Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (12 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Αν η γκόμενα ήταν 6-7/10 (όχι 8-9-10/10) , με μπαμπά με λεφτά , πτυχίο , απόφοιτη ιδιωτικού σχολείου, με πατρικό σε κυριλέ γειτονιά, γαλλικά και ... πιάνο (αν μιλάμε για το άνω τμήμα της οικον.κλίμακας μπορεί και steinway με ουρά! )

ΘΕΩΡΕΙΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;;;;;

Μάλλον δεν ξέρετε πολύ κόσμο.
Επειδή εγώ ξέρω άπειρο κόσμο , έχω πάμπολες τέτοιες ιστορίες (και λόγω ηλικίας πλέον).

Τύπε, μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα και επειδή εσύ παντρέυτηκες την πρώτη που βρήκες μπροστά σου δεν είναι και οι υπόλοιποι το ίδιο. Στη ζωή το ιδανικό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε γνωστούς-αγνώστους-φίλους-φίλες-γκόμενες-γνωστές-γκόμενες φίλων-ζευγάρια και να μαθαίνεις από κάθε τι που βλέπεις και βιώνεις.

Τα πτυχία-ιδιωτικά σχολεία-πατρικά σπίτια-γονεική περιουσία-γαλλικά και πιάνο δε λένε τίποτα απολύτως.

Η τύπισσα, αν είναι όπως τα περιγράφεις, είναι σκατοπαρτόλα ολκής από τη θερμοκοιτίδα.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς. Και όσο πραγματικά σάπια είναι αυτή τόσο αδιόρθωτος μαλάκας παραμένει αυτός.

σωστος εδω τον ορισμο πουτανα τον βαζω ως πουτανα στην ψυχη που λεμε και οχι ως αυτην που γαμιεται

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τύπε, μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα και επειδή εσύ παντρέυτηκες την πρώτη που βρήκες μπροστά σου δεν είναι και οι υπόλοιποι το ίδιο. Στη ζωή το ιδανικό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε γνωστούς-αγνώστους-φίλους-φίλες-γκόμενες-γνωστές-γκόμενες φίλων-ζευγάρια και να μαθαίνεις από κάθε τι που βλέπεις και βιώνεις.

Τα πτυχία-ιδιωτικά σχολεία-πατρικά σπίτια-γονεική περιουσία-γαλλικά και πιάνο δε λένε τίποτα απολύτως.

Η τύπισσα, αν είναι όπως τα περιγράφεις, είναι σκατοπαρτόλα ολκής από τη θερμοκοιτίδα.
αψογος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Σχετικά με τα προσωπικά, εγώ δεν ξέρεις τι παντρεύτηκα. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ.
Εσύ είσαι μια ξεφωνημένη που πιπώνει γέρους και πάκια στα τσοντοσινεμά, οπότε δεν δικαιούσαι να μιλάς για γάμους.

Δεν αναφέρομαι ΣΕ ΜΙΑ. Οι περιπτώσεις που ταιριάζουν με αυτό το μοτίβο , ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ειναι πάμπολες:

ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ-ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ & ΑΚΙΝΗΤΑ , ΕΛΛΗΝΙΔΑ 100% , ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ, ΣΠΟΥΔΕΣ ,
ΟΧΙ 10-ΡΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ , ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ , ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,
ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΤΑ 40+
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ,
ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΟΓΚΑ, ΠΙΛΑΤΕΣ , ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ , ΣΟΥΣΙ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ.

Και βέβαια γαμιούνται με δάσκαλους τέννις, πέρσοναλ τρέηνερς, κιθαρίστες, λάσπη.

Τέτοιες, ξέρω χαλαρά μισή εκατοντάδα.

Φαντάζομαι δεν ξέρω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ.
Είναι πάμπολες.

Τώρα η τρύπια των τσοντοσινεμά και ο μαλάκας που τρώει πόρτα στο μετάξι , θα μου πουν ότι ... εγώ παντρεύτηκα τέτοια.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Τα βλέπουμε όλοι όσοι κυκλοφορούμε και δεν είμαστε 20χρονοι !!!!!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Σχετικά με τα προσωπικά, εγώ δεν ξέρεις τι παντρεύτηκα. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ.
Εσύ είσαι μια ξεφωνημένη που πιπώνει γέρους και πάκια στα τσοντοσινεμά, οπότε δεν δικαιούσαι να μιλάς για γάμους.

Δεν αναφέρομαι ΣΕ ΜΙΑ. Οι περιπτώσεις που ταιριάζουν με αυτό το μοτίβο , ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ειναι πάμπολες:

ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ-ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ & ΑΚΙΝΗΤΑ , ΕΛΛΗΝΙΔΑ 100% , ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ, ΣΠΟΥΔΕΣ ,
ΟΧΙ 10-ΡΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ , ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙΑ , ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ,
ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΣΤΑ 40+
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΠ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ,
ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΟΓΚΑ, ΠΙΛΑΤΕΣ , ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ , ΣΟΥΣΙ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ ΨΩΝΙΑ.

Και βέβαια γαμιούνται με δάσκαλους τέννις, πέρσοναλ τρέηνερς, κιθαρίστες, λάσπη.

Τέτοιες, ξέρω χαλαρά μισή εκατοντάδα.

Φαντάζομαι δεν ξέρω ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ.
Είναι πάμπολες.

Τώρα η τρύπια των τσοντοσινεμά και ο μαλάκας που τρώει πόρτα στο μετάξι , θα μου πουν ότι ... εγώ παντρεύτηκα τέτοια.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.

Τα βλέπουμε όλοι όσοι κυκλοφορούμε και δεν είμαστε 20χρονοι !!!!!!!!

Ελπίζω λοιπόν να καταλαβαίνεις γιατί σε βρίζει όλο το σαιτ και όταν έχω κέφια σε πάω αίμα. Γιατί είσαι ο κλασσικός μαλάκας ο Ελληναράς που τα ξέρει όλα, έχει την ιδανική άποψη για όλα και ακόμα και 5-10-100 να του λένε το αντίθετο επιμένει στη μαλακία που τον δέρνει. Οπότε, επί προσωπικού, είτε έχεις παντρευτεί μπάζο που σε ανέχεται ή κάποια που σε έχει τρελάνει στη φάπα και ξεσπάς εδώ μέσα παρουσιάζοντας αυτό που ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να είσαι.

Εντ οφ στόρυ.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ειλικρινά ρε πούστη , έχεις περάσει από γυμναστήρια , καφέ , μαγαζιά , μεζεδοπωλεία και πουτσοφαγάδικα καθημερινές να δεις τι γίνεται ;;;;;;;;;
ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.
Μπορείς μήπως να γίνει κάποια διευκρίνηση επί του αδόκιμου όρου πουτσοφαγάδικα? Είναι τα φαγάδικα της πούτσας? Είναι μέρη όπου συγκεντρώνονται οι ζητιάνες του πέους? Είναι μήπως φαγάδικα όπου οι "κυρίες" τρων και φαγητό και πέος για επιδόρπιο? Μια διευκρίνηση σε αυτόν τον όρο παρακαλώ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ελπίζω λοιπόν να καταλαβαίνεις γιατί σε βρίζει όλο το σαιτ και όταν έχω κέφια σε πάω αίμα.

Ποιό όλο το site μωρή χαμούρα ;
Οι 2-3  αφισσοκολλητές σαν εσένα είναι όλοι ;;;
Εσύ και 2-3 άλλα γαλάζια παπαγαλάκια, που δεν έχετε ούτε ένα ποστ, σχετικό με τη βασικη θεματολογία του φόρουμ.
Μόνο προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης κάνετε .

Ρεζίλι των σκυλιών .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μπορείς μήπως να γίνει κάποια διευκρίνηση επί του αδόκιμου όρου πουτσοφαγάδικα? Είναι τα φαγάδικα της πούτσας? Είναι μέρη όπου συγκεντρώνονται οι ζητιάνες του πέους? Είναι μήπως φαγάδικα όπου οι "κυρίες" τρων και φαγητό και πέος για επιδόρπιο? Μια διευκρίνηση σε αυτόν τον όρο παρακαλώ.

Είναι φαγάδικα που οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ θεωρούν το να πας εκεί να φας , είναι ιν , χλιδα, μοδάτο , μούρη , τα σκας ακριβά
ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Σαφές ;;;

Πάνε κλαρινογαμπροί, σώγαμπροι , πυρφοροί , μουνόδουλοι και επαγγελματίες του αυνανισμού με διακρίσεις !

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Είναι φαγάδικα που οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ θεωρούν το να πας εκεί να φας , είναι ιν , χλιδα, μοδάτο , μούρη , τα σκας ακριβά
ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.

Σαφές ;;;

Πάνε κλαρινογαμπροί, σώγαμπροι , πυρφοροί , μουνόδουλοι και επαγγελματίες του αυνανισμού με διακρίσεις !
Ευχαριστώ για τον κατατοπισμό φίλτατε. Ήταν διαφωτιστικότατος. Μπορείς να συνεχίσεις απολαυστική διαμάχη σου με τον barock.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Άντε να το βγάλω το προσωπικό μωρή λινάτσα, μέρες που είναι.

Ξαναλέω, όποιος χώρισε τέτοια γυναίκα καλά να πάθει γιατί την ίδια γυναίκα παντρεύτηκε. Είτε γιατί ήταν μοντελοειδής και αυτός αγάμητο ναυάγιο που δεν πίστευε στην τύχη του ή που είχε φράγκα ή οτιδήποτε άλλο. Η γκόμενα πάντα έτσι ήταν, δεν ξύπνησε μια μέρα έτσι.

:hi: :hi: :hi:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
δεν σου φταιει  πουτανα αν εσυ λογο μαλακαιας την εκανες κυρια

εισαι λοιπον ενας μαλακας που τυφλωμενος απο την αγαμια πας και παντρευεσαι μια πουτανα
περναει ο καιρος συνεχιζεις να μην βλεπεις οτι ειναι πουτανα και κανεις ενα παιδι μαζι της καποια στιγμη ξυπνας βλεπεις οτι ειναι πουτανα και την χωριζεις

ολο αυτο σου πηρε 5-6 χρονια μπορει και 10 (σχεση πριν τον γαμο η διαρκεια του γαμου μεχρι νερθει το παιδι και η διαρκεια μεχρι να καταλαβεις τι γινεται και να χωρισεις)

καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι πουτανα και αντι να κανεις οτι ειναι δυνατον για να παρεις εσυ το παιδι το αφηνεις να το μεγαλωσει η πουτανα

τοτε φιλε θα πληρωνεις και τους καφεδες και τα γαμησια της και θα δεχτεις να σε λεει το παιδι σου καραγκιοζη γιατι ετσι θα το μαθει η πουτανα

τοσοσ απλα τα πραγματα

:hi: :hi: :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Ποιό όλο το site μωρή χαμούρα ;
Οι 2-3  αφισσοκολλητές σαν εσένα είναι όλοι ;;;
Εσύ και 2-3 άλλα γαλάζια παπαγαλάκια, που δεν έχετε ούτε ένα ποστ, σχετικό με τη βασικη θεματολογία του φόρουμ.
Μόνο προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης κάνετε .

Ρεζίλι των σκυλιών .

Kαλά, οτι πεις, όλοι σε αγαπάνε και σε στηρίζουνε τύπε. Γι αυτό έχεις φάει ήδη δυο καμπάνες και τώρα ετοιμάζεσαι για την τρίτη, γιατί δεν έχεις καυγαδίσει με κανέναν εδώ μέσα.  :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Kαλά, οτι πεις, όλοι σε αγαπάνε και σε στηρίζουνε τύπε. Γι αυτό έχεις φάει ήδη δυο καμπάνες και τώρα ετοιμάζεσαι για την τρίτη, γιατί δεν έχεις καυγαδίσει με κανέναν εδώ μέσα.  :2funny:

Το ψέμμα, συνάδει απόλυτα με τις ... σεξουαλικές σου προτιμήσεις ....

Βλ. στο λεξικό πουστιά !!!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με τη λογική σου ούτε εσύ θα έπρεπε να μιλάς.

Αναφέρομαι σε υπαρκτά περιστατικά, τα οποία έχω .... παρατηρήσει επισταμένα !
Πιστεύω ότι κάμποσοι εδώ μέσα, έχουν γνωστά τέτοια περιστατικά από άνδρες 40-50 του κύκλου τους.
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μερακλήδες των τσοντοσινεμά !
Αυτοί έχουν άλλες γνώσεις !!!!!!!!
kissclipart-ship-window-png-clipart-window-brass-clip-art-bb4c158c9a734a59.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αναφέρομαι σε υπαρκτά περιστατικά, τα οποία έχω .... παρατηρήσει επισταμένα !
Πιστεύω ότι κάμποσοι εδώ μέσα, έχουν γνωστά τέτοια περιστατικά από άνδρες 40-50 του κύκλου τους.
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μερακλήδες των τσοντοσινεμά !
Αυτοί έχουν άλλες γνώσεις !!!!!!!!
kissclipart-ship-window-png-clipart-window-brass-clip-art-bb4c158c9a734a59.jpg
Ο καθενας αναφέρεται σε υπαρκτά περιστατικά. Τα οποία και αυτός έχει παρατηρήσει επισταμένα. Οποτε  είτε θα μιλάτε όλοι είτε μόνον όσοι έχουν χωρισει και εχουν ιδία πείρα.
Εξάλλου εσυ το απαγορευτικο στο μίτσος123 το έβγαλες. Αν είναι μερακλής των τσοντοσινεμα γιατί δε μπορεί να έχει γνώση για τα διαζυγια; Και κώλο φινιστρίνι να'χει....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506

Έλα τύπε, πες μας πάλι για τον κολλητό σου, αυτό το άγιο παλληκάρι που ατύχησε και έπεσε στα νύχια μιας ύαινας, πως δεν τη μυρίστηκε το τσακάλι που είχε φάει τη ζωή με το κουτάλι δίπλα σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έλα τύπε, πες μας πάλι για τον κολλητό σου, αυτό το άγιο παλληκάρι που ατύχησε και έπεσε στα νύχια μιας ύαινας, πως δεν τη μυρίστηκε το τσακάλι που είχε φάει τη ζωή με το κουτάλι δίπλα σου.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενώ εσύ στα σινεμά, δεν έχεις κίνδυνο από γυναίκες !!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Ο καθενας αναφέρεται σε υπαρκτά περιστατικά. Τα οποία και αυτός έχει παρατηρήσει επισταμένα. Οποτε  είτε θα μιλάτε όλοι είτε μόνον όσοι έχουν χωρισει και εχουν ιδία πείρα.
Εξάλλου εσυ το απαγορευτικο στο μίτσος123 το έβγαλες. Αν είναι μερακλής των τσοντοσινεμα γιατί δε μπορεί να έχει γνώση για τα διαζυγια; Και κώλο φινιστρίνι να'χει....

Εν τω μεταξύ έχει το θράσος να μιλάει για πουστιά, το πουστράκι που έχει κολλήσει μια βελόνα όπως νομίζει οτι τον βολεύει αλλά ποτέ δε μπόρεσε όχι να αποδείξει, ούτε καν υποψίες να κινήσει και γι αυτό κουβαλάει τον τίτλο (τιμής) του Ανάρχιδου Μπαροκογαμημένου Πούστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom