argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.174
- Πόντοι
- 9.297
Είναι σαν να κάνετε τον σταυρό σας με το αριστερο....Ο Αργυροτοξος
Είναι σαν να κάνετε τον σταυρό σας με το αριστερο....Ο Αργυροτοξος
Πρωτη φορά βλέπω την έκφραση αυτή!!!Πήγα στον φούρνο πριν λίγο να πάρω δήθεν βουτηματα από την όμορφη φουρναρισα, της την έπεσα ωραία και ευγενικά, αλλά αρχιδια μου έριξε τυρόπιτα
Η φουρναρισα δεν ρίχνει χυλοπίτες, ρίχνει τυρόπιτεςΠρωτη φορά βλέπω την έκφραση αυτή!!!
Συνήθως το λένε "χειλοπιτα" η "χυλοπίτα" η σκέτο "πίτα"...
Δεν πειράζει ...μια πίτα είναι πάντα χορταστική,έχει πρωτεινες...τουλάχιστον ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ.
ΕΥ ΓΕ!
Η φουρναρισα δεν ρίχνει χυλοπίτες, ρίχνει τυρόπιτες
Στην δεύτερη φάση της μάχης ρίχνεις το βαρύ πυροβολικό...περιμένουμε νεότερα αύριο.Μετά την απογοήτευση από την φουρναρισα πήγα Macdonald είχε προσφορά κόμπο ένα Τσισμπεργκερ, ένα μπέργκερ με κοτόπουλο, πατάτες μεγάλες, και μεγάλη κοκακολα νορμαλ με 4.80 αύριο θα θα ξαναπάω φουρναρισα αλλά θα παρκάρω απέξω τη καγιέν μήπως με εκτιμήσει καλύτερα
Τόσο μεγάλη προσφορά με 4,80€;;;;;;Μετά την απογοήτευση από την φουρναρισα πήγα Macdonald είχε προσφορά κόμπο ένα Τσισμπεργκερ, ένα μπέργκερ με κοτόπουλο, πατάτες μεγάλες, και μεγάλη κοκακολα νορμαλ με 4.80 αύριο θα θα ξαναπάω φουρναρισα αλλά θα παρκάρω απέξω τη καγιέν μήπως με εκτιμήσει καλύτερα
Ρε μαν με την καγιέν στα Macdonalds? Δεν ήταν ανοιχτό το drive through στο Zonar’s??Μετά την απογοήτευση από την φουρναρισα πήγα Macdonald είχε προσφορά κόμπο ένα Τσισμπεργκερ, ένα μπέργκερ με κοτόπουλο, πατάτες μεγάλες, και μεγάλη κοκακολα νορμαλ με 4.80 αύριο θα θα ξαναπάω φουρναρισα αλλά θα παρκάρω απέξω τη καγιέν μήπως με εκτιμήσει καλύτερα
Έφυγες τσάρκα , τώρα !Εγώ μόλις τσιμπησα ένα άκυρο για σεξ από την ελλεηνιδα..
Τσάμπα γαμηθηκα να βάλω τα μωρά για ύπνο..
Xαρα στο κουράγιο σου που μετά από τόση δουλειά με τα μωρά είχες όρεξη για κοκό.Εγώ μόλις τσιμπησα ένα άκυρο για σεξ από την ελλεηνιδα..
Τσάμπα γαμηθηκα να βάλω τα μωρά για ύπνο..
Ανησηχησαμε τύπεΤώρα γύρισα.... δούλευα 11:00-19:00 από το γραφείο. Μετά έκλεισα ραντεβού για αποτρίχωση (πούτσα και κωλαράκι), οπότε πήγα δερματολόγο και τώρα έφτασα σπίτι και παρήγγειλα αυτά τα Ribs με jack daniels από Tgi fridays (το μικρό με τα 13€) , δεν έχω βάλει τίποτα από το πρωί στο στόμα μου... άσε. Και δεν ήξερα τι να πρωτο παραγγείλω.
Αύριο όμως έχω ρεπό, ελπίζω να φάω καλά και κυριολεκτικά και μεταφορικά...
Ένταξη δεν ανησηχησα τόσο πολύΓλυκούλι μπορείς να βρεις και το τηλέφωνο μου από το κάνεσεξ... όποτε θέλεις να με παίρνεις...
Τι έφαγες εσύ; Θες να έρθεις από εδώ να φάμε παρέα;
Ανησηχησαμε τύπε
Σε κανα μισαωρο ερχετσι 8αρα πιτσα με ζαμπον, σουτζουκι, φετα, πιπερια.
Πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει.
Μολις μου την φερουν μπροστά μου θα σου την βγαλω φωτο.τυπε πες μας σε ιντσες την πιτσα , γιατι με κομματια αυτη μπορει να κοβεται και στα 4 ναπουμε
Μην πεφτεις στο μαρκετινγκ των εταιρειων
αμα δεν τον βρισκεις να παιρνεις ή να στέλνεις μηνυμα στο κινητο του @dimigoall .. καπου μαζι θα ειναι