Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ειστε τρελοι ρε?? Σαφως και θα κανετε ολοι παιδια. Και σιγουρα πρεπει να δινετε μεγαλο ποσοστο του εισοδηματος γι αυτα. Σαν το παιδι σου τιποτα στον κοσμο. Ακομα και αν η μανα του ειναι μια γαμιολα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ολοι εσεις που μιλατε για το παιδι λες και ειναι σκυλι ή κατι ακομη χειροτερο δεν πατε στον διαολο μια βολτα;
απο την στιγμη ρε τραχαναδες που θεωρειτε οτι το παιδι ειναι βαρος μην κανετε παιδι

ο σωστος πατερας θα κανει τα παντα αν χωρισει να παρει αυτος την επιμελεια του παιδιου
και αυτο γινεται
γνωριζω δυο περιπτωσεις που οι πατεραδες πηραν την επιμελεια των παιδιων τους και αυτο εγινε πριν 20 χρονια δεν εγινε εχτες

αλλα ειστε τοσο καραγκιοζηδες που δεν σας νοιαζει τι θα γινει το παιδι σας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ειστε τρελοι ρε?? Σαφως και θα κανετε ολοι παιδια. Και σιγουρα πρεπει να δινετε μεγαλο ποσοστο του εισοδηματος γι αυτα. Σαν το παιδι σου τιποτα στον κοσμο. Ακομα και αν η μανα του ειναι μια γαμιολα
τι να σου πω , δεν εχω παιδι, και με αυτά που βλεπω δεν θελω να κανω.

καλυτερα να ζησω σαν ανθρωπος κι ας πεθανω σαν το σκυλι παρα το αντιθετο.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
τωρα νομιζω μιλας σωστα,
που ησουνα όταν ρωτουσα δεξια και αριστερα πριν παντρεφτω?
θες να μου πεις οτι ενω θεωρεις τα παιδια βαρος ρωτουσες δεξια και αριστερα τι να κανεις;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θες να μου πεις οτι ενω θεωρεις τα παιδια βαρος ρωτουσες δεξια και αριστερα τι να κανεις;
το καταλαβα τι βαρος είναι όταν εμαθα λεπτομέρειες για το τι συμναινει στα διαζυγια, δεν με αποσχολουσε τοσο πριν το γαμο.

τωρα που ενημερωθηκα από δικηγορο ότι δικιο δινουν παντα στην γυναικα δεν ξαναπαντρεύομαι, μια ζωη την εχουμε δεν θα τρεχω για μια τρελη μια ζωη.

με τα ιδια λεφτα στον ιδιο χρονο εισαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
το καταλαβα τι βαρος είναι όταν εμαθα λεπτομέρειες για το τι συμναινει στα διαζυγια, δεν με αποσχολουσε τοσο πριν το γαμο.

τωρα που ενημερωθηκα από δικηγορο ότι δικιο δινουν παντα στην γυναικα δεν ξαναπαντρεύομαι, μια ζωη την εχουμε δεν θα τρεχω για μια τρελη μια ζωη.

με τα ιδια λεφτα στον ιδιο χρονο εισαι ΒΑΣΙΛΙΑΣ
μαλακας δικηγορος σε ενημερωσε, ο αλεξ ηταν;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
δεν θα τρεχω για μια τρελη μια ζωη.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ζοριζονται ολοι να πληρωνουν τη γυναικα μετα το διαζυγιο και δεν ενοχλουνται να το κανουν οταν ο γαμος κυλαει κανονικα
Ουτως η αλλως αν η γυναικα δε δουλευει και δουλευει μονο ο αντρας (πανω απο τις μισες γυναικες δηλαδη) την πληρωνεις για να καθεται ολη μερα και να κανει εναν κωλο σαν βαρκα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μαλακας δικηγορος σε ενημερωσε, ο αλεξ ηταν;
μια χαρα δικηγορινα είναι, μου εχει κερδισει δικες.
απλα με ενημερωσε για το νομικο πλαισιο.

πχ τα παιδια τα παιρνει η μανα εκτος αν είναι ναρκωμανης, πορνη, ψυχοπαθης επικινδυνη για το παιδι.
και ας εισαι πιο εξυπνος, πιο δυνατος, με καλυτερο εισοδημα, καλυτερο σπιτι, ξες να το βοηθήσεις καλυτερα στα μαθηματικα, στην εκθεση στα μαθηματα, ξες πρωτες βοήθειες, ακομη και γιατρος με αεροπλανο να εισαι το παιδι το παιρνει η ανεργη αναλφαβητη, μονο και μονο επειδή είναι γυναικα.

τα λεφτα ποσο εκμεταλευση είναι το ειπαμε στην προηγουμενη σελιδα, εξοδα παιδιου 200 δινεις 400 για να τα τρωει η τεως ακομη και αν φταιει αυτή για το χωρισμο.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
μια χαρα δικηγορινα είναι, μου εχει κερδισει δικες.
απλα με ενημερωσε για το νομικο πλαισιο.

πχ τα παιδια τα παιρνει η μανα εκτος αν είναι ναρκωμανης, πορνη, ψυχοπαθης επικινδυνη για το παιδι.
και ας εισαι πιο εξυπνος, πιο δυνατος, με καλυτερο εισοδημα, καλυτερο σπιτι, ξες να το βοηθήσεις καλυτερα στα μαθηματικα, στην εκθεση στα μαθηματα, ξες πρωτες βοήθειες, ακομη και γιατρος με αεροπλανο να εισαι το παιδι το παιρνει η ανεργη αναλφαβητη, μονο και μονο επειδή είναι γυναικα.

τα λεφτα ποσο εκμεταλευση είναι το ειπαμε στην προηγουμενη σελιδα, εξοδα παιδιου 200 δινεις 400 για να τα τρωει η τεως ακομη και αν φταιει αυτή για το χωρισμο.
γυναικα δικηγορος, ενταξει δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
κοροιδα ας βρουνε αλλου, τωρα βρίσκουμε να γαμησουμε και χωρις να παντρευτούμε, αλλαξαν οι εποχες ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, κοντα στα 40 δεν μου λειπουν τα παιδια, στις γυναικες λειπουν που ζουν με το ονειρο για να γινουν μανες,

να φερονταν καλυτερα, τωρα στο ραφι, και εμεις να μπορούμε να πηδαμε άλλες οσες θελουμε νομιμα και ηθικα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ζοριζονται ολοι να πληρωνουν τη γυναικα μετα το διαζυγιο και δεν ενοχλουνται να το κανουν οταν ο γαμος κυλαει κανονικα
Ουτως η αλλως αν η γυναικα δε δουλευει και δουλευει μονο ο αντρας (πανω απο τις μισες γυναικες δηλαδη) την πληρωνεις για να καθεται ολη μερα και να κανει εναν κωλο σαν βαρκα

Σήμερα δεν είναι ανάγκη να παντρευτείς για να κάνεις παιδί!

Επίσης, εδώ και 1000 χρόνια όλοι οι πλούσιοι Εβραίοι και Μουσουλμάνοι έχουν τουλάχιστον από 10 εξώγαμα ο καθένας!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μετα το γαμο σπανιως δικαιουται η γυναικα διατροφη για τον εαυτο της. Μπερδευεσαι. Για τα παιδια δινεται η διατροφη στο 95% των περιπτωσεων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν ισχυει. Δεν ζουμε στο 1960.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Η διατροφη δε βγαινει μονο με βαση τα εξοδα του παιδιου και του σπιτιου γενικα.
Βγαινει και με τη λογικη οτι εφοσον εκανες παιδι, εισαι υποχρεωμενος, σημαντικο μερος του εισοδηματος σου να πηγαινει σε αυτο, η σε αυτον που εχει την κηδεμονια.
Αν βγαζεις 100.000 το μηνα και το παιδι εχει εξοδα 200 ευρω, δε θα σου καταλογισει 200 ευρω διατροφη αλλα 30.000 το μηνα
Αν βγαζεις 100.000 και το παιδι εχει εξοδα 200 ευρω, θα δωσεις 200 ευρω.
Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν. Πού τα διαβαζετε αυτα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ολοι εσεις που μιλατε για το παιδι λες και ειναι σκυλι ή κατι ακομη χειροτερο δεν πατε στον διαολο μια βολτα;
απο την στιγμη ρε τραχαναδες που θεωρειτε οτι το παιδι ειναι βαρος μην κανετε παιδι

ο σωστος πατερας θα κανει τα παντα αν χωρισει να παρει αυτος την επιμελεια του παιδιου
και αυτο γινεται
γνωριζω δυο περιπτωσεις που οι πατεραδες πηραν την επιμελεια των παιδιων τους και αυτο εγινε πριν 20 χρονια δεν εγινε εχτες

αλλα ειστε τοσο καραγκιοζηδες που δεν σας νοιαζει τι θα γινει το παιδι σας
Σωστος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
φιλος μου  ..με 2 παιδια..
περιμενει να ενηλικιωθουν  για να παρει  διαζυγιο  ωστε να  μην τον πεταξει εξω απο  το σπιτι  ΤΟΥ ... το δικαστηριο ...
Σουκερακο νεο κλωνο βλεπω.

Βλακειες λεει ο φιλος σου.
Αν παρει διαζυγιο, μπορει να πεταξει εξω απο το σπιτι και γυναικα και παιδια ΑΝΕΤΑ χωρις να δωσει λογο σε κανεναν.

Μου φαινεται θα σταματησω να διαβαζω σελιδες προς τα πισω γιατι σε καθε ποσταρισμα βλεπω και ενα ανεκδοτο

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955

Ζορίζονται να τις πληρώνουν επειδή τους αμφισβήτησε, επειδή μετά το διαζύγιο δεν την γαμούν πλέον κι επειδή παύουν να απολαμβάνουν την περιποίηση από εκείνη, σιδέρωμα, μαγείρεμα,μπουγάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom