BIG_BIG_BEN
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 10.494
- Πόντοι
- 2.356
Μια μοσχαρίσια γάλακτος σε λίγο, μαζί με ψητές πατάτες, και πρασινάδες όπως ρόκα και σπανάκι.
Κηλη μεσοσπονδύλιου δίσκου?Μέση που με χτυπάει στα πόδια, έχω φάει μια μαλαπέρδα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με το συμπάθιο 10 μέρες και συνεχίζουμε.
Τσακο μπενταντινΆσε μας ρε μαν με της ενέσεις τρώμε τώρα
γιατι πιστευες οτι υπαρχει κανα μελος που να ειναι μπουχεσαςΠρέπει να είμαστε όλοι εδώ στο μα φοβερά κορμιά
Χτύπημα 35+ ετών, απογειώθηκα σε σκάλες και "κωλόκατσα" .Κηλη μεσοσπονδύλιου δίσκου?
Νέο κόσμο?Προφιτερολ από Κωστή να φύγει η γαριδιλα
Γιατί έχει αλλα εκτός από τα δύο?Νέο κόσμο?
Δεν γνωρίζω μανΓιατί έχει αλλα εκτός από τα δύο?
Μοσχάτο μάλλον,καλός αλλά φαρμακείοΔεν γνωρίζω μαν
Αυγα μάτια και τηγανιτο σβαν..
Πιστεύω να ισοφαρίσω το βράδυ με καμία σκεπαστή
Ευχαριστώ τύπε, αλλά ναι στράβωσα για την κοπέλα επειδή ήσασταν στο νήμα της. Εδώ είτε σε άλλα νήματα που είναι για χαβαλέ γράψτε ό,τι σας γουστάρει, εκεί όμως δεν είναι σωστό.Καλή συνέχεια και μην μανουριαζεις με το παραμικρό.
Με πρόλαβες αυτό ήθελα να πω καιρό τώρα εδώΠρέπει να είμαστε όλοι εδώ στο μα φοβερά κορμιά
Τέτοιο υπέροχο μεζέ καλέ μου φίλε Bestman τον φτιάχναμε στα ταξίδια του πολεμικού ναυτικού μετά της 02-00 χα χα χαΑυγα μάτια και τηγανιτο σβαν..
Πιστεύω να ισοφαρίσω το βράδυ με καμία σκεπαστή
κ. Διαχειριστά είμαι 51 προς 52 και ζω στην εξοχή επί ~20 χρόνια με ό,τι συνεπάγεται αυτό...Αλλά θα ήθελα να ηξερα οι περισσότεροι εδώ του θρεντ οι καλοφαγάδες πως είναι από κιλά και εξετάσεις αίματος