Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια η τιμωρια οσων ψηφισαν γεμιστα ορφανα

• Δωρεαν γευμα γεμιστα ορφανα με ποντικοφαρμακο μεσα

• Να μην τους κανει ποτε κονε ο professor με την φουρναρισσα που ειχε σκοπο να ξηγηθει

• Απαγωγη και καθε μερα γεμιστα με κιμα μεχρι να τα φανε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.416
Πόντοι
9.297
120 γραμμαρια κοτας ψητη στον φουρνο λιγο καστανο ρυζι + σαλατα ροκα και μαρουλι με 3 κουταλιες εξτρα παρθενο ολιβ οιλ κρητικο σαβουδακης με μπολικο στημενο λεμονι και 1 φετα ψωμι ολικης και για γλυκο σε 2 ωρες μετα το φαγητο περιπου μια τουλουμπα sakis
To γύρισες στην δίαιτα ρε Χρηστάρα;
Ανησυχώ που βλέπω γραμμάρια ...μην αυτομαστιγωθεις αν φας δέκα γραμμάρια παραπάνω.
Ευτυχώς το σώζεις με την τουλουμπα..αλλά με μια ολόκληρη ακυρωνεις ολη την προσπάθεια που έκανες πριν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.416
Πόντοι
9.297
Πατροπαράδοτη φασολάδα, με φέτα και μαύρο ψωμί.
Σε λίγο θα αρχίσουν οι μπαλωθιές. Τα συλλυπητήρια στου οικείους μου.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΙΜΑΔΙΑΡΗΔΕΣ
Θα αντισταθούμε μέχρι τελευταίας ρανιδος σπέρματος...ελάτε να βάλετε κιμά...ΕΛΑΤΕΕΕΕ.....ΑΑΑΑΑ!!!

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.602
Πόντοι
1.706
Πατροπαράδοτη φασολάδα, με φέτα και μαύρο ψωμί.
Σε λίγο θα αρχίσουν οι μπαλωθιές. Τα συλλυπητήρια στου οικείους μου.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΙΜΑΔΙΑΡΗΔΕΣ
Μεταξύ μας τώρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::badair:
Αν ρίξεις ένα βράσιμο σε σκέτο νερό να μαλακώσουν τα φασόλια και μετά το αλλάξεις πριν το μαγείρεμα, μαζί με ένα καλό ξέπλυμα στα φασόλια, δεν πέφτει πολύ κλανοβόλι.....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
27.834
Πόντοι
22.886
Αν ρίξεις ένα βράσιμο σε σκέτο νερό να μαλακώσουν τα φασόλια και μετά το αλλάξεις πριν το μαγείρεμα, μαζί με ένα καλό ξέπλυμα στα φασόλια, δεν πέφτει πολύ κλανοβόλι πυροκλάνι ....
Στο έσιαξα λίγο μαν :coffee:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.416
Πόντοι
28.246

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.602
Πόντοι
1.706
Ε μα τώρα πυροκλάνι.......
Είτε πρέπει να είναι κάποιος ανώμαλος για να βάζει αναπτήρα μόνος του ή να τους έχει ξεπατώσει όλους τους άλλους στα κλανίδια.....:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.588
Πόντοι
5.006
Αν ρίξεις ένα βράσιμο σε σκέτο νερό να μαλακώσουν τα φασόλια και μετά το αλλάξεις πριν το μαγείρεμα, μαζί με ένα καλό ξέπλυμα στα φασόλια, δεν πέφτει πολύ κλανοβόλι.....
Πέφτει καργα τυπε,θα ποναει και μέση σου από το τράνταγμα :sad2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μλκ :tooth::tooth:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.602
Πόντοι
1.706

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
758
Πόντοι
86
Παρήγγειλα το αγαπημένο μου, παπαρδέλες με μανιτάρια. Δεν έχω και πολύ όρεξη, έχω σιχαθεί τη ζωή μου με τα σιχάματα (στανταρ θα έχω μιλήσει με πολλούς από εδώ μέσα που παίζουν στοίχημα και καζίνο...).
Ήθελα να πάρω kfc που έχω και κουπόνι, αλλά μου το βγάζει μη διαθέσιμο σήμερα... δεν ξέρω τι φάση. Επομένως παρήγγειλα αυτό που μου αρέσει και τρώγεται εύκολα για το διάλειμμα που θα έχω σε λίγο.
Θα ανεβάσω φώτο.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.814
Πόντοι
606
Παρήγγειλα το αγαπημένο μου, παπαρδέλες με μανιτάρια. Δεν έχω και πολύ όρεξη, έχω σιχαθεί τη ζωή μου με τα σιχάματα (στανταρ θα έχω μιλήσει με πολλούς από εδώ μέσα που παίζουν στοίχημα και καζίνο...).
Ήθελα να πάρω kfc που έχω και κουπόνι, αλλά μου το βγάζει μη διαθέσιμο σήμερα... δεν ξέρω τι φάση. Επομένως παρήγγειλα αυτό που μου αρέσει και τρώγεται εύκολα για το διάλειμμα που θα έχω σε λίγο.
Θα ανεβάσω φώτο.
Μη σου πεσει "βαρια" η παπαρδελα το βράδυ "μαν"
:coffee:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.874
Πόντοι
456
Με πρόλαβες αυτό ήθελα να πω καιρό τώρα εδώ
Οκ η μάσα είναι απόλαυση μερικές φορές καλύτερη από σεξ
Αλλά θα ήθελα να ηξερα οι περισσότεροι εδώ του θρεντ οι καλοφαγάδες πως είναι από κιλά και εξετάσεις αίματος
Πες μας πως τρως τα γεμιστά , να σου στείλουμε τις τελευταίες αιματολογικές Και την έκθεση του ενδοκρινολόγου

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.588
Πόντοι
5.006
2 κεμπάπ τυλιχτά απόλαυσε + πατάτες με αυγά + 4 καλαμάκια κοτόπουλο και κοακολα ζιρο

Λακτα γίγας για να φύγει η αρνιλα
Πω ρε πουστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Oban 14 ετών. 8 πράσινες ελιές. 1 γιαούρτι με 0 λιπαρά και... αέρα, πολύ αέρα...!
Τις μέτρησες καλά τις ελιές,να δώσεις και στο τρουμπακη.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.749
Πόντοι
216
Έχεις δίκιο, γενικά ισχύει αυτό που λες. Το ίδιο και με τις φακές. Αλλά χάνουν σε γεύση ρε παιδί μου.
Ετοιμασου τοτε για την τιμωρια που θα σου επιβληθει. Το πουτανοδικαστηριο του νηματος ειναι στην διαδικασια ψηφοφοριας.
Σας έχω άνετα. 09:10 έχω αθωωθεί και πίνω καφέ απέναντι στο 39 str με αγρυρο και μπιγκ μπεν.
Ακόμα και αν με φάνε τα κυκλώματα, θα σας πάω στον Πουτανάρειο Παπαροπάγο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.835
Πόντοι
41.447
κ. Διαχειριστά είμαι 51 προς 52 και ζω στην εξοχή επί ~20 χρόνια με ό,τι συνεπάγεται αυτό...
Και ρίξτε κανένα κλάδεμα στα spam σχόλια είτε και μπλοκ σε όσους γαμάνε την ψυχολογία των κοριτσιών. Έκανα και δύο αναφορές χθες, τέσπα έχουν συζητηθεί αυτά και παλιότερα και δυστυχώς επαναμβάνονται...
Ε κάπου την πληρώνουμε κι εμείς οι υποψήφιοι είτε εν δυνάμει πελάτες τη νύφη, αφού έρχονται τσαντισμένα τα κορίτσια. Αυτά...
Δίκιο έχεις αλλά με τόσο όγκο μηνυμάτων εδώ δεν είναι εύκολο να τα διαχειρίζεσαι όλα στην ώρα τους

Πες μας πως τρως τα γεμιστά , να σου στείλουμε τις τελευταίες αιματολογικές Και την έκθεση του ενδοκρινολόγου
Με ρυζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom