Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τυπε μαλλον δεν εχεις αυτο το κατι που θελουν οι ελλεηνιδες   :S :S :S

ας κάνουμε λίγη υπομονή για ανεκτίμητες συμβουλές μέχρι να γυρίσει από το γυμναστήριο ο ξερόλας του Λιμενικού...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Δεν θες συντροφικότητα; Τι σαν σκύλος να σκούζεις και να φεύγεις; Να μη γουστάρει καθόλου η άλλη;

άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό και άλλοι διώχνουν πραγματικά καλές κοπέλες από την ζωή τους γιατί δεν την παλεύουν ούτε καν στην ιδέα να έχουν άλλον πάνω από το κεφάλι τους..
σχετικά είναι αυτά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Προσέξτε, υπάρχει και μια κατηγορία γυναικών που ψάχνουν όποιον να ναι γιατί δεν αντέχουν να ναι μόνες. Έχω γνωρίσει πρόσφατα τέτοια. Εντελώς περίεργη. Και όχι για πορτοφόλι καθώς δεν έχω τέτοιο. Αλλά ως συνήθως και καμμένες και μέτριες εμφανισιακά και με κολλήματα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε μηπως ξερουν και τι θελουν οι ελλεϊνιδες;   :S

βουλγαρο-νταβα μαλλον  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

URL]]  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό και άλλοι διώχνουν πραγματικά καλές κοπέλες από την ζωή τους γιατί δεν την παλεύουν ούτε καν στην ιδέα να έχουν άλλον πάνω από το κεφάλι τους..
σχετικά είναι αυτά

Φίλε αν νιώθεις ότι ο άλλος ή η άλλη είναι πάνω από το κεφάλι σου απλά δεν ταιριάζετε. Αυτής της λογικής είμαι εγω.

Δεν είνακ δυνατον να είσαι με μία που στα πρήζει. Φταις και εσύ που δεν έχεις τα αρχίδια να μείνεις μόνος.

Δεν το λέω σε σένα, καταλαβαίνεις γενικά το λέω.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Εχεις απολυτο δικιο ετσι ειναι ,κατ αρχην αλλο γκομενος αλλο σχεση σοβαρη και αλλο συζυγος.Ειναι φυσικο οταν εχει διαθεσιμους τοσους αντρες να διαλεγει τον καλυτερο τον πιο φορτωμενο να της τα ακουμπαει να της κανει τα χατηρια,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο αξιζει τον κοπο.Δηλαδη ο φιλος που λεει τι εχω και δεν με θελουν οι γκομενες ,φιλε δεν εχεις απολυτως τιποτα ολοι το τραβανε αυτο φυσικα καποιοι ειναι τυχεροι ειτε λογω επαγγελματος η αλλης καταστασης,Μην τρελαινεσαι ουτε να το βλεπεις ετσικαι να σου πω κατι μην τα πιστευεις ολα που λενε μερικοι (γαμαω κανω δειχνω)αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν καθολου μπουρδελα που αν και υπαρχει απελευθερωση στον ερωτα τα τελευταια χρονια ο αγοραιος ερωτας κτυπαει κοκινο σε ολον τον κοσμο.

+ οτι το 90% και βαλε απο αυτους που κανουν σχεσεις κλπ γαμανε μπαζα που δεν βλεπονται.....

Ειναι πραγματικα αστειοι.....

Οσες θα γαμησουν αυτοι σε μια ζωη τις εχω γαμησει εγω σε μια εβδομαδα......

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Αυτο ειναι.....ΝΟΜΟΣ

Αν θελεις να χαρεις στη ζωη σου,να εισαι μαγκας και να μην φτασεις σε σκεψεις αυτοκτονιας.......

Ασε τις σχεσεις και τις παπαριες για τα παιδακια του δημοτικου-γυμνασιου-λυκειου.......
Τετοιες μαλακιες μονο για παιδακια ειναι.....

Οι γυναικες εκτος μπουρδελων δεν θελουν σεξ αλλα πορτοφολι και το γουστο τους ειναι σκατα....γουσταρουν μονο πουστοειδη αγορακια και οποιον εχει πολλα λεφτα.....

Ειναι κριμα να βλεπεις ανδρες σε τετοια κατασταση την ωρα που ακομα και η πιο ασχημη πατσαβουρα εχει 50 διαθεσιμους μαλακες να την κυνηγανε....

α....εσεις το εχετε προχωρησει το εχετε φτασει μεχρι θανατου  :S :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Φίλε αν νιώθεις ότι ο άλλος ή η άλλη είναι πάνω από το κεφάλι σου απλά δεν ταιριάζετε. Αυτής της λογικής είμαι εγω.

Δεν είνακ δυνατον να είσαι με μία που στα πρήζει. Φταις και εσύ που δεν έχεις τα αρχίδια να μείνεις μόνος.

Δεν το λέω σε σένα, καταλαβαίνεις γενικά το λέω.

τυπε, εσυ πηδας και τραβελια?  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ

Αυτο ειναι.....ΝΟΜΟΣ

Αν θελεις να χαρεις στη ζωη σου,να εισαι μαγκας και να μην φτασεις σε σκεψεις αυτοκτονιας.......

Ασε τις σχεσεις και τις παπαριες για τα παιδακια του δημοτικου-γυμνασιου-λυκειου.......
Τετοιες μαλακιες μονο για παιδακια ειναι.....

Οι γυναικες εκτος μπουρδελων δεν θελουν σεξ αλλα πορτοφολι και το γουστο τους ειναι σκατα....γουσταρουν μονο πουστοειδη αγορακια και οποιον εχει πολλα λεφτα.....

Ειναι κριμα να βλεπεις ανδρες σε τετοια κατασταση την ωρα που ακομα και η πιο ασχημη πατσαβουρα εχει 50 διαθεσιμους μαλακες να την κυνηγανε....

και οχι μονο τυπε.χοντρους,κοντους και δεν συμμαζευεται   :S :S :S

Συνημμένα

• victoria silvstedts boyfriend1.png
    victoria silvstedts boyfriend1.png
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • victoria silvstedts boyfriend3.png
    victoria silvstedts boyfriend3.png
    92,4 KB · Εμφανίσεις: 32

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οχι φιλε πραγματικα δεν ειναι οτι εχω κατι εμφανως ασχημο... Κ η αποδειξη οτι κατα καιρους εχω κανει πραγματα με διαφορες γκομενες (οχι κ πολλες, κυριως ξενες η μιλφς)... Αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν μπορω να καταλαβω τι στον πουτσο πρεπει να κανω σε αυτη την κωλοχωρα....

Δηλαδη η μονη λυση ειναι να πιασω βλακοπαρεες κ να περιμενω να μου πεταξουν κανενα ξεροκοματο χανοντας το χρονο μου λες κ στα 32 εχω τοσο χρονο για χασιμο?

τυπε μαλλον δεν φορας τα καταλληλα παπουτσια για να αρεσεις στις ελλεηνιδες

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 0544.jpg
    0544.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ρε συ Nacho μου, μαζί σου! Ναι δίκιο έχεις αλλά τα θέματα είναι τεχνικά ρε συ και ψυχικά;

Δεν θες συντροφικότητα; Τι σαν σκύλος να σκούζεις και να φεύγεις; Να μη γουστάρει καθόλου η άλλη;

Όσο μεγαλώνεις πιάνεις τον επαγγελματισμό της ιερόδουλης και σε ξενερώνει άγρια.

Συμφωνώ με κάποιον από πάνω ότι είναι ταλαιπωρία οι σχέσεις και ότι ψάχνουν για το πορτοφόλι, αλλά μήπως να μη τα κάνουμε όλα ίσιωμα.

Και στο λέω εγώ που είμαι εδώ και 3 χρόνια μόνος και το χαίρομαι.

Αδερφε......

1 - Ετσι και αλλιως ολες οι γυναικες το χρημα εχουν πανω απ'ολα.

Οτι ειναι για εμας το σεξ ειναι για τις γυναικες το χρημα.

Μην εχετε ψευδαισθησεις για αγαπες και τετοια......

2 - Οι ιεροδουλες - πουτανες παντα θα ειναι πιο τιμιες,πιο ομορφες,πιο διαθεσιμες,πιο θερμες,πιο σεξουαλικες,πιο ερωτικες,
   πιο φτηνες,πιο ενταξει.....

3 - Αυτες τις ειδικες γυναικες χρειαζομαστε,που ασχολουνται με το σεξ.....

4- Στο παιχνιδι αυτο εμεις καθοριζουμε τα παντα,δεν εξαρτωμαστε απο καμια και ουτε παρακαλαμε....

5- παραδειγμα : Σε μια μερα μπορεις να πας με οσες γυναικες θελεις και ειναι πολυ πιθανο να βρεις καποια που να εχετε καλη χημεια.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Διαβαστε και αυτο που ειχα γραψει:

Ετσι ακριβως. :hi:

Αυτο προσπαθω να τους πω αλλα δεν παιρνουν χαμπαρι.

Εμεις χρειαζομαστε ειδικες γυναικες ητοι ιεροδουλες-πουτανες και αφεντρες και πορνοσταρ.

Που ειναι θερμες,προθυμες,διαθεσιμες,ανοιχτομυαλες φτηνες και ωραιες και ασχολουνται με το σεξ bdsm κλπ........
Αληθινα και συγκεκριμενα πραγματα χωρις μαλακιες.....

Εσεις αν αρρωστησετε θα πατε στον οποιονδηποτε ασχετο που θα βρειτε οπουδηποτε η' θα πατε στον ειδικο?
Η' για οτιδηποτε θελετε.......

Εκτος και αν δεν θελεις να γαμας η εισαι σε επιπεδο δημοτικου στο σεξ και θελεις να εχεις μια φιλεναδα για να βγαινετε εξω.....οποτε στην περιπτωση αυτη βρισκεις μια οποιαδηποτε γυναικα αφου δεν σε ενδιαφερουν αυτα.

Ειχα γραψει αυτο......προς απαντηση σε οσους το πουν αυτο.

Σε ολο τον πλανητη και σε ολο το ιντερνετ βλεπεις:

Για σεξ:

Αντρας ζηταει γυναικα
Αντρας ζηταει αφεντρα
Αντρας ζηταει αντρα
Τραβεστι ζηταει αντρα

Και υπαρχουν και οι αναλογες αγορες ας πουμε....

Εχετε δει πουθενα γυναικες να ζητανε αντρες?
Εχετε δει να υπαρχει αναλογη αγορα για τις γυναικες?

Αφου γαμιουνται μονο για το χρημα (σε ολες του τις μορφες) και για επαγγελματικη εξελιξη και δεν δινουν ποτε ουτε 1 ευρω για σεξ.
Τοσο αγαπουν το σεξ....τον ερωτα...την ηδονη.....
Ουτε 1 ευρω δεν δινουν.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.750
Πόντοι
3.656
Πρεπει να εισαι πολυ σκατας για να σου κανουν την "τιμη" να σε διαλεξουν..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστα τα λες τυπε.τετοιοι βοθροι που ειναι οι ελλεϊνιδες,μονο με σκαταδες θα εκαναν χωριο   :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom