Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
το καλυτερο ειναι μια σχολη ζουμπα

εγω εκει θα πηγαινα να βρω μουνι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω του λεω να κανει μαθηματα τανγκο η λατιν που εχει πολλα μουνια και θα γνωριζει γυναικες
αυτο λογικα ισχυει,γιατι ειχα συμφοιτητρια που πηδιωτανε με δυο παρτενερ της απο ταγκο που κανανε μαζι.
να τα λεμε αυτα παιδια.  :sunglasses:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτο λογικα ισχυει,γιατι ειχα συμφοιτητρια που πηδιωτανε με δυο παρτενερ της απο ταγκο που κανανε μαζι.
ρε της πουτανας γινεται.μαζευει πολλες ξεκωλιαρες εκει

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
+ οτι το 90% και βαλε απο αυτους που κανουν σχεσεις κλπ γαμανε μπαζα που δεν βλεπονται.....

Ειναι πραγματικα αστειοι.....

Οσες θα γαμησουν αυτοι σε μια ζωη τις εχω γαμησει εγω σε μια εβδομαδα......
που αν δεν τις πληρωνες δεν θα σου καθοντουσαν ποτε ε?η σε ιντριγκαρει αυτο που σου λενε στο τελος "χυσε εχουμε μονο 2 λεπτα"?παρ'ολα αυτα συμφωνω με τους υπολοιπους οτι ειναι τραγικες οι γκομενες και εχουν ομαδες απο πισω να τις κυνηγανε και να τις δινουν αξια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ ελεγες να πηγαίνεις στο κλαμπ και να τριβεσαι στις γκομενες χορευοντας σαν τον τζιμ καρει στο night at roxbury

εγω του λεω να κανει μαθηματα τανγκο η λατιν που εχει πολλα μουνια και θα γνωριζει γυναικες

Ποτε δεν το εχω πει εγω αυτο φιλε μου διοτι καταρχην ειμαι κυριος και ευγενικος μονο αμα η αλλη θελει θα τα κανω αυτα

εγω ειχα πει απλα οτι σε ενα κλαμπ αν θες να κανεις καμακι ειναι πιο ευκολο να παρεις μια να χορεψετε παρα να προσπαθεις να μιλησεις και δεν θα ακουγεστε κιολας μεσα στον ντορο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αρα β ρεθηκε η λυση φιλε μου  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχα γραψει παλιοτερα εδω μεσα οτι το να βρεις γκομενα ειναι θεμα κοινωνικοποιησης μ αρεσει που με δικαιωνετε εστω και εμμεσα  :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ειχα γραψει παλιοτερα εδω μεσα οτι το να βρεις γκομενα ειναι θεμα κοινωνικοποιησης μ αρεσει που με δικαιωνετε εστω και εμμεσα  :P

αρα β ρεθηκε η λυση φιλε μου  :rockon:

εγω το χω πει πολλακις να μαθουνε μπαλιτσα απο σενα,αλλα δεν με ακουνε. ;) :referee:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω το χω πει πολλακις να μαθουνε μπαλιτσα απο σενα,αλλα δεν με ακουνε. ;) :referee:

Σιγα ρε τυπε αποψεις ανταλασουμε και εγω απο καπου αλλου τα εχω μαθει αυτα δεν κανω τον PUA δασκαλο  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
εσυ ελεγες να πηγαίνεις στο κλαμπ και να τριβεσαι στις γκομενες χορευοντας σαν τον τζιμ καρει στο night at roxbury

τυπε αμα ειναι ακριβα τα μαθηματα τανγκο,καλυτερα να δινει ο τυπος 9,99 στο μεταξουργειο για αγκαπωτον γκωνλικον,και να του ρουφαει και η πουτανα και τον μποθντζον   :grin: :grin: :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σιγα ρε τυπε αποψεις ανταλασουμε και εγω απο καπου αλλου τα εχω μαθει αυτα δεν κανω τον PUA δασκαλο  :grin:
εγω αυτό το προτεινα σα λυση απελπισίας για τον τυπο που εχει δοκιμασει τα παντα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω αυτό το προτεινα σα λυση απελπισίας για τον τυπο που εχει δοκιμασει τα παντα

Απο οτι φαινεται δεν ειναι και τοσο απελπισιας τυπε.... οσες κάνουν χορους έχουν ωραια σώματα και ειναι σέξυ.
Οποτε άμα κάποιος εχει λιγο χρονο και γουσταρει δεν θα του κάτσει άσχημα να πάει σε τιποτα τέτοιο και να γνωρισει και κανα γκομενακι.
Ειδες τι εγραψε ο dimmits το θεμα ειναι να βρουμε καμια μεθοδο που δουλευει τωρα καμακια σε τρενα και εξω αυτα ισως ειναι λυσεις απελπισιας

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Απο οτι φαινεται δεν ειναι και τοσο απελπισιας τυπε.... οσες κάνουν χορους έχουν ωραια σώματα και ειναι σέξυ.
Οποτε άμα κάποιος εχει λιγο χρονο και γουσταρει δεν θα του κάτσει άσχημα να πάει σε τιποτα τέτοιο και να γνωρισει και κανα γκομενακι.
Ειδες τι εγραψε ο dimmits το θεμα ειναι να βρουμε καμια μεθοδο που δουλευει τωρα καμακια σε τρενα και εξω αυτα ισως ειναι λυσεις απελπισιας
απελπισίας είναι αν δε σ αρεσει ο χορος και πας και γραφτεις μονο για να γνωρίσεις μουνια

εγω δε θα το κανα ποτε αυτό δλδη

σε αυτακια το ποτε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
απελπισίας είναι αν δε σ αρεσει ο χορος και πας και γραφτεις μονο για να γνωρίσεις μουνια

εγω δε θα το κανα ποτε αυτό δλδη

σε αυτακια το ποτε :grin:

Α ναι τυπε τοτε έχεις δικιο. Θα καταντησεις καραγκιοζης.

Σε αυτάκια το ποτε  :2funny: :2funny: έτσι

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.228
Πόντοι
506
επειδη ταξιδευω αρκετα συχνα με λεωφορια η με ρτενο λιγο πιο παλια δε γινεται αυκολο παιχνιδι εκει αν και δεν ειναι απολυτο αυτο.αν η γκομενα που ταξιδευει εχει ορεη=ξη για κουβεντα μια χαρα κουβεντα πιανεις αλλα συνηθως ειναι με ακουστικα και μετα απο λιγο την πευτουν για υπνο.οσο για τους χορους λατιν ειναι που καλη περιπτωση εχω παει σε μαγαζια του ειδους.δε ξερω να χορευω και δεν εκανα καμια κινηση εκει αλλα μαζευει αρκετες και ωραιες γυναικες εκει που συνηθως απο οτι καταλαβα ειναι προοθυμες για χωρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom