Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Χωρίζει ο κουμπάρος μου μετά από 15 χρόνια γάμου και με 2 παιδιά ηλικίας 10 χρόνων. Το δικαστήριο αποφασίζει τα εξής: Διώχνει τον πατέρα από το σπίτι που είναι ιδιοκτησία του και γονική παροχή προ του γάμου για να παραμείνει η μάνα με τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση τους ώστε να μη διαταραχτεί η ψυχική τους ισορροπία. Ορίζει διατροφή για τα παιδιά 650 ευρώ όταν ο μισθός του πατέρα που είναι τραπεζικός και εντελώς διαφανής ώς προς τις απολαβές του δεν υπερβαίνει τα 1280 ευρώ.

Μου φαίνεται λίγο υψηλή διατροφή τα 650 με μισθό 1280.
Προφανώς θα είναι 14Χ1280 , όχι 12Χ1280 , ενώ η διατροφή 12Χ650.
Αλλά και πάλι είναι υψηλή , με δοδομένο ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ.

Για τέτοιο μισθό με αυτά που ακούω γύρω γύρω , θα θεωρούσα μέγιστη διατροφή τα 500.
Μπορεί και 400-500.
ΕΚΤΟΣ κι αν κάποιο παιδί έχει ειδικές ανάγκες και δεν το αναφέρεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Χωρίζει ο κουμπάρος μου μετά από 15 χρόνια γάμου και με 2 παιδιά ηλικίας 10 χρόνων. Το δικαστήριο αποφασίζει τα εξής: Διώχνει τον πατέρα από το σπίτι που είναι ιδιοκτησία του και γονική παροχή προ του γάμου για να παραμείνει η μάνα με τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση τους ώστε να μη διαταραχτεί η ψυχική τους ισορροπία. Ορίζει διατροφή για τα παιδιά 650 ευρώ όταν ο μισθός του πατέρα που είναι τραπεζικός και εντελώς διαφανής ώς προς τις απολαβές του δεν υπερβαίνει τα 1280 ευρώ. Θα πρέπει με την διαφορά να καλύψει τα έξοδα ενοικίου και διαβίωσης σε ένα μικρό σπίτι, τα έξοδα - χαρτζιλίκι των παιδιών, λογαριασμούς, και να έχει την δυνατότητα να βάζει ένα 100άρικο στην άκρη για  να μπορεί να πάει λίγες μέρες διακοπές με τα παιδιά του. Έχει γίνει ένας καλόγερος, έκοψε τα πάντα και μετά μιλάμε για δικαιοσύνη και ισότητα. Κρέμασμα οι πουτάνες από τα μαλλιά και φωτιά στον κώλο τους...
Αυτο το "τον διωχνουν μεχρι την ενηλικιωση των παιδιων" δεν ισχυει.
Ο νομος λεει απλως οτι μπορει αυτος που κραταει την επιμελεια των παιδιων να παραμεινει στη συζυγικη οικια μεχρι να γινει αμετακλητο το διαζυγιο και ο αλλος ως τοτε φευγει, ακομη κι αν το σπιτι ειναι δικο του.
650 ευρω διατροφη με 1.280 ευρω μισθο ειναι αρκετα αυξημενη, ενα ποσο 450 ευρω θα ηταν πιο λογικο για δυο παιδια τετοιας ηλικιας. Ειναι αποφαση ασφαλιστικων μετρων? τακτικη αγωγη? εγινε εφεση?
Αυτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πες τα ρε μπόκολε. Άλλος γράφει πιο πίσω ότι η διατροφή πάει στα παιδιά και όχι για τη γυναίκα :jerking:, άλλος έγραψε ότι την επιμέλεια τη δίνουν πλέον και στους άντρες :2funny:. Δε μπορώ να καταλάβω από που τα διαβάζουν αυτά, δε βλέπουν τι γίνεται γύρω τους; Δεν καταλαβαίνετε ρε πόσο μεροληπτικός είναι ο νόμος :think:
Εσυ πώς τα ξερεις τοσο καλα τύπε? πού τα εχεις δει? στην τατιανα? Εγω ας πουμε τα βλεπω στα δικαστηρια. Εσυ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
ότι είσαι ένας ασχετος κλητήρας που μουφάρει τους πάντες και μοστράρεται για δικηγόρος το καταλάβαμε..
Μήπως θέλεις αποδείξεις ονοματα και διευθυνσεις για να πειστείς..; Γιατί έχω..
Αντε τώρα πήγαινε για ύπνο γιατί αυριο έχεις δουλίτσα στην μκο με τους λάθρο.. Μπάφλα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.437
Πόντοι
3.936
Εσυ πώς τα ξερεις τοσο καλα τύπε? πού τα εχεις δει? στην τατιανα? Εγω ας πουμε τα βλεπω στα δικαστηρια. Εσυ?
την αλληλογραφία πηγαίνεις πέρα δώθε σαν κλητήρας και την έχεις δει δικηγόρος..
Άιντε ψώνιο.. Έχω άτομο στην οικογένεια που ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου και δουλεύει μέρα νύχτα .. Δεν την παίζει απο τις 14:00 στο bou.com

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Με τι ποσοστό (στο περίπου) έχεις δει να βγαίνουν τα διαζύγια υπέρ του άντρα; 3-4% ; Τι πιθανότητες έχει ο άντρας να πάρει την επιμέλεια. Εγώ από ότι βλέπω γύρω μου λέω. Μικρό το δείγμα, ναι. Αν μπορείς πες μία εκτίμηση για αυτό το ποσοστό από αυτά που βλέπεις στα δικαστήρια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με τι ποσοστό (στο περίπου) έχεις δει να βγαίνουν τα διαζύγια υπέρ του άντρα; 3-4% ; Τι πιθανότητες έχει ο άντρας να πάρει την επιμέλεια. Εγώ από ότι βλέπω γύρω μου λέω. Μικρό το δείγμα, ναι. Αν μπορείς πες μία εκτίμηση για αυτό το ποσοστό από αυτά που βλέπεις στα δικαστήρια.

Τύπε συνήθως τα διαζύγια είναι συναινετικά .... και ΣΥΝΗΘΩΣ οι άνδρες δεν ζητάνε την επιμέλεια ....
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΖΗΤΑΝΕ,  έχουν ... κάτι και την παίρνουν σε μεγάλα ποσοστά.

Οι ηλίθιοι και οι εκτός πραγματικότητας εξαιρούνται.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
Δεν ισχύει αυτό που λες.. Μόλις βγαίνει το διαζυγιο, το σπίτι το παίρνει αυτός στον οποίο ανήκει..άκου εκεί μέχρι την ενηλικίωση..  :idiot:
Κάτι τέτοιες μαλακιες λέει και ο μποκολης και τον έχουν πάρει όλοι στο ψιλό..
:S
μια χαρα τα λεει ο μποκολης.
Καταστρατηγηση των νομων, παραθυρακια, κωλυσιεργειες....
Το παιδι θα πΕι πρωτα φανταρος κ βλεπουμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μια χαρα τα λεει ο μποκολης.
Καταστρατηγηση των νομων, παραθυρακια, κωλυσιεργειες....
Το παιδι θα πΕι πρωτα φανταρος κ βλεπουμε...
Aυτο παλι, που θα πεταχτει καποιος και θα πει "δικιο εχει ο Μποκολης και αδικο δυο δικηγοροι που λενε το αντιθετο" με ξεπερνα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τα διαζυγια απο το 1983 δεν βγαινουν υπερ κανενος. Και επιπλεον αυτο δεν εχει καμια σχεση με το ποιος παιρνει το παιδι. Μπορει να φταις για το διαζυγιο αλλά να παρεις το παιδι.

Οσο για το ποσοστο ανδρων που παιρνουν την επιμελεια, ειναι οντως πολυ μικρο γιατι κατα 90% αποδεχονται οι ιδιοι να εχει την επιμελεια η μητερα. Αρα θα πρεπει να μου πεις σε τι ποσοστο παιρνουν την επιμελεια αν υπαρξει ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
την αλληλογραφία πηγαίνεις πέρα δώθε σαν κλητήρας και την έχεις δει δικηγόρος..
Άιντε ψώνιο.. Έχω άτομο στην οικογένεια που ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου και δουλεύει μέρα νύχτα .. Δεν την παίζει απο τις 14:00 στο bou.com
Ε αφου εχεις ατομο στην οικογενεια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ότι είσαι ένας ασχετος κλητήρας που μουφάρει τους πάντες και μοστράρεται για δικηγόρος το καταλάβαμε..
Μήπως θέλεις αποδείξεις ονοματα και διευθυνσεις για να πειστείς..; Γιατί έχω..
Αντε τώρα πήγαινε για ύπνο γιατί αυριο έχεις δουλίτσα στην μκο με τους λάθρο.. Μπάφλα
Εισαι αστειος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ναι ειμαι λεει κλητηρας και πηγαινοφερνω την αλληλογραφια σε μια ΜΚΟ
εσυ παλι γιατι το παιζεις δικηγορος ενω εισαι κλητηρας που πηγαινοφερνει αλληλογραφιες;

δεν καταλαβαινεις οτι οι ταξιτζιδες δικηγοροι θα σε ξεμπροστιασουνε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εσυ παλι γιατι το παιζεις δικηγορος ενω εισαι κλητηρας που πηγαινοφερνει αλληλογραφιες;

δεν καταλαβαινεις οτι οι ταξιτζιδες δικηγοροι θα σε ξεμπροστιασουνε;
Δεκα χρονια εδω μεσα καταφερα να τους ξεγελασω ολους τύπε

Δυστυχως σημερα βρεθηκε καποιος που εχει λεει ονοματα και αποδειξεις οτι ειμαι κλητηρας

Ειμαι απελπισμενος

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.585
Πόντοι
1.706
Aυτο παλι, που θα πεταχτει καποιος και θα πει "δικιο εχει ο Μποκολης και αδικο δυο δικηγοροι που λενε το αντιθετο" με ξεπερνα.
Ειπα πως αυτη η κουβεντα εχει ξαναγινει.

Αυτη ειναι η θεση μου κ αυτη η δικη σου.

Σε ειχα πει χασοδικη παλιότερα, κ αμφεβαλα αν εισαι οντως νομικος.

Οσφρησου, αφουγκρασου, σακουλεψου την

ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom