Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Και ομως φιλε το εχω κανει με 40αρα ποιο παλια που γνωρισα απο τσατ την πηρα με το αμαξι πηγαμε καπου ερημικα να μιλησουμε και καλα και αφου περναγε η ωρα με οτι παπαρατζα ειχαμε πει λεω δεν γαμιεται τι εχω να χασω κανω ενα μπαμ κατεβαζω παντελονι μποξερακι και αρχιζω να τον παιζω.στην αρχη σαστισε την ειδα αλλα στα καπακια της λεω σου αρεσει?πολυ μου λεει..και μετα ολα πηραν τον δρομο τους.
Να παραθεσω ειχαμε κανει στο τσατ καμποσες ερωτικες κουβεντες και μου ειχε ανοιχτει οποτε ειχα καποιο θαρρος.Αν δεν ειχαν γινει αυτα δεν γνωριζω κατα ποσο θα το εκανα αυτο το σκηνικο.

ε ναι
λες η 40αρα να βγήκε μαζί σου στις ερημιές για να γνωρίσει τον ψυχικό σου κόσμο και βρει τον έρωτα της ζωής της ?  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και ομως φιλε το εχω κανει με 40αρα ποιο παλια που γνωρισα απο τσατ την πηρα με το αμαξι πηγαμε καπου ερημικα να μιλησουμε και καλα και αφου περναγε η ωρα με οτι παπαρατζα ειχαμε πει λεω δεν γαμιεται τι εχω να χασω κανω ενα μπαμ κατεβαζω παντελονι μποξερακι και αρχιζω να τον παιζω.στην αρχη σαστισε την ειδα αλλα στα καπακια της λεω σου αρεσει?πολυ μου λεει..και μετα ολα πηραν τον δρομο τους.
Να παραθεσω ειχαμε κανει στο τσατ καμποσες ερωτικες κουβεντες και μου ειχε ανοιχτει οποτε ειχα καποιο θαρρος.Αν δεν ειχαν γινει αυτα δεν γνωριζω κατα ποσο θα το εκανα αυτο το σκηνικο.

πουλι ειχε? πρεπει να το διευκρινιζεις αυτα γιατι ως γνωστον το ψαρι το ψηνεις καρβουνο πανω κατω

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
πουλι ειχε? πρεπει να το διευκρινιζεις αυτα γιατι ως γνωστον το ψαρι το ψηνεις καρβουνο πανω κατω
Αν θες μπορω να σου δωσω στοιχεια να τα βρεις με την κοπελια ευκολακι ηταν δεν κολλαω ηδη την εχω δωσει εδω μεσα σε παλικαρι (τωρα αν εκανε κατι η οχι δεν το ξερω).
Εγω στην θεση σου αυτο θα ελεγα πρωτα..να με φτιαξει ενας συναγωνιστης..απο το να πεταξω την παπαρατζα μου.Εκτος και αν δεν σε ενδιαφερει οποτε παω πασσο. :hi:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
α ρε ολοι οι γαμιαδες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
α ρε ολοι οι γαμιαδες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ναι κανονικα θα πρεπει ολοι να βγαινουμε 24 ραντεβου με 45αρες και να συζηταμε σε ποιο προγραμμα βαζουμε τα χρωματιστα στο πλυντηριο.
ηδη φανταζομαι την 45αρα να σκεφτεται καθε φορα που φευγεις
α ρε τον  :jerking:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=4450.0;attach=103879;image[/img[/URL]]

Τυπε ετσι γαμας στις τσοντες.

Στην πραγματικη ζωη ξεκινας με φιλια , αν δεις οτι η γκομενα ανταποκρινεται αρχιζεις το χουφτωμα και μετα παει μονο του.  
Δεν κατεβαζεις κανενα μποξερακι και δεν πετας κανεναν πουτσο εξω. :S :S :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=4450.0;attach=103879;image[/img[/URL]]

Στην πραγματικη ζωη ξεκινας με φιλια , αν δεις οτι η γκομενα ανταποκρινεται αρχιζεις το χουφτωμα και μετα παει μονο του.  
[/quote]

μη τυπε θα σε βρισει τωρα. και αμα του τριψεις στα μουτρα παλια ποστ θα εισαι κατινα. πρεπει να δεχεσαι αυτα που λεει.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

[/quote]

τυπε πρεπει ναχουμε μεινει πισω τελικα :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
μη τυπε θα σε βρισει τωρα. και αμα του τριψεις στα μουτρα παλια ποστ θα εισαι κατινα. πρεπει να δεχεσαι αυτα που λεει.

giphy.gif

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

[/quote]
Τυπε ειπα μια εμπειρια μου τωρα αν ειναι πιστευτη η οχι δεν με απασχολει.
Εξηγησα οτι ειχαμε κανει πολλες ερωτικες συζητησεις στο τσατ και δεν ηταν καμμια μυξοπαρθενα η κυρια.Οπως πολυ σωστα ειπε ενας μαγκας ποιο πανω ηρθε στις ερημιες μαζι μου στο αμαξι για εναν σκοπο προφανως.Τα επαιξα ολα για ολα κυριως για εναν λογο που δεν χρειαζεται να γνωριζετε και επιασε, προφανως και δεν θα το ξανακανω. :hi:
Και στο φιναλε εδω μεσα ειμαστε να ανταλλαζουμε εμπειριες να γουσταρουμε οχι να καραμουζιαζομαστε με το παραμικρο.Αυτα ειναι για τους καθυστερημενους.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
Τυπε ειπα μια εμπειρια μου τωρα αν ειναι πιστευτη η οχι δεν με απασχολει.
Εξηγησα οτι ειχαμε κανει πολλες ερωτικες συζητησεις στο τσατ και δεν ηταν καμμια μυξοπαρθενα η κυρια.Οπως πολυ σωστα ειπε ενας μαγκας ποιο πανω ηρθε στις ερημιες μαζι μου στο αμαξι για εναν σκοπο προφανως.Τα επαιξα ολα για ολα κυριως για εναν λογο που δεν χρειαζεται να γνωριζετε και επιασε, προφανως και δεν θα το ξανακανω. :hi:
Και στο φιναλε εδω μεσα ειμαστε να ανταλλαζουμε εμπειριες να γουσταρουμε οχι να καραμουζιαζομαστε με το παραμικρο.Αυτα ειναι για τους καθυστερημενους.
σωστος :thumbsup:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

[color=pink]Στην πραγματικη ζωη ξεκινας με[/color] φιλια , αν δεις οτι η γκομενα ανταποκρινεται αρχιζεις το χουφτωμα και μετα παει μονο του.  
[/quote]

[color=pink][i]γυμναστήριο και χορό[/i][/color]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom