Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Οχι φιλε πραγματικα δεν ειναι οτι εχω κατι εμφανως ασχημο... Κ η αποδειξη οτι κατα καιρους εχω κανει πραγματα με διαφορες γκομενες (οχι κ πολλες, κυριως ξενες η μιλφς)... Αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν μπορω να καταλαβω τι στον πουτσο πρεπει να κανω σε αυτη την κωλοχωρα....

Δηλαδη η μονη λυση ειναι να πιασω βλακοπαρεες κ να περιμενω να μου πεταξουν κανενα ξεροκοματο χανοντας το χρονο μου λες κ στα 32 εχω τοσο χρονο για χασιμο?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε κανεις λαθος,αφου η μανα του του ειπε οτι ειναι ωραιο παιδι κ ομορφος

τι φταει τελικα?  :S :S :S :S

Η γκαρνταρόμπα του τυπε.
Πρεπει να αρχισει να φοραει πιο ριχτά και φαρδιά ρουχα να κρυβει τις προθεσεις του. :S

spfvid4.png

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.

ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Αυτο ειναι.....ΝΟΜΟΣ

Αν θελεις να χαρεις στη ζωη σου,να εισαι μαγκας και να μην φτασεις σε σκεψεις αυτοκτονιας.......

Ασε τις σχεσεις και τις παπαριες για τα παιδακια του δημοτικου-γυμνασιου-λυκειου.......
Τετοιες μαλακιες μονο για παιδακια ειναι.....

Οι γυναικες εκτος μπουρδελων δεν θελουν σεξ αλλα πορτοφολι και το γουστο τους ειναι σκατα....γουσταρουν μονο πουστοειδη αγορακια και οποιον εχει πολλα λεφτα.....

Ειναι κριμα να βλεπεις ανδρες σε τετοια κατασταση την ωρα που ακομα και η πιο ασχημη πατσαβουρα εχει 50 διαθεσιμους μαλακες να την κυνηγανε....

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.

τύπε είτε σε γκόμενα το χώσεις είτε σε πουτάνα δεν έχει και μεγάλη σημασία μόλις χύσεις
το ίδιο πράγμα θα νιώσεις
οπότε κούλαρε  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τύπε είτε σε γκόμενα το χώσεις είτε σε πουτάνα δεν έχει και μεγάλη σημασία μόλις χύσεις
το ίδιο πράγμα θα νιώσεις
οπότε κούλαρε  :)

Ο τυπος θελει να νιωσει και στοργη ρε τυπε.  :S

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα:

Εισαι γυναικα?
Κανε σχεσεις!

Εισαι αντρας?
Γαμα πουτανες!

Εισαι πουστοπαιδο?
Κανε σχεσεις!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Αυτο ειναι.....ΝΟΜΟΣ

Αν θελεις να χαρεις στη ζωη σου,να εισαι μαγκας και να μην φτασεις σε σκεψεις αυτοκτονιας.......

Ασε τις σχεσεις και τις παπαριες για τα παιδακια του δημοτικου-γυμνασιου-λυκειου.......
Τετοιες μαλακιες μονο για παιδακια ειναι.....

Οι γυναικες εκτος μπουρδελων δεν θελουν σεξ αλλα πορτοφολι και το γουστο τους ειναι σκατα....γουσταρουν μονο πουστοειδη αγορακια και οποιον εχει πολλα λεφτα.....

Ειναι κριμα να βλεπεις ανδρες σε τετοια κατασταση την ωρα που ακομα και η πιο ασχημη πατσαβουρα εχει 50 διαθεσιμους μαλακες να την κυνηγανε....
Εχεις απολυτο δικιο ετσι ειναι ,κατ αρχην αλλο γκομενος αλλο σχεση σοβαρη και αλλο συζυγος.Ειναι φυσικο οταν εχει διαθεσιμους τοσους αντρες να διαλεγει τον καλυτερο τον πιο φορτωμενο να της τα ακουμπαει να της κανει τα χατηρια,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο αξιζει τον κοπο.Δηλαδη ο φιλος που λεει τι εχω και δεν με θελουν οι γκομενες ,φιλε δεν εχεις απολυτως τιποτα ολοι το τραβανε αυτο φυσικα καποιοι ειναι τυχεροι ειτε λογω επαγγελματος η αλλης καταστασης,Μην τρελαινεσαι ουτε να το βλεπεις ετσικαι να σου πω κατι μην τα πιστευεις ολα που λενε μερικοι (γαμαω κανω δειχνω)αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν καθολου μπουρδελα που αν και υπαρχει απελευθερωση στον ερωτα τα τελευταια χρονια ο αγοραιος ερωτας κτυπαει κοκινο σε ολον τον κοσμο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οχι φιλε πραγματικα δεν ειναι οτι εχω κατι εμφανως ασχημο... Κ η αποδειξη οτι κατα καιρους εχω κανει πραγματα με διαφορες γκομενες (οχι κ πολλες, κυριως ξενες η μιλφς)... Αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν μπορω να καταλαβω τι στον πουτσο πρεπει να κανω σε αυτη την κωλοχωρα....

Δηλαδη η μονη λυση ειναι να πιασω βλακοπαρεες κ να περιμενω να μου πεταξουν κανενα ξεροκοματο χανοντας το χρονο μου λες κ στα 32 εχω τοσο χρονο για χασιμο?

τυπε μαλλον δεν εχεις αυτο το κατι που θελουν οι ελλεηνιδες  :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα:

Εισαι γυναικα?
Κανε σχεσεις!

Εισαι αντρας?
Γαμα πουτανες!

Εισαι πουστοπαιδο?
Κανε σχεσεις!

Ρε συ Nacho μου, μαζί σου! Ναι δίκιο έχεις αλλά τα θέματα είναι τεχνικά ρε συ και ψυχικά;

Δεν θες συντροφικότητα; Τι σαν σκύλος να σκούζεις και να φεύγεις; Να μη γουστάρει καθόλου η άλλη;

Όσο μεγαλώνεις πιάνεις τον επαγγελματισμό της ιερόδουλης και σε ξενερώνει άγρια.

Συμφωνώ με κάποιον από πάνω ότι είναι ταλαιπωρία οι σχέσεις και ότι ψάχνουν για το πορτοφόλι, αλλά μήπως να μη τα κάνουμε όλα ίσιωμα.

Και στο λέω εγώ που είμαι εδώ και 3 χρόνια μόνος και το χαίρομαι.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ασε που θα ερθει καποια στιγμη στην ζωη σου που θα τα σκεφτεσαι και θα λες τι μαλακας ημουν και ασχολιομουνα με τις ηλιθιες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...αν και υπαρχει απελευθερωση στον ερωτα τα τελευταια χρονια ο αγοραιος ερωτας κτυπαει κοκινο σε ολον τον κοσμο.

αυτό το τελευταίο κατά την ταπεινή μου γνώμη οφείλεται και στο οτι από τις πολλές τσόντες όλοι ψάχνουμε τα CIM, COF αντί να χύνουμε ακάποτα σε ένα γλυκό ζεστό υγρό μουνάκι.

που είναι και το φυσιολογικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom