Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (12 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ρε παλικάρια μου SOS

Πήγα με ένα μουνάκι σε ξενοδοχείο και λόγο έλλειψης μετρητών μαλακίστηκα και χρησιμοποίησα την κάρτα μου και η γυναίκα μου είδε την κίνηση...

Πως στο μπούτσο τα μπαλώνω τώρα;;;;   :S

Αν έχεις φίλο εργένη μιλήστε μεταξύ σας και φόρτωσε το σε αυτόν.  ;)

psoliogkos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παλικάρια μου... μιλάμε έχω κλάσει μαλλί, θα με σαπίσει.
Αυτό με το ότι την έδωσα αλλού καλή φάση... Πως να το κάνω πιστευτό;; Καμιά καλή ιστοριούλα;;;
Δε μπορούμε να κουμαντάρουμε τα πουλιά μας με τίποτα ρε...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/04/20/XRYSIKOY1_%CE%97_645_450.jpg[/img[/URL]]

Ο 25χρονος Χασάν από τη Συρία και ο 19χρονος Ραμί από το Αφγανιστάν
[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/572051/dora-hrusikou-fotografizetai-me-tous-duo-metanastes-pou-filoxenei-spiti-tis/]Δώρα[/URL] Χρυσικού: Φωτογραφίζεται με τους δύο πρόσφυγες που φιλοξενεί
[/url]

με τοσους ακαποτους κρεμπιεδες θα την αφησουν αλληλ-εγκυο

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μυριζε υπερβολικά κοινη ανθρωπότητα.  πάντως μην ανησυχείς.Αυτό εσένα και κάποιους άλλους  πρέπει  να σε χαροποιεί αφού μειώνεται  Ο ανταγωνισμός.

Και όμως δεν με χαροποιεί καθόλου.

Δεν με λένε Στέκα72...  ;)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/04/20/XRYSIKOY1_%CE%97_645_450.jpg[/img[/URL]]

Ο 25χρονος Χασάν από τη Συρία και ο 19χρονος Ραμί από το Αφγανιστάν
[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/572051/dora-hrusikou-fotografizetai-me-tous-duo-metanastes-pou-filoxenei-spiti-tis/]Δώρα[/URL] Χρυσικού: Φωτογραφίζεται με τους δύο πρόσφυγες που φιλοξενεί
[/url]

με τοσους ακαποτους κρεμπιεδες θα την αφησουν αλληλ-εγκυο
[/quote]

Ντροπη σου.
Για θεματα Ναυπηγικης θα μιλανε τα παιδια.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.marinall.gr/%28S%28qo0ehcac44z2b145bncyqm55%29%29/productImages/1202010AC.jpg[/img[/URL]]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γιατί δεν σε χαροποιεί?

Αυτή η αρνητική ενέργεια ανατροφοδοτείται και διαχέεται.

Εσύ δεν έκανες κάτι καλό, επέδρασες αρνητικά στο μουνάκι, θα την πληρώσει κάποιος άλλος συναγωνιστής και πάει λέγοντας...

Αλλά, αυτό προϋποθέτει ότι βλέπεις γήπεδο, και όχι την μπάλλα στο δεξί σου πόδι.

Επίσης, αν είσαι χαιρέκακος, το μόνο που σκέφτεσαι είναι πώς θα χάλασες το παιχνίδι, αντί να κάνεις το δικό σου.

Αυτά...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αυτή η αρνητική ενέργεια ανατροφοδοτείται και διαχέεται.

Εσύ δεν έκανες κάτι καλό, επέδρασες αρνητικά στο μουνάκι, θα την πληρώσει κάποιος άλλος συναγωνιστής και πάει λέγοντας...

Αλλά, αυτό προϋποθέτει ότι βλέπεις γήπεδο, και όχι την μπάλλα στο δεξί σου πόδι.

Επίσης, αν είσαι χαιρέκακος, το μόνο που σκέφτεσαι είναι πώς θα χάλασες το παιχνίδι, αντί να κάνεις το δικό σου.

Αυτά...
κοίτα να δεις.μπορεί να καταλήξει  και σε αντίθετα αποτελέσματα.μπορει να έβλεπα  και το γηπεδο οπως λες οταν το εκανα και να βοήθησα και την ομάδα άθελά μου η εθελημενα αλλα δεν νομιζω οτι ισχύει οτι εβλεπα το γηπεδο.χαιρεκακία?μαλλον Όχι .ειναι λίγο πιο μπερδεμένο.δεν φταιω εγω για την μαλακια που της δερνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε παλικάρια μου SOS

Πήγα με ένα μουνάκι σε ξενοδοχείο και λόγο έλλειψης μετρητών μαλακίστηκα και χρησιμοποίησα την κάρτα μου και η γυναίκα μου είδε την κίνηση...

Πως στο μπούτσο τα μπαλώνω τώρα;;;;   :S
Πες οτι την δανεισες σε εναν φιλο (αφου τον ενημερωσεις πρωτα βεβαια για να το επιβεβαιωσει) ρε τύπε, απλα πραγματα, ελεος...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ευχαριστώ παλικάρια μου... μιλάμε έχω κλάσει μαλλί, θα με σαπίσει.
Αυτό με το ότι την έδωσα αλλού καλή φάση... Πως να το κάνω πιστευτό;; Καμιά καλή ιστοριούλα;;;
Δε μπορούμε να κουμαντάρουμε τα πουλιά μας με τίποτα ρε...
Aυτο που σου ειπα ειναι το καλυτερο(σε φιλο) ,ειτε του χρωσταγες λεφτα,ειτε του εχεις καποια υποχρεωση ,το πιο γαματο παντως θα ειναι να τα βρεις με τον ξενοδοχο ,το εχει κανει φιλος μου ,και καλα αγορασε κατι αλλο απο το ξενοδοχειο (μεταχειρισμενα επιπλα,γραφειο ,κ.τ.λ.) και πληρωσε με καρτα ,κατι τετοια τα κανουν οι ξενοδοχοι για να μην καρφωσουν τους πελατες τους,φυσικα το επιβεβαιωσε στην γυναικα του ,τωρα το πιστεψε δεν το πιστεψε ,τελικα δεν μπορουσε να πει τιποτα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Πες οτι την δανεισες σε εναν φιλο (αφου τον ενημερωσεις πρωτα βεβαια για να το επιβεβαιωσει) ρε τύπε, απλα πραγματα, ελεος...
αρχιδια, δεν το χει ο τυπος, θα τον καταλαβει με τη μια το γατονι η δικια του...ειναι ηδη τρομοκρατημενος, δεν ειδτε τι γραφει; "θα με σαπισει"  :S
κριμα το παλικαρι  :grin:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επαληθεύομαι για άλλη μια φορά ότι όσοι δεν λένε στις γυναίκες τους την αλήθεια είναι δειλοί, είναι κότες. Sorry but it's true.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αφού έτσι κι αλλιώς για τον πούτσο είναι οι σχέσεις σας ρε παλικάρια, πείτε τους τουλάχιστον την αλήθεια να νιώσετε ελεύθεροι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Άκυρα παντού να ρίχνετε.στα  αρχιδια σας ολα και μη μασάτε τίποτα.έριξα  Ένα άκυρο προχτές σε μια που πιθανότατα έψαχνε πούτσα. Και ο λογος  γιατί ήρθε με τουπέ οτι και καλα θα γαμηθω με το Έτσι θέλω.ποιες νομίζουν  οτι είναι ρε φίλε να πούμε?.Όχι μωρή δεν σε γάμαω οποτε σου καπνίσει.δεν είμαι το προσωπικό  σου πουτανακι και ούτε πρόκειται  να γίνω. :rockon:

τυπε, για πες μας πως εγινε το σκηνικο και σου ηρθε με τουπε οτι θα γαμηθει μαζι σου?? πες το στορυ

:hi:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας συναγωνιστες εδω πρωτη φορα γραφω αλλα δηλωνω συμπαρασταση στο προβλημα των Ελληνιδων οι οποιες δεν φταινε, απλα οι γονεις και οι γκομενοι (θεωρω πως και οι Ελληνες φταινε) τις κακομαθαινουν και τις γλυφουν, σε ολη την διαρκεια της ζωης τους...

θα σας πω κι γω μια θεωρω μοναδικη ανεκδιήγητη ιστορια με μια κοπελα πολυ καλη κατα τα αλλα , ομως με σεξουαλικλικο IQ υπο του μηδενος
πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις στην Ελλαδα - Ευρωπη του 2016....
λοιπον την εν λογω κοπελα την ειχα γνωρισει σε μια πολη της επαρχιας και ειχαμε φιλικες σχεσεις μεχρι που βρηκε δουλεια στην αθηνα που μενω κι γω και εφυγε απο το σπιτι στο χωριο για να ζησει επιτελους..... στα 38 της (ναι καλα ακουσατε...)
η κοπελα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και δεν εχει σχεση με τις Ελληνιδες που δεν θα σου δωσουν σημασια αν δεν εχεις λεφτα
πολυ απλη κλπ .... ομως μου ειχε εκμυστηρευτει πως δεν ειχε καμια σεξουαλικη εμπειρια μεχρι τα 38 χρονια!!
εγω λογω του χαρακτηρα αλλα και του οτι εψαχνα οτι κι αυτη μια μονιμη σχεση δεν κολοσα και της δηλωσα οτι θα γινει οταν αυτη νιωσει ανετα ..... (ουτε με 16 χρονο δεν θα κανα ετσι)  .... ολα καλα μεχρι τωρα .... ωστοσο σιγα σιγα καναμε βηματα χαιδευομασταν
κλπ... της τον εδινα να τον παιξει (πρεπει να μην ειχε ξανακουμπισει πουτσα ποτε!
καποια στιγμη αρχισα να την χαιδευω πανω απο το εσωρουχο με προσοχη και παρατηρησα οτι οταν ακουμπαγα στο hotspot να σφιγγετται σαν να
εχει καμια πληγη απο κατω.... την ρωτησα πως αισθανεται και μου ειπε πως δεν το πολυ πειραζει για τι την τσουζει...
προ φανως η κοπελα νομιζε πως το μουνι ειναι μια πληγη που θα ανοιγε αν την πηδαγαν ....
και την ρωταω αν εχει αυνανιστει ποτε και τι μου λεει ... οτι παιρνει ενα αρκουδακι και το τριβει απο πανω απο το εσωρουχο παντα
και νοιωθει μια ευχαριστηση!!!! λεω δεν εχεις παιξει το μουνακι ποτε με δακτυλο? μου λεει εισαι καλα να βαζω δακτυλα εκει περα??
ασε που μπορει να ξεπαρθενιαστω ετσι....  :idiot: ωραια  λεω θα στο παιξω εγω.... παιρνω τζελ το οποιο τις αρεσε και αρχιζω να της το παιζω ....πρεπει και την κλειτοριδιασα κανα 45 λεπτο ... δεν εβγαλε ουτε κιχ ειχε σφυξει τα χειλια λες και της εκανα εγχειριση χωρις ααναισθησια ... επειδη εβαλα τζελ δεν την ετσουζε τωρα απλα ηταν προτογνωρη εμπειρια..... καποια στιγμη και ενω το δακτυλο μου δεν το ενοιωθα πλεον .... τη ρωταω τι αισθανεται αν παει να τελειωσει (ανεκδοτο) και μου λεει εε κατι νοιωθω....
εκει καταλαβα οτι  μαλλον ειναι ανοργασμικη ?? καποια αλλη φορα μου εκμυηστιρευτικε οτι δεν την ενδιαφερει το αθλημα και οτι δεν το χε αναγκη στα 20 θα το χει στα 40?  και λεω τοτε πως θα κανουμε χωριο κουκλα μου...??

τωρα που εγινα καπνος μου λεει οτι φταιω που ασχοληθηκα μαζι της αφου δενεται ευκολα και τωρα δεν μπορει να με ξεχασει....
σημειωση δεν εγινε τιποτα παραπανω απο αυτα που ειπα παραπανω...
δεν ξερω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες που ζουν αναμεσα μας και δεν εχουν κανει ερωτα και δεν προκειται να κανουν εις τους αιωνες των αιωνων ...... 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
γεια σας συναγωνιστες εδω πρωτη φορα γραφω αλλα δηλωνω συμπαρασταση στο προβλημα των Ελληνιδων οι οποιες δεν φταινε, απλα οι γονεις και οι γκομενοι (θεωρω πως και οι Ελληνες φταινε) τις κακομαθαινουν και τις γλυφουν, σε ολη την διαρκεια της ζωης τους...

θα σας πω κι γω μια θεωρω μοναδικη ανεκδιήγητη ιστορια με μια κοπελα πολυ καλη κατα τα αλλα , ομως με σεξουαλικλικο IQ υπο του μηδενος
πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις στην Ελλαδα - Ευρωπη του 2016....
λοιπον την εν λογω κοπελα την ειχα γνωρισει σε μια πολη της επαρχιας και ειχαμε φιλικες σχεσεις μεχρι που βρηκε δουλεια στην αθηνα που μενω κι γω και εφυγε απο το σπιτι στο χωριο για να ζησει επιτελους..... στα 38 της (ναι καλα ακουσατε...)
η κοπελα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και δεν εχει σχεση με τις Ελληνιδες που δεν θα σου δωσουν σημασια αν δεν εχεις λεφτα
πολυ απλη κλπ .... ομως μου ειχε εκμυστηρευτει πως δεν ειχε καμια σεξουαλικη εμπειρια μεχρι τα 38 χρονια!!
εγω λογω του χαρακτηρα αλλα και του οτι εψαχνα οτι κι αυτη μια μονιμη σχεση δεν κολοσα και της δηλωσα οτι θα γινει οταν αυτη νιωσει ανετα ..... (ουτε με 16 χρονο δεν θα κανα ετσι)  .... ολα καλα μεχρι τωρα .... ωστοσο σιγα σιγα καναμε βηματα χαιδευομασταν
κλπ... της τον εδινα να τον παιξει (πρεπει να μην ειχε ξανακουμπισει πουτσα ποτε!
καποια στιγμη αρχισα να την χαιδευω πανω απο το εσωρουχο με προσοχη και παρατηρησα οτι οταν ακουμπαγα στο hotspot να σφιγγετται σαν να
εχει καμια πληγη απο κατω.... την ρωτησα πως αισθανεται και μου ειπε πως δεν το πολυ πειραζει για τι την τσουζει...
προ φανως η κοπελα νομιζε πως το μουνι ειναι μια πληγη που θα ανοιγε αν την πηδαγαν ....
και την ρωταω αν εχει αυνανιστει ποτε και τι μου λεει ... οτι παιρνει ενα αρκουδακι και το τριβει απο πανω απο το εσωρουχο παντα
και νοιωθει μια ευχαριστηση!!!! λεω δεν εχεις παιξει το μουνακι ποτε με δακτυλο? μου λεει εισαι καλα να βαζω δακτυλα εκει περα??
ασε που μπορει να ξεπαρθενιαστω ετσι....  :idiot: ωραια  λεω θα στο παιξω εγω.... παιρνω τζελ το οποιο τις αρεσε και αρχιζω να της το παιζω ....πρεπει και την κλειτοριδιασα κανα 45 λεπτο ... δεν εβγαλε ουτε κιχ ειχε σφυξει τα χειλια λες και της εκανα εγχειριση χωρις ααναισθησια ... επειδη εβαλα τζελ δεν την ετσουζε τωρα απλα ηταν προτογνωρη εμπειρια..... καποια στιγμη και ενω το δακτυλο μου δεν το ενοιωθα πλεον .... τη ρωταω τι αισθανεται αν παει να τελειωσει (ανεκδοτο) και μου λεει εε κατι νοιωθω....
εκει καταλαβα οτι   μαλλον ειναι ανοργασμικη ?? καποια αλλη φορα μου εκμυηστιρευτικε οτι δεν την ενδιαφερει το αθλημα και οτι δεν το χε αναγκη στα 20 θα το χει στα 40?   και λεω τοτε πως θα κανουμε χωριο κουκλα μου...??

τωρα που εγινα καπνος μου λεει οτι φταιω που ασχοληθηκα μαζι της αφου δενεται ευκολα και τωρα δεν μπορει να με ξεχασει....
σημειωση δεν εγινε τιποτα παραπανω απο αυτα που ειπα παραπανω...
δεν ξερω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες που ζουν αναμεσα μας και δεν εχουν κανει ερωτα και δεν προκειται να κανουν εις τους αιωνες των αιωνων ...... 

URL]]

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε, για πες μας πως εγινε το σκηνικο και σου ηρθε με τουπε οτι θα γαμηθει μαζι σου?? πες το στορυ

:hi:
ισως οταν μου ειπε οτι εχει ας πουμε σφηχτο μουνι και οχι πολυχρησιμοποιημενο οπως οι φιλες της που το δουλεψαν παρά πολυ και το ξεπαστρεψαν.αχρηστευσαν κτλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom