Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
που αν δεν τις πληρωνες δεν θα σου καθοντουσαν ποτε ε?η σε ιντριγκαρει αυτο που σου λενε στο τελος "χυσε εχουμε μονο 2 λεπτα"?παρ'ολα αυτα συμφωνω με τους υπολοιπους οτι ειναι τραγικες οι γκομενες και εχουν ομαδες απο πισω να τις κυνηγανε και να τις δινουν αξια.

τυπε μου θυμισες εναν πιρφορο πορτιερη που τριβοταν σε αυτον τον χαφτομουνη μια ξαδερφη μου(δεν του κατσε φυσικα  :grin:) και καθε φορα που πηγαιναμε εγω αυτη και κανα 2 φιλες της μας εβαζε μεσα τσαμπα  :dancing: :dancing: :dancing:.Μετα απο κανα 3μηνο ημουν με μια γκομενα(ασχετη με αυτους ,την γνωρισα απο εναν γνωστο) και πηγαμε σε αυτο το μαγαζι ,σκεφτομενος εγω οτι θα μπω τσαμπε  :grin: :grin: :grin:
2 ατομα ειμασταν και ο αγαμητος μαλακοπιρφορος μου λεει δεν μπορω να σας βαλω μεσα :idiot: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μου ρθε τοτε να του δωσω καμια μπουφλα,αλλα συγκρατηθηκα, τεσπα πληρωσα και μπηκαμε.
Αμα γινει κανας εμφυλιος τετοιους πιρφορους πρωτα θα θελα να εκτελεσουμε και να κρεμαμε σε πλατειες , ανεξαρτητα πολιτικων θεσεων

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
τυπε μου θυμισες εναν πιρφορο πορτιερη που τριβοταν σε αυτον τον χαφτομουνη μια ξαδερφη μου(δεν του κατσε φυσικα  :grin:) και καθε φορα που πηγαιναμε εγω αυτη και κανα 2 φιλες της μας εβαζε μεσα τσαμπα  :dancing: :dancing: :dancing:.Μετα απο κανα 3μηνο ημουν με μια γκομενα(ασχετη με αυτους ,την γνωρισα απο εναν γνωστο) και πηγαμε σε αυτο το μαγαζι ,σκεφτομενος εγω οτι θα μπω τσαμπε  :grin: :grin: :grin:
2 ατομα ειμασταν και ο αγαμητος μαλακοπιρφορος μου λεει δεν μπορω να σας βαλω μεσα :idiot: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μου ρθε τοτε να του δωσω καμια μπουφλα,αλλα συγκρατηθηκα, τεσπα πληρωσα και μπηκαμε.
Αμα γινει κανας εμφυλιος τετοιους πιρφορους πρωτα θα θελα να εκτελεσουμε και να κρεμαμε σε πλατειες , ανεξαρτητα πολιτικων θεσεων

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τυπε αμα ηταν ο λεγκολας πορτιερης θα εβαζε εσενα μεσα,και θα αφηνε την ελλεϊνιδα εξω  :grin: :grin: :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ποτε δεν το εχω πει εγω αυτο φιλε μου διοτι καταρχην ειμαι κυριος και ευγενικος μονο αμα η αλλη θελει θα τα κανω αυτα

εγω ειχα πει απλα οτι σε ενα κλαμπ αν θες να κανεις καμακι ειναι πιο ευκολο να παρεις μια να χορεψετε παρα να προσπαθεις να μιλησεις και δεν θα ακουγεστε κιολας μεσα στον ντορο
γενικά δεν συμφωνώ με τη λογική του χορού για να βγάλεις γκόμενα απο σχολή κλπ κλπ ,αλλά σε αυτό που λές έχεις δίκιο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε αμα ηταν ο λεγκολας πορτιερης θα εβαζε εσενα μεσα,και θα αφηνε την ελλεϊνιδα εξω   :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε περα απο τη πλακα, τι λυση  :ak: :ak: :knuppel: θα προτεινες για πιρφορους τετοιου βεληνηκους?  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε περα απο τη πλακα, τι λυση  :ak: :ak: :knuppel: θα προτεινες για πιρφορους τετοιου βεληνηκους?  :S :S :S

να παντρευτουν τις ελλεϊνιδες τυπε.θα εκλειψουν απο τον πλανητη σε ενα μηνα    :grin: :grin: :grin: :grin:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496

Συνημμένα

• GKILOTINA.jpg
    GKILOTINA.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 10

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Και δεν χρειαζεται μεγαλη εμπειρια για να καταλαβεις οτι αν καποια το παιζει δυσκολη σε σενα θα ειναι ευκολη σε καποιον αλλον  :grin:

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Το έχω παρατηρήσει με μια τύπισσα που ήξερα απο το γυμναστήριο. Εμένα το έπαιζε κυριλέ και καλά, μορφωμένη σοβαρή και έτσι ενώ όταν την την έπεσα (όμορφα και ωραία) τη καλημέρα μου κοψε για κανα χρόνο...

Ενώ με άλλους μια χαρά πηδιόταν έμαθα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.492
Πόντοι
2.356
Θα σου πω με 2 λόγια τι να προσέξεις!
Θα πρέπει να αποτανθείς σε 2-3 καλούς φίλους σου να σου πούνε τι δεν πάει καλά επάνω σου σε πρώτη ματιά (δηλαδή είσαι κοντός, χοντρός, έχεις περίεργη φάτσα, έχεις στραβά δόντια, βρωμάει το χνώτο σου, ο ιδρώτας σου ???) και αυτό το λέω γιατί μόνο από τα μάτια του τρίτου βγάζεις καλύτερη εικόνα για τον εαυτό σου.
Αν κάτι είναι οφθαμοφανές, ρίχνεις την προσοχή σου σε αυτό. Π.χ. υπάρχουν άνθρωποι που βρωμάει ο ιδρώτας τους αφάνταστα πολύ! Εκεί πλένεσαι συχνά και έχεις μόνιμα μαζί σου ντεοντοραντ ! Αν πάλι είσαι χοντρός, εκτός από το να κάνεις εμπεριστατωμένη δίαιτα, θα πρέπει να φοράς και ρούχα που κρύβουν την παχυσαρκία κ.ο.κ.
Αν πάλι όλα είναι νορμάλ επάνω σου, διερέυνησε τον τρόπο με τον οποίον μιλάς και χρησιμοποιείς τα ελληνικά...μπορεί να χάνεις στην προσέγγιση.
Όταν πλησιάζεις για πρώτη φορά μιά κοπέλα- και δεν είσαι ο σούπερ ντούπερ κούκλος- θα πρέπει να είσαι και γαλαντόμος, πέραν του δέοντος. Είσαι?

Χρησιμοποίησε τα μάτια των φίλων σου που σε έχουν δει πάνω στη μάχη, και συνδύασε αυτά που θα σου πούνε με την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου!

Ρε συ George καλά όλα αυτά που λες αλλά νιμίζω οι γκόμενες δεν κοιτάνε μονο αυτά τα εξωτερικά. Έχουν στο μυαλό τους ένα μίγμα και με αυτό δουλευουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[/b][/color]

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Το έχω παρατηρήσει με μια τύπισσα που ήξερα απο το γυμναστήριο. Εμένα το έπαιζε κυριλέ και καλά, μορφωμένη σοβαρή και έτσι ενώ όταν την την έπεσα (όμορφα και ωραία) τη καλημέρα μου κοψε για κανα χρόνο...

Ενώ με άλλους μια χαρά πηδιόταν έμαθα.

ε δεν τα ξέρεις αυτα ρε τυπε?  :grin:

τελικα αυτοι που πηδιοταν ποιοι ηταν? απο το γυμναστηριο? τι ρολο βαρουσαν?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• xaxxxx (2).jpg
    xaxxxx (2).jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 15
  • bliax.jpg
    bliax.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 11

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
τυπε εαν επιζησουν και επιστρεψουν ως παραμορφωμενοι σαλιαρηδες πιρφοροι  :S :S :S :S :S :S

hills-have-eyes-2006-mutant-attack-pluto-rapes-emilie-de-ravin.jpg

movie-mutants.jpeg

τυπε δεν θα γλυτωσουν σε καμια περιπτωση οι πιρφοροι απο πυρηνικο ολοκαυτωμα.μονο η κατσαριδα και η ελλεϊνιδα γλυτωνουν απο ατομικη βομβα,με την διαφορα οτι η κατσαριδα ειναι και χρησιμη στο οικοσυστημα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια μην κάμπτεστε απο περιεργες συμπεριφορες. Πρέπει παντα να ειμαστε κυριοι και ευγενικοι χωρις βεβαια να τις αφηνουμε να μας πιάσουν κοροιδα  ;)

εντάξει στη τελική μερικές απο αυτές έχουν φτιαξει ηδη ένα στυλάκι που θέλουν να βρουν πχ γυμνασμενος ευκαταστατος με γενια με τατουαζ οπως ειναι πολλοι απο αυτους που σκανε στο ακανθους νεα μοδα τωρα το ακανθους παλια ηταν το γκιουζελ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε παιδια μην κάμπτεστε απο περιεργες συμπεριφορες. Πρέπει παντα να ειμαστε κυριοι και ευγενικοι χωρις βεβαια να τις αφηνουμε να μας πιάσουν κοροιδα  ;)

εντάξει στη τελική μερικές απο αυτές έχουν φτιαξει ηδη ένα στυλάκι που θέλουν να βρουν πχ γυμνασμενος ευκαταστατος με γενια με τατουαζ οπως ειναι πολλοι απο αυτους που σκανε στο ακανθους νεα μοδα τωρα το ακανθους παλια ηταν το γκιουζελ

τυπε ειναι το ακανθους? :think:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ακανθους ειχα γνωρισει μια απο τεφαα πριν 2 χρονια στο καλοκαιρινο κ την γαμησα

εσυ εχεις κανει κονε με γυμναστρια απο τεφαα ποτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom