Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Υπάρχουν πολλές γκόμενες που είναι τελείως ξενέρωτες στο σεξ. Η άποψη ότι με τις γκόμενες απολαμβάνεις γαμησάρες άλλου επιπέδου σε σχέση με τις πουτάνες είναι καθαρά ιδεαλιστική και τις περισσότερες φορές δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
Υπάρχουν πολλές γκόμενες που είναι τελείως ξενέρωτες στο σεξ. Η άποψη ότι με τις γκόμενες απολαμβάνεις γαμησάρες άλλου επιπέδου σε σχέση με τις πουτάνες είναι καθαρά ιδεαλιστική και τις περισσότερες φορές δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα.
αρχισες τις μαλακιες σου παλι ε?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όπως επίσης και το να είναι "καυλωμένη" η γκόμενα μαζί σου είναι πολύ σχετικό. Είναι καυλωμένη μαζί σου για τον βαθύτερο ψυχικό σου κόσμο ή μήπως για το παραμύθι που της έχεις πουλήσει, για το κοινωνικό σου status και για την οικονομική σου επιφάνεια; Think.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όπως επίσης και το να είναι "καυλωμένη" η γκόμενα μαζί σου είναι πολύ σχετικό. Είναι καυλωμένη μαζί σου για τον βαθύτερο ψυχικό σου κόσμο ή μήπως για το παραμύθι που της έχεις πουλήσει, για το κοινωνικό σου status και για την οικονομική σου επιφάνεια; Think.
ειναι ένα κίνητρο και αυτα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο έξυπνος άντρας δεν χρειάζεται ψεύτικες σχέσεις του κώλου για να νιώθει ευτυχισμένος. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μόνος και να γαμάς πουτάνες με ποικιλία από το να έχεις μια σχέση βασισμένη στο ψέμα και την υποκρισία. Καλύτερα διαλύστε το και μείνετε μόνοι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ο έξυπνος άντρας δεν χρειάζεται ψεύτικες σχέσεις του κώλου για να νιώθει ευτυχισμένος. Είναι πολύ καλύτερα να είσαι μόνος και να γαμάς πουτάνες με ποικιλία από το να έχεις μια σχέση βασισμένη στο ψέμα και την υποκρισία. Καλύτερα διαλύστε το και μείνετε μόνοι.

ταδε εφη Picher

λες εσυ τωρα ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Και εσύ πως το ξέρεις αυτό και το λες? Είχες ποτέ σχέσεις με γκόμενες?  ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
δεν ξερω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες που ζουν αναμεσα μας και δεν εχουν κανει ερωτα και δεν προκειται να κανουν εις τους αιωνες των αιωνων ...... 
Κι όμως τύπε, υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες εκεί έξω που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με τη σεξουαλικότητά τους. Όσο εμείς νομίζουμε ότι τσουλάκια έχουν κατακλύσει την κοινωνία που κάνουν κρα για λίγο πούτσο και τα έχουν πετάξει όλα έξω, άλλο τόσο υπάρχουν ΠΛΕΙΣΤΕΣ κοπέλες που πολύ απλά δε γαμιούνται. Δεν είμαι ηλίθιος όταν λέω ότι κατά μέσο όρο η γυναίκα δεν έχει τις κάβλες του άντρα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τυποι, για δωστε τα φωτα σας

Αποψε βγαινω για 4ο ραντεβου με την 45αρα. Δεν την εχω γαμησει, εχουν πεσει χαμουρεματα

Πως θα της πω με τροπο να φυγουμε και να παμε να την γαμησω?? Σπιτι ελευθερο δικο μου δεν παιζει αυτη την στιγμη. Πως θα της το πω με τροπο???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Αποψε βγαινω για 4ο ραντεβου με την 45αρα. Δεν την εχω γαμησει, εχουν πεσει χαμουρεματα

Πως θα της πω με τροπο να φυγουμε και να παμε να την γαμησω?? Σπιτι ελευθερο δικο μου δεν παιζει αυτη την στιγμη. Πως θα της το πω με τροπο???

τι φωτα ρε τυπε εδω πρεπει να σου ριξουμε τους προβολεις του ΟΑΚΑ μπας και ξυπνησεις. 4 ραντεβου και ακομα να γαμησεις  :headbang:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506

45 ειναι τυπε τι τροπο μου λες?Προσεχε μη σε βιασει στο τελος

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

εκεί που κάθεστε και μιλάτε για κάτι άσχετο, βγάλτον έξω, συνέχισε να μιλάς για αυτό που λέγατε και περίμενε να δεις πως θα αντιδράσει  :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκεί που κάθεστε και μιλάτε για κάτι άσχετο, βγάλτον έξω, συνέχισε να μιλάς για αυτό που λέγατε και περίμενε να δεις πως θα αντιδράσει  :cheesy:

να κανει πως κοιταζει κατι απο πισω της και τον εμποδιζει
αμα τον ρωτησει τι συμβαινει να της πει δεν βλεπω την ωρα να σε γαμησω

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
να κανει πως κοιταζει κατι απο πισω της και τον εμποδιζει
αμα τον ρωτησει τι συμβαινει να της πει δεν βλεπω την ωρα να σε γαμησω

αυτό πέρα από την πλάκα είναι καλό  :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Και ομως φιλε το εχω κανει με 40αρα ποιο παλια που γνωρισα απο τσατ την πηρα με το αμαξι πηγαμε καπου ερημικα να μιλησουμε και καλα και αφου περναγε η ωρα με οτι παπαρατζα ειχαμε πει λεω δεν γαμιεται τι εχω να χασω κανω ενα μπαμ κατεβαζω παντελονι μποξερακι και αρχιζω να τον παιζω.στην αρχη σαστισε την ειδα αλλα στα καπακια της λεω σου αρεσει?πολυ μου λεει..και μετα ολα πηραν τον δρομο τους.
Να παραθεσω ειχαμε κανει στο τσατ καμποσες ερωτικες κουβεντες και μου ειχε ανοιχτει οποτε ειχα καποιο θαρρος.Αν δεν ειχαν γινει αυτα δεν γνωριζω κατα ποσο θα το εκανα αυτο το σκηνικο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

πολυ που χεστηκε η 45αρα για την Λούτσα.λίγο τον ναρκισσισμό  της να τονώσει  θα θέλει

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
πολυ που χεστηκε η 45αρα για την Λούτσα.λίγο τον ναρκισσισμό  της να τονώσει  θα θέλει
σταματα τρολ ασε τα μεγαθυρια του σαιτ να ξεδιπλοσουν τα μυστικα τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom