Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νεοπα ο κυκλος θα σπάσει αν κάποιος απο την παρέα βρει κοπελα και οι άλλοι δεν το έχουν καταφερει δεν θα τσακωθειτε αλλα στο τελος θα δεις δεν θα σου πηγαινει και σενα καλα να εισαι εργενης και να γυρνας αναμεσα στα ζευγαρια εκτος του οτι οι γυναικες θα σε κοιτάνε καχυποπτα μηπως τους ξεμυαλισεις τον γκομενο. Τα ζευγαρια απο ενα σημειο και μετά αποκτάνε την ζωη των παντρεμενων.Δεν θα μπορέσεις να ακολουθησεις. Οι γυναικες ειναι πολυ κτητικες με τους γκομενους τους δεν τους αφηνουν ελευθεριες.

Πρεπει να ειμαστε απολυτοι οταν ξέρουμε τι συμβαινει πχ αν σε ενα σημειο εθελοτυφλεις ειναι χαζομάρα καλυτερα να ξερεις τι συμβαινει και εκεινο που συμβαινει ειναι οτι και τα γκομενικα ειναι και θεμα τυχης.Ειναι θεμα τυχης να πέσεις σε τυπισσα που :

- Δεν εχει ψυχολογικα
- Θέλει να κάνει κατι μαζι σου
- Θελεις να κανεις και εσυ κατι μαζι της
- Την πέτυχες στο καταλληλο σημειο με την καταλληλη διαθεση

Οι παρέες γενικοτερα δεν κρατάνε για πάντα κάτι θα πεις και θα παρεξηγηθειτε ή κατι θα πει ο άλλος και θα το παρεξηγησεις εσύ τα πολλα κολλητιλικια χαλάνε την δουλειά για αυτο πρεπει να προλαβεις να κανεις την δουλεια πριν η παρέα σβησει ή να έχεις πολλές παρέες και να βγαινεις οποτε με την καθεμια θα ειναι αραια και που. Πιστευω αυτο ειναι και το καλυτερο μοντελο. Αρκετες παρέες εσπασαν επειδη παραγνωριστηκαν τα μελη τους μεταξυ τους και στο τελος παρεξηγηθηκαν. 

Οσο για αυτο που ειπες για την αξιοπρεπεια οι αποψεις διιστανται δεν υπάρχει κατι στανταρ κάποια μου ειχε πει παλιοτερα πως ένας τυπος πηγαινε επι ενα μηνα και της ελεγε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της. Ισως το λάθος ειναι οτι περιμένουμε να πάρουμε εγκριση απο την γκομενα και αυτο μπλοκάρει το παιχνιδι. Εντουτοις ειναι λιγοι αυτοι που θα αφηναν τέτοιους λογαριασμους ανοιχτους πχ αν τα κανεις ολα αυτα και δεν γινει τιποτα αυτη η τυπισσα μετα τι θα λεει για σενα πισω απο την πλατη σου? εκει που πάω να βγαλω μια ακρη ξαναμπερδευομαι αλλα δεν με ενοχλει γιατι κορυφαιοι επιστημονες δεν καταφεραν να βγαλουν ακρη με την ψυχολογια της γυναικας θα βγαλουμε εμεις?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

λοιπόν, άσ'τα τα σάπια και πες: πώς κανείς τα κασκαντεριλίκια στα γυμναστήρια;

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Boldemort όταν λέω κύκλο δεν μιλάω αποκλειστικά ψωλαρία. Εννοώ να έχεις γνωριμίες.Φίλους-φίλες κτλ.Να μπορεί να σου γνωρίσει ο φίλος-η την χ γκόμενα που μπορεί να σου αρέσει.Προφανώς και παίζουν και τυχαίες φάσεις όπου θα κάνεις κονε με μια άγνωστη.Με το απόλυτοι εννοώ το να μην λέμε όλες οι γκόμενες είναι ίδιες,θα γαμάω μόνο σε μπουρδέλα.Ε δεν μπορεί να είναι όλες ίδιες.Σε καμία χώρα δεν είναι όλες ίδιες.

Το περί αξιοπρέπειας προφανώς και είναι υποκειμενικό.Άποψη μου όταν μιλάμε για περιπτώσεις που πάμε να κάνουμε παιχνίδι με μια γκόμενα,δοκιμάζουμε 1,2 ε μετά πάμε για άλλα.Ειδικά όταν μιλάμε για φάσεις που  πας μόνο για να ρίξεις κανα κρύο.Σιγά μην κάτσεις να παρακαλάς μια τύπισσα για να ρίξεις ένα πούτσο.Παρακαλετό μουνί,ξινό γαμήσι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Boldemort όταν λέω κύκλο δεν μιλάω αποκλειστικά ψωλαρία. Εννοώ να έχεις γνωριμίες.Φίλους-φίλες κτλ.Να μπορεί να σου γνωρίσει ο φίλος-η την χ γκόμενα που μπορεί να σου αρέσει.Προφανώς και παίζουν και τυχαίες φάσεις όπου θα κάνεις κονε με μια άγνωστη.Με το απόλυτοι εννοώ το να μην λέμε όλες οι γκόμενες είναι ίδιες,θα γαμάω μόνο σε μπουρδέλα.Ε δεν μπορεί να είναι όλες ίδιες.Σε καμία χώρα δεν είναι όλες ίδιες.

Το περί αξιοπρέπειας προφανώς και είναι υποκειμενικό.Άποψη μου όταν μιλάμε για περιπτώσεις που πάμε να κάνουμε παιχνίδι με μια γκόμενα,δοκιμάζουμε 1,2 ε μετά πάμε για άλλα.Ειδικά όταν μιλάμε για φάσεις που  πας μόνο για να ρίξεις κανα κρύο.Σιγά μην κάτσεις να παρακαλάς μια τύπισσα για να ρίξεις ένα πούτσο.Παρακαλετό μουνί,ξινό γαμήσι.

Καταλαβα ή να πεις απλα σε μια φιλη σου αμα εχει καμια μονη της στα υποψιν γιατι εισαι και εσυ καιρο μονος σου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τί παίζει στο γυμναστήριο..;

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Καταλαβα ή να πεις απλα σε μια φιλη σου αμα εχει καμια μονη της στα υποψιν γιατι εισαι και εσυ καιρο μονος σου.

Δεν είναι απαραίτητο να το πεις.Αλλά προφανώς αν έχεις καμία φίλη-ο και έχει καμία στα υπόψιν προφανώς βοηθάει.

Απλά πράγματα.Αν ξέρεις π.χ 10 ανθρώπους άντρες-γυναίκες ελεύθερους ή μη και δύσκολο είναι να μπορείς να κάνεις κάτι με κάποιο από αυτά τα άτομα (γιατί είναι λίγα και προφανώς κάποια είναι σε σχέση ή και αυτά που δεν είναι σε σχέση μπορεί να μην σε γουστάρουν και όλα για να κάνετε κάτι και εννοείτε ότι απο αυτά τα 10 άτομα τα 5 μπορεί να είναι άντρες,άρα σου μένουν 5 γυναίκες) και φυσικά θα σου γνωρίσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό νέο ατόμων.

Από την άλλη αν ξέρεις π.χ 100 άτομα και μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να κάνεις κάτι με κάποιο απο αυτά τα άτομα και θα σου γνωρίσουν περισσότερα άτομα αναλογικά.

Προφανώς αν είσαι σαν άτομο κλειστός τα 10 άτομα ποτέ δεν θα γίνουν 100 (τυχαία τα νούμερα μην τα παίρνεις σαν δεδομένα)

Βέβαια ο μεγάλος κύκλος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πηδάς.Αλλά βοηθάει την κατάσταση.

Όπως έγραψες και πιο πριν είναι και θέμα τύχης (συγκυριών θα έλεγα εγώ).Π.χ όταν γουστάρεις εσύ μπορεί να είναι η άλλη αλλού ή όταν γουστάρει αυτή να είσαι εσύ αλλού,να μην την γουστάρεις πλέον κτλ.Ένας μεγάλος αριθμός γνωριμιών προφανώς και σου δίνει περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάτι.

Αλλά και πέρα από τον κύκλο που έχεις προφανώς πρέπει να κάνεις κινήσεις και εσύ είτε πρόκειται για  γνωριμία μέσω κοινού γνωστού είτε για μια γκόμενα που είδες κάπου και σου άρεσε. Άμα κάθεσαι σαν το μαλάκα και δεν κάνεις τίποτα,οι φίλοι-ες είναι ελάχιστοι θα την βγάζεις η με το χέρι ή στα studio,call girl κτλ.

Μου έχει τύχει εποχή που σε μια εβδομάδα έφαγα μια γκόμενα,έφαγα άκυρο από μια άλλη (που ψαχνόταν για να βρει γαμπρό,οπότε δεν της έκανα) και να κάνω παιχνίδι με τύπισσα όταν επέστρεφα Αθήνα αλλά από μαλακία δεν έκατσε να ανταλλάξουμε τηλ.

Και έχει τύχει και εποχές που δεν παίζει τίποτα.

Η διαφορά είναι ότι στην πρώτη περίπτωση το κυνήγησα και ο ίδιος ενώ στην 2ή περίπτωση είναι ο συνδυασμός λιγοστών εξόδων,περιορισμένων επαφών με φίλους-ες,αφραγκίες και μηδενικής προσπάθειας απο πλευράς μου.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ειναι κριμα γιατι πολλες φορες απο παλια βλεπω γκομενες να με κοιτανε παω τους μιλαω κ παιρνω τον πουλο. Τι κοιτανε τοτε εχω κατι το τοσο περιεργο? αποσο μπορω να κεινω οχι

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Κ δυστυχως επι ηλικιας πανεπιστημιου δε χωνομουνα η μαλλον χωθηκα σε δυο με τις οποιες καταληξα να μιλαω κυριολεκτικα χρονο κ να μη γινει τιποτα. Ειχαν ολες καλυτερα πραγματα να κανουν. Οποτε τωρα ποια επιλογη μου μενει? να ανοιξω μπαρ? να πορνομεταναστευσω? να παω να ξανακανω πανεπιστημιο μονο γ να βρισκομαι αναμεσα σε μουνακια? τι στον πουτσο

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Υπομονή φίλε...Σκηνικό στο γυμναστήριο:

Είναι μια γκόμενα που κανά μήνα πρίν της την είχε πέσει ένας φίλος και είχε φάει άκυρο. Λέω δεν γαμιέται ας πάω και εγώ, αφού πολλές φορές την είχα πιάσει να με κοιτάζει.

Μετά απο πολλές κουβεντούλες, μου λέει σε μιά στιγμή και αφού με είχε ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλά δεν είχε πάρει ξεκάθαρη απάντηση, "με το αυτοκίνητο ήρθες;".

Πήγα να της πώ "γιατί μωρή εσύ που ξέρεις αν έχω αυτοκίνητο;". Επειδή όμως είμαι ειλικρινής και δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα απάντησα "Όχι δυστυχώς δεν οδηγάω, αλλά σχεδιάζω να μάθω σύντομα".

Οπότε κατεβάζει κατι μούτρα μέχρι εκεί κάτω. Και μετά συμπληρώνω "θές να πάμε για κανά καφέ". Αφού κατέβασε ακόμα περισσότερο τα μούτρα μου λέει "ναι, γιατί όχι;".

Οπότε λέω "ωραία θες να αντάλλάξουμε τηλέφωνα;" Δεν απάντησε. Λέω "θές να σου δώσω το τηλέφωνο μου;" και μου απαντάει "Άστο και αύριο μέρα είναι" ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με το κινητό της!!

Δυστυχώς αυτές είναι οι ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ, ΚΑΚΟΤΡΟΠΕΣ. Και μιλάμε για μια μέτρια γκόμενα απο εμφάνιση. Οπότε στούντιο και ξανά στούντιο. Το πρόβλημα είναι οτι είμαι 29 χρονών και θα ήθελα

ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αλλά δεν το βλέπω πιθανό. Πιο πολύ πιθανό είναι να παντρευτώ κανα στουντιοκόριτσο!! Τις βαρέθηκα τις ελλεεινίδες. Να πάνε να γαμηθούν οι μαλακισμένες!!

Ούστ με τη κάθε τσουράπω που το πάιζει και δύσκολη!!

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1

Είναι μια γκόμενα που κανά μήνα πρίν της την είχε πέσει ένας φίλος και είχε φάει άκυρο. Λέω δεν γαμιέται ας πάω και εγώ, αφού πολλές φορές την είχα πιάσει να με κοιτάζει.

Μετά απο πολλές κουβεντούλες, μου λέει σε μιά στιγμή και αφού με είχε ξαναρωτήσει στο παρελθόν αλλά δεν είχε πάρει ξεκάθαρη απάντηση, "με το αυτοκίνητο ήρθες;".

Πήγα να της πώ "γιατί μωρή εσύ που ξέρεις αν έχω αυτοκίνητο;". Επειδή όμως είμαι ειλικρινής και δεν μου αρέσει να λέω ψέμματα απάντησα "Όχι δυστυχώς δεν οδηγάω, αλλά σχεδιάζω να μάθω σύντομα".

Οπότε κατεβάζει κατι μούτρα μέχρι εκεί κάτω. Και μετά συμπληρώνω "θές να πάμε για κανά καφέ". Αφού κατέβασε ακόμα περισσότερο τα μούτρα μου λέει "ναι, γιατί όχι;".

Οπότε λέω "ωραία θες να αντάλλάξουμε τηλέφωνα;" Δεν απάντησε. Λέω "θές να σου δώσω το τηλέφωνο μου;" και μου απαντάει "Άστο και αύριο μέρα είναι" ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με το κινητό της!!

Δυστυχώς αυτές είναι οι ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ, ΑΓΑΜΗΤΕΣ, ΚΑΚΟΤΡΟΠΕΣ. Και μιλάμε για μια μέτρια γκόμενα απο εμφάνιση. Οπότε στούντιο και ξανά στούντιο. Το πρόβλημα είναι οτι είμαι 29 χρονών και θα ήθελα

ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αλλά δεν το βλέπω πιθανό. Πιο πολύ πιθανό είναι να παντρευτώ κανα στουντιοκόριτσο!! Τις βαρέθηκα τις ελλεεινίδες. Να πάνε να γαμηθούν οι μαλακισμένες!!

Φίλε για μένα 1ον κακώς έκανες πέσιμο αφού είχε φάει ήδη άκυρο ο φίλος σου και λογικά θα σου είπε τι παίχτηκε στην περίπτωση του και 2ον από την στιγμή που είδες ότι στράβωσε όταν της είπες για το αυτοκίνητο,την γράφεις στα αρχίδια σου και δεν τις λες ούτε για καφέ ούτε για τίποτα.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ειναι κριμα γιατι πολλες φορες απο παλια βλεπω γκομενες να με κοιτανε παω τους μιλαω κ παιρνω τον πουλο. Τι κοιτανε τοτε εχω κατι το τοσο περιεργο? αποσο μπορω να κεινω οχι
πολλες γνωριμιες γινονται απο το ιντερετ τωρα δοκιμασε εκει αν βρεις καποια κοινα πραγματα βγαινεις ραντεβου.και αλλη θα θελει το ιδιο με σενα ειναι μια καλη αρχη...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερα φιλε..

πολλες γνωριμιες γινονται απο το ιντερετ τωρα δοκιμασε εκει αν βρεις καποια κοινα πραγματα βγαινεις ραντεβου.και αλλη θα θελει το ιδιο με σενα ειναι μια καλη αρχη...

Αυτες νομοζουν οτι δεν εχουμε τιποτα αλλο να κανουμε στη ζωη μας παρα να προσπαθουμε να τις ριξουμε... Μιλαω κ απο ιντερνετ τις περισσοτερες φορες ειναι υπερβολικα χρονοβορο κ δε καταληγει πουθενα.. Αλλα κ παλι προφανως εχουν απειρο σπαμ στο νετ για να δεχτουμ την προταση μου.... Παραδειγμα χτεσινο: το σαββατο βγηκα. Σε ενα απο τα μερη που πηγα ηταν μια τυπισα κ ψεφτοχορευε.. Τελοσπαντων καποια στιγμη παω μιλαμε 5 λεπτα, πακρνω φειςμπουκ. Ολα καλα. Καμω αδδ την αλλη μερα το δεχεται, ολα καλα. Στελνω μυνημα απανταει στελνω απανταει στελνω απανταει κ μετα εκανα το λαθος να τη ρωτησω αν θελει να κατεβει κεντρο να βολτάρουμε. Ακομα περιμενω απαντιση...

Καλα που υπαρχει κ κ;μια τουριστρια κ μιλαω που και που κ τουλαχιστον αισθανομαι λιγο κοινωνικο ον, απλα μπορω να καταλαβω οτι η κατασταση δεμμπορει να συνεχιστει ετσι:/

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Βλακεια τυπου να κανω κακο στον εαυτο μου ηνσε καμια. Μαλακω ελπιζω πως οχι, ακομα εχω τα λογικα μου.... ΑΛΛΑ επειδη τα εχω μπορω να αναγνωρισω οτι ενας ανθρωπος σε αυτη την κατασταση δεν ειναι λογικο να εχει τα λογικα του:/

Απολα προσπαθω να σκεφτω τι στον πουτσο να κανω πραγματικα δε ξερω... Μεχρι που εχω σκεφτει να πληρωσω καμια που δεν εχει τιποτα να κανει στη ζωη της να λιωνει ολη μερα στο φβ μου κ να μ κανονιζει ρεντεβου.. Πραγματικα τοσο χαμηλα

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλημερα φιλε..

Αυτες νομοζουν οτι δεν εχουμε τιποτα αλλο να κανουμε στη ζωη μας παρα να προσπαθουμε να τις ριξουμε... Μιλαω κ απο ιντερνετ τις περισσοτερες φορες ειναι υπερβολικα χρονοβορο κ δε καταληγει πουθενα.. Αλλα κ παλι προφανως εχουν απειρο σπαμ στο νετ για να δεχτουμ την προταση μου.... Παραδειγμα χτεσινο: το σαββατο βγηκα. Σε ενα απο τα μερη που πηγα ηταν μια τυπισα κ ψεφτοχορευε.. Τελοσπαντων καποια στιγμη παω μιλαμε 5 λεπτα, πακρνω φειςμπουκ. Ολα καλα. Καμω αδδ την αλλη μερα το δεχεται, ολα καλα. Στελνω μυνημα απανταει στελνω απανταει στελνω απανταει κ μετα εκανα το λαθος να τη ρωτησω αν θελει να κατεβει κεντρο να βολτάρουμε. Ακομα περιμενω απαντιση...

Καλα που υπαρχει κ κ;μια τουριστρια κ μιλαω που και που κ τουλαχιστον αισθανομαι λιγο κοινωνικο ον, απλα μπορω να καταλαβω οτι η κατασταση δεμμπορει να συνεχιστει ετσι:/

Ολοι εχουμε λιγο-πολυ αγανακτησει με τις γκομενες που δεν ξερουν τι θελουν κι εχουμε διαφορα παραδειγματα αλλοπροσαλλων συμπεριφορων απο τις ελλεεινιδες κι αυτος ειναι κυριως ο λογος που ασχολουμαστε με μπουρδελλα+πουτανες ! !
Το ιντερνετ,αν εχεις υπομονη οπως εχουν πει και διαφοροι φιλοι ειναι μια λυση αλλα σε ποσοστο 90% βρισκεις μπαζοχοντρες η ψυχολογικα καταρρακωμενες !
Σε πεσιματα στο δρομο η γενικα σε ασχετα σημεια πρεπει να πετυχεις τη γκομενα σε καλη διαθεση,να εισαι σχετικα εμφανισιμος και κυριως να εχεις λεγειν.
Ο καλυτερος δρομος λοιπον για να βρεις γκομενα στην Ελλαδα ειναι ο φιλικος κυκλος.
Εγω τουλαχιστον τις περισσοτερες σχεσεις μου ετσι τις εχω κανει γιατι απλα οι ελλεεινιδες αισθανονται πολυ πιο ανετα αν σε γνωρισουν μεσω καποιας φιλης

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε επρεπε να πεις οτι εχεις αμαξι το  λαντα ζιγκουλι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

θα εκανε τη δουλεια του το εργαλειο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hqdefault.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom