Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.852
- Πόντοι
- 28.246
Ετοιμασου τοτε για την τιμωρια που θα σου επιβληθει. Το πουτανοδικαστηριο του νηματος ειναι στην διαδικασια ψηφοφοριας.ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΙΜΑΔΙΑΡΗΔΕΣ
Ετοιμασου τοτε για την τιμωρια που θα σου επιβληθει. Το πουτανοδικαστηριο του νηματος ειναι στην διαδικασια ψηφοφοριας.ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΙΜΑΔΙΑΡΗΔΕΣ
Ε μα τώρα πυροκλάνι.......Στο έσιαξα λίγο μαν
Πέφτει καργα τυπε,θα ποναει και μέση σου από το τράνταγμαΜεταξύ μας τώρα
Αν ρίξεις ένα βράσιμο σε σκέτο νερό να μαλακώσουν τα φασόλια και μετά το αλλάξεις πριν το μαγείρεμα, μαζί με ένα καλό ξέπλυμα στα φασόλια, δεν πέφτει πολύ κλανοβόλι.....
Ρε μλκΣτο έσιαξα λίγο μαν
Ναι, τώρα που την έχω δεν αγγίζω φασόλιαΠέφτει καργα τυπε,θα ποναει και μέση σου από το τράνταγμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μλκ
Ετσι παράγγειλε κανένα καλαμιΝαι, τώρα που την έχω δεν αγγίζω φασόλια
Μη σου πεσει "βαρια" η παπαρδελα το βράδυ "μαν"Παρήγγειλα το αγαπημένο μου, παπαρδέλες με μανιτάρια. Δεν έχω και πολύ όρεξη, έχω σιχαθεί τη ζωή μου με τα σιχάματα (στανταρ θα έχω μιλήσει με πολλούς από εδώ μέσα που παίζουν στοίχημα και καζίνο...).
Ήθελα να πάρω kfc που έχω και κουπόνι, αλλά μου το βγάζει μη διαθέσιμο σήμερα... δεν ξέρω τι φάση. Επομένως παρήγγειλα αυτό που μου αρέσει και τρώγεται εύκολα για το διάλειμμα που θα έχω σε λίγο.
Θα ανεβάσω φώτο.
Πες μας πως τρως τα γεμιστά , να σου στείλουμε τις τελευταίες αιματολογικές Και την έκθεση του ενδοκρινολόγουΜε πρόλαβες αυτό ήθελα να πω καιρό τώρα εδώ
Οκ η μάσα είναι απόλαυση μερικές φορές καλύτερη από σεξ
Αλλά θα ήθελα να ηξερα οι περισσότεροι εδώ του θρεντ οι καλοφαγάδες πως είναι από κιλά και εξετάσεις αίματος
Πω ρε πουστη2 κεμπάπ τυλιχτά απόλαυσε + πατάτες με αυγά + 4 καλαμάκια κοτόπουλο και κοακολα ζιρο
Λακτα γίγας για να φύγει η αρνιλα
Τις μέτρησες καλά τις ελιές,να δώσεις και στο τρουμπακη.Oban 14 ετών. 8 πράσινες ελιές. 1 γιαούρτι με 0 λιπαρά και... αέρα, πολύ αέρα...!
Έχεις δίκιο, γενικά ισχύει αυτό που λες. Το ίδιο και με τις φακές. Αλλά χάνουν σε γεύση ρε παιδί μου.Μεταξύ μας τώρα
Αν ρίξεις ένα βράσιμο σε σκέτο νερό να μαλακώσουν τα φασόλια και μετά το αλλάξεις πριν το μαγείρεμα, μαζί με ένα καλό ξέπλυμα στα φασόλια, δεν πέφτει πολύ κλανοβόλι.....
Σας έχω άνετα. 09:10 έχω αθωωθεί και πίνω καφέ απέναντι στο 39 str με αγρυρο και μπιγκ μπεν.Ετοιμασου τοτε για την τιμωρια που θα σου επιβληθει. Το πουτανοδικαστηριο του νηματος ειναι στην διαδικασια ψηφοφοριας.
Δίκιο έχεις αλλά με τόσο όγκο μηνυμάτων εδώ δεν είναι εύκολο να τα διαχειρίζεσαι όλα στην ώρα τουςκ. Διαχειριστά είμαι 51 προς 52 και ζω στην εξοχή επί ~20 χρόνια με ό,τι συνεπάγεται αυτό...
Και ρίξτε κανένα κλάδεμα στα spam σχόλια είτε και μπλοκ σε όσους γαμάνε την ψυχολογία των κοριτσιών. Έκανα και δύο αναφορές χθες, τέσπα έχουν συζητηθεί αυτά και παλιότερα και δυστυχώς επαναμβάνονται...
Ε κάπου την πληρώνουμε κι εμείς οι υποψήφιοι είτε εν δυνάμει πελάτες τη νύφη, αφού έρχονται τσαντισμένα τα κορίτσια. Αυτά...
Με ρυζιΠες μας πως τρως τα γεμιστά , να σου στείλουμε τις τελευταίες αιματολογικές Και την έκθεση του ενδοκρινολόγου
Στο έσιαξα λίγο μαν
Δίκιο έχεις αλλά με τόσο όγκο μηνυμάτων εδώ δεν είναι εύκολο να τα διαχειρίζεσαι όλα στην ώρα τους
Με ρυζι
Αρχηγέ, βάλτε και κανέναν παραπάνω, ξέρω κι εγώ κάντε κάτι. Εδώ ας βριστούμε να γίνουμε μπίλιες, ας πάνε στα νήματα των ομάδων και να αρπαχτούν, αλλά τα κορίτσια να τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Παλιότερα ήταν κάπως καλύτερα η κατάσταση.Δίκιο έχεις αλλά με τόσο όγκο μηνυμάτων εδώ δεν είναι εύκολο να τα διαχειρίζεσαι όλα στην ώρα τους
0 λιπαρά;Oban 14 ετών. 8 πράσινες ελιές. 1 γιαούρτι με 0 λιπαρά και... αέρα, πολύ αέρα...!
Το Oban το κοπανησες ολοκληρο το μπουκαλι?Oban 14 ετών. 8 πράσινες ελιές. 1 γιαούρτι με 0 λιπαρά και... αέρα, πολύ αέρα...!
Το ομπαν να φανταστώ, μια δαχτυληθρα?Oban 14 ετών. 8 πράσινες ελιές. 1 γιαούρτι με 0 λιπαρά και... αέρα, πολύ αέρα...!
Έχετε λάθος εικόνα για τον δύστυχο τούτο υπερήλικα..Το ομπαν να φανταστώ, μια δαχτυληθρα?