Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.452
- Πόντοι
- 12.756
Δυστυχώς δεν έχω κάρβουνο εδώ,αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά
Δεν πειραζει που δεν εχεις κάρβουνο , τσιμπησες αναφορουλα
Δυστυχώς δεν έχω κάρβουνο εδώ,αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά
τύπε αυτο ειναι ζέσταμα σαν αυτα που βαζουν πιατέλες με τα κεράκια ρεσω απο κατω;Δυστυχώς δεν έχω κάρβουνο εδώ,αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά
Ταψάκι με νερό και αντίσταση από πάνωτύπε αυτο ειναι ζέσταμα σαν αυτα που βαζουν πιατέλες με τα κεράκια ρεσω απο κατω;
τύπε αυτο ειναι ζέσταμα σαν αυτα που βαζουν πιατέλες με τα κεράκια ρεσω απο κατω;
Έχω κάνει σε όλους σάς αναφορά
σαν τις μπριζόλες απο catering ναπουμε , σε κάτι γαμους που μετα το μισο σόι ειναι νοσοκομείοτύπε αυτο ειναι ζέσταμα σαν αυτα που βαζουν πιατέλες με τα κεράκια ρεσω απο κατω;
Και μετά λέμε ότι δεν έχουμε λεφτά και πεινάμε μια ζωή στην κλάψα....ταλιάτα με λαχανικά και πατάτες χοντρές
σαλάτα κόσλο
ψημένο ψωμί και πλευρώτους
φρέσκια μπύρα
μιλφειγ
μια χαρά γίνονται οι μπριζόλες στην τοστιέρα
Δικαίωση ΓΑΠ..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Και μετά λέμε ότι δεν έχουμε λεφτά και πεινάμε μια ζωή στην κλάψα....
μα δεν πλήρωσα έκανα το γνωστό που πάω για φαγητό με γκόμενα και μετά το γλυκό πάω τουαλέτα και το σκάω από το παραθυράκιΚαι μετά λέμε ότι δεν έχουμε λεφτά και πεινάμε μια ζωή στην κλάψα....
στο κωργιό τις ψήναμε με αναπτήραΝα τις δοκιμάσουμε και στο γκαζακι;;;
τοσα ψεματα σε μια προταση...μα δεν πλήρωσα έκανα το γνωστό που πάω για φαγητό με γκόμενα και μετά το γλυκό πάω τουαλέτα και το σκάω από το παραθυράκι
μπορεί να έχω δώσει την εντύπωση ότι όποτε βγαίνω με γκόμενα πάντα πληρώνω αλλά δεν είναι καθόλου έτσιτοσα ψεματα σε μια προταση...
δεν ειχατε σπιρτα ?στο κωργιό τις ψήναμε με αναπτήρα
Γίνεται πιο αργά όμως...η χαρά δεν είναι παρά μια προσμονή.στο κωργιό τις ψήναμε με αναπτήρα
τύπε αυτο ειναι ζέσταμα σαν αυτα που βαζουν πιατέλες με τα κεράκια ρεσω απο κατω;