για το δέντρο…Τύπε αλκολικε ψάχνω εταιρεία για στήσιμο διακόσμηση και στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου, έχω βρει μία που λέγετε Echo Deco αλλά ακόμα δεν ξέρω, έχεις να προτείνεις τίποτα? η να φέρω τον χύσε μέσα να τα φτιάξει
Το ορεκτικό δικό σου η από πελάτη;
Πλάκα κάνεις τώρα,όμως παραδοσιακά οι gay διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στην διακοσμητική.πάρε @Χύσε μέσα , θα κλασει και ωραίες γιρλάντες για το δέντρο…
Ο τονος που πάει?...Μαλακαααααα..!.
μα γι αυτό το είπα , επίσης γιατί να δίνει δουλεια σε άλλους , προτιμάτε τα «εγχώρια προϊόντα»Πλάκα κάνεις τώρα,όμως παραδοσιακά οι gay διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στην διακοσμητική.
Θα έχει ενδιαφέρον μέλη μας να προσφέρουν εργασια σε άλλα μέλη μας...
Παντού!!!!Ο τονος που πάει?
Τύπε τι μου θύμησες και έχω καιρό να φάω, μάλλον αύριο θα χτυπήσωΟ τονος που πάει?
Με ρύζι καντο βαλλε αγγουράκι ντομάτα και μαγιονέζα και ανακάτεψε,και θα με θυμηθειςΤύπε τι μου θύμησες και έχω καιρό να φάω, μάλλον αύριο θα χτυπήσω