Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (11 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.176
Πόντοι
3.346
Λογικο λογικο, αντι να κανεις τουμπες για να κρατησεις τον αντρα για να επιβιωσεις ως (αχρηστη) γυναικα με τον οποιο επελεξες να κανεις παιδι (!) , απλα παιρνεις και διατροφη και επιδομα με τη μουνα σου οποτε δε χρειαζεται να δουλεψεις ποτε και το παιζεις και strong independent φεμινιστρια. Το γαμημενο σοσιαληστοκρατος αντικατεστησε τον αντρα... με τους φορους του αντρα!!  :headbang:  :birdman:
Κοιτα οταν ο αλλος δεν εχει τιποτα στο ονομα του δεν παιρνει τιποτα αυτη, της μενει και το παιδι που εχει αρκετα εξοδα.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Για κατι τετοια σε γουσταρω, εισαι παραδοσιακος. Και για το οτι εισαι ουισκακιας. Απλα ωρες ωρες με ζαλιζεις και βγαζεις κακια ασκοπα τυπε.

Ευγε για το ποστ, εδω τα ειπες καλα και αντρικα.

:hi: :hi: :hi:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
παντα  τα λεει καλα ο ζελικαρας ! :rockon:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κοιτα οταν ο αλλος δεν εχει τιποτα στο ονομα του δεν παιρνει τιποτα αυτη, της μενει και το παιδι που εχει αρκετα εξοδα.

Λάθος τύπε. Αν υπάρχει παιδί , το δικαστήριο θα βγάλει διατροφή 200-250 ευρώ. Σου λέει το παιδί πρέπει να φάει , κόψε το λαιμό σου.

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
Λάθος τύπε. Αν υπάρχει παιδί , το δικαστήριο θα βγάλει διατροφή 200-250 ευρώ. Σου λέει το παιδί πρέπει να φάει , κόψε το λαιμό σου.
φιλος μου  ..με 2 παιδια..
περιμενει να ενηλικιωθουν  για να παρει  διαζυγιο  ωστε να  μην τον πεταξει εξω απο  το σπιτι  ΤΟΥ ... το δικαστηριο ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε εσύ ξέρεις τι κάνουν όσοι έχουν σχέση , γυναίκα , γκόμενα ....

αλλά δεν ξέρεις πως θα γαμήσεις εσύ ;;;;

Μόνο με αυτό θα έπρεπε να ασχολείσαι .

Πρέπει να προβληματιστείς.

Ακόμη κι αν ήσουν ταχέως κινούμενο ηλεκτρόνιο σε μικρό χώρο με την πούτσα όρθια
και γύρω γύρω άπειρα μουνιά που κινούνται με την ταχύτητα του φωτός,
κανένα, ποτέ , μέχρι το τέλος του χρόνου, δεν θα έπεφτε στον πούτσο σου, ούτε κατά λάθος.

Εφόσον βλέπεις ότι η περίπτωσή σου, ανατρέπει τους νόμους όχι μόνο της νευτώνειας μηχανικής
αλλά και της κβαντομηχανικής, θα έπρεπε να προβληματίζεσαι !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.535
Πόντοι
216
Τύπε οι γυναίκες , είναι τέρατα λογικής !
Ήξερα μία έφηβος που ήταν η γκομενάρα του σχολείου της και της περιοχής της. Τούμπανο. Άλογο . Τσόντα.

Τη γούσταραν οι πάντες.
Παντρεύτηκε έναν κοντό μονόφθαλμο , με ψώρα, που έβαφε μηχανάκια σε ένα υπόγειο της γιαγιάς του, 12τμ .
Πέθανε στα 35 του ο τύπος από νοθευμένη δόση και αυτή από τότε δεν πάει με άλλους, τον κλαίει.

Θα μπορούσε να είναι ταινία του μπονιουέλ ή του καουρισμάκι, αλλά δεν είναι !!!!!!!!

Πρεπει να χω πανω απο 5λεπτο που εχω πεσει κατω απο τα γελια με την περιγραφη.
Πρεπει να προταθει το bou, ως το καλυτερο αγχολυτικο, επισημα, απο γιατρους!!!!
:)

Alex_Alex_Alex

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Πολυ καλη περιγραφη, σε πολλες περιπτωσεις δεν απεχει απο την πραγματικοτητα!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όπως έχει πει και ένα μέλος εδώ μέσα,o dimchair25 αν θυμάμαι καλά,μερικοί ψαχνετε ηλίθιες δικαιολογίες...

Aντι να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το παιδι εχει πραγματικα μηνιαια εξοδα κατω από 200 ευρω.
τα οποια θα επρεπε βασει της αρχης της ισοτητα να τα μοιράζονται από μισα, δηλαδή ο πατερας να δινει κατω από 100, αρκετα πιο κατω μιας και καποια σαββατοκύριακα τρεφει αυτος το παιδι.

αντ αυτου οι νομοι αντι να εκδικαζουν διατρφοη παιδιου 80-90 ευρω και τα αλλα 80-90 να τα βαζει η μανα.

δινουν το ένα τριτο του εισοδήματος του πατερα πχ 300-400-500 ευρω για να πινει η μανα καφεδες και να πληρωνει σχολες χορου και γυμναστήρια για τον εαυτο της.

το ότι θα επρεπε στις μισες περιπτώσεις πχ όταν είναι αγορι ανω των 5 ετων ή όταν είναι εφηβο παιδι και το θελει το ιδιο να μεινει με τον μπαμπα είναι και αυτό ένα σημαντικο θεμα, όπως και όταν φταιει η μανα για τον χωρισμο (κερατο, απατη, οτιδήποτε την κανει αυτην κακη απέναντι στον καλο συζυγο)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το παιδι εχει πραγματικα μηνιαια εξοδα κατω από 200 ευρω.

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους μιας και τα έχω περάσει.

Δεν υπάρχει παιδί (από 0-18) που να έχει έξοδα κάτω από 200 ευρώ το μήνα. 200 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για τις πάνες (17 ευρώ το πακέτο, θες τουλάχιστον 2 την εβδομάδα!).

Τα έξοδα του παιδιού εξαρτώνται από πολλά πράγματα: Σε τι σχολείο πάει (ιδιωτικό ή δημόσιο), πόσες δραστηριότητες κάνει (αγγλικά, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πιάνο, κτλ, κτλ), που διέμενε το παιδί πριν το διαζύγιο (Εκάλη ή Πατήσια) γιατί ανάλογα θα βγει ποσό για το ενοίκιο, εκτός κι αν ο πατέρας παραχωρήσει την οικία του. Από εκεί και πέρα βγαίνει μέσος όρος για τους πάγιους λογαριασμούς (φως, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση) και έξοδα για τροφή, ένδυση, κτλ. Αφού λοιπόν υπολογιστούνε (συνυπολογιστούνε) όλα αυτά, τότε μπαίνουν κάτω κι οι μισθοί των δύο γονέων, τα έξοδα που έχει ο καθένας και βγαίνει το ποσό. Υπολογίζονται ΟΛΑ. Αν π.χ. ο πατέρας έχει έρθει σε διακανονισμό για να ξεχρεώσει κάρτες, στεγαστικά δάνεια ή δεν ξέρω γω τι άλλο, συνυπολογίζονται και αυτά. Κανένα δικαστήριο δεν θα πει στον πατέρα "τράβα κόψε το λαιμό σου, στα παπάρια μου αν δεν μπορείς να ξεχρεώσεις και σε βάλουν φυλακή", γιατί πολύ απλά εάν γίνει κάτι τέτοιο μην σας πω τι θα πάρει για διατροφή!!!

Συμβουλευτείτε δικηγόρο, μην ακούτε τον καθέναν τι λέει. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή αλλά ο τρόπος που υπολογίζεται η διατροφή είναι ο παραπάνω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φιλος μου  ..με 2 παιδια..
περιμενει να ενηλικιωθουν  για να παρει  διαζυγιο  ωστε να  μην τον πεταξει εξω απο  το σπιτι  ΤΟΥ ... το δικαστηριο ...

Παπάρια μάντολες! Είναι χεσμένος και δεν έχει συμβουλευθεί δικηγόρο. Ακόμα και να τον έπιασε η γυναίκα του στα πράσα με την γκόμενα καβάλα πάνω του δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που λες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους μιας και τα έχω περάσει.

Δεν υπάρχει παιδί (από 0-18) που να έχει έξοδα κάτω από 200 ευρώ το μήνα. 200 ευρώ δεν φτάνουν ούτε για τις πάνες (17 ευρώ το πακέτο, θες τουλάχιστον 2 την εβδομάδα!).

Τα έξοδα του παιδιού εξαρτώνται από πολλά πράγματα: Σε τι σχολείο πάει (ιδιωτικό ή δημόσιο), πόσες δραστηριότητες κάνει (αγγλικά, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πιάνο, κτλ, κτλ), που διέμενε το παιδί πριν το διαζύγιο (Εκάλη ή Πατήσια) γιατί ανάλογα θα βγει ποσό για το ενοίκιο, εκτός κι αν ο πατέρας παραχωρήσει την οικία του. Από εκεί και πέρα βγαίνει μέσος όρος για τους πάγιους λογαριασμούς (φως, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση) και έξοδα για τροφή, ένδυση, κτλ. Αφού λοιπόν υπολογιστούνε (συνυπολογιστούνε) όλα αυτά, τότε μπαίνουν κάτω κι οι μισθοί των δύο γονέων, τα έξοδα που έχει ο καθένας και βγαίνει το ποσό. Υπολογίζονται ΟΛΑ. Αν π.χ. ο πατέρας έχει έρθει σε διακανονισμό για να ξεχρεώσει κάρτες, στεγαστικά δάνεια ή δεν ξέρω γω τι άλλο, συνυπολογίζονται και αυτά. Κανένα δικαστήριο δεν θα πει στον πατέρα "τράβα κόψε το λαιμό σου, στα παπάρια μου αν δεν μπορείς να ξεχρεώσεις και σε βάλουν φυλακή", γιατί πολύ απλά εάν γίνει κάτι τέτοιο μην σας πω τι θα πάρει για διατροφή!!!

Συμβουλευτείτε δικηγόρο, μην ακούτε τον καθέναν τι λέει. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή αλλά ο τρόπος που υπολογίζεται η διατροφή είναι ο παραπάνω.
πχ η περιπτωση που ξερω που εδινε ο άλλος διατροφή 360 ευρω τον μηνα από τα 4 του παιδου που χωρισανε, ειχε το παιδι εξοδα 720 ευρω τον μηνα ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ????

με 730 εγω νοικιαζα πτολεμαιδα, πηγαινοερχομουν κάθε σκ θεσσαλονικη, πληρωνα καφεδες, φαγητα , θερμανση βαρβατη ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ.

οι πανες που υπολογισες είναι 120 ευρω τον μηνα αλλα μονο για τα πρωτα χρονια του παιδιου που τα υπολοιπα εξοδα του είναι 1 ευρω γαλα την ημερα δηλαδή, 150 συνολο, παλι κατω από 200 βγαινουν. κατω από 100 επρεπε να δινει τα πρωτα χρονια λοιπον όχι 360.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φυσικα της προτεινε να παρει εξ ολοκληρου το παιδι αυτος και να εχει ετσι την πληρη διατροφή του αντι να του ζηταει συνεχεια και εξτρα για γιατρους φροντηστηρια κλπ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, οχι μονο γιατι είναι μανα, αλλα γιατι οικονομικα του παιρνει ένα 4χιλιαρο το χρονο ενώ το παιδι ζητημα να της κοστιζει ένα 2χιλιαρο

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
...οι πανες που υπολογισες είναι 120 ευρω τον μηνα αλλα μονο για τα πρωτα χρονια του παιδιου που τα υπολοιπα εξοδα του είναι 1 ευρω γαλα την ημερα δηλαδή, 150 συνολο, παλι κατω από 200 βγαινουν. κατω από 100 επρεπε να δινει τα πρωτα χρονια λοιπον όχι 360.
Αδερφε μαλλον δεν εχεις παιδι γι αυτο τα υπολογιζεις τοσο.
Ο φιλος που λεει οτι τα εχει περασει, εχει δικιο, και μαλιστα στα λεφτα δεν υπολογιζει τους γιατρους του παιδιου, που ειναι ενα 60αρι η επισκεψη στον παιδιατρο, και οταν ειναι ακομα μωρακι δεν κανεις μια το μηνα αλλα 3-4, και φυσικα το μεγαλο γαμησι που ειναι και τα ρουχα, τα οποια αλλαζουν με το μηνα. Δε μιλαω να σου τυχει και καμια μαλακια ασθενεια κλπ, που ειναι συχνα φαινομενα στα μωρακια, επισης εξετασεις αιματος που ειναι συχνες στην αρχη, διαφοροι γιατροι πλην του παιδιατρου για να δεις οτι ολα ειναι οκ, κλπ κλπ

Ο νομος στην Ελλαδα ειναι υπερ της μανας, και επειδη συνηθως το διαζυγιο το ζηταει ο αντρας (αφου για να το ζητησει η μανα που εχει ειδικα και μωρο θα πρεπει ο αλλος να την σπαει στο ξυλο ή να την απαταει, οποτε το δικατηριο θα τον γονατισει οικονομικα, και οχι μονο) και επειδη κακως βεβαια αλλα ειναι καταλοιπο, θεωρειται το αδυναμο μερος απο τα δυο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αδερφε μαλλον δεν εχεις παιδι γι αυτο τα υπολογιζεις τοσο.
Ο φιλος που λεει οτι τα εχει περασει, εχει δικιο, και μαλιστα στα λεφτα δεν υπολογιζει τους γιατρους του παιδιου, που ειναι ενα 60αρι η επισκεψη στον παιδιατρο, και οταν ειναι ακομα μωρακι δεν κανεις μια το μηνα αλλα 3-4, και φυσικα το μεγαλο γαμησι που ειναι και τα ρουχα, τα οποια αλλαζουν με το μηνα. Δε μιλαω να σου τυχει και καμια μαλακια ασθενεια κλπ, που ειναι συχνα φαινομενα στα μωρακια, επισης εξετασεις αιματος που ειναι συχνες στην αρχη, διαφοροι γιατροι πλην του παιδιατρου για να δεις οτι ολα ειναι οκ, κλπ κλπ

Ο νομος στην Ελλαδα ειναι υπερ της μανας, και επειδη συνηθως το διαζυγιο το ζηταει ο αντρας (αφου για να το ζητησει η μανα που εχει ειδικα και μωρο θα πρεπει ο αλλος να την σπαει στο ξυλο ή να την απαταει, οποτε το δικατηριο θα τον γονατισει οικονομικα, και οχι μονο) και επειδη κακως βεβαια αλλα ειναι καταλοιπο, θεωρειται το αδυναμο μερος απο τα δυο.

Αδελφέ μάλλον δεν διάβασες το ποστ μου προσεκτικά διότι έχω παιδί κι είμαι χωρισμένος. Ότι και να μου λες λοιπόν για μένα είναι ψιλά γράμματα. Και σε αυτό το ποστ αναφερόμουν σε περιπτώσεις που ο άντρας δίνει διατροφή. Εγώ δεν δίνω γιατί έχω ΚΑΙ την επιμέλεια! Να που γίνεται ΚΑΙ αυτό! Είσαι μακρυά νυχτωμένος ή έχεις κάκιστο δικηγόρο που σε ξεζουμίζει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η διατροφη δε βγαινει μονο με βαση τα εξοδα του παιδιου και του σπιτιου γενικα.
Βγαινει και με τη λογικη οτι εφοσον εκανες παιδι, εισαι υποχρεωμενος, σημαντικο μερος του εισοδηματος σου να πηγαινει σε αυτο, η σε αυτον που εχει την κηδεμονια.
Αν βγαζεις 100.000 το μηνα και το παιδι εχει εξοδα 200 ευρω, δε θα σου καταλογισει 200 ευρω διατροφη αλλα 30.000 το μηνα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα οι εχοντες παιδια γιατι δεν συμβουλευετε τους αλλους να ΜΗΝ κανουν παιδια και ολοι λετε παντρεφτειτε καντε παιδια????

εγω πριν παντρεφτω ολοι μου λεγανε παντρεψου και κανε παιδια , ολοι όμως, και συγγενείς και συνάδελφοι και φιλοι και αντρες και γυναικες.

ενας γιατι δεν ειπε κατσε θα χασεις την ηρεμια σου, την ζωη σου, την οικονομικη σου ανεση?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η διατροφη δε βγαινει μονο με βαση τα εξοδα του παιδιου και του σπιτιου γενικα.
Βγαινει και με τη λογικη οτι εφοσον εκανες παιδι, εισαι υποχρεωμενος, σημαντικο μερος του εισοδηματος σου να πηγαινει σε αυτο, η σε αυτον που εχει την κηδεμονια.
Αν βγαζεις 100.000 το μηνα και το παιδι εχει εξοδα 200 ευρω, δε θα σου καταλογισει 200 ευρω διατροφη αλλα 30.000 το μηνα
αρα κακως λεγεται διατροφή, επρεπε να λεγεται μοιρασμα του πατρικου εισοδήματος, για να ξερουν συνειδητα ολοι από πριν ότι δεν πληρωνουν μονο οσα φαει το παιδι αλλα σημαντικο μεριδιο του εισοδήματος τους, ετσι κερατιάτικα στην μανα να το διαχειριζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom