argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.355
- Πόντοι
- 9.297
Δεν βγαίνει συχνά ο γίγας @enduro ....ελπίζω να έχει χεστει στο ταλαρο και για αυτο να ψιλοχαθηκε.Enduro ?? προσεχε τον αυτονε , ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ
Δεν βγαίνει συχνά ο γίγας @enduro ....ελπίζω να έχει χεστει στο ταλαρο και για αυτο να ψιλοχαθηκε.Enduro ?? προσεχε τον αυτονε , ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ
Πω ρε πουστηανασκππηση ημερας
πρωινο τσουρεκι με μαυρη μερεντα,μεσημεριανο τρουμπετινες μισκο με κιμα,κοτοσαλατα,σαλατα ντοματινια,μαρουλι,πιπερια Φλωρινης
βραδυνο μπουμπλικια με τζειμσον
Θα του στειλουμε τον Ζε Ελιας, αδερφε. Αν θελει ας ξανα ζητήσει κλωστια απο ποδοσφαιριστή.Cost ακούει?
πόλεμος=μπάρμπεκιου με μπύρες και σινγκλ μαλτ=καλύτερο και από γκόμεναΠόλεμος=Τριπλέτα;
Σοβαρή Αμερικανια!πόλεμος=μπάρμπεκιου με μπύρες και σινγκλ μαλτ=καλύτερο και από γκόμενα
αμερικανιά θα ήταν αν τρώγαμε τοστ με φυστικοβούτυρο και βουτάγαμε τις πατατες μας στο μιλκ σεικΣοβαρή Αμερικανια!
Grand marnier βάζουν στης κρέπες τύπεΈπαιξε κρέπα στο εκπτωτικό χωριό..
Ο μπροστινός μου έφαγε σοκολάτα μπανάνα κ ένα λικέρ μέσα.. τι φάση;
Ένα δίκιο το έχεις εδώ...αμερικανιά θα ήταν αν τρώγαμε τοστ με φυστικοβούτυρο και βουτάγαμε τις πατατες μας στο μιλκ σεικ
Νομιζα οτι μόνο γκόμενες πάνε εκεί...με το μπαρδον δηλαδή.Έπαιξε κρέπα στο εκπτωτικό χωριό..
Ο μπροστινός μου έφαγε σοκολάτα μπανάνα κ ένα λικέρ μέσα.. τι φάση;
Ξενυχτάς πολύ τυπάρα ...Βρώμικο στην Ιερά οδό. Είχε προηγηθεί ουίσκι και ξηροκαρπι σε ευαγές ίδρυμα της περιοχής.
Kανει καλό κεφάλι ο συνδυασμός μπύρα με ουίσκυ,ταιριάζουν οι γεύσεις.πόλεμος=μπάρμπεκιου με μπύρες και σινγκλ μαλτ=καλύτερο και από γκόμενα
2.00 δεν το λες και τρελό ξενυχτι όταν κάποτε βλέπαμε ανατολή πριν πάμε σπίτια μας...Ξενυχτάς πολύ τυπάρα ...
Άρρωστος είσαι ?Τσαι με μελι.
Για καποιον λογο εχει κλεισει η φωνη μου.Άρρωστος είσαι ?
Ομελέτα με τυριά μπέικον , ψημένο ψωμί, 2 croissants βουτύρου, μαρμελάδα φράουλα βουτυράτα και χυμό φρέσκο πορτοκάλι
Φυσικά 2 χ ριστρετο