πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Μια χαρά Θα πάρεις και το εκατομμύριοΠαιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;
Μια χαρά Θα πάρεις και το εκατομμύριοΠαιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;
Είναι ρομαντικος ο άνθρωπος ρε. Φλερτάρει όμορφα. Δεν είναι σαν εσένα μπηχτης.του τα λεω εδω και δυο μηνες και 200 σελιδες στο νημα. δεν ακουει να χωθει.
αυτος μου το παιζει σεμνος και κυριος
αγαπουλης ειναι κι αυτος
Τί τσίμπησες, μαν! - Page 212 - bourdela.com forum
Νημα για την μια απο τις δυο αγαπημενες ατακες του @ΑΝΤΖΕΛΟ η αλλη ειναι "κωλομπαραδες ολοι" (θα ερθει να μας κατουρησει τωρα, αλλα δεν πειραζει) Παμε λοιπον για την ημερα που σε λιγο τερματιζει. Τι τσιμπησες, μαν; Καπου παιξανε γεμιστα σημερα αλλα δεν κατσαμε στο τραπεζι του @petergsp γιατι...www.bourdela.com
Νημα για την μια απο τις δυο αγαπημενες ατακες του @ΑΝΤΖΕΛΟ η αλλη ειναι "κωλομπαραδες ολοι" (θα ερθει να μας κατουρησει τωρα, αλλα δεν πειραζει) Παμε λοιπον για την ημερα που σε λιγο τερματιζει. Τι τσιμπησες, μαν; Καπου παιξανε γεμιστα σημερα αλλα δεν κατσαμε στο τραπεζι του @petergsp γιατι...www.bourdela.com
Πάρε και εκμεκΕπισκέφθηκα πριν λίγο την φουρναρισα της περιοχής του εξοχικού ωραίο μουνι, είχε φτιάξει μελομακάρονα γεμιστά με λάβα φυστικιού τραγανό καταιφι και καβουρδισμένα φυστίκια Αιγίνης, πείρα ένα κιλό για να το παίξω λαρτζ
του τα λεω εδω και δυο μηνες και 200 σελιδες στο νημα. δεν ακουει να χωθει.
αυτος μου το παιζει σεμνος και κυριος
αγαπουλης ειναι κι αυτος
Έχω σοβαρό σκοπό ρε μαν για το κορίτσι ξέρει ό @Zebu κανονίσαμε νά είναι κουμπάρος.δυο μηνες μαν μονο φλερταρει.
θα βαρεθει το κοριτσι και θα κοιταξει αλλου.
o @gpikasso ετοιμος ειναι.
θα του την φαει
Γιατί δεν κάνεις κουμπάρο τον @Χύσε μέσαΈχω σοβαρό σκοπό ρε μαν για το κορίτσι ξέρει ό @Zebu κανονίσαμε νά είναι κουμπάρος.
Άσε πού φτιάχνει σπέσιαλ γεμιστά με ΚΙΜΑ ή φουρναρισα νά τρώμε όμορφα στά
Ή κουμπάρα δεν ξέρω που είναι ;
Μπα Θά θέλει όλο κρέας.....Γιατί δεν κάνεις κουμπάρο τον @Χύσε μέσα
απλη αδερφε?τωρα 1 σοκοφρετα
Του πόσο είναι η φουρναρισσα? 120? 150? 200 συν τα έξτρα?Επισκέφθηκα πριν λίγο την φουρναρισα της περιοχής του εξοχικού ωραίο μουνι, είχε φτιάξει μελομακάρονα γεμιστά με λάβα φυστικιού τραγανό καταιφι και καβουρδισμένα φυστίκια Αιγίνης, πείρα ένα κιλό για να το παίξω λαρτζ
Μην πέσεις στην παγίδα.Εσπρέσσο, μπαγκέτα με γαλοπούλα καπνιστή, γραβιέρα Κρήτης, ντομάτα, μαγιονέζα.
Τό μωρό μου πρότεινε νέο είδος νά δοκιμάσω, γιαούρτι με μέλι, ανανά, μήλο καί granola
Καλημέρα κύριοι.
Κουμπάρα θα φέρω εγω. Θα κάνουμε κάτι σουινγκερ, γαμάτα.Έχω σοβαρό σκοπό ρε μαν για το κορίτσι ξέρει ό @Zebu κανονίσαμε νά είναι κουμπάρος.
Άσε πού φτιάχνει σπέσιαλ γεμιστά με ΚΙΜΑ ή φουρναρισα νά τρώμε όμορφα στά
Ή κουμπάρα δεν ξέρω που είναι ;
Τύπε άμα γεννήσεις κράτα μου ένα κανελί με βούλεςΠαιδιά ξέρετε γιατί μου ήρθε όρεξη τώρα... για παγωτό...
Λέτε να είμαι έγκυος;
Τελικά σε όλη την Αττική (εάν όχι σε όλη την Ελλάδα) έχουν τις ίδιες μαλακισμένες πίτες , αυτές που είναι από την μία πλευρά σαν βάφλα και από την άλλη ίσιες .Ώρα για τσίμπημα
Ετσι.Τελικά σε όλη την Αττική (εάν όχι σε όλη την Ελλάδα) έχουν τις ίδιες μαλακισμένες πίτες , αυτές που είναι από την μία πλευρά σαν βάφλα και από την άλλη ίσιες .
Μηδέν γεύση , σαν να τρώς εφημερίδες , αν την ξεχάσει δε ο μάστορας και ψηθεί παραπάνω σπάς οδοντοστοιχία .
Που είναι ρε αυτές οι παλιές πιτούλες , οι άσπρες , που τις βούταγαν στο κατσαρόλι με τα βουτύρατα και μύριζε όλη η γειτονιά από το ψήσιμο .
Χτυπούσαμε δίπιτα τυλιχτά μόνο και μόνο για την γεύση αυτής της πίτας
Κάποια τις έχουν ακόμα. Τις φτιάχνουν πλέον όμως αλαδωτες οι περισσότεροι.Τελικά σε όλη την Αττική (εάν όχι σε όλη την Ελλάδα) έχουν τις ίδιες μαλακισμένες πίτες , αυτές που είναι από την μία πλευρά σαν βάφλα και από την άλλη ίσιες .
Μηδέν γεύση , σαν να τρώς εφημερίδες , αν την ξεχάσει δε ο μάστορας και ψηθεί παραπάνω σπάς οδοντοστοιχία .
Που είναι ρε αυτές οι παλιές πιτούλες , οι άσπρες , που τις βούταγαν στο κατσαρόλι με τα βουτύρατα και μύριζε όλη η γειτονιά από το ψήσιμο .
Χτυπούσαμε δίπιτα τυλιχτά μόνο και μόνο για την γεύση αυτής της πίτας
Στην περιοχή μου έχουμε 20 τυλιχτάδικα . Μόνο ο ένας έχει διαφορετική πίτα , μια καλαμποκιού νόστιμη σε σχέση με τους υπόλοιπους και μαλακή , τις ψήνει με λίγο λάδι και φυσικά τρώω μόνο από αυτόν .Κάποια τις έχουν ακόμα. Τις φτιάχνουν πλέον όμως αλαδωτες οι περισσότεροι.