χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.545
- Πόντοι
- 606
Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ στο μα φοβερά κορμιά
τρωμε υγιεινα γιαυτο μαλλον
Πρέπει να είμαστε όλοι εδώ στο μα φοβερά κορμιά
Γαμαμε κιόλας, αν δεις και στα άλλα νήματα...έχετε ξεσκιστεί στην μάσα εδώ μέσα
Προτείνω νέα ψηφοφορία.Με πρόλαβες αυτό ήθελα να πω καιρό τώρα εδώ
Οκ η μάσα είναι απόλαυση μερικές φορές καλύτερη από σεξ
Αλλά θα ήθελα να ηξερα οι περισσότεροι εδώ του θρεντ οι καλοφαγάδες πως είναι από κιλά και εξετάσεις αίματος
περαστικα, 35+ περνανε αυτα, στα 55+ να τα προσεξειςΧτύπημα 35+ ετών, απογειώθηκα σε σκάλες και "κωλόκατσα" .
Χαβαλε το νήμα για το φαγητό τύπεΕυχαριστώ τύπε, αλλά ναι στράβωσα για την κοπέλα επειδή ήσασταν στο νήμα της. Εδώ είτε σε άλλα νήματα που είναι για χαβαλέ γράψτε ό,τι σας γουστάρει, εκεί όμως δεν είναι σωστό.
Τώρα διαβάζω μανούρα στο νήμα της Αννούλας, ε μόλις ηρεμήσει η θα ξαναπάνε στης Αγγελικής;
Τι να κάνουν κι αυτές οι δύστυχες ψυχούλες, γεμίζουν όλα τα ψυχολογικά από τον καθέναν, ας μην τις γαμάμε και διαδικτυακά.
πες μου οτι το νερο ειναι απο την εξαιρετικη χρονια του 1968 ...Αρχιδια ογκρατεν, σκατα με φράουλες για γλυκό και νερό της βρύσης.
Παρε και χυμο απο Αντζελο που θα σου φερει σε λιγο.Σήμερα έχει τη παναθα οπότε σαντουιτσακια μπριος, πατατάκια, πακοτινια, κόκα κόλα νορμάλ και δύο σοκοφρετες
ΠεριμένωΠαρε και χυμο απο Αντζελο που θα σου φερει σε λιγο.
Τρώμε ρε τύπε έλεοςΠάντως ευτυχώς που δεν υπάρχουν κοπρόλαγνοι στο bou
γιατί θα γέμιζε το νήμα
Πάρε και μια σερενάταΣήμερα έχει τη παναθα οπότε σαντουιτσακια μπριος, πατατάκια, πακοτινια, κόκα κόλα νορμάλ και δύο σοκοφρετες
Κάτι σε υγρό δεν έχει μαν γιατί βλέπω τώρα Δώρα Παντελή και θέλω να χύσωΠάρε και μια σερενάτα
Τσακο σαντιγουλαΚάτι σε υγρό δεν έχει μαν γιατί βλέπω τώρα Δώρα Παντελή και θέλω να χύσω
Σπεσιαλ?Ετοιμαζεται πιτσα σπιτικη,με ζυμη αφρατη ψωμενια. Ωραια πραγματα
ζαμπον μπεικον πιπεριαΣπεσιαλ?
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΙΜΑΔΙΑΡΗΔΕΣΟποιος απο τους 46 δηλωσει οτι παιρνει την ψηφο του πισω, αυτη θα προστεθει στους 40 των γεμιστων με κιμα και θα απαλλαχτει απο την τιμωρια.
Εδω ειναι ολοι απο χορτα σε αβοκαντο και απο απαχη μπριζολα γαλακτος σε κοτοπουλο στεγνο.Με πρόλαβες αυτό ήθελα να πω καιρό τώρα εδώ
Οκ η μάσα είναι απόλαυση μερικές φορές καλύτερη από σεξ
Αλλά θα ήθελα να ηξερα οι περισσότεροι εδώ του θρεντ οι καλοφαγάδες πως είναι από κιλά και εξετάσεις αίματος