cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.292
- Πόντοι
- 3.556
Τι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πειςαν θες να ζήσεις στα όρια παράγγειλε τυλιχτό καλαμάκι με απόλα
Τι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πειςαν θες να ζήσεις στα όρια παράγγειλε τυλιχτό καλαμάκι με απόλα
Τι σουβλάκι ρε τύπεΤι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πεις
Κάποτε όλοι ήμασταν ανέμελα πιτσιρίκια. Κι εσύ υποθετω.Tα ξενύχτια μέχρι πρωίας αρμόζουν σε ανέμελα πιτσιρίκια η σε μπουχεσες που είναι πέρα βρέχει ολημερίς και ολονυχτίς .
Τι σουβλάκι ρε τύπε
Σουβλάκι είναι το καλαμάκι
Κουνέλι ; ΜάλισταΕτοιμάζεται κουνέλι (από το χωριό) στο φούρνο με κρεμμύδια και πατάτες. Θα συνοδευτεί με σαλάτα λάχανο καρότο και καλαμποκισιο ψωμί από καινούριο φουρνο.
Για να γλιστράει, έχει επιλεχθεί merlot του 2022.
Δεν περιγράφω άλλο....
Χάνεις μανΚουνέλι ; Μάλιστα
Αυτό είναι το σουβλάκι τύπεΤι σουβλάκι ρε τύπε
Σουβλάκι είναι το καλαμάκι
Ευχαριστώ δεν θά πάρωΧάνεις μαν
Από τα πιο καθαρά κρεατα. Λουκουμι βγήκε. Τα κρεμμύδια κραταγανε, δεν ξέρω γιατί, τα περίμενα γλυκα και τρυφερα.Κουνέλι ; Μάλιστα
Καλή χώνεψη μαν, αφού σου αρέσει εσένα.Από τα πιο καθαρά κρεατα. Λουκουμι βγήκε. Τα κρεμμύδια κραταγανε, δεν ξέρω γιατί, τα περίμενα γλυκα και τρυφερα.
τυλιχτό καλαμάκι μοσχαρίσιο με πατάτες μουστάρδα τυροκαυτερήΤι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πεις
Τύπε δεν τρώω ποτέ κουνέλι πρώτων γιατί μου μοιάζει με γάτα, δεύτερων γιατί τα κουνέλια τα πηδούν οι αρουραίοι και οι σκαντζόχοιροιΑπό τα πιο καθαρά κρεατα. Λουκουμι βγήκε. Τα κρεμμύδια κραταγανε, δεν ξέρω γιατί, τα περίμενα γλυκα και τρυφερα.
Από τα πιο καθαρά κρεατα. Λουκουμι βγήκε. Τα κρεμμύδια κραταγανε, δεν ξέρω γιατί, τα περίμενα γλυκα και τρυφερα.
Είπα να μήν τό πώ εγώ. Αλλά έτσι είναι.Τύπε δεν τρώω ποτέ κουνέλι πρώτων γιατί μου μοιάζει με γάτα, δεύτερων γιατί τα κουνέλια τα πηδούν οι αρουραίοι και οι σκαντζόχοιροι
Οκ σουβλάκι δηλαδή, στο σουβλάκι δεν βάζουν πατάτες μουστάρδες και τυροκαυτερες γιατί αλλοιώνουν της γεύσειςτυλιχτό καλαμάκι μοσχαρίσιο με πατάτες μουστάρδα τυροκαυτερή
Νά κάνετε παρέα με τον @dimigoallτο καλυτερο κουνελι τσιγαριαστο εχω φαει στα Χανια.
εδω στο σπιτι το φτιαχνουμε ή στιφαδο ή κοκκινιστο.
γαμαει κι ετσι
κυριε καθηγητα χανεις.
ειναι πολυ καλος μεζες.
με κρασακι κοκκινο παρεα ειναι μουρλια.
το σουβλάκι είναι για μιξ γεύσεωνΟκ σουβλάκι δηλαδή, στο σουβλάκι δεν βάζουν πατάτες μουστάρδες και τυροκαυτερες γιατί αλλοιώνουν της γεύσεις
ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ κουνελάκια κουτουπώνουμε με τον @petergspΝά κάνετε παρέα με τον @dimigoall