Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.415
Πόντοι
6.955
κοροιδα ας βρουνε αλλου, τωρα βρίσκουμε να γαμησουμε και χωρις να παντρευτούμε, αλλαξαν οι εποχες ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, κοντα στα 40 δεν μου λειπουν τα παιδια, στις γυναικες λειπουν που ζουν με το ονειρο για να γινουν μανες,
να φερονταν καλυτερα, τωρα στο ραφι, και εμεις να μπορούμε να πηδαμε άλλες οσες θελουμε νομιμα και ηθικα.

Συμφωνώ με το πνεύμα σου με την διευκρίνηση πως γαμάω με πορτοκαλί χαρτί κατά 99%
Επίσης απορώ με τις μαλακισμένες που θέλουν να τεκνοποιήσουν σε ηλικία 40+ όπερ σημαίνει κίνδυνος για την υγεία του παιδιού.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν βγαζεις 100.000 και το παιδι εχει εξοδα 200 ευρω, θα δωσεις 200 ευρω.
Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν. Πού τα διαβαζετε αυτα?

Ναι εχεις δικιο, δεν ηξερα.
Εδω εχει καποιες ενδιαφερουσες περιπτωσεις για διατροφες κλπ προς μελετην

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η διατροφη δε βγαινει μονο με βαση τα εξοδα του παιδιου και του σπιτιου γενικα.
Βγαινει και με τη λογικη οτι εφοσον εκανες παιδι, εισαι υποχρεωμενος, σημαντικο μερος του εισοδηματος σου να πηγαινει σε αυτο, η σε αυτον που εχει την κηδεμονια.
Αν βγαζεις 100.000 το μηνα και το παιδι εχει εξοδα 200 ευρω, δε θα σου καταλογισει 200 ευρω διατροφη αλλα 30.000 το μηνα

Πες μου ΕΝΑΝ που δίνει 30.000 ευρώ διατροφή και θα σου δώσω εγώ 30.000 ευρώ. Αλλιώς θα μου δώσεις εσύ! Πάει? :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γενικά βλέπω πολύ παραφιλολογία. Όσοι δεν τα έχετε περάσει και απλά έχετε ακούει/διαβάσει μάλλον δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα. Τέσπα, όπως νομίζετε. Εγώ είπα την γνώμη μου απλά για να ξυπνήσω μερικούς! Από εκεί και πέρα ή κρατάτε αυτά που σας είπα ή τα πετάτε στα σκουπίδια! Για μένα το ίδιο κάνει!  :grin:

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 0BCB99E0-D096-4D1D-A5ED-98C1CAE11A64.png
    0BCB99E0-D096-4D1D-A5ED-98C1CAE11A64.png
    533,3 KB · Εμφανίσεις: 65
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βλακείες λέει αυτός, όπως πάντα.
Ακόμα κ Βαρδινογιάννης να λέγεσαι, με 4 παιδιά κ όχι 1 ή 2, δεν δίνεις 30Κ

ΟΚ, άφησέ με να το ψάξω λίγο αν και τις εφημερίδες δεν τις πιστεύω. Θα ρωτήσω τον ίδιο τον Κούγια κι έναν-δυο άλλους που γνωρίζω, ίσως ξέρουν. Οπότε θα επανέλθω. Όπως είπα και στην αρχή μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Εγώ αναφέρομαι στην δική μου περίπτωση και τόσων άλλων που έχω δει ο ίδιος. Λόγος να σε κοροϊδέψω ή να σε πείσω ότι έχω δίκιο κι εσύ άδικο? Κανένας! Εκτός αν είσαι καμένος κι έχεις απωθυμένα. Τότε λογικό.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.724
Πόντοι
1.446
κοροιδα ας βρουνε αλλου, τωρα βρίσκουμε να γαμησουμε και χωρις να παντρευτούμε, αλλαξαν οι εποχες ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, κοντα στα 40 δεν μου λειπουν τα παιδια, στις γυναικες λειπουν που ζουν με το ονειρο για να γινουν μανες,

να φερονταν καλυτερα, τωρα στο ραφι, και εμεις να μπορούμε να πηδαμε άλλες οσες θελουμε νομιμα και ηθικα.

Σε βρισκω σωστο...

Ας εκλπηρωσουν οι γκομενες τα ονειρα τους με την δικη τους τσεπη ...

Καμια δεν αξιζει την προσωπικη σου ηρεμια και αξιοπρεπεια ...

Δεν θελω γαμους παιδια, σκυλια, γατια ...

Θελω να ζησω τη ζωη οπως αρμοζει στον ανδρα ...

Να βγαζω λευτα, να γαμαω και να μην το συζηταω...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σε βρισκω σωστο...

Ας εκλπηρωσουν οι γκομενες τα ονειρα τους με την δικη τους τσεπη ...

Καμια δεν αξιζει την προσωπικη σου ηρεμια και αξιοπρεπεια ...

Δεν είναι έτσι... αν έχεις παιδί μαζί της υποχρεούσαι να το συντηρείς κι εσύ (όπως κι αυτή πρέπει να το συντηρεί). Μην πάμε από το ένα άκρο στο άλλο...!!!

Αν δεν θες να ασχοληθείς ποτέ με τέτοια πράγματα, ΟΚ μην κάνεις παιδιά!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Απο οτι διαπιστωνω, εχετε φαει πολλα ακυρα και λεμονια απο τα γκομενακια, σας εχουν ισοπεδωσει και βγαζετε κακια τωρα.

Συμφωνα με τα λεγομενα σας, φταινε οι ελληνιδες για τα παντα, ακομα και για τα διαζυγια και οτι πρεπει να πληρωσεις διατροφη.

Δηλαδη με τις γυναικες που εχουν καταγωγη απο αλλα κρατη τα πατε καλα; Εχετε επιτυχιες; Γαματε καθημερινα και παιζετε μπαλα;

Δεν σας φταινε ουτε οι ελληνιδες ουτε οι γυναικες γενικοτερα. Το ποιος φταιει, δειτε τον στο καθρεφτη. Παντου για τα παντα στη ζωη σας, αυτος εχει την ευθυνη, μαθετε να ειστε αντρες και παρτε την ευθυνη και τη ζωη στα χερια σας και σταματηστε να ριχνετε τις ευθυνες στους αλλους.

Αυτο το αστειο που προσπαθειτε να κανετε τους τροχονομους στις ζωες των γυναικων, ειναι κακογουστο αστειο και τις ξενερωνετε με αυτα που λετε. Σας διαβαζουν και γελανε.

Καθε ενηλικη γυναικα εχει την ευθυνη για τη ζωη της, για τις πραξεις της και τις επιλογες της. Ειναι ελευθερη να πραξει οτι θελει για τον εαυτο της και για το μουνι της. Γαμιεται με οποιον θελει και με οποιον της γαμαει το μυαλο. Αν δεν μπορεις να γαμησεις το μυαλο της και σε φτυνει και σε κερναει λεμονι, δεν φταιει αυτη φιλε. Εσυ κατι δεν εκανες καλα, εσυ εχεις το θεμα.

Απλα ειναι τα πραγματα, αντρα θελουν τα γκομενακια. Αντρα που να εχει αντρικη συμπεριφορα και αντρικο τροπο ζωης. Αγνωστα πραγματα για τους πιο πολλους.

Με τις συμπεριφορες σας και τις μαλακιες που κανετε, τις εχετε φερει στην απογνωση και εχουν χασει τα παντα, εχουν ξεφυγει εντελως. Εσεις ευθυνεστε, θυματα της μαλακιας σας ειναι.

Παρατηρηστε τους τυπους γυρω σας, μελετηστε τους. Εχουν αντρισμο; Εχουν αντρικο τροπο ζωης;

Ουτε ο ενας στους εκατο δεν ειναι αντρας.

Ουτε φερονται σαν αντρες, ουτε ζουν σαν αντρες.

Εχουμε γεμισει παρακαλακηδες και κλαψιαρηδες αγαπουληδες, παντου. Φλωρακους γεματους ανασφαλειες και κομπλεξ. Μαλθακοποιημενα τυπακια, τα αγορακια της σογιας.

Παντου, οπου και να πας, τους βλεπεις να μαλακιζονται και να γινονται ρεζιλι.

Μπειτε στο προφιλ μιας κοπελας στα σοσιαλ και θαυμαστε τους.

Κορυφαια τυπακια οι "σε ευχαριστω για την αποδοχη", οι τυποι που σε καθε αναρτηση της κοπελας σχολιαζουν "θεα" "τελεια" "υπεροχη" "πανεμορφη", καρδουλες, ζωακια, λουλουδια και ποσες αλλες μαλακιες.

Καθημερινα, γεμιζουν με μηνυματα τα προφιλ των κοριτσιων απο καθε ειδους μαλακιες και ανωμαλιες.

Κλασικη μαλακια, ο χ τυπος που ενω δεν γνωριζει τη κοπελα, στελνει φωτο τη πουτσα του. Και καλα τι; Χιλιαδες μαλακες καθημερινα κανουν αυτες τις μαλακιες.

Τους βλεπεις στα μαγαζια, καθονται στο τραπεζι απεναντι απο τη κοπελα και παιζουν το ρολο του ανακριτη. Ντεκαυλε εντελως, για να τους ριχνεις φαπες. Αντι να δημιουργησουν ερωτισμο, καθονται απεναντι απο τη κοπελα και το παιζουν ανακριτες. Μουνοδουλακια. Στελνουν ενα μηνυμα, δεν απαντησε, ξαναστελνει, ρωταει μετα γιατι δεν απαντας; Αν εχει το τηλεφωνο, θα παρει να ρωτησει γιατι δεν του απανταει, θα ζητησει το λογο, θα κανει σκηνη. Θα φρικαρει τη κοπελα, θα τη τερματισει ψυχικα και οταν δεν του κατσει θα τη πει και πουτανα.

Μη κανει το λαθος η κοπελα και του κατσει στο πρωτο ραντεβου, θα τη βγαλει παντου φιρμανι, μεσα σε δυο ωρες θα ξερουν ολοι τα παντα και θα τη πουν πουτανα. Πως μετα η κοπελα με αυτα που επαθε ή ακουσε να παθαινουν αλλες, να αφεθει μετα και να γαμηθει στο πρωτο ραντεβου. Θα τη πουν πουτανα μετα.

Δηλαδη, δεν τη γαμησες επειδη εισαι ξενερωτος μαλακας τρολακιας; Ειναι πουτανα. Τη γαμησες στο πρωτο ραντεβου; Ειναι πουτανα. Δεν σου απανταει στα μηνυματα σου; Ειναι πουτανα. Δεν σε ερωτευτεται με τη πρωτη ματια; Ειναι πουτανα. Δεν δεχτηκε το ξεκαρφωτο κερασμα σου μεσα στο κλαμπ που πηγε να διασκεδασει; Ειναι πουτανα. Δεν καυλωσε-εσταζε το μουνι της οταν της ειπες τη χ ψ μαλακια στο δρομο-μετρο-σουπερ μαρκετ-παρκο-αεροπλανο-πουλμαν-παραλια; Ειναι πουτανα.

Το οτι εισαι ενας αποτυχημενος, τρολακιας, τεμπελης,μαλθακος, παιδι της μαμας, ψυχακιας, μισογυνης, αμπαλος, που δεν ξερεις να φερθεις, μιλησεις, ντυθεις και που δεν φροντιζεις καν το σωμα σου και τη καθαριοτητα πανω σου, ολα αυτα, δεν φταινε.

Φταιει οτι ειναι πουτανα. Φταιει οτι ειναι ελληνιδα (ενω ολες τις αλλες τις ξεσκιζεις καθημερινα σε ψαχνουν στο τηλεφωνο απο ολο το κοσμο).

Φταιει οτι ειναι πουτανα, οτι ειναι ελληνιδα, οτι ειναι μορφωμενη, οτι εργαζεται και βγαζει δικα της λεφτα, η κοινωνια, οι συνθηκες γυρω μας, η μοιρα, οι καταρες που μας εριξε η κυρια Ποπη οταν της γαμησαμε τα λουλουδια με τη μπαλα, τα ζωδια, η πολιτικη σκηνη της χωρας, η μοδα, η αστρικη σκονη.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
θες να μου πεις οτι ενω θεωρεις τα παιδια βαρος ρωτουσες δεξια και αριστερα τι να κανεις;

το παιδί δεν είναι βάρος. Μπορεί όμως να μετατραπεί σε ένα ΦΟΒΕΡΟ ΠΙΟΝΙ στα χέρια μιας κακόπιστης γυναίκας η οποία θα το χρησιμοποιήσει σαν εργαλείο για να σε πλήξει και να σου αποσπάσει όσα περισσότερα χρήματα μπορέσει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Πες μου ΕΝΑΝ που δίνει 30.000 ευρώ διατροφή και θα σου δώσω εγώ 30.000 ευρώ. Αλλιώς θα μου δώσεις εσύ! Πάει? :)

Τόσα έδινε αρχικά ο Βαρδινογιάννης, αλλά με καλό δικηγόρο το μείωσε
Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ανερχόταν μηνιαίως σε 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε καταθέσει κάποια μικρά ποσά στο τέλος εκείνου του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ολοι εσεις που μιλατε για το παιδι λες και ειναι σκυλι ή κατι ακομη χειροτερο δεν πατε στον διαολο μια βολτα;
απο την στιγμη ρε τραχαναδες που θεωρειτε οτι το παιδι ειναι βαρος μην κανετε παιδι

ο σωστος πατερας θα κανει τα παντα αν χωρισει να παρει αυτος την επιμελεια του παιδιου
και αυτο γινεται
γνωριζω δυο περιπτωσεις που οι πατεραδες πηραν την επιμελεια των παιδιων τους και αυτο εγινε πριν 20 χρονια δεν εγινε εχτες

αλλα ειστε τοσο καραγκιοζηδες που δεν σας νοιαζει τι θα γινει το παιδι σας

Έχεις παιδί ;
Έχεις διαζύγιο ;
Πλήρώνεις διατροφή ;

ΑΝ ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ;;;

Θα σου άρεσε να πληρώνεις καφέδες γυμναστήρια και μεζεδοπωλεία ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΡΩΗΝ  , με την οποια εκανες παιδι , το οποίο δεν σε αφήνει να το βλέπεις, το μεγαλώνει η μάνα της και εσύ τα πληρώνεις όλα ;;; ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ;;

Και πιθανόν χαρτζηλικώνει και γαμιάδες αλλοδαπούς, κιθαρίστες, πέρσοναλ τρέηνερς και τα @@ μου κουνιούνται.

Γιατί αυτό παίζει στη γαμημένη ελληνική κοινωνία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Έχεις παιδί ;
Έχεις διαζύγιο ;
Πλήρώνεις διατροφή ;

ΑΝ ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ;;;

Θα σου άρεσε να πληρώνεις καφέδες γυμναστήρια και μεζεδοπωλεία ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΡΩΗΝ  , με την οποια εκανες παιδι , το οποίο δεν σε αφήνει να το βλέπεις, το μεγαλώνει η μάνα της και εσύ τα πληρώνεις όλα ;;; ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ;;

Και πιθανόν χαρτζηλικώνει και γαμιάδες αλλοδαπούς, κιθαρίστες, πέρσοναλ τρέηνερς και τα @@ μου κουνιούνται.

Αν ΑΥΤΗ τη γυναίκα επέλεξες να παντρευτείς καλά να πάθεις Λάκη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τόσα έδινε αρχικά ο Βαρδινογιάννης, αλλά με καλό δικηγόρο το μείωσε
Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ανερχόταν μηνιαίως σε 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε καταθέσει κάποια μικρά ποσά στο τέλος εκείνου του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το είδα το ποστ φίλε μου και απλά θα ψάξω να βρω τι παίζει από πίσω. Δεν φτάνω σε αυτά επίπεδα και δεν γνωρίζω τι γίνεται με τους εφοπλιστές και τους βαθύπλουτους!!! Εγώ μιλούσα για κοινούς θνητούς που έχουν όμως ένα καλό εισόδημα από 50-100 χιλιάρικα το χρόνο. Και πάλι δεν έχουν παίξει διατροφές πάνω από 300-400 ανά παιδί, εκτός αν πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο... εκεί αλλάζουν τα πράγματα.

Απάντησα στο ποστ γιατί είδα πελαγωμένους που έλεγαν άν χωρίσεις το δικαστήριο σε καταστρέφει, χάνεις το παιδί, το σπίτι, την περιουσία σου και κάτι τέτοιες μπούρδες. Ούτε τον Βαρδινογιάννη κατέστρεψε, έτσι δεν είναι? ;)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν ΑΥΤΗ τη γυναίκα επέλεξες να παντρευτείς καλά να πάθεις Λάκη.

Πάλι προσωπικά το πας μωρή ; (εγώ στην τελική δεν έχω χωρίσει )

Πόσες γυναίκες που έζησαν από ένα οικονομικό μπάτζετ και πάνω , διαφοροποιούνται από το προφίλ που αναφέρω ;;;;

Ειλικρινά ρε πούστη , έχεις περάσει από γυμναστήρια , καφέ , μαγαζιά , μεζεδοπωλεία και πουτσοφαγάδικα καθημερινές να δεις τι γίνεται ;;;;;;;;;
ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

τ ροκ , τιγκουαν ,χ1-3-5-6 , αντίστοιχα μερσεντικά .......

και 5-6 τέτοιες μαζί ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ....

έχουν σπίτι , έχουν κάποιο εισόδημα, τα παίρνουν από τον μαλάκα, τσοντάρουν οι γονείς , το παιδί/παιδιά το έχει η μάνα τους, τον πρώην τον θάβουν όλη μέρα και νταραβερίζονται με περσοναλ τρέηνερς, δάσκαλους τέννις, αερόμπικ , τα αρχίδια μου .... ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ........

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Πάλι προσωπικά το πας μωρή ; (εγώ στην τελική δεν έχω χωρίσει )

Πόσες γυναίκες που έζησαν από ένα οικονομικό μπάτζετ και πάνω , διαφοροποιούνται από το προφίλ που αναφέρω ;;;;

Ειλικρινά ρε πούστη , έχεις περάσει από γυμναστήρια , καφέ , μαγαζιά , μεζεδοπωλεία και πουτσοφαγάδικα καθημερινές να δεις τι γίνεται ;;;;;;;;;
ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.

τ ροκ , τιγκουαν ,χ1-3-5-6 , αντίστοιχα μερσεντικά .......

και 5-6 τέτοιες μαζί ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ....

έχουν σπίτι , έχουν κάποιο εισόδημα, τα παίρνουν από τον μαλάκα, τσοντάρουν οι γονείς , το παιδί/παιδιά το έχει η μάνα τους, τον πρώην τον θάβουν όλη μέρα και νταραβερίζονται με περσοναλ τρέηνερς, δάσκαλους τέννις, αερόμπικ , τα αρχίδια μου .... ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ........

Άντε να το βγάλω το προσωπικό μωρή λινάτσα, μέρες που είναι.

Ξαναλέω, όποιος χώρισε τέτοια γυναίκα καλά να πάθει γιατί την ίδια γυναίκα παντρεύτηκε. Είτε γιατί ήταν μοντελοειδής και αυτός αγάμητο ναυάγιο που δεν πίστευε στην τύχη του ή που είχε φράγκα ή οτιδήποτε άλλο. Η γκόμενα πάντα έτσι ήταν, δεν ξύπνησε μια μέρα έτσι.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Έχεις παιδί ;
Έχεις διαζύγιο ;
Πλήρώνεις διατροφή ;

ΑΝ ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ;;;

δεν σου φταιει  πουτανα αν εσυ λογο μαλακαιας την εκανες κυρια

εισαι λοιπον ενας μαλακας που τυφλωμενος απο την αγαμια πας και παντρευεσαι μια πουτανα
περναει ο καιρος συνεχιζεις να μην βλεπεις οτι ειναι πουτανα και κανεις ενα παιδι μαζι της καποια στιγμη ξυπνας βλεπεις οτι ειναι πουτανα και την χωριζεις

ολο αυτο σου πηρε 5-6 χρονια μπορει και 10 (σχεση πριν τον γαμο η διαρκεια του γαμου μεχρι νερθει το παιδι και η διαρκεια μεχρι να καταλαβεις τι γινεται και να χωρισεις)

καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι πουτανα και αντι να κανεις οτι ειναι δυνατον για να παρεις εσυ το παιδι το αφηνεις να το μεγαλωσει η πουτανα

τοτε φιλε θα πληρωνεις και τους καφεδες και τα γαμησια της και θα δεχτεις να σε λεει το παιδι σου καραγκιοζη γιατι ετσι θα το μαθει η πουτανα

τοσοσ απλα τα πραγματα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Άντε να το βγάλω το προσωπικό μωρή λινάτσα, μέρες που είναι.

Ξαναλέω, όποιος χώρισε τέτοια γυναίκα καλά να πάθει γιατί την ίδια γυναίκα παντρεύτηκε. Είτε γιατί ήταν μοντελοειδής και αυτός αγάμητο ναυάγιο που δεν πίστευε στην τύχη του ή που είχε φράγκα ή οτιδήποτε άλλο. Η γκόμενα πάντα έτσι ήταν, δεν ξύπνησε μια μέρα έτσι.

Αν η γκόμενα ήταν 6-7/10 (όχι 8-9-10/10) , με μπαμπά με λεφτά , πτυχίο , απόφοιτη ιδιωτικού σχολείου, με πατρικό σε κυριλέ γειτονιά, γαλλικά και ... πιάνο (αν μιλάμε για το άνω τμήμα της οικον.κλίμακας μπορεί και steinway με ουρά! )

ΘΕΩΡΕΙΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;;;;;

Μάλλον δεν ξέρετε πολύ κόσμο.
Επειδή εγώ ξέρω άπειρο κόσμο , έχω πάμπολες τέτοιες ιστορίες (και λόγω ηλικίας πλέον).

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ...δεν μιλάω για μπαρόβια , μοντελοειδή κτλ .... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ , ΙΑΤΡΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝΑΣ  η γκόμενας .... ΑΔΙΑΦΟΡΟ
τα παρατάει όλα μόλις βολευτεί και ασχολείται με ... χωνια, νύχια , κομμωτήρια και το μουνί της, που το ξεφτυλίζει όλος ο υπόκοσμος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
δεν σου φταιει  πουτανα αν εσυ λογο μαλακαιας την εκανες κυρια

εισαι λοιπον ενας μαλακας που τυφλωμενος απο την αγαμια πας και παντρευεσαι μια πουτανα
περναει ο καιρος συνεχιζεις να μην βλεπεις οτι ειναι πουτανα και κανεις ενα παιδι μαζι της καποια στιγμη ξυπνας βλεπεις οτι ειναι πουτανα και την χωριζεις

ολο αυτο σου πηρε 5-6 χρονια μπορει και 10 (σχεση πριν τον γαμο η διαρκεια του γαμου μεχρι νερθει το παιδι και η διαρκεια μεχρι να καταλαβεις τι γινεται και να χωρισεις)

καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι πουτανα και αντι να κανεις οτι ειναι δυνατον για να παρεις εσυ το παιδι το αφηνεις να το μεγαλωσει η πουτανα

τοτε φιλε θα πληρωνεις και τους καφεδες και τα γαμησια της και θα δεχτεις να σε λεει το παιδι σου καραγκιοζη γιατι ετσι θα το μαθει η πουτανα

τοσοσ απλα τα πραγματα

Έτσι ακριβώς. Και όσο πραγματικά σάπια είναι αυτή τόσο αδιόρθωτος μαλάκας παραμένει αυτός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom