ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
Εσύ αδελφέ?ουφ...ανησυχησαμε
Εσύ αδελφέ?ουφ...ανησυχησαμε
ρολακια κοτοπουλο αδερφε με πατατουλες....Εσύ αδελφέ?
Man μην ανησυχεις, το προβλημα ειναι μονο στα πλαστικα μπουκαλια 0,5λτ. Ειναι γνωστο οτι η ευεργετικες ιδιοτητες της Φαντα ισχυουν μονο στο τσιγκινο κουτακι, κατι με τα ελευθερα ηλεκτρονια και τα ιοντα, δεν θυμαμαι καλα, ρωτα τους επιστημονες του μπου....Όχι ρε πούστη μου και την φαντα ???
τα ελευθερα ιοντα τυπε....εχει αναλυθειMan μην ανησυχεις, το προβλημα ειναι μονο στα πλαστικα μπουκαλια 0,5λτ. Ειναι γνωστο οτι η ευεργετικες ιδιοτητες της Φαντα ισχυουν μονο στο τσιγκινο κουτακι, κατι με τα ελευθερα ηλεκτρονια και τα ιοντα, δεν θυμαμαι καλα, ρωτα τους επιστημονες του μπου....
Αυτό μας έλειπε τώρα τύπε να μείνεις έγκυος και να τρέχουμε να βρούμε ποιος είναι ο πατέραςΠαιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;
Προβλέπεται και πούτσα το βράδυ τύπε;Καλησπέρα ναυάγια. Τονοσαλατα σκέτη γιατί το βράδυ προβλέπεται στεικ ή πιτσα και νιοκι.
Συγνώμη δε θυμόμουν, θα περάσω να ξαναδώσω στην εξεταστική του Γενάρητα ελευθερα ιοντα τυπε....εχει αναλυθει
Αν κάνεις ΑΚΑ... Ας προσεχες κι εσύ...Παιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;
Όχι τυπε, με την ελλεηνιδα θα είμαι.Φακές ληγμένες, τις είχα τρεις εβδομάδες στην κατάψυξη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προβλέπεται και πούτσα το βράδυ τύπε;
Φακές ληγμένες, τις είχα τρεις εβδομάδες στην κατάψυξη.
Δεν λήγουν , κατανάλωσε άφοβαΦακές ληγμένες, τις είχα τρεις εβδομάδες στην κατάψυξη.
Προβλέπεται και πούτσα το βράδυ τύπε;
Τύπε το τραπέζι του εργένη είναι ένα roller coaster.Ωχ. Πολύ γκουρμέ φάση. Έτσι το δούλευα κι εγώ κάποτε.
Τύπε σου λέω οριακά τρώγονταν, απορώ πως δεν έχουν χτυπήσει ακόμα την πύλη.Δεν λήγουν , κατανάλωσε άφοβα
Κεφτέδες, πατάτες τηγανιτές χωριάτικη και κοακολα χωρίς ρινίσματα από μπουκάλι 1.5ltr
μετά πήγαινε και γράψε στο ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο (αν υπάρχει ακόμα)Τύπε σου λέω οριακά τρώγονταν, απορώ πως δεν έχουν χτυπήσει ακόμα την πύλη.
του τα λεω εδω και δυο μηνες και 200 σελιδες στο νημα. δεν ακουει να χωθει.Ελα, ετοιμη ειναι. Αυριο θα την πλακωσεις μεσα στο παρασκευαστηριο. Τι αλλο να σου πει δηλαδη η γυναικα;
Τυχερακια.