Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (4 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια η τιμωρια οσων ψηφισαν γεμιστα ορφανα

• Δωρεαν γευμα γεμιστα ορφανα με ποντικοφαρμακο μεσα

• Να μην τους κανει ποτε κονε ο professor με την φουρναρισσα που ειχε σκοπο να ξηγηθει

• Απαγωγη και καθε μερα γεμιστα με κιμα μεχρι να τα φανε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

123BigGeorge

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
912
Πόντοι
81
Γιατί αμφιβάλλεις;
Αν όμως συνέχιζα να καπνίζω έτσι, πώς θα σκεφτόμουν ένα σωρό πράγματα;
Δεν βλέπεις τι γίνεται;
Τσοντοφόρουμ για καυλάντα, 5 νορβηγικά παράθυρα, άλλα τόσα στον Όπερα, ενώ ο διπλανός κυρ Παντελής ψωλαρμενίζει.
Εσύ @123BigGeorge βλέπεις αυτά που λέγαμε παραδίπλα, αν έχεις μαστουρωμένο κεφάλι θα πάρεις του κριαριού και τα κορίτσια θα πάνε αλλού.
Με τρέχουσες αποδόσεις - και ΓΚΡ δεν θα με ρωτάτε τι σημαίνει αυτό - ούτε θα λέω 10000000000 φορές τα ίδια - βλέπω διπλό τη Λοριάν, Παρί - Ροντέζ να καβαληθούν στον κώλο (αστάθμητο) - Δουνκέρκη 2 με 3 τέρματα - Αννεσύ τάση προς Άσσο και Λιλ επίσης το ίδιο (ντρο νο μπετ Άσσος δηλαδή αλλά μεγαλύτερη πιθανότητα εδώ).
Ησυχία τώρα, κογιότ από αύριο το απόγευμα, εκτός κι αν πιάσω κανένα γιαπωνέζικο δελτίο και πάω στα κορίτσια να με μαδήσουν :2funny:
Εγώ σε πληροφορώ ότι μπορεί να κάπνιζα αρειμανίως αλλά ποτέ μου δεν έκανα τσιγαριλίκι ούτε καν για δοκιμή. Με παρέες που νταραβεριζόμουν στο παρελθόν και ήταν ορισμένοι κάπως ο Θεός με φύλαξε και δεν έμπλεξα ποτέ μου ούτως ώστε χάσω τη ζωή μου. Διότι όλοι από δαύτο ξεκινάνε και καταλήγουν με μια σύριγγα στη φλέβα καρφωμένη και τέζα. Πίστεψέ με όμως ότι δεν παίρνεις καθόλου του κριαριού και στο έτσι να'σαι γαμάς και είσαι πασάς που σημαίνει ότι δεν το κοιτάνε και πολύ κάποιες κοπελιές αυτό. Σου λέει ''δεν πα να κόψει το λαιμό του απ'τη στιγμή που με πληρώνει κοροϊδο είμαι να μην πάω μαζί του ή μήπως θα του βάλω εγώ μυαλό;'' Άντε καλά κέρδη να'χεις στο στοίχημα και μακάρι να σου βγαίνει ότι παίζεις. Συμβουλή μου όμως μην παθιάζεσαι και μην παίζεις πολλά λεφτά. Γιατί τα γαμημένα δύσκολα βγαίνουν κι εύκολα χαλιούνται:hi:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.592
Πόντοι
1.706
Ακόμα στο πρωινό είμαι, καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ με κρουασανάκια σοκολάτας και μια τυρόπιτα κουρού παρέα με 1 lonarid, 2 depon απλά και ένα maximum.
Για αργότερα δεν ξέρω τι θα φάω αλλά η παρακεταμόλη είναι σίγουρη :confused::confused::confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.558
Πόντοι
5.006
Ακόμα στο πρωινό είμαι, καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ με κρουασανάκια σοκολάτας και μια τυρόπιτα κουρού παρέα με 1 lonarid, 2 depon απλά και ένα maximum.
Για αργότερα δεν ξέρω τι θα φάω αλλά η παρακεταμόλη είναι σίγουρη :confused::confused::confused:
Τι έχεις μαν :sad2:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.592
Πόντοι
1.706
Μέση που με χτυπάει στα πόδια, έχω φάει μια μαλαπέρδα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με το συμπάθιο 10 μέρες και συνεχίζουμε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.558
Πόντοι
5.006
Μέση που με χτυπάει στα πόδια, έχω φάει μια μαλαπέρδα ναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με το συμπάθιο 10 μέρες και συνεχίζουμε.
Ωχ φιλε γαμησι το έχω φάει ενέσεις χαπια και φυσικόθεραπεια θα βοηθήσει

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.093
Πόντοι
446
ενας τραβελος και μία λεσβία (ταυτόχρονα) μας λειπει ακόμα και εισαι κομπλε :coffee:
24xronh-amaliada.jpg

Με φώναξε κανείς?

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.093
Πόντοι
446
Αρχιδια ογκρατεν, σκατα με φράουλες για γλυκό και νερό της βρύσης.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.580
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• 1730463629650.jpg
    1730463629650.jpg
    548,7 KB · Εμφανίσεις: 1

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.050
Πόντοι
1.346
Εγώ σε πληροφορώ ότι μπορεί να κάπνιζα αρειμανίως αλλά ποτέ μου δεν έκανα τσιγαριλίκι ούτε καν για δοκιμή.
Καλό είναι να κοιτάς όλα τα σχόλια και μετά να δίνεις συγκεντρωτική απάντηση γιατί αλλιώς εκτίθεσαι στους υπόλοιπους.
Αρχικά τεμπέλης είσαι και φαίνεσαι.....
Δεν στο είπα με κακή πρόθεση αλλά τζάμπα έχασα χρόνο και λόγια. Εσύ έγραψες στις προηγούμενες σελίδες του εκεί νήματος ότι σκέφτεσαι να ανοίξεις λογαριασμό στο Ίντερνετ. Απεναντίας προσφέρθηκα να σου πω και 2-3 πράγματα κατ' ιδίαν αφιλοκερδώς, ε και εισέπραξα κράξιμο (σιγά τα λάχανα δηλαδή). Ε αυτός είναι κι ο λόγος που έχω ξεκόψει από εκεί μέσα και σαλιαρίζω με τα κορίτσια.
Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα, ούτε βέβαια ισχυρίστηκα ότι έλυσα το πρόβλημα. Απλά δεν έχω κανένα αφεντικό και κάνω μια αξιοζήλευτη υγιεινή ζωή στην εξοχή.

Καλή συνέχεια να'χεις και δεν ξανασχολούμαι με την πάρτη σου
Το λεγόμενο timing πρόσεξε το αυτό που έγραψα στη αρχή.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.050
Πόντοι
1.346
Αρχιδια ογκρατεν, σκατα με φράουλες για γλυκό και νερό της βρύσης.
Εσύ παλικάρι μου - μια κι έλεγες (ΟΚ για αστείο) ότι έστειλα στον κουβά τη Λαίδη και μπαχαλεύατε το νήμα εκεί με τους άλλους, μήπως ποντάρεις;
Διακριτικά δεν σας απάντησα το παραμικρό.
Μακριά από τη Φιορεντίνα και την Πίζα, μην φάτε καμμιά πίτσα (με τη μεταφορική έννοια). Φυσικά υπάρχουν κι άλλες άθλιες ομάδες αλλά είναι ώρα σιέστας και τα λέμε από Δευτέρα :coffee:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.046
Πόντοι
2.646
κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες
σαλατα μαρουλι κρεμμυδη καπαρη

ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ Η ΚΟΤΑ...!!!!
Τυπε, το ίδιο κάνει η Ελλεηνιδα. Σαλάτα χωριό. Η πέτσα είναι η καλύτερη

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.093
Πόντοι
446
Εσύ παλικάρι μου - μια κι έλεγες (ΟΚ για αστείο) ότι έστειλα στον κουβά τη Λαίδη και μπαχαλεύατε το νήμα εκεί με τους άλλους, μήπως ποντάρεις;
Διακριτικά δεν σας απάντησα το παραμικρό.
Μακριά από τη Φιορεντίνα και την Πίζα, μην φάτε καμμιά πίτσα (με τη μεταφορική έννοια). Φυσικά υπάρχουν κι άλλες άθλιες ομάδες αλλά είναι ώρα σιέστας και τα λέμε από Δευτέρα :coffee:
Καλαματιανε το καταλάβαμε ότι θίχτηκες, παρότι όπως αναφέρεις ήταν αστείο. Οξύμωρο.
Όσο για το αν ποντάρω, σου απαντώ με τον θεμελιώδη στοιχηματικο κανόνα που είμαι σίγουρος ότι γνωριζεις:
Κερδισμένος βγαίνεις με το να μην παίζεις.
Τώρα αν το κάνεις για να σκοτώνεις την ώρα σου πάω πάσο, αν και θα μπορούσες να ασχοληθείς με κανένα διάβασμα, κανένα μουσικό όργανο, καμιά σταυροβελονια κλπ να σου μείνει και η τέχνη.
Καλή συνέχεια και μην μανουριαζεις με το παραμικρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom