gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.251
- Πόντοι
- 4.027
Είστε τρελοί εσείς οιτο έφτιαξα λίγο
Φοβάμαι να παραγγείλω πέννες τέσσερα τυριά γιατί θα μου βάλετε φετα φέτα φέτα και φέτα!!!
Είστε τρελοί εσείς οιτο έφτιαξα λίγο
Ζωντανο, σπαρταραγε!!Το κουνέλι πνιγμένο?
Έπρεπε πρώτα να το πας στον χύσε μέσα, αυτός ξέρειΖωντανο, σπαρταραγε!!
Tα ξενύχτια μέχρι πρωίας αρμόζουν σε ανέμελα πιτσιρίκια η σε μπουχεσες που είναι πέρα βρέχει ολημερίς και ολονυχτίς .2.00 δεν το λες και τρελό ξενυχτι όταν κάποτε βλέπαμε ανατολή πριν πάμε σπίτια μας...
αν θες να ζήσεις στα όρια παράγγειλε τυλιχτό καλαμάκι με απόλαΕίστε τρελοί εσείς οιΡωμαίοιάνω της Λαμίας!
Φοβάμαι να παραγγείλω πέννες τέσσερα τυριά γιατί θα μου βάλετε φετα φέτα φέτα και φέτα!!!
Αυγά
Ομελέτα αυτή τη φορά, τη κλασική χωριάτικη με σαλάτα ταμπουλέ που δεν μου άρεσε, προτιμώ ντάκο.
*και ένα προφυλακτικό σπέρμα για ορεκτικό
Τι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πειςαν θες να ζήσεις στα όρια παράγγειλε τυλιχτό καλαμάκι με απόλα
Τι σουβλάκι ρε τύπεΤι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πεις
Κάποτε όλοι ήμασταν ανέμελα πιτσιρίκια. Κι εσύ υποθετω.Tα ξενύχτια μέχρι πρωίας αρμόζουν σε ανέμελα πιτσιρίκια η σε μπουχεσες που είναι πέρα βρέχει ολημερίς και ολονυχτίς .
Τι σουβλάκι ρε τύπε
Σουβλάκι είναι το καλαμάκι
Κουνέλι ; ΜάλισταΕτοιμάζεται κουνέλι (από το χωριό) στο φούρνο με κρεμμύδια και πατάτες. Θα συνοδευτεί με σαλάτα λάχανο καρότο και καλαμποκισιο ψωμί από καινούριο φουρνο.
Για να γλιστράει, έχει επιλεχθεί merlot του 2022.
Δεν περιγράφω άλλο....
Χάνεις μανΚουνέλι ; Μάλιστα
Αυτό είναι το σουβλάκι τύπεΤι σουβλάκι ρε τύπε
Σουβλάκι είναι το καλαμάκι
Ευχαριστώ δεν θά πάρωΧάνεις μαν
Από τα πιο καθαρά κρεατα. Λουκουμι βγήκε. Τα κρεμμύδια κραταγανε, δεν ξέρω γιατί, τα περίμενα γλυκα και τρυφερα.Κουνέλι ; Μάλιστα
Καλή χώνεψη μαν, αφού σου αρέσει εσένα.Από τα πιο καθαρά κρεατα. Λουκουμι βγήκε. Τα κρεμμύδια κραταγανε, δεν ξέρω γιατί, τα περίμενα γλυκα και τρυφερα.
τυλιχτό καλαμάκι μοσχαρίσιο με πατάτες μουστάρδα τυροκαυτερήΤι τυλιχτο καλαμάκι ρε τύπε σουβλάκι θέλεις να πεις
Τύπε δεν τρώω ποτέ κουνέλι πρώτων γιατί μου μοιάζει με γάτα, δεύτερων γιατί τα κουνέλια τα πηδούν οι αρουραίοι και οι σκαντζόχοιροιΑπό τα πιο καθαρά κρεατα. Λουκουμι βγήκε. Τα κρεμμύδια κραταγανε, δεν ξέρω γιατί, τα περίμενα γλυκα και τρυφερα.