μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.046
- Πόντοι
- 2.646
Καλημέρα ναυάγια. Αραβική με μπουρατα, μπέικον, τοματινια και πεστο μπαζιλε για δεκατιανο. Του είχε τελειώσει η μπρεζαολα του καφετζή.
Εγώ σε πληροφορώ ότι μπορεί να κάπνιζα αρειμανίως αλλά ποτέ μου δεν έκανα τσιγαριλίκι ούτε καν για δοκιμή. Με παρέες που νταραβεριζόμουν στο παρελθόν και ήταν ορισμένοι κάπως ο Θεός με φύλαξε και δεν έμπλεξα ποτέ μου ούτως ώστε χάσω τη ζωή μου. Διότι όλοι από δαύτο ξεκινάνε και καταλήγουν με μια σύριγγα στη φλέβα καρφωμένη και τέζα. Πίστεψέ με όμως ότι δεν παίρνεις καθόλου του κριαριού και στο έτσι να'σαι γαμάς και είσαι πασάς που σημαίνει ότι δεν το κοιτάνε και πολύ κάποιες κοπελιές αυτό. Σου λέει ''δεν πα να κόψει το λαιμό του απ'τη στιγμή που με πληρώνει κοροϊδο είμαι να μην πάω μαζί του ή μήπως θα του βάλω εγώ μυαλό;'' Άντε καλά κέρδη να'χεις στο στοίχημα και μακάρι να σου βγαίνει ότι παίζεις. Συμβουλή μου όμως μην παθιάζεσαι και μην παίζεις πολλά λεφτά. Γιατί τα γαμημένα δύσκολα βγαίνουν κι εύκολα χαλιούνταιΓιατί αμφιβάλλεις;
Αν όμως συνέχιζα να καπνίζω έτσι, πώς θα σκεφτόμουν ένα σωρό πράγματα;
Δεν βλέπεις τι γίνεται;
Τσοντοφόρουμ για καυλάντα, 5 νορβηγικά παράθυρα, άλλα τόσα στον Όπερα, ενώ ο διπλανός κυρ Παντελής ψωλαρμενίζει.
Εσύ @123BigGeorge βλέπεις αυτά που λέγαμε παραδίπλα, αν έχεις μαστουρωμένο κεφάλι θα πάρεις του κριαριού και τα κορίτσια θα πάνε αλλού.
Με τρέχουσες αποδόσεις - και ΓΚΡ δεν θα με ρωτάτε τι σημαίνει αυτό - ούτε θα λέω 10000000000 φορές τα ίδια - βλέπω διπλό τη Λοριάν, Παρί - Ροντέζ να καβαληθούν στον κώλο (αστάθμητο) - Δουνκέρκη 2 με 3 τέρματα - Αννεσύ τάση προς Άσσο και Λιλ επίσης το ίδιο (ντρο νο μπετ Άσσος δηλαδή αλλά μεγαλύτερη πιθανότητα εδώ).
Ησυχία τώρα, κογιότ από αύριο το απόγευμα, εκτός κι αν πιάσω κανένα γιαπωνέζικο δελτίο και πάω στα κορίτσια να με μαδήσουν
Τι έχεις μανΑκόμα στο πρωινό είμαι, καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ με κρουασανάκια σοκολάτας και μια τυρόπιτα κουρού παρέα με 1 lonarid, 2 depon απλά και ένα maximum.
Για αργότερα δεν ξέρω τι θα φάω αλλά η παρακεταμόλη είναι σίγουρη
Μέση που με χτυπάει στα πόδια, έχω φάει μια μαλαπέρδα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με το συμπάθιο 10 μέρες και συνεχίζουμε.Τι έχεις μαν
Ωχ φιλε γαμησι το έχω φάει ενέσεις χαπια και φυσικόθεραπεια θα βοηθήσειΜέση που με χτυπάει στα πόδια, έχω φάει μια μαλαπέρδα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με το συμπάθιο 10 μέρες και συνεχίζουμε.
και τον χυσε μεσα αλλα αδυναμιες ειναι αυτες τι να πειςΆιντε μουνόσκυλα .
Τα καλύτερα κορίτσια έχω φέρει στο νήμα
ενας τραβελος και μία λεσβία (ταυτόχρονα) μας λειπει ακόμα και εισαι κομπλε
Να δεις που οι μπουστηδες είναι τίποτε περίεργοι βιγκαν... Αυτοί οι ανώμαλοι ρε μαν θα τρώνε κεφτέδες με κιμά σόγιας...
Καλό είναι να κοιτάς όλα τα σχόλια και μετά να δίνεις συγκεντρωτική απάντηση γιατί αλλιώς εκτίθεσαι στους υπόλοιπους.Εγώ σε πληροφορώ ότι μπορεί να κάπνιζα αρειμανίως αλλά ποτέ μου δεν έκανα τσιγαριλίκι ούτε καν για δοκιμή.
Δεν στο είπα με κακή πρόθεση αλλά τζάμπα έχασα χρόνο και λόγια. Εσύ έγραψες στις προηγούμενες σελίδες του εκεί νήματος ότι σκέφτεσαι να ανοίξεις λογαριασμό στο Ίντερνετ. Απεναντίας προσφέρθηκα να σου πω και 2-3 πράγματα κατ' ιδίαν αφιλοκερδώς, ε και εισέπραξα κράξιμο (σιγά τα λάχανα δηλαδή). Ε αυτός είναι κι ο λόγος που έχω ξεκόψει από εκεί μέσα και σαλιαρίζω με τα κορίτσια.Αρχικά τεμπέλης είσαι και φαίνεσαι.....
Το λεγόμενο timing πρόσεξε το αυτό που έγραψα στη αρχή.Καλή συνέχεια να'χεις και δεν ξανασχολούμαι με την πάρτη σου
Εσύ παλικάρι μου - μια κι έλεγες (ΟΚ για αστείο) ότι έστειλα στον κουβά τη Λαίδη και μπαχαλεύατε το νήμα εκεί με τους άλλους, μήπως ποντάρεις;Αρχιδια ογκρατεν, σκατα με φράουλες για γλυκό και νερό της βρύσης.
Άσε μας ρε μαν με της ενέσεις τρώμε τώραΩχ φιλε γαμησι το έχω φάει ενέσεις χαπια και φυσικόθεραπεια θα βοηθήσει
Kαλο αλλά τετριμμενο...Καλό μηηνααα
Ακούστε όλοι ένα November rain να μας μπει καλά
Τυπε, το ίδιο κάνει η Ελλεηνιδα. Σαλάτα χωριό. Η πέτσα είναι η καλύτερηκοτοπουλο στο φουρνο με πατατες
σαλατα μαρουλι κρεμμυδη καπαρη
ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ Η ΚΟΤΑ...!!!!
Καλαματιανε το καταλάβαμε ότι θίχτηκες, παρότι όπως αναφέρεις ήταν αστείο. Οξύμωρο.Εσύ παλικάρι μου - μια κι έλεγες (ΟΚ για αστείο) ότι έστειλα στον κουβά τη Λαίδη και μπαχαλεύατε το νήμα εκεί με τους άλλους, μήπως ποντάρεις;
Διακριτικά δεν σας απάντησα το παραμικρό.
Μακριά από τη Φιορεντίνα και την Πίζα, μην φάτε καμμιά πίτσα (με τη μεταφορική έννοια). Φυσικά υπάρχουν κι άλλες άθλιες ομάδες αλλά είναι ώρα σιέστας και τα λέμε από Δευτέρα