ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.769
- Πόντοι
- 5.006
Ασε μαν πολύ ταλαιπωρία έτοιμος για να καταπεσω είμαιΠώς αντέχεις μαν
Ασε μαν πολύ ταλαιπωρία έτοιμος για να καταπεσω είμαιΠώς αντέχεις μαν
αμα ηταν αυτες εδω κοντα τυπε μου,δεν θα μετακομιζα μονο. θα ειχα μεταναστευσει.Την θεία Ελένη η το βουνό έχεις φουρνάρισσα στην γειτονιά σου μαν ?
τυπε μου θες να εισαι κοντα με την θεια Ελενη και ρωτας?Τύπε σε ποια γειτονιά μένεις?
Ε άλλαξε γειτονιά ρε τύπε έλα νότια να είσαι με εμένα με ΑΝΤΖΕΛΟ με Νιπλη να δεις προκοπή και χαρά στα σκέλια σούαμα ηταν αυτες εδω κοντα τυπε μου,δεν θα μετακομιζα μονο. θα ειχα μεταναστευσει.
τυπε μου θες να εισαι κοντα με την θεια Ελενη και ρωτας?
Σήμερα παραδοσιακός μουσακάς με χόρτα σουδακια από Σούδα και κοκακολα νορμαλ με ρινίσματα σιδήρου
Σ αρέσουν οι φάλαινες? Δεν κρίνω, απλά ρωταωΤύπε σε ποια γειτονιά μένεις?
Υπάρχουν και αυτοί που τον φτιάχνουν με κολοκυθάκια... Και κάποιοι που βάζουν κιμά σογιας... Μακριά από μας...Πλεονασμός το «παραδοσιακός»
Ένας είναι ο μουσακάς .
Μην γινει κι αυτό σαν τα γεμιστά
ΑίσχοςΥπάρχουν και αυτοί που τον φτιάχνουν με κολοκυθάκια... Και κάποιοι που βάζουν κιμά σογιας... Μακριά από μας...
Ο παραδοσιακός είναι αυτός που αναφέρω με κιμά, υπάρχει και ο βιγκαν με κιμά από φακέςΠλεονασμός το «παραδοσιακός»
Ένας είναι ο μουσακάς .
Μην γινει κι αυτό σαν τα γεμιστά
Ποια είναι η θεία Ελένη ρε παιδιά? Ακαδημαϊκά ρωτάωαμα ηταν αυτες εδω κοντα τυπε μου,δεν θα μετακομιζα μονο. θα ειχα μεταναστευσει.
τυπε μου θες να εισαι κοντα με την θεια Ελενη και ρωτας?
Και εγώ θέλω να μάθωΠοια είναι η θεία Ελένη ρε παιδιά? Ακαδημαϊκά ρωτάω
Οχι δεν μου αρέσουν αλλά που μένει ο τύπος στην ΑνταρκτικήΣ αρέσουν οι φάλαινες? Δεν κρίνω, απλά ρωταω
φιλε μου υπαρχει και μεσογειακη φαλαιναΟχι δεν μου αρέσουν αλλά που μένει ο τύπος στην Ανταρκτική
Ποια είναι η θεία Ελένη ρε παιδιά? Ακαδημαϊκά ρωτάω
Και εγώ θέλω να μάθω
ελα,δωσε το τηλεφωνακι στα παιδια.
Θέλετε σίγουρα να μάθετε ?
Λέγε ρε φίλε μπεκρα μην μας κρατάς σε αγωνία
Θέλετε σίγουρα να μάθετε ?