Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
τωρα με τα νεα μετρα να δουμε που θα παει το τουπε.δωσε πονο Αλεξη! :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τωρα με τα νεα μετρα να δουμε που θα παει το τουπε.δωσε πονο Αλεξη! :rockon:
πολυ πιθανόν να είμαι Αγγλία με τα νέα μέτρα ίσως και μόνιμα.θα δείξει.σχεδόν όλες ζώα όρθια ειναι μην το ψάχνεις.θέλουν  και σχέση οι ψωλιαρες :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μάγκες.οι αγγλιδες συγκριτικά  με τις ελληνίδες  τι λένε?το παίζουν  και αυτες μυξοπαρθενες.πρηζουν αρχιδια οσο οι δικες μας?

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
Μάγκες.οι αγγλιδες συγκριτικά  με τις ελληνίδες  τι λένε?το παίζουν  και αυτες μυξοπαρθενες.πρηζουν αρχιδια οσο οι δικες μας?
οσο υπαρχουν καραγκιοζηδες σαν εσενα τοσο θα υπαρχουν ελληνιδες που θα πρηζουν αρχιδια

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τύπε; Γιατί δεν ρωτάς τον δοπαμίνα που χύνει σε ξανθό λιβερπουλιανό μουνάκι;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τύπε; Γιατί δεν ρωτάς τον δοπαμίνα που χύνει σε ξανθό λιβερπουλιανό μουνάκι;
εντάξει  με ένα μουνάκι όμως δεν θα έχω ισχυρό στατιστικό  δείγμα.αν έχει πάει με πολλά τότε μπορεί και να ρωταγα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άκυρα παντού να ρίχνετε.στα  αρχιδια σας ολα και μη μασάτε τίποτα.έριξα  Ένα άκυρο προχτές σε μια που πιθανότατα έψαχνε πούτσα. Και ο λογος  γιατί ήρθε με τουπέ οτι και καλα θα γαμηθω με το Έτσι θέλω.ποιες νομίζουν  οτι είναι ρε φίλε να πούμε?.Όχι μωρή δεν σε γάμαω οποτε σου καπνίσει.δεν είμαι το προσωπικό  σου πουτανακι και ούτε πρόκειται  να γίνω. :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Άκυρα παντού να ρίχνετε.στα  αρχιδια σας ολα και μη μασάτε τίποτα.έριξα  Ένα άκυρο προχτές σε μια που πιθανότατα έψαχνε πούτσα. Και ο λογος  γιατί ήρθε με τουπέ οτι και καλα θα γαμηθω με το Έτσι θέλω.ποιες νομίζουν  οτι είναι ρε φίλε να πούμε?.Όχι μωρή δεν σε γάμαω οποτε σου καπνίσει.δεν είμαι το προσωπικό  σου πουτανακι και ούτε πρόκειται  να γίνω. :rockon:

Πικερίστα εσύ! Ας του έριχνες ένα μανίκι. Τί σου έφταιγε το μουνάκι!?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πικερίστα εσύ! Ας του έριχνες ένα μανίκι. Τί σου έφταιγε το μουνάκι!?
μυριζε υπερβολικά κοινη ανθρωπότητα.  πάντως μην ανησυχείς.Αυτό εσένα και κάποιους άλλους  πρέπει  να σε χαροποιεί αφού μειώνεται  Ο ανταγωνισμός.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
μυριζε υπερβολικά κοινη ανθρωπότητα.  πάντως μην ανησυχείς.Αυτό εσένα και κάποιους άλλους  πρέπει  να σε χαροποιεί αφού μειώνεται  Ο ανταγωνισμός.

Keep the good work

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
«ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ = ΑΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥ». Τέλος. Αυτή είναι η άποψη μου και ας με λέτε τρελό.

Φιλαράκι μου (συγνώμη φίλε που γράφω για τα προσωπικά σου) έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια (αρραβωνιασμένος) η κοπέλα του λόγω δουλειάς πρέπει να ταξιδεύει σε συνέδρια. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, έλειπε για 8 μέρες σε συνέδριο στην Ιταλία, όταν την ρώτησε με ποιες αερογραμμές πήγε απέφυγε την απάντηση.

Κι ακόμη δεν του παρουσίασε ένα στοιχείο που να λέει ότι όντως βρισκόταν στην Ιταλία..

Εγώ του είπα να την χωρίσει ΧΘΕΣ…!

Άλλοι του λένε μα καλά τι σε έπιασε τώρα, τόσα ταξίδια κάνει κάθε χρόνο, αν ήθελε να σου την κάνει έχει τόσες ευκαιρίες, εξάλλου μπορεί να σου κρύβει τώρα κάτι σαν αθώο ψεματάκι ή επειδή δεν αντέχει τη ζήλια σου.. (μ#$%κίες βασικά που μου γράφατε πολλοί για το λόγο ότι μόλις μια γκόμενα μου πει το παραμικρό ψέμα τη χωρίζω)..

Ε λοιπόν εγώ σας λέω ότι αυτή δεν ήταν Ιταλία, κι αν ο λόγος ήταν επειδή ήθελε να μείνει να βλέπει την άρρωστη γιαγιά της εγώ πάλι θα την χώριζα..  ΨΕΜΑ = ΧΩΡΙΣΜΟΣ.. Πώς να εμπιστευθώ πχ ότι δεν ήταν σε ένα νησί και έβγαζε τα μάτια της;;;

psoliogkos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια μου SOS

Πήγα με ένα μουνάκι σε ξενοδοχείο και λόγο έλλειψης μετρητών μαλακίστηκα και χρησιμοποίησα την κάρτα μου και η γυναίκα μου είδε την κίνηση...

Πως στο μπούτσο τα μπαλώνω τώρα;;;;  :S

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ρε παλικάρια μου SOS

Πήγα με ένα μουνάκι σε ξενοδοχείο και λόγο έλλειψης μετρητών μαλακίστηκα και χρησιμοποίησα την κάρτα μου και η γυναίκα μου είδε την κίνηση...

Πως στο μπούτσο τα μπαλώνω τώρα;;;;   :S
Μπορεις να πεις οτι την εδωσες σε εναν φιλο,σου ζητησε δανεικα,και επειδη ειναι <<δυσκολα>>,του δανεισες την καρτα σου.
<<τι να κανω φιλος ειναι, δεν μπορουσα να του την σπασω>>αντι να του δωσω λεφτα του δανεισα την καρτα μου ,θα μου τα επιστρεψει ο ανθρωπος μολις μπορεσει.Οσο για το ξενοδοχειο ..<<ε που να ηξερα τι θα τα εκανε>> ,αν βρεις και κανεναν να το επιβεβαιωσει

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ρε παλικάρια μου SOS

Πως στο μπούτσο τα μπαλώνω τώρα;;;;   :S

Μεγαλη μαλακια.
Εδω παμε με ταξι σε πηδηχτρωνες για να μη γνωρισουν το αμαξι
κι εσυ πηγες κι εδωσες καρτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom