Υπάρχουν πολλές γκόμενες που είναι τελείως ξενέρωτες στο σεξ. Η άποψη ότι με τις γκόμενες απολαμβάνεις γαμησάρες άλλου επιπέδου σε σχέση με τις πουτάνες είναι καθαρά ιδεαλιστική και τις περισσότερες φορές δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
αρχισες τις μαλακιες σου παλι ε?Υπάρχουν πολλές γκόμενες που είναι τελείως ξενέρωτες στο σεξ. Η άποψη ότι με τις γκόμενες απολαμβάνεις γαμησάρες άλλου επιπέδου σε σχέση με τις πουτάνες είναι καθαρά ιδεαλιστική και τις περισσότερες φορές δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.
Όπως επίσης και το να είναι "καυλωμένη" η γκόμενα μαζί σου είναι πολύ σχετικό. Είναι καυλωμένη μαζί σου για τον βαθύτερο ψυχικό σου κόσμο ή μήπως για το παραμύθι που της έχεις πουλήσει, για το κοινωνικό σου status και για την οικονομική σου επιφάνεια; Think.
Delegate
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αφού έτσι κι αλλιώς για τον πούτσο είναι οι σχέσεις σας ρε παλικάρια, πείτε τους τουλάχιστον την αλήθεια να νιώσετε ελεύθεροι.
Η περίπτωση σου είναι τελικώς πολύ σοβαρή...
ειναι ένα κίνητρο και αυταΌπως επίσης και το να είναι "καυλωμένη" η γκόμενα μαζί σου είναι πολύ σχετικό. Είναι καυλωμένη μαζί σου για τον βαθύτερο ψυχικό σου κόσμο ή μήπως για το παραμύθι που της έχεις πουλήσει, για το κοινωνικό σου status και για την οικονομική σου επιφάνεια; Think.
Ο έξυπνος άντρας δεν χρειάζεται ψεύτικες σχέσεις του κώλου για να νιώθει ευτυχισμένος. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μόνος και να γαμάς πουτάνες με ποικιλία από το να έχεις μια σχέση βασισμένη στο ψέμα και την υποκρισία. Καλύτερα διαλύστε το και μείνετε μόνοι.
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Ο έξυπνος άντρας δεν χρειάζεται ψεύτικες σχέσεις του κώλου για να νιώθει ευτυχισμένος. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μόνος και να γαμάς πουτάνες με ποικιλία από το να έχεις μια σχέση βασισμένη στο ψέμα και την υποκρισία. Καλύτερα διαλύστε το και μείνετε μόνοι.
ταδε εφη Picher
λες εσυ τωρα ....
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Και εσύ πως το ξέρεις αυτό και το λες? Είχες ποτέ σχέσεις με γκόμενες? ;)Ο έξυπνος άντρας δεν χρειάζεται ψεύτικες σχέσεις του κώλου για να νιώθει ευτυχισμένος. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μόνος και να γαμάς πουτάνες με ποικιλία από το να έχεις μια σχέση βασισμένη στο ψέμα και την υποκρισία. Καλύτερα διαλύστε το και μείνετε μόνοι.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Κι όμως τύπε, υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες εκεί έξω που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με τη σεξουαλικότητά τους. Όσο εμείς νομίζουμε ότι τσουλάκια έχουν κατακλύσει την κοινωνία που κάνουν κρα για λίγο πούτσο και τα έχουν πετάξει όλα έξω, άλλο τόσο υπάρχουν ΠΛΕΙΣΤΕΣ κοπέλες που πολύ απλά δε γαμιούνται. Δεν είμαι ηλίθιος όταν λέω ότι κατά μέσο όρο η γυναίκα δεν έχει τις κάβλες του άντρα.δεν ξερω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες που ζουν αναμεσα μας και δεν εχουν κανει ερωτα και δεν προκειται να κανουν εις τους αιωνες των αιωνων ......
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Τυποι, για δωστε τα φωτα σας
Αποψε βγαινω για 4ο ραντεβου με την 45αρα. Δεν την εχω γαμησει, εχουν πεσει χαμουρεματα
Πως θα της πω με τροπο να φυγουμε και να παμε να την γαμησω?? Σπιτι ελευθερο δικο μου δεν παιζει αυτη την στιγμη. Πως θα της το πω με τροπο???
Αποψε βγαινω για 4ο ραντεβου με την 45αρα. Δεν την εχω γαμησει, εχουν πεσει χαμουρεματα
Πως θα της πω με τροπο να φυγουμε και να παμε να την γαμησω?? Σπιτι ελευθερο δικο μου δεν παιζει αυτη την στιγμη. Πως θα της το πω με τροπο???
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι φωτα ρε τυπε εδω πρεπει να σου ριξουμε τους προβολεις του ΟΑΚΑ μπας και ξυπνησεις. 4 ραντεβου και ακομα να γαμησεις
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
45 ειναι τυπε τι τροπο μου λες?Προσεχε μη σε βιασει στο τελοςΤυποι, για δωστε τα φωτα σας
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αμ το 45αρα που το βαζειςτι φωτα ρε τυπε εδω πρεπει να σου ριξουμε τους προβολεις του ΟΑΚΑ μπας και ξυπνησεις. 4 ραντεβου και ακομα να γαμησεις
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
εκεί που κάθεστε και μιλάτε για κάτι άσχετο, βγάλτον έξω, συνέχισε να μιλάς για αυτό που λέγατε και περίμενε να δεις πως θα αντιδράσει
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εκεί που κάθεστε και μιλάτε για κάτι άσχετο, βγάλτον έξω, συνέχισε να μιλάς για αυτό που λέγατε και περίμενε να δεις πως θα αντιδράσει
να κανει πως κοιταζει κατι απο πισω της και τον εμποδιζει
αμα τον ρωτησει τι συμβαινει να της πει δεν βλεπω την ωρα να σε γαμησω
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
να κανει πως κοιταζει κατι απο πισω της και τον εμποδιζει
αμα τον ρωτησει τι συμβαινει να της πει δεν βλεπω την ωρα να σε γαμησω
αυτό πέρα από την πλάκα είναι καλό
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Και ομως φιλε το εχω κανει με 40αρα ποιο παλια που γνωρισα απο τσατ την πηρα με το αμαξι πηγαμε καπου ερημικα να μιλησουμε και καλα και αφου περναγε η ωρα με οτι παπαρατζα ειχαμε πει λεω δεν γαμιεται τι εχω να χασω κανω ενα μπαμ κατεβαζω παντελονι μποξερακι και αρχιζω να τον παιζω.στην αρχη σαστισε την ειδα αλλα στα καπακια της λεω σου αρεσει?πολυ μου λεει..και μετα ολα πηραν τον δρομο τους.εκεί που κάθεστε και μιλάτε για κάτι άσχετο, βγάλτον έξω, συνέχισε να μιλάς για αυτό που λέγατε και περίμενε να δεις πως θα αντιδράσει
Να παραθεσω ειχαμε κανει στο τσατ καμποσες ερωτικες κουβεντες και μου ειχε ανοιχτει οποτε ειχα καποιο θαρρος.Αν δεν ειχαν γινει αυτα δεν γνωριζω κατα ποσο θα το εκανα αυτο το σκηνικο.
πολυ που χεστηκε η 45αρα για την Λούτσα.λίγο τον ναρκισσισμό της να τονώσει θα θέλειΤυποι, για δωστε τα φωτα σας
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τυπε ψαχνω κανα καλο μπουρδελοκοριτσο... Εχεις κατι κατά νου;πολυ που χεστηκε η 45αρα για την Λούτσα.λίγο τον ναρκισσισμό της να τονώσει θα θέλει
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
σταματα τρολ ασε τα μεγαθυρια του σαιτ να ξεδιπλοσουν τα μυστικα τουςπολυ που χεστηκε η 45αρα για την Λούτσα.λίγο τον ναρκισσισμό της να τονώσει θα θέλει