Κρέπες σπιτικές με μέλι θυμάρι,και ετοιμάζονται γεμιστά με κιμα
ΑΝΤΖΕΛΟ Ανώτερος Εγγρ. 12 Μαρ 2012 Μηνύματα 46.686 Like 31.231 Πόντοι 5.006 σήμερα στις 11:42 #9.921 Κρέπες σπιτικές με μέλι θυμάρι,και ετοιμάζονται γεμιστά με κιμα
Νίπλης Ανώτατος Εγγρ. 4 Απρ 2013 Μηνύματα 71.332 Like 75.362 Πόντοι 12.756 σήμερα στις 11:43 #9.922 ΑΝΤΖΕΛΟ έγραψε: Κρέπες σπιτικές με μέλι θυμάρι,και ετοιμάζονται γεμιστά με κιμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... μέλι θυμαρίσιο ή θυμάρι μετά ;
ΑΝΤΖΕΛΟ έγραψε: Κρέπες σπιτικές με μέλι θυμάρι,και ετοιμάζονται γεμιστά με κιμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... μέλι θυμαρίσιο ή θυμάρι μετά ;
fysarmonika Ενεργό Μέλος Εγγρ. 18 Μαΐ 2015 Μηνύματα 1.589 Κριτικές 5 Like 4.218 Πόντοι 456 σήμερα στις 11:44 #9.923 ΑΝΤΖΕΛΟ έγραψε: Κρέπες σπιτικές με μέλι θυμάρι,και ετοιμάζονται γεμιστά με κιμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τον κιμά ρε μαν , βάλτον στα μακαρόνια να πιάσει τόπο. Στράφι πάει στα γεμιστά και τέτοια εποχή ..
ΑΝΤΖΕΛΟ έγραψε: Κρέπες σπιτικές με μέλι θυμάρι,και ετοιμάζονται γεμιστά με κιμα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τον κιμά ρε μαν , βάλτον στα μακαρόνια να πιάσει τόπο. Στράφι πάει στα γεμιστά και τέτοια εποχή ..
Νίπλης Ανώτατος Εγγρ. 4 Απρ 2013 Μηνύματα 71.332 Like 75.362 Πόντοι 12.756 σήμερα στις 11:45 #9.924 πρεπει να χτιστει μία φυλακη γι αυτους που τρωνε τα γεμιστα με κιμά Και τα γεμιστά γενικώς
dimigoall Γλομπεο-Μύστης Εγγρ. 24 Ιουν 2022 Μηνύματα 4.880 Κριτικές 60 Like 29.172 Πόντοι 22.886 σήμερα στις 13:03 #9.925 Ετοιμάζεται σπιτική φασολάδα με καυτερή πιπεριά , σκουμπρί λαδιού σε φέτες , γραβιέρα , σαλάτα λάχανο - σκόρδο , ψωμιά για παπάρα στα λάδια . Είμαι από το πρωί με μία ταπεινή ζαμπονοτυρόπιτα
Ετοιμάζεται σπιτική φασολάδα με καυτερή πιπεριά , σκουμπρί λαδιού σε φέτες , γραβιέρα , σαλάτα λάχανο - σκόρδο , ψωμιά για παπάρα στα λάδια . Είμαι από το πρωί με μία ταπεινή ζαμπονοτυρόπιτα
fysarmonika Ενεργό Μέλος Εγγρ. 18 Μαΐ 2015 Μηνύματα 1.589 Κριτικές 5 Like 4.218 Πόντοι 456 σήμερα στις 13:05 #9.926 dimigoall έγραψε: Ετοιμάζεται σπιτική φασολάδα με καυτερή πιπεριά , σκουμπρί λαδιού σε φέτες , γραβιέρα , σαλάτα λάχανο - σκόρδο , ψωμιά για παπάρα στα λάδια . Είμαι από το πρωί με μία ταπεινή ζαμπονοτυρόπιτα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίος ! Αλλά……. Φασόλι + λάχανο θανατηφόρος συνδυασμος
dimigoall έγραψε: Ετοιμάζεται σπιτική φασολάδα με καυτερή πιπεριά , σκουμπρί λαδιού σε φέτες , γραβιέρα , σαλάτα λάχανο - σκόρδο , ψωμιά για παπάρα στα λάδια . Είμαι από το πρωί με μία ταπεινή ζαμπονοτυρόπιτα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ωραίος ! Αλλά……. Φασόλι + λάχανο θανατηφόρος συνδυασμος
πολυζωης Ανώτατος Εγγρ. 30 Ιουν 2018 Μηνύματα 12.638 Κριτικές 2 Like 75.541 Πόντοι 12.056 σήμερα στις 13:05 #9.927 dimigoall έγραψε: Ετοιμάζεται σπιτική φασολάδα με καυτερή πιπεριά , σκουμπρί λαδιού σε φέτες , γραβιέρα , σαλάτα λάχανο - σκόρδο , ψωμιά για παπάρα στα λάδια . Είμαι από το πρωί με μία ταπεινή ζαμπονοτυρόπιτα Κλικ για ολόκληρη προβολή... σε ποια εκλησσια προσκυνησε ??
dimigoall έγραψε: Ετοιμάζεται σπιτική φασολάδα με καυτερή πιπεριά , σκουμπρί λαδιού σε φέτες , γραβιέρα , σαλάτα λάχανο - σκόρδο , ψωμιά για παπάρα στα λάδια . Είμαι από το πρωί με μία ταπεινή ζαμπονοτυρόπιτα Κλικ για ολόκληρη προβολή... σε ποια εκλησσια προσκυνησε ??
argyrotoxos Ανώτερος Εγγρ. 16 Σεπ 2010 Μηνύματα 36.675 Κριτικές 63 Like 46.961 Πόντοι 9.297 πριν 3 λεπτά #9.928 aidiogliftis έγραψε: Για έξτρα πουτανιά, το νιμου να το φρυγανισεις λίγο, γίνεται κρισπι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και μετά να ρίξεις σιροπακι για να γίνουν κρατσανιστες οι τριχουλες.... Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: πριν 3 λεπτά fysarmonika έγραψε: Ωραίος ! Αλλά……. Φασόλι + λάχανο θανατηφόρος συνδυασμος Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάνουν καλό...τα απόβλητα θα είναι πιο ποιοτικά και τρυφερά.
aidiogliftis έγραψε: Για έξτρα πουτανιά, το νιμου να το φρυγανισεις λίγο, γίνεται κρισπι. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Και μετά να ρίξεις σιροπακι για να γίνουν κρατσανιστες οι τριχουλες.... Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: πριν 3 λεπτά fysarmonika έγραψε: Ωραίος ! Αλλά……. Φασόλι + λάχανο θανατηφόρος συνδυασμος Κλικ για ολόκληρη προβολή... Κάνουν καλό...τα απόβλητα θα είναι πιο ποιοτικά και τρυφερά.