kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
o εντουρουλης φαινεται να χει καει η γουνα του απ τις ελλεηνιδες ;)
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
o εντουρουλης φαινεται να χει καει η γουνα του απ τις ελλεηνιδες ;)
Ρε συ George καλά όλα αυτά που λες αλλά νιμίζω οι γκόμενες δεν κοιτάνε μονο αυτά τα εξωτερικά. Έχουν στο μυαλό τους ένα μίγμα και με αυτό δουλευουν
μπορεί να έζησε εξαιτίας ελλεϊνίδας κάτι τέτοιο στο σπίτι:
μπορεί να έζησε εξαιτίας ελλεϊνίδας κάτι τέτοιο στο σπίτι:
τι μιγμα τυπε?
φωναξε κανεις?τα μιγματα που λενε οι τυποι στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο τυπε
φωναξε κανεις?
τυπε σιγα μην μαζεψα και χαμστερ για μια ελλεϊνιδα
συμφωνω.
τυπε η ημερησια ενημερωση για χεσιμο και το μυαλο των ελλεϊνιδων εχουν πολλα κοινα
Δεν υπαρχει ποιο ωραιο πραμα απο το ηρεμο συντομο και καθαρο χεσιμο. Ενσαρκωνει ολη την σοφια του κοσμου και το νοημα της ζωης.
συμφωνω.
σαν την τοξικη λασπη που παραγει ο πρωκτος μας.
είσαι θεϊκός.
Φαντάσου το τύπε σε όνομα γάτου: Απόλλωνας
Μερικοι δεν μπορουν να κατανοησουν τις θεραπευτικες ικανοτητες ενως ανετου σκορποκουραδου αλλα γιαυτο και στην αργκο τους λενε δυσκοιλιους.Στη ζωη αν δεν χεζεις σα βασσιλιας θα πεθανεις σα ζητιανος.
Μερικοι δεν μπορουν να κατανοησουν τις θεραπευτικες ικανοτητες ενως ανετου σκορποκουραδου αλλα γιαυτο και στην αργκο τους λενε δυσκοιλιους.Στη ζωη αν δεν χεζεις σα βασσιλιας θα πεθανεις σα ζητιανος.
τυπε οπως βλεπεις εχω και πολλα κοινα με τον θεο απολλωνα
με τη μονη διαφορα τυπε οτι σε αντιθεση με την ελλεϊνιδα τα σκατα ειναι χρησιμα και σαν λιπασμα
Μαν αυτες οι ρομαντικες στιγμες βαθειας σκεψης και αναλογισμου τις ζωης μου ερχονται και φευγουν σαν αναλαμπες
τυπε να γραφεις κ στο θρεντ για το χεσιμο,το χουμε αναγκη ολοι μας.
Μαν αυτες οι ρομαντικες στιγμες βαθειας σκεψης και αναλογισμου τις ζωης μου ερχονται και φευγουν σαν αναλαμπες
τυπε στην πρωτη φωτο,τα δοντια σου τα εκανες στον γιατρο του κατακλυσμου των ρομα στο πλοβντιβ?