Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και οι αντρες ερωτευονται ασχετα αν δεν το δειχνουν οσο οι γυναικες.

Σε κάποιο κείμενο για pua, έγραφε , ότι ένας άνδρας, είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα, αν του κάτσει μια άλλη 10ρι
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΦΑΕΙ !!!!!!!!!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Οκ , έχει τις εμπειρίες τις πάρις χίλτον.
Είναι όπως οι φοιτητές που κάνουν παρτούζες.
ή τις φοιτήτριες ....

Εγώ αναφέρομαι στις πλειοψηφίες που βλέπουμε όλοι .
στο δικο μου ποστ αναφερεσαι?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=306957.msg9217061#msg9217061]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=306957.msg9217061#msg9217061[/url]

λεω απο ολα υπαρχουν (μεσα σε αυτες και αγαμητες και παρτολες και οτι θες) που διαφωνεις?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Άμα ξέρεις και την κολλητή μου και τι έχει κάνει στη ζωή της πάω πασο....

Τυπε. με καλη προθεση, εχω καποια ερωτηματα πανω σε αυτο που εγραψες.

Η κολλητη σου:

Τι ηλικια εχει;

Τι βαθμολογια βαζεις στο θεμα ομορφιας; Ειναι δηλαδη ενα 7αρακι; 8αρακι;

Ειστε φιλοι πολλα χρονια;

Εχετε νιωσει ποτε κατι περα απο τη φιλια;

Στη περιπτωση που ειναι ομορφη και σου αρεσει, τι παιζει; Βγαινεις παρεα με καποια που γουσταρεις αλλα δεν την εχεις;

Ολα τα παραπανω ερωτηματα στα θετω με αφορμη αυτο που εγραψες διοτι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ενας νορμαλ αντρας να ειναι φιλος με μια ομορφη γυναικα.

Δεν μιλαω μονο για τη δικη σου περιπτωση, γενικα μιλαω.

Πως εχετε κολλητες; Το δεχομαι εαν ειναι καμια που ουτε καν στο θεμα ομορφιας. Αλλα και παλι, κανουν παρεα οι αντρες με γυναικες και ειναι και κολλητοι; Και τι λενε; Ποια ειναι τα κοινα που μπορουν να πουν και να κανουν κουβεντα;

Μικρος ειχα κανει παρεα με καποιες ξαδερφες για να εχω προσβαση στις φιλες τους και να βγαινουμε παρεα εξω κτλπ. Οκ.

Ενας αντρας 20 ετων, 25, 30, 35, 40 ετων, μπορει να ειναι φιλος με μια κοπελα που ειναι ομορφη; Δηλαδη, δεν τη βλεπει ερωτικα οταν τη βλεπει απο κοντα ή οταν μιλανε στο τηλεφωνο; Δεν ειναι συγγενης του.

Ποια ειναι η δικη σου εμπειρια πανω στο θεμα τυπε;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τύπε, δεν λέμε για σένα και το σαβ, που είστε αραγμένοι δίπλα δίπλα και παίρνετε ντελίβερυ από το μούριγκς
https://[URL unfurl="true"]www.yachting-rental.com/assets/images/type/yacht-rental-super-mega-yacht-by-yachting-rental.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Τυπε δεν παιρνω ντελιβερι απο εκει που λες, πηγαινω σχεδον καθημερινα.

Γιατι εισαι ζηλιαρης και βγαζεις κακια;

Πινω το δευτερο στην υγεια σου τυπε, να εισαι παντα καλα.

Συνημμένα

• 0-02-0a-04fe8bd9bd7486260b18651ab56a30e3a7582245bb526903b2c2aee5e31ce618_b159f617.jpg
    0-02-0a-04fe8bd9bd7486260b18651ab56a30e3a7582245bb526903b2c2aee5e31ce618_b159f617.jpg
    199,3 KB · Εμφανίσεις: 27

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
στο δικο μου ποστ αναφερεσαι?
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=306957.msg9217061#msg9217061]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=306957.msg9217061#msg9217061[/url]

λεω απο ολα υπαρχουν (μεσα σε αυτες και αγαμητες και παρτολες και οτι θες) που διαφωνεις?

Σε πιο ακραία. Για μένα πάντα, παίζει ρόλο το ποσοστό και η συχνότητα.
Η γκόμενα που έχει πάει με 1000 ή με 100 , υπάρχει. Αλλά δεν είναι πλειοψηφία.
Σε κοινότητες όπως οι φοιτήτριες είναι πιο σπάνιες.
Αν μιλάμε για φοιτήτριες ... ιατρικής, μπορεί να είναι 1/1500 .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Σε πιο ακραία. Για μένα πάντα, παίζει ρόλο το ποσοστό και η συχνότητα.
Η γκόμενα που έχει πάει με 1000 ή με 100 , υπάρχει. Αλλά δεν είναι πλειοψηφία.
Σε κοινότητες όπως οι φοιτήτριες είναι πιο σπάνιες.
Αν μιλάμε για φοιτήτριες ... ιατρικής, μπορεί να είναι 1/1500 .
δεν διαφωνω

αλλα ειδες σε τι απαντησα?
ο σαντμαν ελεγε οτι μονο αν εχεις σχεση γαμας

τωρα...
10 μερες πριν το 2020...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
δεν διαφωνω

αλλα ειδες σε τι απαντησα?
ο σαντμαν ελεγε οτι μονο αν εχεις σχεση γαμας

τωρα...
10 μερες πριν το 2020...

Συζητάμε το αν είναι καραγκιόζης ο σαντ ; Χρειάζεται ;;;
Νομίζω τα αυτονόητα , τα προσπερνάμε και θα θεωρούμε δεδομένα !

Αλλά γενικά ο έλληνας, πάντα, συνολικά, είναι πιο αγάμητος από το μέσο δυτικό .... και το πληρώνει πιο ακριβά ...
και είναι πιο μουνόδουλος .... ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ....

Τα εγώ ξέρω το μπάμπη το σουγιά που είναι dj στο κερατσίνι και γαμάει 7 ξανθιές κάθε μέρα, 2 μελαχροινές και 3 κοκκινομάλλες, τα ακούω βερεσέ ....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.177
Πόντοι
3.346

Η κολλητη σου:

Τι ηλικια εχει;

Στη περιπτωση που ειναι ομορφη και σου αρεσει, τι παιζει; Βγαινεις παρεα με καποια που γουσταρεις αλλα δεν την εχεις;

Ολα τα παραπανω ερωτηματα στα θετω με αφορμη αυτο που εγραψες διοτι δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ενας νορμαλ αντρας να ειναι φιλος με μια ομορφη γυναικα.

Πως εχετε κολλητες; Το δεχομαι εαν ειναι καμια που ουτε καν στο θεμα ομορφιας. Αλλα και παλι, κανουν παρεα οι αντρες με γυναικες και ειναι και κολλητοι; Και τι λενε; Ποια ειναι τα κοινα που μπορουν να πουν και να κανουν κουβεντα;

Μικρος ειχα κανει παρεα με καποιες ξαδερφες για να εχω προσβαση στις φιλες τους και να βγαινουμε παρεα εξω κτλπ. Οκ.

Ενας αντρας 20 ετων, 25, 30, 35, 40 ετων, μπορει να ειναι φιλος με μια κοπελα που ειναι ομορφη; Δηλαδη, δεν τη βλεπει ερωτικα οταν τη βλεπει απο κοντα ή οταν μιλανε στο τηλεφωνο; Δεν ειναι συγγενης του.

Εγω εχω χρονια μια φιλη με αρκετα μεγαλη διαφορα ηλικιας (την περναω 10) βγαινουμε αρκετες φορες μαζι αλλα ποτε δεν καναμε σχεση.Ερωτικα την ειδα παλιοτερα και πηγα να κανω κατι..αλλα τελικα κατεληξα με μια φιλη της που μολις με ειχε γνωρισει.Ισως στο μελλον να γινει κατι ισως και οχι, το μονο που μπορω να πω με σιγουρια οτι θα συνεχισουμε να ειμαστε καλη φιλοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Δεν είχε γαμηθεί με πολλούς.
Είναι ζώα . Ηλίθιες. Δεν γαμιούνται με 100 να διαλέξουν τον πιο πηδηχταρά.
Αυτό που λες, μπορεί να το κάνουν δυτικές γκόμενες. Όχι στο ελλαδιστάν . Ούτε ανατολικιές.
Επιλέγουν με τελείως άλλα κριτήρια και με τη γυναικεία παράνοια που υπάρχει πάντα.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ.

Η δικιά σου διάλεξε τον πιο πηδηχταρά;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Τύπε μου η πλειοψηφία που βλέπουμε όλοι δε μιζεριάζει ξεκομμένη απο τον κόσμο, [size=30pt]εσωκλειστη σε υπόγεια.[/size]

Τώρα ρε τύπε γιατί του το χτυπάς αυτό;;;;

Όπου μπορεί και ότι έχει ο καθένας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Συζητάμε το αν είναι καραγκιόζης ο σαντ ; Χρειάζεται ;;;
Νομίζω τα αυτονόητα , τα προσπερνάμε και θα θεωρούμε δεδομένα !

Αλλά γενικά ο έλληνας, πάντα, συνολικά, είναι πιο αγάμητος από το μέσο δυτικό .... και το πληρώνει πιο ακριβά ...
και είναι πιο μουνόδουλος .... ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ....

Τα εγώ ξέρω το μπάμπη το σουγιά που είναι dj στο κερατσίνι και γαμάει 7 ξανθιές κάθε μέρα, 2 μελαχροινές και 3 κοκκινομάλλες, τα ακούω βερεσέ ....

Τυπε ο μπαμπης ο σουγιας δεν ηταν dj στο κερατσινι, στα ταμπουρια υποδοχη ηταν. :S :S :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τύπε, δεν λέμε για σένα και το σαβ, που είστε αραγμένοι δίπλα δίπλα και παίρνετε ντελίβερυ από το μούριγκς
https://[URL unfurl="true"]www.yachting-rental.com/assets/images/type/yacht-rental-super-mega-yacht-by-yachting-rental.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μπα τύπε μου, που τέτοια τύχη; Ο Σαββ. είναι μια κατηγορία μόνος του.
Κι από σένα, αν δε μας έχεις φλομώσει στην παπάντζα, λιγότερα εχω.
Για πες μου λίγο τι δουλειά είναι αυτή που ρισκάρεις τη ζωή σου κάθε μέρα και ανησυχείς μην καταστρέψεις κανέναν και σε τρέχει; Υπενθύμιση χρεών και διορίες αποπληρωμής;

[QUOTE="fylobios30, post: 9228519, member: 128095"]
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.
Εγώ για να βγάλω λεφτά, ρισκάρω κάθε μέρα τη ζωή μου.
Αν γίνει στραβή με κάποιον  θα με τρέχει στα δικαστήρια,
θα θέλει να μου πάρει τα σώβρακα και να με πάει φυλακή.
[/quote]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Για πες μου λίγο [size=20pt]τι δουλειά είναι αυτή που ρισκάρεις τη ζωή σου κάθε μέρα και ανησυχείς μην καταστρέψεις κανέναν και σε τρέχει;[/size] Υπενθύμιση χρεών και διορίες αποπληρωμής;

URL]]

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Επειδή απαξίωνες με το ποστ σου, τη φτωχολογιά το είπα τύπε !
Ειδικά αυτό με τα υπόγεια, θυμίζει μια ξεφωνημένη των τσοντοσινεμά εδώ ....

https://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/1791176.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ΝΑΤΗΝ .... ήρθε !!!!!!

Είδες τι κάνεις ;;;;

Μόλις μυριστεί ψωλαρία,  έρχεται ....

αλλά μάλλον κανείς δεν τη βατεύει .
Πρέπει να είναι τελείως σάπια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγω εχω χρονια μια φιλη με αρκετα μεγαλη διαφορα ηλικιας (την περναω 10) βγαινουμε αρκετες φορες μαζι αλλα ποτε δεν καναμε σχεση.Ερωτικα την ειδα παλιοτερα και πηγα να κανω κατι..αλλα τελικα κατεληξα με μια φιλη της που μολις με ειχε γνωρισει.Ισως στο μελλον να γινει κατι ισως και οχι, το μονο που μπορω να πω με σιγουρια οτι θα συνεχισουμε να ειμαστε καλη φιλοι.

:S :S :S

Θα μεινετε καλοι φιλοι με καποια κοπελα που βλεπεις ερωτικα...

Εχει στο διαδικτυο διαφορα βιντεο και κειμενα σχετικα με τους beta male orbiters. Ριξε μια ματια τυπε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Η κολλητη σου:

Τι ηλικια εχει;

Είναι στα 41, και ανετα τη λες 7 ή 8, αν και η βαθμολογία είναι υποκειμενικη. Είμαστε πάρα πολλα χρόνια φίλοι και λέμε τα πάντα. Οχι, δεν εχουμε νιωσει ποτε κατι παραπάνω. Δεν ειναι ο τύπος μου σαν πρότυπο γυναικείας ομορφιάς για κάτι παραπάνω. Με καβλώνει συγκεκριμενος τυπος γυναίκας σωματικά και εμφανισιακά και όσες φορές πατησα τον κανονα μου, το σεξ ήταν από βαρετο έως αδιαφορο, οπότε σταμάτησα τα πειράματα. Μπορείς πολυ άνετα να είσαι κολλητος με κάποια κοπελα. Αν μου αρέσει κάποια με την οποία κάνω κολλητή παρέα της το δείχνω φυσικά. Δε χρειάζεται να γαμιεσαι με όλες τις γυναίκες γυρω σου. Δεν είσαι λιγούρης, αγάμητος ή αξιοθρήνητος πέφτουλας. 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εγώ έχω κάτι λίγες φίλες με τις οποίες δεν έχω παίξει, αλλά είμαστε γνωστοί από 2-3 ετών .......

όλες τις άλλες .... ή τις γάμησα και χάθηκαν από φίλες .... ή δεν έκατσαν να τις γαμήσω
και πάλιχάθηκαν από φίλες !!!!!

εννοείται μετά τα 20 δεν γίνεσαι φίλος με μπάνικες γυναίκες .....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δε χρειάζεται να γαμιεσαι με όλες τις γυναίκες γυρω σου. Δεν είσαι λιγούρης, αγάμητος ή αξιοθρήνητος πέφτουλας. 

Αυτό ακούγεται λίγο ενοχικό.

Οι άνδρες είναι σαν τα λιοντάρια.
Αν είναι χορτάτα δεν δαγκώνουναυτόν που παίζει μαζί τους.
Ποτέ όμως ένα μουνί δεν μπορεί να είναι σίγουρο ότι το λιοντάρι είναι χορτάτο !!!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επειδή απαξίωνες με το ποστ σου, τη φτωχολογιά το είπα τύπε !
Εγώ δεν απαξίωσα καμία φτωχολογιά τύπε. Δε βρήκα τιποτα και δουλεψα σκληρά για να έχω οικονομική άνεση, οπότε ξέρω και πως είναι οι αδειες τσεπες.
Την επιλογή σου να "αυτοεξοριστείς" ανεφερα. Που σίγουρα δεν ειναι πλειοψηφική συμπεριφορά.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.177
Πόντοι
3.346

Θα μεινετε καλοι φιλοι με καποια κοπελα που βλεπεις ερωτικα...

Εχει στο διαδικτυο διαφορα βιντεο και κειμενα σχετικα με τους beta male orbiters. Ριξε μια ματια τυπε.
Οτι εγινε ηταν καλοκαιρι,παραλια οπου τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα..αλλα και παλι φανηκε οτι δεν γουσταρε φαση μαζι μου,μαλλον γιατι ηθελε καποιον αλλο και οχι γιατι ειμαστε καλοι φιλοι.Τεσπα για να μην πολυλογω δεν επεμενα κι εγω μιας και κανουμε πολυ παρεα και δεν ηθελα να χαλαστει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom