troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.954
- Πόντοι
- 5.506
οχι....εχω στειλει πει σειφ στον καστανα και κανει ντελιβεριθα τα βαλεις στην φου-φου ;
οχι....εχω στειλει πει σειφ στον καστανα και κανει ντελιβεριθα τα βαλεις στην φου-φου ;
ενταξει αδερφε..... χειμωνιασε θα σφαξω καστανα την αλλη εβδομαδα
Τι ώρα αδερφε τελωνείο?οχι....εχω στειλει πει σειφ στον καστανα και κανει ντελιβερι
οχι....εχω στειλει πει σειφ στον καστανα και κανει ντελιβερι
αδερφε......4,5,6
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ώρα αδερφε τελωνείο?
Ναι κάπου εκεί μετά καντινα ρολόι κτλαδερφε......4,5,6
ειπαμε θα δω μικυμαου πρωτα
ο λιλας τετοιες μερες στην θεση σου καλε μας φιλε εβαζε κουτσουρα στον κωλο του.....Εγώ σήμερα θα ήθελα να φάω τίποτα σφαλιάρες από ένστολο ή τίποτε πόδια ποδοσφαιριστή, αλλά μάλλον θα πάρω σουβλάκι ή kfc
έκανε και ομοιοκαταληξία
Πόλεμος=Τριπλέτα;Μπουγάτσα με κανέλα
Τετραπλό φρέντο
Έφαγα ελαφρά γιατί μεσημέρι θα παίξει πόλεμος
Θα τσιμπήσεις και διχιλιαρο απο τον Κούλη για τα γεννητουρια...από παντού θα εισπράττεις...ποιος την χάρη σου!Παιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;
Σωστά...απλη αδερφε?
με φουντουκι,υγειας ή με λευκη σοκολατα?
Πάλι πιο φθηνό αυτό είναι πάρα μια μερίδα μαγειρευτό φαγητό.Και 4 ευρώ κωλομπαραδες
Δεν βγαίνει συχνά ο γίγας @enduro ....ελπίζω να έχει χεστει στο ταλαρο και για αυτο να ψιλοχαθηκε.Enduro ?? προσεχε τον αυτονε , ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ
Πω ρε πουστηανασκππηση ημερας
πρωινο τσουρεκι με μαυρη μερεντα,μεσημεριανο τρουμπετινες μισκο με κιμα,κοτοσαλατα,σαλατα ντοματινια,μαρουλι,πιπερια Φλωρινης
βραδυνο μπουμπλικια με τζειμσον
Θα του στειλουμε τον Ζε Ελιας, αδερφε. Αν θελει ας ξανα ζητήσει κλωστια απο ποδοσφαιριστή.Cost ακούει?
πόλεμος=μπάρμπεκιου με μπύρες και σινγκλ μαλτ=καλύτερο και από γκόμεναΠόλεμος=Τριπλέτα;
Σοβαρή Αμερικανια!πόλεμος=μπάρμπεκιου με μπύρες και σινγκλ μαλτ=καλύτερο και από γκόμενα
αμερικανιά θα ήταν αν τρώγαμε τοστ με φυστικοβούτυρο και βουτάγαμε τις πατατες μας στο μιλκ σεικΣοβαρή Αμερικανια!