You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
ΣωσταΕιπα πως αυτη η κουβεντα εχει ξαναγινει.
Αυτη ειναι η θεση μου κ αυτη η δικη σου.
Σε ειπα χασοδικη κ αμφεβαλα αν εισαι οντως νομικος.
Μπορουμε να ρωτησουμε για μια εγχειριση σκωληκοειδιτιδας εναν χειρουργο και εναν οικοδομο.
Θα πει ο καθενας τη γνωμη του και μετα θα πουν αυτη ειναι η θεση σου κι αυτη η δικη μου.
Μπορεις να αμφιβαλλεις για ο,τι θελεις.
Εδω εξαλλου καποιοι αμφιβαλλουν οτι η γη ειναι στρογγυλη.
Σιγα μην δεν βρισκοταν καποιος να αμφιβαλλει αν εγω ειμαι νομικος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εχεις να κατεβασεις προταση για νεα συζητηση τύπε?Εντάξει,τελειώσατε με τα διαζύγια,τις διατροφές και τί δουλειά κάνει ο Αλεξ;Ξενερώσαμε τη ζωή μας εδώ και κάτι σελίδες
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.813
- Πόντοι
- 3.936
Τι να γλεντήσει βρε σαλιάρη.. που ακομή και αυτή σε χυλοπίτιασε ενώ της έκανες τον αγαπητικό.. είσαι για γέλια, γελοίε τύπε
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Εντάξει,τελειώσατε με τα διαζύγια,τις διατροφές και τί δουλειά κάνει ο Αλεξ;Ξενερώσαμε τη ζωή μας εδώ και κάτι σελίδες
Για να επανέλθουμε στο θέμα:
Αν δεν έχεις κυκλο στην Ελλάδα δεν γαμείς! :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το εχουμε εξαντλησει αυτο?Για να επανέλθουμε στο θέμα:
Αν δεν έχεις κυκλο στην Ελλάδα δεν γαμείς! :S
Μετα τους κυκλους να πιασουμε και τα τριγωνα?
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε γιατι εχεις στραβωσει τοσο πολυ με τον τυπο αλεξ;Τι να γλεντήσει βρε σαλιάρη.. που ακομή και αυτή σε χυλοπίτιασε ενώ της έκανες τον αγαπητικό.. είσαι για γέλια, γελοίε τύπε
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Δεν το εχουμε εξαντλησει αυτο?
Μετα τους κυκλους να πιασουμε και τα τριγωνα?
Για τον Σαντ Μαν μιλάμε ρε...
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.687
- Πόντοι
- 1.706
Ε ναι τυπε, εσυ δεν επρεπε να λες τετοια πραματα κ δεν ξερω γιατι το κανεις.Σωστα
Μπορουμε να ρωτησουμε για μια εγχειριση σκωληκοειδιτιδας εναν χειρουργο και εναν οικοδομο.
Θα πει ο καθενας τη γνωμη του και μετα θα πουν αυτη ειναι η θεση σου κι αυτη η δικη μου.
Μπορεις να αμφιβαλλεις για ο,τι θελεις.
Εδω εξαλλου καποιοι αμφιβαλλουν οτι η γη ειναι στρογγυλη.
Σιγα μην δεν βρισκοταν καποιος να αμφιβαλλει αν εγω ειμαι νομικος.
Διαζύγιο και Συμπεράσματα Έρευνας
Έρευνα στην Ελλάδα για τα ποσοστά Επιμέλειας Παιδιών στο ΔιαζύγιοΑποφάσεις Πρωτοδικείου Αθηνών 2007ΜΚΟ ΓΟΝ.ΙΣ.
ΕΡΕΥΝΑ
Στατιστική ανάλυση Νομολογίας Πρωτοδικείου Αθηνών: Γονική μέριμνα, επιμέλεια και Επικοινωνία παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου.
Στοιχεία έρευνας:
Όλες οι αποφάσεις του έτους 2007 (απογραφή) του Πρωτοδικείου Αθηνών, Διαδικασία διατροφών.
Απλά τυχαία δείγματα (μεγέθους 30) αποφάσεων ετών 1999 έως και 2008 (εξαιρουμένου του 2007)
Στατιστικοί έλεγχοι έδειξαν ότι οι αποφάσεις του 2007 δεν παρουσιάζουν συστηματικές αποκλίσεις από αυτές των άλλων ετών.
Ιωάννης Παραβάντης, Επίκουρος Καθηγητής
(με γνωστικό αντικείμενο Διεθνείς Πολιτικές στην Τεχνολογία, την Ενέργεια και το περιβάλλον)
Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ, παλαιά Ανωτάτη Βιομηχανική)
Παρουσιάζονται προκαταρκτικά πορίσματα έρευνας και επιλεγμένα αποτελέσματα. (Η έρευνα θα συνεχισθεί για περαιτέρω εξαγωγή συμπερασμάτων)
Σε πόσες αγωγές το αίτημα ήταν η επιμέλεια, σε πόσες η διατροφή, σε πόσες η μετοίκηση, σε πόσες η επικοινωνία, σε πόσες η γονική μέριμνα, σε πόσες άλλο και αν ασκήθηκαν από τον πατέρα ή τη μητέρα (για κάθε αίτημα χωριστά)
Συνολική και ανά φύλο του ενάγοντα συχνότητα εμφάνισης αιτημάτων
Σύνολο αποφάσεων
ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ
Διατροφή 1.494 35 (2.4%) 1.452 (97.6%)
Επιμέλεια 923 83 (9.1%) 834 (90.6%)
Επικοινωνία 123 85 (69.7%) 31 (25.4%)
Γονική μέριμνα 73 14 (19.4%) 54 (75.0%)
Μετοίκηση 39 3 (7.9%) 35 (92.1%)
Άλλο 44 9 (20.5%) 34 (77.3%)
.
Πόσες αποφάσεις αναθέτουν άσκηση επιμέλειας στον πατέρα και πόσες στη μητέρα:
Σύνολο αποφάσεων
Επιμέλεια Αριθμός %
Γυναίκα γονέας 840 92.31
Άνδρας γονέας 62 6.81
Άλλος 8 0.88
N= 910
*= 1.297
TOTAL= 2.207
.
Αποφάσεις 2007
Επιμέλεια Αριθμός %
Γυναίκα γονέας 746 92.10
Άνδρας γονέας 58 7.16
Άλλος 6 0.74
Ν= 810
*= 1.122
TOTAL= 1.932
.
Αποφάσεις άλλων ετών (πλην του 2007)
Επιμέλεια Αριθμός %
Γυναίκα γονέας 94 94.00
Άνδρας γονέας 4 4.00
''Άλλος 2 2.00
N= 100
*= 175
TOTAL= 275
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.687
- Πόντοι
- 1.706
Πηγη
Προσωπικα πιστευω πως τα ποσοστα της επιμελειας οσον αφορα τις γυναικες ειναι υψηλοτερα αλλα θα δεχτω το 90-92% λογω οικονομιας της συζητησης
Προσωπικα πιστευω πως τα ποσοστα της επιμελειας οσον αφορα τις γυναικες ειναι υψηλοτερα αλλα θα δεχτω το 90-92% λογω οικονομιας της συζητησης
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.218
- Πόντοι
- 5.506
εσύ είσαι αστείος που νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο
Πάλι μαλακίες γράφεις ρε ναυάγιο; Αίντε παραπέρα στο φίλο σου το Λάκη να είστε δυο ναυάγια αγκαζέ.
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.122
- Πόντοι
- 1.206
Πάλι μαλακίες γράφεις ρε ναυάγιο; Αίντε παραπέρα στο φίλο σου το Λάκη να είστε δυο ναυάγια αγκαζέ.
Ο Σαββίδης ειναι κολλητός του ρε.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.813
- Πόντοι
- 3.936
δεν έχω κάτι, απλά πηγαίνει πετάει την κουτσουλιά του μονο και μόνο για να καπελώσει τον άλλον χωρίς επιχειρήματαγιατι εχεις στραβωσει με τον τυπο;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τι ειπαμε πριν?
Να μου βρειτε αν υπαρχουν καπου στοιχεια για αναθεση επιμελειας παιδιων σε ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ.
Σε αυτο που αναφερεις, ειναι μεσα και οι περιπτώσεις που ο πατερας ΣΥΜΦΩΝΕΙ να δοθει η επιμελεια στην μητερα.
Μην κουραστεις να ψαξεις, δεν υπαρχει κατι στο διαδικτυο.
Εγω παντως εκ πειρας ξερω οτι σε μια κανονικη αντιδικια, οι πιθανοτητες του πατερα να παρει το παιδι ειναι αρκετα αυξημενες. Αληθες ειναι οτι μειωνονται πολυ (εως τραγικα πολυ) αν το παιδι ειναι βρεφος. Αλλά προσωπικα ζητημα να εχω δει ΜΙΑ ή ΔΥΟ περιπτωσεις που ο πατερας να διεκδικησε επιμελεια βρεφους (και αν το εκανε, το εκανε για να μην πληρωνει διατροφη στην συζυγο, δηλαδη εκδικητικα).
Να μου βρειτε αν υπαρχουν καπου στοιχεια για αναθεση επιμελειας παιδιων σε ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ.
Σε αυτο που αναφερεις, ειναι μεσα και οι περιπτώσεις που ο πατερας ΣΥΜΦΩΝΕΙ να δοθει η επιμελεια στην μητερα.
Μην κουραστεις να ψαξεις, δεν υπαρχει κατι στο διαδικτυο.
Εγω παντως εκ πειρας ξερω οτι σε μια κανονικη αντιδικια, οι πιθανοτητες του πατερα να παρει το παιδι ειναι αρκετα αυξημενες. Αληθες ειναι οτι μειωνονται πολυ (εως τραγικα πολυ) αν το παιδι ειναι βρεφος. Αλλά προσωπικα ζητημα να εχω δει ΜΙΑ ή ΔΥΟ περιπτωσεις που ο πατερας να διεκδικησε επιμελεια βρεφους (και αν το εκανε, το εκανε για να μην πληρωνει διατροφη στην συζυγο, δηλαδη εκδικητικα).
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.218
- Πόντοι
- 5.506
[video][/video]
Δεν έχει στραβώσει με τον τύπο Άλεξ ρε μυθικέ, με τη φύση που τον έβγαλε έτσι μαλάκα έχει στραβώσει.
τυπε γιατι εχεις στραβωσει τοσο πολυ με τον τυπο αλεξ;
Δεν έχει στραβώσει με τον τύπο Άλεξ ρε μυθικέ, με τη φύση που τον έβγαλε έτσι μαλάκα έχει στραβώσει.
Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Ο Σαββίδης ειναι κολλητός του ρε.
Ρωτα να σου πει ο ιδιος για εμενα τρελε και ελα μετα να μου πεις τι σου ειπε
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Εχεις να κατεβασεις προταση για νεα συζητηση τύπε?
Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι σπάνια οι γυναίκες μαλώνουν μεταξύ τους,είτε έξω είτε σε φόρουμ
Ενώ σ'εμας δεν υπάρχει φορουμ όπου δεν θα πέφτει μπινελίκι,ειρωνία,πουλί vs ακαποειρα,kman vs mindreader,nio vs alex,εγώ εναντίον όλων κλπ.Ακόμα και στα βιντεακια του youtube πάντα από κάτω θα υπάρχουν οι Έλληνες που βρίζονται μεταξύ τους.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.813
- Πόντοι
- 3.936
Μπά, σχόλασε το σινεμά;[video][/video]
Δεν έχει
Βρε μουνίτακα, αν με δεις θα πέσεις και θα παίρνεις κάμψεις, παλιοβλάχα απο κει που εκπέμπεις.. Άιντε στην στανιηηη μπρρρρ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Οχι απολυτα ακριβες.Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι σπάνια οι γυναίκες μαλώνουν μεταξύ τους,είτε έξω είτε σε φόρουμ
Ενώ σ'εμας δεν υπάρχει φορουμ όπου δεν θα πέφτει μπινελίκι,ειρωνία,πουλί vs ακαποειρα,kman vs mindreader,nio vs alex,εγώ εναντίον όλων κλπ.Ακόμα και στα βιντεακια του youtube πάντα από κάτω θα υπάρχουν οι Έλληνες που βρίζονται μεταξύ τους.
Οι αντρες θα τσακωθουν πιο συχνα αλλά ουσιαστικα ειναι κουφιος ο καυγας. Κατι σαν τους καυγαδες σε ενα φαναρι στο δρομο.
Οι γυναικες θα τσακωθουν σπανιοτερα αλλά δεν θα το ξεχασουν ποτέ.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μεχρι πριν 5 χρονια οντως η γυναικα ειχε συντριπτικα μεγαλυτερες πιθανοτητες να παρει την επιμελεια του παιδιου ασχετως ηλικιας του
την τελευταια 5ετια παρατηρειται αργη αλλα σταθερη στροφη της νομολογιας υπερ του αντρα γονεα
υπαρχουν αρκετες αποφασεις πανελληνιως που δικαιωνουν τον πατερα (περιπτωσεις ομως που το παιδι δεν ειναι βρεφος η νηπιο)
Ενδεικτικα εδω
την τελευταια 5ετια παρατηρειται αργη αλλα σταθερη στροφη της νομολογιας υπερ του αντρα γονεα
υπαρχουν αρκετες αποφασεις πανελληνιως που δικαιωνουν τον πατερα (περιπτωσεις ομως που το παιδι δεν ειναι βρεφος η νηπιο)
Ενδεικτικα εδω