argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Διακρίνω κρουτονς στην σαλάτα και μανιτάρια στα νιοκι;Καλησπέρα ναυάγια. Νιοκι και σαλάτα
Ευ γέ!
Διακρίνω κρουτονς στην σαλάτα και μανιτάρια στα νιοκι;Καλησπέρα ναυάγια. Νιοκι και σαλάτα
Βρε αντε γαμησου,πιος γαλυφιας ρεΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ , ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙ
Αλλα μου το εφερε ενα μουνετο σπιτι και ειπα να του δωσω μια ευκαιρία , οπως και εκανα.
Αποτελεσμα, εστειλα το μουνετο και της ειπα παρε και το γαμωγαλακτομπουρεγκο σου , Serie A μπαινει εδω μεσα ΜΟΝΟ
Βρε αντε γαμησου,πιος γαλυφιας ρε
Κουραμπιέδες - μελομακάρονα σημειώσατε 2
Τσίμπησα μερικά για πρωϊνό
Τώρα cappuccino διπλό
1+1 λέω εγωΚουραμπιέδες - μελομακάρονα σημειώσατε 2
Τώρα cappuccino διπλό
1+1 λέω εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρολο κοτοπουλο φτιάχνεται παπατες σαλάτα ταλαγανια και μετά μιλφειγ από δέσποινα
mono καρβαληςΚουραμπιέδες - μελομακάρονα σημειώσατε 2
Τώρα cappuccino διπλό
Γεμιστό με τυριά μπεικονρολο κοτοπουλο τι μέσα ;
Δεν εστελνες σε μας και το μουνετο και το γαμωγαλακτομπούρεκο?ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ , ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙ
Αλλα μου το εφερε ενα μουνετο σπιτι και ειπα να του δωσω μια ευκαιρία , οπως και εκανα.
Αποτελεσμα, εστειλα το μουνετο και της ειπα παρε και το γαμωγαλακτομπουρεγκο σου , Serie A μπαινει εδω μεσα ΜΟΝΟ
Μαν όλα είναι μια συνομωσία των αγελαδοτροφων και των χοίροπαραγωγών! Φάε άφοβα!Πεθύμησα παιδάκια αρνίσια ,
Είναι ασφαλές ? Τι λέτε να τολμήσω ?
Σωστός μαν,κωλομπαραδες μιλαμεΜαν όλα είναι μια συνομωσία των αγελαδοτροφων και των χοίροπαραγωγών! Φάε άφοβα!
Αυτό φαντάστηκα κι εγώ … πάω για κάνα κιλό συνοδεία λάχανο καρότο τζατζίκια πατάτες και ψωμιά ψημέναΜαν όλα είναι μια συνομωσία των αγελαδοτροφων και των χοίροπαραγωγών! Φάε άφοβα!
Καλή όρεξη μανΑυτό φαντάστηκα κι εγώ … πάω για κάνα κιλό συνοδεία λάχανο καρότο τζατζίκια πατάτες και ψωμιά ψημένα
Πεθύμησα παιδάκια αρνίσια ,
Είναι ασφαλές ? Τι λέτε να τολμήσω ?
Νωρίς είναι ακόμα μανΚεμπαπ από αριστο με 8 μπιφτέκια 5 πίτες μπύρα
Πειναγα μαν μετα δεν θα χωνέψουμε,δεν με έπιασε το ρολο κοτόπουλοΝωρίς είναι ακόμα μαν
Mε τέτοια διατροφή όχι 2...διαβητη τυπου 2 .. σε λιγο θα πρεπει να σου πριονίσουμε τα πόδια ρε μουνι .. σαν Μαριεττα Γιαννακου Κουτσικου θα εισαι