petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.353
- Πόντοι
- 41.813
απλη αδερφε?τωρα 1 σοκοφρετα
με φουντουκι,υγειας ή με λευκη σοκολατα?
απλη αδερφε?τωρα 1 σοκοφρετα
Του πόσο είναι η φουρναρισσα? 120? 150? 200 συν τα έξτρα?Επισκέφθηκα πριν λίγο την φουρναρισα της περιοχής του εξοχικού ωραίο μουνι, είχε φτιάξει μελομακάρονα γεμιστά με λάβα φυστικιού τραγανό καταιφι και καβουρδισμένα φυστίκια Αιγίνης, πείρα ένα κιλό για να το παίξω λαρτζ
Μην πέσεις στην παγίδα.Εσπρέσσο, μπαγκέτα με γαλοπούλα καπνιστή, γραβιέρα Κρήτης, ντομάτα, μαγιονέζα.
Τό μωρό μου πρότεινε νέο είδος νά δοκιμάσω, γιαούρτι με μέλι, ανανά, μήλο καί granola
Καλημέρα κύριοι.
Κουμπάρα θα φέρω εγω. Θα κάνουμε κάτι σουινγκερ, γαμάτα.Έχω σοβαρό σκοπό ρε μαν για το κορίτσι ξέρει ό @Zebu κανονίσαμε νά είναι κουμπάρος.
Άσε πού φτιάχνει σπέσιαλ γεμιστά με ΚΙΜΑ ή φουρναρισα νά τρώμε όμορφα στά
Ή κουμπάρα δεν ξέρω που είναι ;
Τύπε άμα γεννήσεις κράτα μου ένα κανελί με βούλεςΠαιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;
Τελικά σε όλη την Αττική (εάν όχι σε όλη την Ελλάδα) έχουν τις ίδιες μαλακισμένες πίτες , αυτές που είναι από την μία πλευρά σαν βάφλα και από την άλλη ίσιες .Ώρα για τσίμπημα
Ετσι.Τελικά σε όλη την Αττική (εάν όχι σε όλη την Ελλάδα) έχουν τις ίδιες μαλακισμένες πίτες , αυτές που είναι από την μία πλευρά σαν βάφλα και από την άλλη ίσιες .
Μηδέν γεύση , σαν να τρώς εφημερίδες , αν την ξεχάσει δε ο μάστορας και ψηθεί παραπάνω σπάς οδοντοστοιχία .
Που είναι ρε αυτές οι παλιές πιτούλες , οι άσπρες , που τις βούταγαν στο κατσαρόλι με τα βουτύρατα και μύριζε όλη η γειτονιά από το ψήσιμο .
Χτυπούσαμε δίπιτα τυλιχτά μόνο και μόνο για την γεύση αυτής της πίτας
Κάποια τις έχουν ακόμα. Τις φτιάχνουν πλέον όμως αλαδωτες οι περισσότεροι.Τελικά σε όλη την Αττική (εάν όχι σε όλη την Ελλάδα) έχουν τις ίδιες μαλακισμένες πίτες , αυτές που είναι από την μία πλευρά σαν βάφλα και από την άλλη ίσιες .
Μηδέν γεύση , σαν να τρώς εφημερίδες , αν την ξεχάσει δε ο μάστορας και ψηθεί παραπάνω σπάς οδοντοστοιχία .
Που είναι ρε αυτές οι παλιές πιτούλες , οι άσπρες , που τις βούταγαν στο κατσαρόλι με τα βουτύρατα και μύριζε όλη η γειτονιά από το ψήσιμο .
Στην περιοχή μου έχουμε 20 τυλιχτάδικα . Μόνο ο ένας έχει διαφορετική πίτα , μια καλαμποκιού νόστιμη σε σχέση με τους υπόλοιπους και μαλακή , τις ψήνει με λίγο λάδι και φυσικά τρώω μόνο από αυτόν .Κάποια τις έχουν ακόμα. Τις φτιάχνουν πλέον όμως αλαδωτες οι περισσότεροι.
Και 4 ευρώ κωλομπαραδεςΣτην περιοχή μου έχουμε 20 τυλιχτάδικα . Μόνο ο ένας έχει διαφορετική πίτα , μια καλαμποκιού νόστιμη σε σχέση με τους υπόλοιπους και μαλακή , τις ψήνει με λίγο λάδι και φυσικά τρώω μόνο από αυτόν .
Κωλομπαράδες μαν , πήγαν 3,5€ το τυλιχτό και είναι σκουπίδια
Τελικά σε όλη την Αττική (εάν όχι σε όλη την Ελλάδα) έχουν τις ίδιες μαλακισμένες πίτες , αυτές που είναι από την μία πλευρά σαν βάφλα και από την άλλη ίσιες .
Αυτά είναιΚουμπάρα θα φέρω εγω. Θα κάνουμε κάτι σουινγκερ, γαμάτα.
Οι κουμπάρες θα κάνουν πλακομουνια μεταξύ τους και εμείς θα παίρνουμε μάτι με τσίπουρα και μεζεκλικια
που βρηκες λεφτα?Τρώω ένα πιτόγυρο
.Αναρωτιέμαι''Τι λείπει, τι λείπει...
''Τρώω δεύτερο.''Κάτι λείπει...κάτι λείπει...
''Τρώω τρίτο...''Τι λείπει ρε γαμώτο...τι λείπει...''
Τελικά έλειπε ένα προφιτερόλ !!!
ειχα κατι στην μπαντα για μια δυσκολη...που βρηκες λεφτα?
Λίγο μπούτι κοτόπουλο ?Κατά τις 12 και μετά από 3 καφέδες έφαγα μια σπανακοτυροπιτα και έγινε το στομάχι μου σα στουπετσί. Πιο αργά,κατά τις 3,σαλατα ντομάτα, αγγουρι, φέτα, ξυδι, λάδι, μαυρη μπαγκέτα. Μετά από καμια ωρα τιραμισου. Εννοείται σπαρκ.
Τώρα θα ψήσω λίγο μπουτι κοτόπουλο και θα τσοντάρω και λίγη φέτα.
Τέλος θα σφίξω μια διπλή σκέτη φιλαντια καθώς είναι Σάββατο και θα το ρίξω έξω
Όλα των παιδιών αλλά τα τσάκισες …Τώρα για απογευματινό: Μισή σοκολάτα γάλακτος των παιδιών, από τις μεγάλες 200γρ.
Μισό πακέτο γεμιστά Παπαδοπούλου σοκολάτα των παιδιών.
Χυμό Αμίτα μπλε των παιδιών (ολοκληρο) γιατί τελείωσαν οι φαντα στο τσίγκινο κουτακι.
Ένα φιλέτο τυπε τι κοπανακι πακιστανος είμαι?Λίγο μπούτι κοτόπουλο ?
Το κοπανάκι ας πούμε ?