Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ανάρχιδε κουνιστέ .... Δημητράκης και Κμαν είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.
Και τολμάς να κάνεις πλάκα μαζί τους ;;;;

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΖΑΔΙΚΟ ;;;;

Ούτε για μια βίζιτα ;;; Τίποτε.

Πούστηδες και παληκάρια ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Ανάρχιδε κουνιστέ .... Δημητράκης και Κμαν είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.
Και τολμάς να κάνεις πλάκα μαζί τους ;;;;

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΖΑΔΙΚΟ ;;;;

Ούτε για μια βίζιτα ;;; Τίποτε.

Πούστηδες και παληκάρια ....

Καταλαβαίνεις πόσο γελοίος είσαι να προσπαθείς να βρίσεις εμένα εσύ ο Μπαροκογαμημένος.  :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Καταλαβαίνεις πόσο γελοίος είσαι να προσπαθείς να βρίσεις εμένα εσύ ο Μπαροκογαμημένος.  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαστε στη συγγρού. Ούτε σε .... σινεμαδάκι.
Εκεί είσαι φίρμα. Εδώ, είσαι σούργελο .

Περίληψη του ποιός είσαι
το 4,5 εκατοστών πουλάκι μου.

Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.293
Πόντοι
5.506
Δεν είμαστε στη συγγρού. Ούτε σε .... σινεμαδάκι.
Εκεί είσαι φίρμα. Εδώ, είσαι σούργελο .

Περίληψη του ποιός είσαι

Έτσι μπράβο, θα σέρνεσαι 4 χρόνια πίσω για να βρεις ποσταρίσματά μου, σαν το σκυλάκι μου έχεις καταντήσει. ΝΑΥΑΓΙΟ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Αν ΑΥΤΗ τη γυναίκα επέλεξες να παντρευτείς καλά να πάθεις Λάκη.

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Αν φταίει κάποιος, είναι ο άντρας και μόνο. Στο κάτω - κάτω, έπρεπε να είναι μέντιουμ και να καταλάβει ότι άλλο πρόσωπο του έδειχνε για να τον τυλίξει και να την παντρευτεί, κι άλλο εμφάνισε μετά, όταν έδεσε το γάιδαρό της

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Αν φταίει κάποιος, είναι ο άντρας και μόνο. Στο κάτω - κάτω, έπρεπε να είναι μέντιουμ και να καταλάβει ότι άλλο πρόσωπο του έδειχνε για να τον τυλίξει και να την παντρευτεί, κι άλλο εμφάνισε μετά, όταν έδεσε το γάιδαρό της

Τυπε δεν εχεις δικιο. Αν θες το παμε για αναλυση το θεμα, ψηνεσαι ή βαριεσαι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Το είδα το ποστ φίλε μου και απλά θα ψάξω να βρω τι παίζει από πίσω. Δεν φτάνω σε αυτά επίπεδα και δεν γνωρίζω τι γίνεται με τους εφοπλιστές και τους βαθύπλουτους!!! Εγώ μιλούσα για κοινούς θνητούς που έχουν όμως ένα καλό εισόδημα από 50-100 χιλιάρικα το χρόνο. Και πάλι δεν έχουν παίξει διατροφές πάνω από 300-400 ανά παιδί, εκτός αν πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο... εκεί αλλάζουν τα πράγματα.

Απάντησα στο ποστ γιατί είδα πελαγωμένους που έλεγαν άν χωρίσεις το δικαστήριο σε καταστρέφει, χάνεις το παιδί, το σπίτι, την περιουσία σου και κάτι τέτοιες μπούρδες. Ούτε τον Βαρδινογιάννη κατέστρεψε, έτσι δεν είναι? ;)

Μάλλον γράφεις, χωρίς να έχεις ελέγξει. Είναι αλήθεια ότι είτε ο άνεργος / βαθύπλουτος δεν καταστρέφονται από ένα διαζύγιο. Αυτός που παθαίνει ταράκουλο, είναι ο άντρας της μεσαίας τάξης, όπως εγώ ας πούμε. Όταν χώρισα έχασα τα πάντα, δηλ. το σπίτι και την οικοσκευή τα οποία είχα πληρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή στη μέση, και ξεκίνησα από την αρχή. Νοίκιασα σπίτι με πολύ χειρότερα στάνταρ αγόρασα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές με κριτήριο πόσο φτηνά ήταν. Έχασα το 1/3 του μισθού μου, είναι ταρίφα, κι άσε τις παπαριές που λένε ότι κοιτάνε τις ανάγκες των παιδιών. Απο που κι ως που ένα παιδί που πάει στην 1η τάξη του Δημοτικού, κι ένα που πάει σε παιδικό σταθμό, έχουν έξοδα 500€ το μήνα, όπως έβγαλε η απόφαση; Κι όσο για την περίπτωση Βαρδινογιάννη. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τα χρήματα δίνοντα σαν διατροφή για τα παιδιά. 1ον. Θα πήγαινε στο τέλος κάθε χρονιάς ένας άνθρωπος από την Κοινωνική Πρόνοια και θα ζήταγε από τη μάνα να του δείξει με αποδείξεις πόσα χάλασε για τα παιδιά; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. Γιατί γνωρίζουν ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι θα τα χάλαγε σε γόβες Τσίμυ Τσου Και Πράντα, σε φορέματα υψηλής ραπτικής, μπότοξ και πλαστικές εγχειρίσεις. 2ον. Έστω ότι δεν πετύχαινε τη μείωση. Κάθε χρόνο θα έπαιρνε η μητέρα 30.500 * 12 = 366.000€. Σίγουρα θα συνέχιζε μέχρι το Πανεπιστήμιο, ας πούμε για 20 χρόνια θα έπαιρνε 366.000 * 20 = 7.320.000€. Πραγματικά πιστεύεις ότι είναι προς το συμφέρον των παιδιών του Βαρδινογιάννη αυτά τα ποσά να αφαιρεθούν από την Οικογένεια και να της δοθούν; Ο Βαρδινογιάννης θα τα διπλασίαζε τουλάχιστον, αν τα επένδυε. Αυτο το ποσό, αφαιρείται από τη μελλοντική περιουσία των παιδιών, τα οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θέλει να προστατέψει ο νόμος. Και ναι, υπάρχουν γυναίκες που για να τη σπάσουν στον άντρα τους δεν του δίνουν τα παιδιά με διάφορες δικαιολογίες.
20.000 χωρισμένοι πατέρες ζητούν εναγωνίως βοήθεια
«Στην αρχή προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είμαι ένας από εσάς. Ότι εγώ θα βρω τη λύση, ότι θα πετύχω συνεννόηση με τη σύζυγό μου για το καλό του δίχρονου γιου μας. Οκτώ συνεχείς μήνες διάστασης και η αυξανόμενη απροθυμία της συζύγου μου να μου δίνει το παιδί για εκείνα τα δύο τρίωρα την εβδομάδα έκαναν τις αυταπάτες μου να εξαφανιστούν σαν καπνός. Μακάρι να μη βρισκόταν κανείς μας στη φρικτή θέση να πρέπει να παλέψει για τα αυτονόητα, αλλά να που βρισκόμαστε εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μου, χρειάζομαι τη βοήθειά σας». Δεκάδες τέτοιες επιστολές φθάνουν κάθε εβδομάδα στα γραφεία του Συλλόγου για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ) που, όπως φαίνεται, ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό. Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Σύλλογο, που μετρά μόλις 3 χρόνια ζωής και μάχεται -ναι- για την ισότητα των δύο φύλων μετά το διαζύγιο.
πηγή

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Χωρίζει ο κουμπάρος μου μετά από 15 χρόνια γάμου και με 2 παιδιά ηλικίας 10 χρόνων. Το δικαστήριο αποφασίζει τα εξής: Διώχνει τον πατέρα από το σπίτι που είναι ιδιοκτησία του και γονική παροχή προ του γάμου για να παραμείνει η μάνα με τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση τους ώστε να μη διαταραχτεί η ψυχική τους ισορροπία. Ορίζει διατροφή για τα παιδιά 650 ευρώ όταν ο μισθός του πατέρα που είναι τραπεζικός και εντελώς διαφανής ώς προς τις απολαβές του δεν υπερβαίνει τα 1280 ευρώ. Θα πρέπει με την διαφορά να καλύψει τα έξοδα ενοικίου και διαβίωσης σε ένα μικρό σπίτι, τα έξοδα - χαρτζιλίκι των παιδιών, λογαριασμούς, και να έχει την δυνατότητα να βάζει ένα 100άρικο στην άκρη για  να μπορεί να πάει λίγες μέρες διακοπές με τα παιδιά του. Έχει γίνει ένας καλόγερος, έκοψε τα πάντα και μετά μιλάμε για δικαιοσύνη και ισότητα. Κρέμασμα οι πουτάνες από τα μαλλιά και φωτιά στον κώλο τους...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Χωρίζει ο κουμπάρος μου μετά από 15 χρόνια γάμου και με 2 παιδιά ηλικίας 10 χρόνων. Το δικαστήριο αποφασίζει τα εξής: Διώχνει τον πατέρα από το σπίτι που είναι ιδιοκτησία του και γονική παροχή προ του γάμου για να παραμείνει η μάνα με τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση τους ώστε να μη διαταραχτεί η ψυχική τους ισορροπία. Ορίζει διατροφή για τα παιδιά 650 ευρώ όταν ο μισθός του πατέρα που είναι τραπεζικός και εντελώς διαφανής ώς προς τις απολαβές του δεν υπερβαίνει τα 1280 ευρώ. Θα πρέπει με την διαφορά να καλύψει τα έξοδα ενοικίου και διαβίωσης σε ένα μικρό σπίτι, τα έξοδα - χαρτζιλίκι των παιδιών, λογαριασμούς, και να έχει την δυνατότητα να βάζει ένα 100άρικο στην άκρη για  να μπορεί να πάει λίγες μέρες διακοπές με τα παιδιά του. Έχει γίνει ένας καλόγερος, έκοψε τα πάντα και μετά μιλάμε για δικαιοσύνη και ισότητα. Κρέμασμα οι πουτάνες από τα μαλλιά και φωτιά στον κώλο τους...
και για ποιον λογο δεν κανονισε με τον δικηγορο του να παρει αυτος την επιμελεια των παιδιων;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Μαλλον πολλα του εβγαλε το δικαστηριο να πληρωνει... Δεν εκανε αναιρεση και να ζητησει να πληρωνει λιγοτερο...Συνηθως βγαζουν το 35% του μισθου για να δινει....Να το ψαξει  καλυτερα ο κουμπαρος σου..

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Σχετικά με τα προσωπικά, εγώ δεν ξέρεις τι παντρεύτηκα. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ.
Εσύ είσαι μια ξεφωνημένη που πιπώνει γέρους και πάκια στα τσοντοσινεμά, οπότε δεν δικαιούσαι να μιλάς για γάμους.

Δεν αναφέρομαι ΣΕ ΜΙΑ. Οι περιπτώσεις που ταιριάζουν με αυτό το μοτίβο , ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ειναι πάμπολες:

ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ-ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ & ΑΚΙΝΗΤΑ , ΕΛΛΗΝΙΔΑ 100% , ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ, ΣΠΟΥΔΕΣ ,
ΟΧΙ 10-ΡΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ , ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ , ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,
ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΤΑ 40+
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ,
ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΟΓΚΑ, ΠΙΛΑΤΕΣ , ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ , ΣΟΥΣΙ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ.

Και βέβαια γαμιούνται με δάσκαλους τέννις, πέρσοναλ τρέηνερς, κιθαρίστες, λάσπη.

Τέτοιες, ξέρω χαλαρά μισή εκατοντάδα.

Φαντάζομαι δεν ξέρω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ.
Είναι πάμπολες.

Τώρα η τρύπια των τσοντοσινεμά και ο μαλάκας που τρώει πόρτα στο μετάξι , θα μου πουν ότι ... εγώ παντρεύτηκα τέτοια.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Τα βλέπουμε όλοι όσοι κυκλοφορούμε και δεν είμαστε 20χρονοι !!!!!!!!

καλως  ορισες στον γυναικοκεντρικο καπιταλισμο ζελικαρα

ελα μαζι μας με τους ινσελ και τους mgtow να καταστρεψουμε τον καπιταλισμο που διαλυθει το εθνος :rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Μάλλον γράφεις, χωρίς να έχεις ελέγξει. Είναι αλήθεια ότι είτε ο άνεργος / βαθύπλουτος δεν καταστρέφονται από ένα διαζύγιο. Αυτός που παθαίνει ταράκουλο, είναι ο άντρας της μεσαίας τάξης, όπως εγώ ας πούμε. Όταν χώρισα έχασα τα πάντα, δηλ. το σπίτι και την οικοσκευή τα οποία είχα πληρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή στη μέση, και ξεκίνησα από την αρχή. Νοίκιασα σπίτι με πολύ χειρότερα στάνταρ αγόρασα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές με κριτήριο πόσο φτηνά ήταν. Έχασα το 1/3 του μισθού μου, είναι ταρίφα, κι άσε τις παπαριές που λένε ότι κοιτάνε τις ανάγκες των παιδιών. Απο που κι ως που ένα παιδί που πάει στην 1η τάξη του Δημοτικού, κι ένα που πάει σε παιδικό σταθμό, έχουν έξοδα 500€ το μήνα, όπως έβγαλε η απόφαση; Κι όσο για την περίπτωση Βαρδινογιάννη. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τα χρήματα δίνοντα σαν διατροφή για τα παιδιά. 1ον. Θα πήγαινε στο τέλος κάθε χρονιάς ένας άνθρωπος από την Κοινωνική Πρόνοια και θα ζήταγε από τη μάνα να του δείξει με αποδείξεις πόσα χάλασε για τα παιδιά; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. Γιατί γνωρίζουν ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι θα τα χάλαγε σε γόβες Τσίμυ Τσου Και Πράντα, σε φορέματα υψηλής ραπτικής, μπότοξ και πλαστικές εγχειρίσεις. 2ον. Έστω ότι δεν πετύχαινε τη μείωση. Κάθε χρόνο θα έπαιρνε η μητέρα 30.500 * 12 = 366.000€. Σίγουρα θα συνέχιζε μέχρι το Πανεπιστήμιο, ας πούμε για 20 χρόνια θα έπαιρνε 366.000 * 20 = 7.320.000€. Πραγματικά πιστεύεις ότι είναι προς το συμφέρον των παιδιών του Βαρδινογιάννη αυτά τα ποσά να αφαιρεθούν από την Οικογένεια και να της δοθούν; Ο Βαρδινογιάννης θα τα διπλασίαζε τουλάχιστον, αν τα επένδυε. Αυτο το ποσό, αφαιρείται από τη μελλοντική περιουσία των παιδιών, τα οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι θέλει να προστατέψει ο νόμος. Και ναι, υπάρχουν γυναίκες που για να τη σπάσουν στον άντρα τους δεν του δίνουν τα παιδιά με διάφορες δικαιολογίες.
20.000 χωρισμένοι πατέρες ζητούν εναγωνίως βοήθεια
«Στην αρχή προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν είμαι ένας από εσάς. Ότι εγώ θα βρω τη λύση, ότι θα πετύχω συνεννόηση με τη σύζυγό μου για το καλό του δίχρονου γιου μας. Οκτώ συνεχείς μήνες διάστασης και η αυξανόμενη απροθυμία της συζύγου μου να μου δίνει το παιδί για εκείνα τα δύο τρίωρα την εβδομάδα έκαναν τις αυταπάτες μου να εξαφανιστούν σαν καπνός. Μακάρι να μη βρισκόταν κανείς μας στη φρικτή θέση να πρέπει να παλέψει για τα αυτονόητα, αλλά να που βρισκόμαστε εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μου, χρειάζομαι τη βοήθειά σας». Δεκάδες τέτοιες επιστολές φθάνουν κάθε εβδομάδα στα γραφεία του Συλλόγου για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ) που, όπως φαίνεται, ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό. Περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον Σύλλογο, που μετρά μόλις 3 χρόνια ζωής και μάχεται -ναι- για την ισότητα των δύο φύλων μετά το διαζύγιο.
πηγή

ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος εχει σκοπο να καταστρεψει την μεσαια ταξη και αυτος ειναι ενας τροπος για να το επιτυχει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος εχει σκοπο να καταστρεψει την μεσαια ταξη και αυτος ειναι ενας τροπος για να το επιτυχει

Ο καπιταλισμός ρε όρνιο είναι ότι καλύτερο.
Όχι τα βορειοκορεάτικα που ονειρεύεσαι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αρχικα αμπαλοι, αποτυχημενοι, ανικανοι, μη αντρες, προβληματικες υπαρξεις, γεματοι απωθημενα κομπλεξ φοβιες και ανασφαλειες. Μαλθακοποιημενοι, τραγικοι, αψητοι, πλαστελινες στα χερια των γυναικων.

Εν συνεχεια, μουνοδουλακια, προσπαθουν με καθε τροπο να φανε οσες πιο πολλες ταπεινωσεις μπορουν, να μπαζωσουν γερα. Χανουν καθε ειδους αυτοσεβασμου-αξιοπρεπειας. Καθημερινα ξεπερνουν καθε οριο μαλακιας και μουνοδουλιασης. Λευκοι ιπποτες, υπερασπιστες, παροχοι, τα καλα παιδια για σχεση και γαμο.

Μετα, τους βρισκει η χ ψ τυπισσα και τους γαμει τη ζωη τη ψυχη και ολο τους το ειναι.

Στη συνεχεια αυτου, σερνονται παντου ψυχικα τερματισμενοι, εγκεφαλικα καμμενοι και γεματοι μισος για τις γυναικες και καθε αλλο ανθρωπο που δεν ειναι σα τα μουτρα τους. Κλαψομουνιαση, μιζερια, κακια, κουτοπονηρια, βλαχομαγκιες, καταντια, ρεζιλικια. Ψυχωτικες καταστασεις.

Τωρα τι; Κλαψομουνιαση και κλαμα-κραξιμο και κακια. Me too σκηνικα, ετσι για τη παρεα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Αρχικα αμπαλοι, αποτυχημενοι, ανικανοι, μη αντρες, προβληματικες υπαρξεις, γεματοι απωθημενα κομπλεξ φοβιες και ανασφαλειες. Μαλθακοποιημενοι, τραγικοι, αψητοι, πλαστελινες στα χερια των γυναικων.

Εν συνεχεια, μουνοδουλακια, προσπαθουν με καθε τροπο να φανε οσες πιο πολλες ταπεινωσεις μπορουν, να μπαζωσουν γερα. Χανουν καθε ειδους αυτοσεβασμου-αξιοπρεπειας. Καθημερινα ξεπερνουν καθε οριο μαλακιας και μουνοδουλιασης. Λευκοι ιπποτες, υπερασπιστες, παροχοι, τα καλα παιδια για σχεση και γαμο.

Μετα, τους βρισκει η χ ψ τυπισσα και τους γαμει τη ζωη τη ψυχη και ολο τους το ειναι.

Στη συνεχεια αυτου, σερνονται παντου ψυχικα τερματισμενοι, εγκεφαλικα καμμενοι και γεματοι μισος για τις γυναικες και καθε αλλο ανθρωπο που δεν ειναι σα τα μουτρα τους. Κλαψομουνιαση, μιζερια, κακια, κουτοπονηρια, βλαχομαγκιες, καταντια, ρεζιλικια. Ψυχωτικες καταστασεις.
:thumbsup:  :hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ο σκληρος καπιταλισμος που θα ερθει και θα βιωσεις για τα καλα σε 4 ετη το πολυ, ελα να μας πεις μετα (εαν δεν εχετε πηδηξει απο τις ταρατσες ή δεν σας εχουν κλεισει μεσα σε ασυλα) τα νεα σου.

Εκει να δεις σκληρο γαμησι που θα φατε.

Ηδη ειστε γεματοι ψυχολογικα, εσυ και αυτοι που λες συνεχως οτι ερχονται μαζι σου, τα αποτυχημενα σκλαβακια του συστηματος.

Ηδη τα τρωτε με τις χουφτες τα κουφετα, μετα να δεις τι θα παιξει, σκληρο πορνο. Ουτε το ενα δεκατο δεν θα αντεξει, θα σας ξεπλυνει η βροχη στην ακρη και μετα υπονομο, εκει θα ειναι το φυσικο σας περιβαλλον. Στα σκατα, εκει ανηκετε, αυτο σας αξιζει και σας αρμοζει.

Ετσι, γεματοι ψυχολογικα, να κλαιτε, να πονατε, να μη ξερετε τι να κανετε για να ξεχασετε το πονο, να σκατε παντου σε καθε ευκαιρια, μπααααμμμμ......μπουυυυυμμμμμμ.....παντου....

Ετοιμοι ειστε για τα γερα σκασιματα, σας κουρδισαν το αδειο σας κεφαλι με τις ταινιες και τις μαλακιες στο διαδικτυο και ειστε στο τελικο σταδιο...ερχεστε....ερχεστε για τη μεγαλη πουτσα...για τη μια και καλη μαζικη παρτουζα και πατημα κατω σαν τα σκατα, χυμενοι και πατημενοι, ταπεινωμενοι και ρεζιλεμενοι, ερχεστε...ελατε καψουλια....4 ετη ακομα σας εμειναν.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706

Τωρα τι; Κλαψομουνιαση και κλαμα-κραξιμο και κακια. Me too σκηνικα, ετσι για τη παρεα.
Ως προς τι τοσοι χαρακτηρισμοι? Που βοηθαει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom