Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.725
- Πόντοι
- 12.756
Μολις μου την φερουν μπροστά μου θα σου την βγαλω φωτο.
βαλε διπλα και ενα 500αρικο ευρω να καταλαβουμε το μεγεθος
Μολις μου την φερουν μπροστά μου θα σου την βγαλω φωτο.
Χαχαχαχαχαχ !!!βαλε διπλα και ενα 500αρικο ευρω να καταλαβουμε το μεγεθος
με 10ευρο θα καταλάβει περισσότερος κόσμος
Αμα ειναι τρια διακοσαρικα σου κάνει;βαλε διπλα και ενα 500αρικο ευρω να καταλαβουμε το μεγεθος
εγώ έχω 500 ευρώ σε 10ρικαναι αλλα εγω ρωτησα , οποτε να παει να γαμηθει ο κόσμος , και δεν εχω 10ευρω , χρόνια εχω να δω
Θα του ελεγα να βαλει επιταγη της Πειραιως , αλλα δεν νομιζω να εχει
XΩΡΙΣ μανιταρια;;;Σε κανα μισαωρο ερχεται 8αρα πιτσα με ζαμπον, σουτζουκι, φετα, πιπερια.
Πρωτη φορα παραγγελνω απο εκει.
Ναι, δεν τα τρωω. Πειραζει;XΩΡΙΣ μανιταρια;;;
Τύπε καυτερά είναι αυτά ?
αν καμιά μέρα μπερδευτώ και αντί για φαγητό ανεβάσω καμία πούτσα μη με παρεξηγήσετε, όχι ότι θα είμαι εκτός θέματος...
τι μου θυμισες ρε μπαγασα , είχα κάποια στιγμη κάποια 200αρικα , οταν ειχαν αρχισει να μειωνουν την κυκλοφορία, και λεω κατσε να τα σπρωξω πουθενα γιατι μετα για να τα παρουν θα πρεπει να πηγαινω στην τραπεζα να μου τα κανουν 50αρικα .. Στο εξωτερικό φυσικά δεν ειχε προβλγημα , οπου τα εδινα ουτε καν τα ελεγχαν .. εδω ρε μαλακα ενα πηγα να δωσω και πως και δεν φωναξαν στην ασφάλεια να πουμε με τα μουνια τις φτωχατζεςΑμα ειναι τρια διακοσαρικα σου κάνει;
μπορει να το κανει επιτηδες για να πας να του βάλεις καμιά αλοιφη τυπεΤύπε καυτερά είναι αυτά ?
Θα ανεβάσει γράδα η κωλοτρυπίδα με τα πιπέρια ρε σύ
μπορει να το κανει επιτηδες για να πας να του βάλεις καμιά αλοιφη τυπε
Εσεις οι ειστε απρόβλεπτοι
Μικρή για 8αρα αλλα θα γεμίσει το στομάχι.τι μου θυμισες ρε μπαγασα , είχα κάποια στιγμη κάποια 200αρικα , οταν ειχαν αρχισει να μειωνουν την κυκλοφορία, και λεω κατσε να τα σπρωξω πουθενα γιατι μετα για να τα παρουν θα πρεπει να πηγαινω στην τραπεζα να μου τα κανουν 50αρικα .. Στο εξωτερικό φυσικά δεν ειχε προβλγημα , οπου τα εδινα ουτε καν τα ελεγχαν .. εδω ρε μαλακα ενα πηγα να δωσω και πως και δεν φωναξαν στην ασφάλεια να πουμε με τα μουνια τις φτωχατζες
Τρωω, μαν. Μην πεις καμία μαλακια...Το έφαγα και ήταν τέλειο παιδιά. Ξέρετε τι θα ήθελα να φάω τώρα για επιδόρπιο;
με επιασαν αδερφε τρωω αναλογα με τις καυσειςΈτσι!
Αρκετοί βηγκαν και νεοταξιτες έχουν νοθεύσει γεύσεις.
ΑΡΚΕΤΑ!!!
Σε έπιασαν όλα αυτα ρε Χρηστάρα η μετά από δύο ώρες χτυπησες κάνα κοντοσούβλι;