Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.

Ελα μην ακουω μλκιες τωρα... μια χαρα ειναι η ζωή μας φιλε μου. Στη τελική αμα δεν τα πηγαινεις και τοσο καλα στα ερωτικά με τις εξω γυναικες δεν τρέχει και τιποτα μπορεις να αφοσιωθεις στη δουλεια σου και να γινεις καλος εκει μερικές φορές χρειάζεται ενα διαλλειμα επισης μπορεις με τις άλλες τις δικες μας εδω  :2funny: να εχεις οσες ευκαιριες θέλεις και να επιλεξεις οτι θέλεις.

Κατα τα αλλα οταν μια γυναικα το παιζει δυσκολη σε σενα δεν ειναι οτι οντως ειναι δυσκολη αλλα οτι ταυτοχρονα παιζει και με κάποιον άλλον. Οποτε εσυ έρχεσαι σε δευτερη μοιρα αρα γράψτην στα @@ σου και σηκω και φυγε.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ελα μην ακουω μλκιες τωρα... μια χαρα ειναι η ζωή μας φιλε μου. Στη τελική αμα δεν τα πηγαινεις και τοσο καλα στα ερωτικά με τις εξω γυναικες δεν τρέχει και τιποτα μπορεις να αφοσιωθεις στη δουλεια σου και να γινεις καλος εκει μερικές φορές χρειάζεται ενα διαλλειμα επισης μπορεις με τις άλλες τις δικες μας εδω  :2funny: να εχεις οσες ευκαιριες θέλεις και να επιλεξεις οτι θέλεις.

Κατα τα αλλα οταν μια γυναικα το παιζει δυσκολη σε σενα δεν ειναι οτι οντως ειναι δυσκολη αλλα οτι ταυτοχρονα παιζει και με κάποιον άλλον. Οποτε εσυ έρχεσαι σε δευτερη μοιρα αρα γράψτην στα @@ σου και σηκω και φυγε.

Μπόλντη έχεις τεράστια εμπειρία με τις  γυναίκες ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπόλντη έχεις τεράστια εμπειρία με τις  γυναίκες ?

Τυπε έχω κανει αρκετα νταλαβερια παλια εκανα καμακι και τσιμπουσα κινητα/φβ απο την σχολη μου κυριως αλλα δεν μου ειχε κάτσει κάποια απο αυτες που ειχα καμακωσει κυριως απο το ιντερνετ καθοντουσαν ευκολοτερα  :rockon:

παρολαυτα και απο το καμακι ακομα και αν αποτυχει κάτι παιρνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και δεν χρειαζεται μεγαλη εμπειρια για να καταλαβεις οτι αν καποια το παιζει δυσκολη σε σενα θα ειναι ευκολη σε καποιον αλλον  :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τυπε έχω κανει αρκετα νταλαβερια παλια εκανα καμακι και τσιμπουσα κινητα/φβ απο την σχολη μου κυριως αλλα δεν μου ειχε κάτσει κάποια απο αυτες που ειχα καμακωσει κυριως απο το ιντερνετ καθοντουσαν ευκολοτερα  :rockon:

Έτσι...
Δώσε πόνο!  :rockon:

Χούφτωσες καμία, χούφτωσες;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Τώρα παίζει κάτι ?

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου.  Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.

Θα σου πω με 2 λόγια τι να προσέξεις!
Θα πρέπει να αποτανθείς σε 2-3 καλούς φίλους σου να σου πούνε τι δεν πάει καλά επάνω σου σε πρώτη ματιά (δηλαδή είσαι κοντός, χοντρός, έχεις περίεργη φάτσα, έχεις στραβά δόντια, βρωμάει το χνώτο σου, ο ιδρώτας σου ???) και αυτό το λέω γιατί μόνο από τα μάτια του τρίτου βγάζεις καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου.
Αν κάτι είναι οφθαμοφανές, ρίχνεις την προσοχή σου σε αυτό. Π.χ. υπάρχουν άνθρωποι που βρωμάει ο ιδρώτας τους αφάνταστα πολύ! Εκεί πλένεσαι συχνά και έχεις μόνιμα μαζί σου ντεοντοραντ ! Αν πάλι είσαι χοντρός, εκτός από το να κάνεις εμπεριστατωμένη δίαιτα, θα πρέπει να φοράς και ρούχα που κρύβουν την παχυσαρκία κ.ο.κ.
Αν πάλι όλα είναι νορμάλ επάνω σου, διερέυνησε τον τρόπο με τον οποίον μιλάς και χρησιμοποιείς τα ελληνικά...μπορεί να χάνεις στην προσέγγιση.
Όταν πλησιάζεις για πρώτη φορά μιά κοπέλα- και δεν είσαι ο σούπερ ντούπερ κούκλος- θα πρέπει να είσαι και γαλαντόμος, πέραν του δέοντος. Είσαι?

Χρησιμοποίησε τα μάτια των φίλων σου που σε έχουν δει πάνω στη μάχη, και συνδύασε αυτά που θα σου πούνε με την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Κ δυστυχως επι ηλικιας πανεπιστημιου δε χωνομουνα η μαλλον χωθηκα σε δυο με τις οποιες καταληξα να μιλαω κυριολεκτικα χρονο κ να μη γινει τιποτα. Ειχαν ολες καλυτερα πραγματα να κανουν. Οποτε τωρα ποια επιλογη μου μενει? να ανοιξω μπαρ? να πορνομεταναστευσω? να παω να ξανακανω πανεπιστημιο μονο γ να βρισκομαι αναμεσα σε μουνακια? τι στον πουτσο
θα προτεινα να πορνομεταναστεύσεις

αν δεν είναι με τιποτα εφικτο αυτό ξεκινα μια δραστηριοτητα οπου θα γνωριζεςι γυναικες.τανγκο ας πουμε,γαμαει πολυς κοσμος με τέτοιους τροπους.η μπορεις να παιζεις μεσω φβ

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Αρχικά νόμιζα ότι έχεις γυναικοδιώχτη αλλά διαβάζοντας καλύτερα την κατάθεση ψυχής που έγραψες  κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρότερα ....
Έχεις προχωρημένη περίπτωση ανθρωποδιωχτη.
Τα πράγματα είναι δύσκολα, οποίος  σε βοηθήσει πρέπει να το κάνει με προσοχή και φορώντας γάντια γιατί κολλάει.  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αν δεν είναι με τιποτα εφικτο αυτό ξεκινα μια δραστηριοτητα οπου θα γνωριζεςι γυναικες.τανγκο ας πουμε,γαμαει πολυς κοσμος με τέτοιους τροπους.η μπορεις να παιζεις μεσω φβ

τυπε οταν τα ελεγα εγω για τους χορους ομως με κοροιδευατε  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Η  πίκρα του μαλάκα με την άσπρη κάλτσα παίζει εκεί.
Δεν θα γαμήσει αλλά θα βρει άλλους μαλάκες να πει τον πόνο του  :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

βαρυ πεπονι την εχεις δει κατρουλιτσα

μην ξεχνας τις ριζες σου

μην ξεχνας το παρελθον σου κ τα ατομα που η ανωτερη δυναμη ειχε φερει διπλα σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ντοπαμινα μηπως εισαι ο τρομερος ξαδερφος του νώντα?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

έλα σταμάτα την πλάκα.....κανείς δεν γαμεί απο σχολή χορού.Εκεί βγάζει μάτι ότι πάνε  οι στερημένοι και οι γκόμενες τους δουλεύουνε και γελάνε!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τυπε οταν τα ελεγα εγω για τους χορους ομως με κοροιδευατε  :grin:
εσυ ελεγες να πηγαίνεις στο κλαμπ και να τριβεσαι στις γκομενες χορευοντας σαν τον τζιμ καρει στο night at roxbury

εγω του λεω να κανει μαθηματα τανγκο η λατιν που εχει πολλα μουνια και θα γνωριζει γυναικες

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
έλα σταμάτα την πλάκα.....κανείς δεν γαμεί απο σχολή χορού.Εκεί βγάζει μάτι ότι πάνε  οι στερημένοι και οι γκόμενες τους δουλεύουνε και γελάνε!!!
εμενα φιλος μου γαμαει ισως και 10 γκομενες το χρονο ετσι

και δε σου λεω μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom