Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μαγκες ειμαι εντελως απογοητευμενος απο τηνζωη μου. Εχοντας πλεον μπει στην τεταρτη δεκαετια της ζωηςμου δεν εχω καταφερει να βρω αυτον τον γαμημενο τροπο για να εχω κ εγω μερικες γκομενες. Και το θεμα ειναι οτι το προσπαθω οσο τιποτε αλλο. ΑΠο τα 16 17 κ μετα ειμαι εκτως σπιτιου οσο περισσοτερο μπορωκ εχω καταφερει ελαχιστα πραγματα. Ισως εχω 2/1000 επιτυχιες. Και καποια στιγμη πλεον που βλεπω να περναει η ζωη μου χωρις λιγξ στοργη κ λιγο σεξ ενω αλλοι το εχουν για πλακα λεω δε πολυαξιζει. Φιλους τους περισσιοτερους πλεον τους εχω κανει περα αφου ειτε δεν ειχαν κ αυτοι καμια επιτυχια ειτε ηταν τοσο πετυχημενοι που ολες οι γκομενες θελαν αυτον κ εγω παλι επαιρνα τα @@ μου. Πλεον οι μονοι,σχετικα νορμαλ που εχουν αποκεινει ειναι κατι τυποι χρονια μικροτεροι που τους παιρνω καμια φορα τηλ για να μη τριγυρναω μονος μου. Με λιγα λογια δεν εχω παρεες για να βρισκω μουνακια μεσω αυτων. Προσεγγισεις απειρες το ιδιο κ τα χιωματα συνηθως με ασχημο τροπο. Κ το θεμα ειναι οτι εχω δοκιμασει "τα παντα". Απο το να πω για σεξ μεσα στα πρωτα δυο λεπτα μεχρι στους δυο μηνες. Παπαρια. Κ αν παιρνω κανενα τηλεφωνο η φεις παλι την αλλη μερα ακυρο τρωω. Και το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσουν οι μυρες η οι ασιατισες η οι λατινοαμερικανες κτλπ για να παω σε καμια τεροια χωρα που υποτιθεται ειναι πιο ευκολα. Κ ειναι κριμα γιατι μερικες (συμπεριλαμβανομενης αλλα οχι μονο και της μανας μου) μου εδουν πει οτι ειμαι οραιο παιδι. ΤΙ ΝΑ Πω μπρει να λενε κ ψεματα. Για τον πουτσο. Κ τελευταια που βγαινω καμια φορα (κυριως μονος) κανενα σαβατο χαλαω 50 ευρω και παιρνω τα αρχιδια μου. ΜΗ μου πειτε για πουτανες δεν ειναι το ιδιο.
Ελα μην ακουω μλκιες τωρα... μια χαρα ειναι η ζωή μας φιλε μου. Στη τελική αμα δεν τα πηγαινεις και τοσο καλα στα ερωτικά με τις εξω γυναικες δεν τρέχει και τιποτα μπορεις να αφοσιωθεις στη δουλεια σου και να γινεις καλος εκει μερικές φορές χρειάζεται ενα διαλλειμα επισης μπορεις με τις άλλες τις δικες μας εδω να εχεις οσες ευκαιριες θέλεις και να επιλεξεις οτι θέλεις.
Κατα τα αλλα οταν μια γυναικα το παιζει δυσκολη σε σενα δεν ειναι οτι οντως ειναι δυσκολη αλλα οτι ταυτοχρονα παιζει και με κάποιον άλλον. Οποτε εσυ έρχεσαι σε δευτερη μοιρα αρα γράψτην στα @@ σου και σηκω και φυγε.