Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.
[/quote

Μάθε να είσαι αγενής και θρασύς με τις γυναίκες και να ακολουθείς τον νόμο των πιθανοτήτων(την πέφτω σε ΟΛΕΣ και όποια μου κάτσει) και όλα καλά θα σου πάνε.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Το κανω καμια φορα κ αυτο και με θρασος (μπορεις να το πεις κ αγενεια) τους λεω οτι θελω σεξ μεσα στα πρωτα 30 δευτερα που λεει ο λογος... Η μου λενε εχω γκομενο τους λεω δε με νοιαζει κ αλλες τετοιες τρολιες... Δεν λειτουργει ρε φιλε εδω και εκτως αυτου η καθε μαλακω εχει ενα στρατο απο αμτρες διατεθειμενους να χτυπησουν κ να χτυπηθουν για παρτη της χωρις δευτερη σκεψη... ΕΙναι ψιλοικιμδυνο εκτως τωμ αλλων λοιπων

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το κανω καμια φορα κ αυτο και με θρασος (μπορεις να το πεις κ αγενεια) τους λεω οτι θελω σεξ μεσα στα πρωτα 30 δευτερα που λεει ο λογος... Η μου λενε εχω γκομενο τους λεω δε με νοιαζει κ αλλες τετοιες τρολιες... Δεν λειτουργει ρε φιλε εδω και εκτως αυτου η καθε μαλακω εχει ενα στρατο απο αμτρες διατεθειμενους να χτυπησουν κ να χτυπηθουν για παρτη της χωρις δευτερη σκεψη... ΕΙναι ψιλοικιμδυνο εκτως τωμ αλλων λοιπων

ε τυπε νταξει δεν αρεσεις τι να σε κανουμε,γιαυτο αγχωνεσαι  :sunglasses:
εδω υπαρχουν αλλοι που θα πεθανουν παρθενοι  :helpplea: :helpplea:  :jerking: :jerking:  :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε πρεπει να προλαβεις να το πεις στα πρωτα 10 δευτερα, ειναι σημαντικο για την επιτυχια του εγχειρηματος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:)

URL]]

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε πρεπει να προλαβεις να το πεις στα πρωτα 10 δευτερα, ειναι σημαντικο για την επιτυχια του εγχειρηματος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ετσι τυπε. :S
Στα 30 δευτερα πρεπει ηδη να του παιρνει πιπα.  :pipa1:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.
[/quote

Μάθε να είσαι αγενής και θρασύς με τις γυναίκες και να ακολουθείς τον νόμο των πιθανοτήτων(την πέφτω σε ΟΛΕΣ και όποια μου κάτσει) και όλα καλά θα σου πάνε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εντάξει όλοι οι άντρες μεταξύ τους τα παραφουσκώνουν..
αλλά γίνετε και πράγματι της πουτάνας από φάσεις,ανωμαλίες, τρια, παρτούζες, πράματα και θάματα εκεί έξω  ;)

ε ναι στα backstage του private γινονται  :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• καμπουρης.jpg
    καμπουρης.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 36

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο τυπος απορει γιατι δεν αρεσει αφου στον καθρεφτη δεν βλεπει κατι περιεργο :S

τυπε κανεις λαθος,αφου η μανα του του ειπε οτι ειναι ωραιο παιδι κ ομορφος

τι φταει τελικα?  :S :S :S :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τυπε κανεις λαθος,αφου η μανα του του ειπε οτι ειναι ωραιο παιδι κ ομορφος

τι φταει τελικα?  :S :S :S :S
εσυ ρε Κωστακη τις πας τις ελλεινιδες τσαρκα με την Μερσεντες ή τσαρκα μονο πανω στον πουτσο,ναουμε?
κανα γυφτακι δεν ξαναεβαλες....σαπισες κ συ μαν. :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εσυ ρε Κωστακη τις πας τις ελλεινιδες τσαρκα με την Μερσεντες ή τσαρκα μονο πανω στον πουτσο,ναουμε?
κανα γυφτακι δεν ξαναεβαλες....σαπισες κ συ μαν. :S

τυπε κανω λευκη απεργια μεχρι να μπει ο απολυτος  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom