VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ε ναι
λες η 40αρα να βγήκε μαζί σου στις ερημιές για να γνωρίσει τον ψυχικό σου κόσμο και βρει τον έρωτα της ζωής της ?
ποιες ερημιες ρε τυπε??
μιθοπλαστη
ε ναι
λες η 40αρα να βγήκε μαζί σου στις ερημιές για να γνωρίσει τον ψυχικό σου κόσμο και βρει τον έρωτα της ζωής της ?
πολυ που χεστηκε η 45αρα για την Λούτσα.λίγο τον ναρκισσισμό της να τονώσει θα θέλει
όχι.απλά οταν βρίσκω ένα καλό μουνι μου αρέσει να το μοιράζομαι. Δεν είμαι μονοφαγας.ρε τυπε νταβας της εισαι?
Ρε φιλε αυτο που μας προσφέρουν οι πουτάνες ειναι η ΠΟΙΚΙΛΙΑτα αυτονόητα δεν χρειάζεται να ξαναειπωθουν.Χριστίνα μια και άλλη καμια ;)
ωραία εφόσον δεν ανοίγει πόδια σε εσένα η στους προηγούμενους εσυ να συνεχισεις ακάθεκτος.πιστεύω ότι έχεις αυξημένες πιθανότητες να τα ανοίξει σε εσένα αμα προσπαθησεις πολυ ακομα.περιμένουμε το επεισόδιο με το 105ραντεβούναι τυπε. η τυπισσα ειναι παντρεμενη χωρισμενη χωρια παιδια, και απο τοτε που χωρισε εδω και καμια διετια δεν εχει γαμηθει. εμαθα απο εναν φιλο μου που τν ξεει οτι η τυπισσα μπορει να βγαινει και να χαμουρευεται αλλα μεχρι εκει...δεν ανοιγει τα ποδια να την γαμησεις.....
αυτα ...
αλλα περαν απο να λενε μαλακιες, δεν λενε καμια σωστη ατακα για να της παω να φυγουμε για να την γαμησω....
αυτη δεν γουσταρει να τις τα λες χυμα, τα παιρνεισ το κρανιο....
ωραία εφόσον δεν ανοίγει πόδια σε εσένα η στους προηγούμενους εσυ να συνεχισεις ακάθεκτος.πιστεύω ότι έχεις αυξημένες πιθανότητες να τα ανοίξει σε εσένα αμα προσπαθησεις πολυ ακομα.περιμένουμε το επεισόδιο με το 105ραντεβού
Με ρωταει που να παμε καπου χαλαλρα. Της ειχα πει την προηγουμενη φορα σπιτι της, αλλα στραβωσε. Του στυλ δεν γαμιεμαι μεσα στο σπιτι μου. Το γαμησι απεξω. Δεν το ειπε αλλα το υπονοησε...... ασχετα που δεν γαμιεται
Εσυ θες να τη γαμησεις και της ριχνεις και το μπαλάκι να πάτε σπιτι της για αυτο στραβωνει. Σε ξενοδοχειο δεν ψηνεται? καπου ερημικα μεσα στο αμαξι? ή σπιτι σου?
το θέμα είναι τι έχασες και τι πηρες?αν ισχύουν όσα μας ειπες ως τώρα.μαλλον την εχω γραψει στα αρχιδια μου και δεν πολυ ασχολουμαι....
το θέμα είναι τι έχασες και τι πηρες?αν ισχύουν όσα μας ειπες ως τώρα.
Εσυ θες να τη γαμησεις και της ριχνεις και το μπαλάκι να πάτε σπιτι της για αυτο στραβωνει. Σε ξενοδοχειο δεν ψηνεται? καπου ερημικα μεσα στο αμαξι? ή σπιτι σου?
ειναι κανονας οτι οταν τους λες γοια ξενοδοχειο σε κοιτανε αρνητικα και παιζει χοντρα να χαλασει η φαση,Δεν ξερω γιατι αλλά αν προτεινεις ξενοδοχειο σε κοιτανε με υφος για ποια με περασες :S
Οι ιδιες δεν εχουν προβλημα να τον φάνε στο αμαξι
Πηγαινε την σε κανα ρομαντικο μερος με το αυτοκινητοειναι κανονας οτι οταν τους λες γοια ξενοδοχειο σε κοιτανε αρνητικα και παιζει χοντρα να χαλασει η φαση,
ΕΝτωμεταξυ στο σπιτι της δεν παιζει να της πω, το εχει ξεκοψει.
Τωρα μου εστειλε μην το ξενυχτυσουμε γιατι εχει πρωινο ξυπνημα αυριο
ρε αυτη θελει μονο να ανεβαινει το εγω της
Πηγαινε την σε κανα ρομαντικο μερος με το αυτοκινητο
Πως θα της πω με τροπο να φυγουμε και να παμε να την γαμησω?? Σπιτι ελευθερο δικο μου δεν παιζει αυτη την στιγμη. Πως θα της το πω με τροπο???
πολυ δυσκολη μου το παιζει η τυπισα αυτη.
Τα εχω παρει στο κρανιο
Ρε τυπε, ποιο ειναι το ρομαντικο μερος με αυτοκινητο???? δωσε παραδειγματα
Ναι τις βλαμμένεςnoctillucent ισχυει αυτο με το ξενοδοχειο