μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.747
- Πόντοι
- 2.646
Σβησμένα με κρασί κτλ και πουτσες μπλε... Μαγείρεψε και μια μέρα η Ελλεηνιδα
Κοτόπουλο, μπέικον, γκοργκοντζολα, μανιτάρια, πιπερια, τσιλι κτλ. Φαίνονται στη φώτο.
Ψωμί μόνο το πρωι τυπε. Δεν ξέρω, εγώ ήμουν από τη μεριά με τα νιοκι. Όλο και καμιά μαλακια θα έκοψεΑπο την φωτο ουτε τα μισα δεν μπορουμε να καταλαβουμε
Να σου πω , το οδοντωτο μαχαιρι τι κανει πισω απο την σαλάτα ;; δεν πιστευω να τρωτε και ψωμι μαζι ;![]()
Ψωμί μόνο το πρωι τυπε. Δεν ξέρω, εγώ ήμουν από τη μεριά με τα νιοκι. Όλο και καμιά μαλακια θα έκοψε
Αλλο οι γιγαντες αλλο το νιοκι.από πότε λέμε τους γίγαντες νιοκι
Διακρίνω κρουτονς στην σαλάτα και μανιτάρια στα νιοκι;Καλησπέρα ναυάγια. Νιοκι και σαλάτα
Βρε αντε γαμησου,πιος γαλυφιας ρεΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ , ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙ
Αλλα μου το εφερε ενα μουνετο σπιτι και ειπα να του δωσω μια ευκαιρία , οπως και εκανα.
Αποτελεσμα, εστειλα το μουνετο και της ειπα παρε και το γαμωγαλακτομπουρεγκο σου , Serie A μπαινει εδω μεσα ΜΟΝΟ![]()
Κουραμπιέδες - μελομακάρονα σημειώσατε 2
Τσίμπησα μερικά για πρωϊνό
Τώρα cappuccino διπλό
1+1 λέω εγωΚουραμπιέδες - μελομακάρονα σημειώσατε 2
Τώρα cappuccino διπλό
1+1 λέω εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρολο κοτοπουλο φτιάχνεται παπατες σαλάτα ταλαγανια και μετά μιλφειγ από δέσποινα
mono καρβαληςΚουραμπιέδες - μελομακάρονα σημειώσατε 2
Τώρα cappuccino διπλό
Γεμιστό με τυριά μπεικονρολο κοτοπουλο τι μέσα ;![]()
Δεν εστελνες σε μας και το μουνετο και το γαμωγαλακτομπούρεκο?ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ , ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙ
Αλλα μου το εφερε ενα μουνετο σπιτι και ειπα να του δωσω μια ευκαιρία , οπως και εκανα.
Αποτελεσμα, εστειλα το μουνετο και της ειπα παρε και το γαμωγαλακτομπουρεγκο σου , Serie A μπαινει εδω μεσα ΜΟΝΟ![]()
Μαν όλα είναι μια συνομωσία των αγελαδοτροφων και των χοίροπαραγωγών! Φάε άφοβα!Πεθύμησα παιδάκια αρνίσια ,
Είναι ασφαλές ? Τι λέτε να τολμήσω ?
Σωστός μαν,κωλομπαραδες μιλαμεΜαν όλα είναι μια συνομωσία των αγελαδοτροφων και των χοίροπαραγωγών! Φάε άφοβα!
Αυτό φαντάστηκα κι εγώ … πάω για κάνα κιλό συνοδεία λάχανο καρότο τζατζίκια πατάτες και ψωμιά ψημέναΜαν όλα είναι μια συνομωσία των αγελαδοτροφων και των χοίροπαραγωγών! Φάε άφοβα!
Καλή όρεξη μανΑυτό φαντάστηκα κι εγώ … πάω για κάνα κιλό συνοδεία λάχανο καρότο τζατζίκια πατάτες και ψωμιά ψημένα