You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Οχι τυπε για αυτο με βλέπεις κεφάτο αλλωστε
Έλα τώρα, σε τα μας;
Χούφτωσες; Ή μόνο χαϊδεύεις τα γατάκια;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αυτο λογικα ισχυει,γιατι ειχα συμφοιτητρια που πηδιωτανε με δυο παρτενερ της απο ταγκο που κανανε μαζι.εγω του λεω να κανει μαθηματα τανγκο η λατιν που εχει πολλα μουνια και θα γνωριζει γυναικες
να τα λεμε αυτα παιδια.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ρε της πουτανας γινεται.μαζευει πολλες ξεκωλιαρες εκειαυτο λογικα ισχυει,γιατι ειχα συμφοιτητρια που πηδιωτανε με δυο παρτενερ της απο ταγκο που κανανε μαζι.
να τα λεμε αυτα παιδια.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εμενα φιλος μου γαμαει ισως και 10 γκομενες το χρονο ετσι
και δε σου λεω μαλακιες
Τον ξέρω τον φίλο σου, μου είχε πουλήσει έναν κροταλία πέρυσι
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ρε της πουτανας γινεται.μαζευει πολλες ξεκωλιαρες εκει
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
μην εισαι αρνητικος ανθρωποςΤον ξέρω τον φίλο σου, μου είχε πουλήσει έναν κροταλία πέρυσι
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
που αν δεν τις πληρωνες δεν θα σου καθοντουσαν ποτε ε?η σε ιντριγκαρει αυτο που σου λενε στο τελος "χυσε εχουμε μονο 2 λεπτα"?παρ'ολα αυτα συμφωνω με τους υπολοιπους οτι ειναι τραγικες οι γκομενες και εχουν ομαδες απο πισω να τις κυνηγανε και να τις δινουν αξια.+ οτι το 90% και βαλε απο αυτους που κανουν σχεσεις κλπ γαμανε μπαζα που δεν βλεπονται.....
Ειναι πραγματικα αστειοι.....
Οσες θα γαμησουν αυτοι σε μια ζωη τις εχω γαμησει εγω σε μια εβδομαδα......
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εσυ ελεγες να πηγαίνεις στο κλαμπ και να τριβεσαι στις γκομενες χορευοντας σαν τον τζιμ καρει στο night at roxbury
εγω του λεω να κανει μαθηματα τανγκο η λατιν που εχει πολλα μουνια και θα γνωριζει γυναικες
Ποτε δεν το εχω πει εγω αυτο φιλε μου διοτι καταρχην ειμαι κυριος και ευγενικος μονο αμα η αλλη θελει θα τα κανω αυτα
εγω ειχα πει απλα οτι σε ενα κλαμπ αν θες να κανεις καμακι ειναι πιο ευκολο να παρεις μια να χορεψετε παρα να προσπαθεις να μιλησεις και δεν θα ακουγεστε κιολας μεσα στον ντορο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αυτο λογικα ισχυει,γιατι ειχα συμφοιτητρια που πηδιωτανε με δυο παρτενερ της απο ταγκο που κανανε μαζι.
να τα λεμε αυτα παιδια.
αρα β ρεθηκε η λυση φιλε μου
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ειχα γραψει παλιοτερα εδω μεσα οτι το να βρεις γκομενα ειναι θεμα κοινωνικοποιησης μ αρεσει που με δικαιωνετε εστω και εμμεσα
αρα β ρεθηκε η λυση φιλε μου
εγω το χω πει πολλακις να μαθουνε μπαλιτσα απο σενα,αλλα δεν με ακουνε. ;)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εγω το χω πει πολλακις να μαθουνε μπαλιτσα απο σενα,αλλα δεν με ακουνε. ;)
Σιγα ρε τυπε αποψεις ανταλασουμε και εγω απο καπου αλλου τα εχω μαθει αυτα δεν κανω τον PUA δασκαλο
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.750
- Πόντοι
- 3.656
εσυ ελεγες να πηγαίνεις στο κλαμπ και να τριβεσαι στις γκομενες χορευοντας σαν τον τζιμ καρει στο night at roxbury
εγω του λεω να κανει μαθηματα τανγκο η λατιν που εχει πολλα μουνια και θα γνωριζει γυναικες
τυπε αμα ειναι ακριβα τα μαθηματα τανγκο,καλυτερα να δινει ο τυπος 9,99 στο μεταξουργειο για αγκαπωτον γκωνλικον,και να του ρουφαει και η πουτανα και τον μποθντζον
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
εγω αυτό το προτεινα σα λυση απελπισίας για τον τυπο που εχει δοκιμασει τα πανταΣιγα ρε τυπε αποψεις ανταλασουμε και εγω απο καπου αλλου τα εχω μαθει αυτα δεν κανω τον PUA δασκαλο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εγω αυτό το προτεινα σα λυση απελπισίας για τον τυπο που εχει δοκιμασει τα παντα
Απο οτι φαινεται δεν ειναι και τοσο απελπισιας τυπε.... οσες κάνουν χορους έχουν ωραια σώματα και ειναι σέξυ.
Οποτε άμα κάποιος εχει λιγο χρονο και γουσταρει δεν θα του κάτσει άσχημα να πάει σε τιποτα τέτοιο και να γνωρισει και κανα γκομενακι.
Ειδες τι εγραψε ο dimmits το θεμα ειναι να βρουμε καμια μεθοδο που δουλευει τωρα καμακια σε τρενα και εξω αυτα ισως ειναι λυσεις απελπισιας
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
απελπισίας είναι αν δε σ αρεσει ο χορος και πας και γραφτεις μονο για να γνωρίσεις μουνιαΑπο οτι φαινεται δεν ειναι και τοσο απελπισιας τυπε.... οσες κάνουν χορους έχουν ωραια σώματα και ειναι σέξυ.
Οποτε άμα κάποιος εχει λιγο χρονο και γουσταρει δεν θα του κάτσει άσχημα να πάει σε τιποτα τέτοιο και να γνωρισει και κανα γκομενακι.
Ειδες τι εγραψε ο dimmits το θεμα ειναι να βρουμε καμια μεθοδο που δουλευει τωρα καμακια σε τρενα και εξω αυτα ισως ειναι λυσεις απελπισιας
εγω δε θα το κανα ποτε αυτό δλδη
σε αυτακια το ποτε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
απελπισίας είναι αν δε σ αρεσει ο χορος και πας και γραφτεις μονο για να γνωρίσεις μουνια
εγω δε θα το κανα ποτε αυτό δλδη
σε αυτακια το ποτε
Α ναι τυπε τοτε έχεις δικιο. Θα καταντησεις καραγκιοζης.
Σε αυτάκια το ποτε έτσι
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.228
- Πόντοι
- 506
επειδη ταξιδευω αρκετα συχνα με λεωφορια η με ρτενο λιγο πιο παλια δε γινεται αυκολο παιχνιδι εκει αν και δεν ειναι απολυτο αυτο.αν η γκομενα που ταξιδευει εχει ορεη=ξη για κουβεντα μια χαρα κουβεντα πιανεις αλλα συνηθως ειναι με ακουστικα και μετα απο λιγο την πευτουν για υπνο.οσο για τους χορους λατιν ειναι που καλη περιπτωση εχω παει σε μαγαζια του ειδους.δε ξερω να χορευω και δεν εκανα καμια κινηση εκει αλλα μαζευει αρκετες και ωραιες γυναικες εκει που συνηθως απο οτι καταλαβα ειναι προοθυμες για χωρο.Απο οτι φαινεται δεν ειναι και τοσο απελπισιας τυπε.... οσες κάνουν χορους έχουν ωραια σώματα και ειναι σέξυ.