Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.981
- Πόντοι
- 12.756
Πες μου ότι δεν στολισες το σπίτι με αγιοβασιληδες ακόμα....
τελος Νοεμβρίου εχει κλειστει ραντεβου
Πες μου ότι δεν στολισες το σπίτι με αγιοβασιληδες ακόμα....
Είπαμε μαν, αλλο το τυρί άλλο τοκασέρι για τους τρελούς !!
Αηδιασα λίγο αλλά για το συγκεκριμένο ξέρω ότι είναι καθαρό, είναι από συγγενείς. Για το κοσερ δεν έχω άποψη αλλά μου είχε φανεί περίεργο που το εξαιρούν. Κάτι για τις οπλές που είναι χωρίζομενες είχα διαβάσει, ίσως ταυτίζεται και με το φαγητό που είπες.
Ανωμαλεψαν και οι αρουραίοι και οι σκαντζόχοιροι;Τύπε δεν τρώω ποτέ κουνέλι πρώτων γιατί μου μοιάζει με γάτα, δεύτερων γιατί τα κουνέλια τα πηδούν οι αρουραίοι και οι σκαντζόχοιροι
Ούφφφ...τελος Νοεμβρίου εχει κλειστει ραντεβου
Θα προσλάβεις συνεργειο διότι θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να το κάνεις μόνος;τελος Νοεμβρίου εχει κλειστει ραντεβου
Θα προσλάβεις συνεργειο διότι θα χρειαστείς πολύ χρόνο για να το κάνεις μόνος;
Διασταύρωση κουνελιού με αρουραίο!Ανωμαλεψαν και οι αρουραίοι και οι σκαντζόχοιροι;
Τουλάχιστον παίρνουν προφυλάξεις;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούφφφ...
Ανησυχησα...
Τι περίμενες να βρεις εδω ρε μαν? Είσαι σε νημα φαγητού σε φόρουμ για μουνια. Κοιλιοδουλους που τους αρέσει να γαμανε θα βρεις, τι πιο φυσιολογικό!Μωρ' δε γαμιέστε
Οι μισοί εδώ είναι μουνόδουλοι και οι άλλοι μισοί κοιλιόδουλοι
Τώρα το έφαγα....Τα ποντίκια τρυπώνουν παντού τύπε
ο ντάμα τρώει κάτι τέτοια αρουραίο με γέμιση τα χτιστούγεννα αντί για γαλοπούλαΔιασταύρωση κουνελιού με αρουραίο!
Στο διόρθωσα μαντυλιχτόσάντουιτς καλαμάκι μοσχαρίσιο με πατάτεςμουστάρδα τυροκαυτερήαλοιφη βολταρεν
σάντουιτς χωρίς μμπεικον και αυγό δεν είναι σάντουιτςΣτο διόρθωσα μαν
Νελι νελι το κουνέλι....θα φωνάξει κανείς τον χύσε μέσα επιτέλους . που είναι ειδικός στα μπαγκς μπανυ.Ετοιμάζεται κουνέλι (από το χωριό) στο φούρνο με κρεμμύδια και πατάτες. Θα συνοδευτεί με σαλάτα λάχανο καρότο και καλαμποκισιο ψωμί από καινούριο φουρνο.
Για να γλιστράει, έχει επιλεχθεί merlot του 2022.
Δεν περιγράφω άλλο....
Ωραίος!μόνος μου ουτε μπουκάλι νερό δεν βγαζω απο το ψυγείο
ερχεται εταιρεία εδω και χρόνια , στολιζει/ξεστολιζει
...Μαλακαααααα..!.Στο διόρθωσα μαν
Μήπως χρειάζεσαι λιγουλάκι κρέμα παραπάνω για τα σουδάκια ?Τώρα έτσι για τη λιγούρα Dubai chocolate και κάτι σουδακια που μου τα έστειλαν από τη Σούδα
Δεν θα έλεγα όχιΜήπως χρειάζεσαι λιγουλάκι κρέμα παραπάνω για τα σουδάκια ?