You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Επισκέπτης
απεκτησε ξανα ζωη αυτο το θρεντ?
πάντως να ξέρεις ότι εσεις τους κανατε γκει η αλλιώς όπως το είπες μάλλον εσύ ρατσιστικά πουσταρεςΝαι.Με τους ηλιθιους.
πολυ πιθανόν να είμαι Αγγλία με τα νέα μέτρα ίσως και μόνιμα.θα δείξει.σχεδόν όλες ζώα όρθια ειναι μην το ψάχνεις.θέλουν και σχέση οι ψωλιαρεςτωρα με τα νεα μετρα να δουμε που θα παει το τουπε.δωσε πονο Αλεξη!
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
μπαα μονος του μαλακιζεται ο μαλακαςαπεκτησε ξανα ζωη αυτο το θρεντ?
Επισκέπτης
μπαα μονος του μαλακιζεται ο μαλακας
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.206
- Πόντοι
- 506
οσο υπαρχουν καραγκιοζηδες σαν εσενα τοσο θα υπαρχουν ελληνιδες που θα πρηζουν αρχιδιαΜάγκες.οι αγγλιδες συγκριτικά με τις ελληνίδες τι λένε?το παίζουν και αυτες μυξοπαρθενες.πρηζουν αρχιδια οσο οι δικες μας?
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Μάγκες.οι αγγλιδες συγκριτικά με τις ελληνίδες τι λένε?το παίζουν και αυτες μυξοπαρθενες.πρηζουν αρχιδια οσο οι δικες μας?
Τύπε; Γιατί δεν ρωτάς τον δοπαμίνα που χύνει σε ξανθό λιβερπουλιανό μουνάκι;
οσο υπαρχουν καραγκιοζηδες σαν εσενα τοσο θα υπαρχουν ελληνιδες που θα πρηζουν αρχιδια
εντάξει με ένα μουνάκι όμως δεν θα έχω ισχυρό στατιστικό δείγμα.αν έχει πάει με πολλά τότε μπορεί και να ρωταγα.Τύπε; Γιατί δεν ρωτάς τον δοπαμίνα που χύνει σε ξανθό λιβερπουλιανό μουνάκι;
Άκυρα παντού να ρίχνετε.στα αρχιδια σας ολα και μη μασάτε τίποτα.έριξα Ένα άκυρο προχτές σε μια που πιθανότατα έψαχνε πούτσα. Και ο λογος γιατί ήρθε με τουπέ οτι και καλα θα γαμηθω με το Έτσι θέλω.ποιες νομίζουν οτι είναι ρε φίλε να πούμε?.Όχι μωρή δεν σε γάμαω οποτε σου καπνίσει.δεν είμαι το προσωπικό σου πουτανακι και ούτε πρόκειται να γίνω.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Άκυρα παντού να ρίχνετε.στα αρχιδια σας ολα και μη μασάτε τίποτα.έριξα Ένα άκυρο προχτές σε μια που πιθανότατα έψαχνε πούτσα. Και ο λογος γιατί ήρθε με τουπέ οτι και καλα θα γαμηθω με το Έτσι θέλω.ποιες νομίζουν οτι είναι ρε φίλε να πούμε?.Όχι μωρή δεν σε γάμαω οποτε σου καπνίσει.δεν είμαι το προσωπικό σου πουτανακι και ούτε πρόκειται να γίνω.
Πικερίστα εσύ! Ας του έριχνες ένα μανίκι. Τί σου έφταιγε το μουνάκι!?
μυριζε υπερβολικά κοινη ανθρωπότητα. πάντως μην ανησυχείς.Αυτό εσένα και κάποιους άλλους πρέπει να σε χαροποιεί αφού μειώνεται Ο ανταγωνισμός.Πικερίστα εσύ! Ας του έριχνες ένα μανίκι. Τί σου έφταιγε το μουνάκι!?
noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
μυριζε υπερβολικά κοινη ανθρωπότητα. πάντως μην ανησυχείς.Αυτό εσένα και κάποιους άλλους πρέπει να σε χαροποιεί αφού μειώνεται Ο ανταγωνισμός.
Keep the good work
selfsacrifice for my fellow manKeep the good work
Larisseos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
«ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ = ΑΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥ». Τέλος. Αυτή είναι η άποψη μου και ας με λέτε τρελό.
Φιλαράκι μου (συγνώμη φίλε που γράφω για τα προσωπικά σου) έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια (αρραβωνιασμένος) η κοπέλα του λόγω δουλειάς πρέπει να ταξιδεύει σε συνέδρια. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, έλειπε για 8 μέρες σε συνέδριο στην Ιταλία, όταν την ρώτησε με ποιες αερογραμμές πήγε απέφυγε την απάντηση.
Κι ακόμη δεν του παρουσίασε ένα στοιχείο που να λέει ότι όντως βρισκόταν στην Ιταλία..
Εγώ του είπα να την χωρίσει ΧΘΕΣ…!
Άλλοι του λένε μα καλά τι σε έπιασε τώρα, τόσα ταξίδια κάνει κάθε χρόνο, αν ήθελε να σου την κάνει έχει τόσες ευκαιρίες, εξάλλου μπορεί να σου κρύβει τώρα κάτι σαν αθώο ψεματάκι ή επειδή δεν αντέχει τη ζήλια σου.. (μ#$%κίες βασικά που μου γράφατε πολλοί για το λόγο ότι μόλις μια γκόμενα μου πει το παραμικρό ψέμα τη χωρίζω)..
Ε λοιπόν εγώ σας λέω ότι αυτή δεν ήταν Ιταλία, κι αν ο λόγος ήταν επειδή ήθελε να μείνει να βλέπει την άρρωστη γιαγιά της εγώ πάλι θα την χώριζα.. ΨΕΜΑ = ΧΩΡΙΣΜΟΣ.. Πώς να εμπιστευθώ πχ ότι δεν ήταν σε ένα νησί και έβγαζε τα μάτια της;;;
Φιλαράκι μου (συγνώμη φίλε που γράφω για τα προσωπικά σου) έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια (αρραβωνιασμένος) η κοπέλα του λόγω δουλειάς πρέπει να ταξιδεύει σε συνέδρια. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, έλειπε για 8 μέρες σε συνέδριο στην Ιταλία, όταν την ρώτησε με ποιες αερογραμμές πήγε απέφυγε την απάντηση.
Κι ακόμη δεν του παρουσίασε ένα στοιχείο που να λέει ότι όντως βρισκόταν στην Ιταλία..
Εγώ του είπα να την χωρίσει ΧΘΕΣ…!
Άλλοι του λένε μα καλά τι σε έπιασε τώρα, τόσα ταξίδια κάνει κάθε χρόνο, αν ήθελε να σου την κάνει έχει τόσες ευκαιρίες, εξάλλου μπορεί να σου κρύβει τώρα κάτι σαν αθώο ψεματάκι ή επειδή δεν αντέχει τη ζήλια σου.. (μ#$%κίες βασικά που μου γράφατε πολλοί για το λόγο ότι μόλις μια γκόμενα μου πει το παραμικρό ψέμα τη χωρίζω)..
Ε λοιπόν εγώ σας λέω ότι αυτή δεν ήταν Ιταλία, κι αν ο λόγος ήταν επειδή ήθελε να μείνει να βλέπει την άρρωστη γιαγιά της εγώ πάλι θα την χώριζα.. ΨΕΜΑ = ΧΩΡΙΣΜΟΣ.. Πώς να εμπιστευθώ πχ ότι δεν ήταν σε ένα νησί και έβγαζε τα μάτια της;;;
psoliogkos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παλικάρια μου SOS
Πήγα με ένα μουνάκι σε ξενοδοχείο και λόγο έλλειψης μετρητών μαλακίστηκα και χρησιμοποίησα την κάρτα μου και η γυναίκα μου είδε την κίνηση...
Πως στο μπούτσο τα μπαλώνω τώρα;;;; :S
Πήγα με ένα μουνάκι σε ξενοδοχείο και λόγο έλλειψης μετρητών μαλακίστηκα και χρησιμοποίησα την κάρτα μου και η γυναίκα μου είδε την κίνηση...
Μπορεις να πεις οτι την εδωσες σε εναν φιλο,σου ζητησε δανεικα,και επειδη ειναι <<δυσκολα>>,του δανεισες την καρτα σου.Ρε παλικάρια μου SOS
<<τι να κανω φιλος ειναι, δεν μπορουσα να του την σπασω>>αντι να του δωσω λεφτα του δανεισα την καρτα μου ,θα μου τα επιστρεψει ο ανθρωπος μολις μπορεσει.Οσο για το ξενοδοχειο ..<<ε που να ηξερα τι θα τα εκανε>> ,αν βρεις και κανεναν να το επιβεβαιωσει
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Ρε παλικάρια μου SOS
Μεγαλη μαλακια.
Εδω παμε με ταξι σε πηδηχτρωνες για να μη γνωρισουν το αμαξι
κι εσυ πηγες κι εδωσες καρτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!